Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Dnes mali novu mesacnu macku a usla im. Vydrzala necele dva hodiny, hladali ju, urobili motuziky - hracky pre nu. Ked sa stmievalo so im povedal, ze ju videli naposledy, ze sa nevrati. Pustil ju chalan, lebo ho poskriabala. A otvoril ju tiez on,lebo mnaukala a labkou drbala do dveri. V malej klietke pre zajace.Dcera so zenou sli po mlieko.

-----

Zena sa teraz vratila zvonku a nasla macku.Je presne polnoc.

Zverejnené

Chcem sa opitatako to je mala som manzela pred rokom aj pol zomrel bol tazko choryal tazku schizofreniu sam si siahol ma zivot a mam syna ma 20 rokov je to mozne alebo ako to je ze by sa dalo zdedit po muzovi choroba? Lebo manzel bol preto chory lebo ked mal 15 rokov tak ho mahala mama v tej dobe ked ju potreboval ja sa boji aby to moj syn nwzdedil

...

Zverejnené

schyzofrénia dieťaťa po otcovi - výskumy stále prebiehajú, a výsledky nie sú jednoznačné.

vo veku 20 rokov je už trochu neskoro na rozvinutie schizofrénie, ale treba decko vystríhať nadmernému stresu, v prvom rade a sledovať príznaky.

podľa výskumov nemusí byť priamo dedičná, môže obísť generáciu, alebo nemusí.

na toto sa spýtaj lekára... ale asi ti odpovie niečo podobné.

Zverejnené

Netrpezliví rodičia oslovili aj ďalšie mládežnícke kluby. Medzi nimi Juventus Academy Košice či FK Junior Košice.

„Zaznamenali sme zvýšený záujem rodičov mladých futbalistov. V meste je v súčasnosti asi deväť klubov, takže rodičia si majú z čoho vyberať,“ povedal Marián Kollár z FK Junior.

Čítajte viac: https://kosice.korzar.sme.sk/c/20558215/koniec-vss-rodicia-uz-zhanaju-nove-kluby-pre-talenty.html#ixzz4jyv9ar1E

V sobotu a v nedelu si aspon s polovicou z nich nase 06,07 zmeraju sily. Som zvedavy mozno o chvilu si daju medzi sebou zapas.

Ale nepochopim ako v jednom meste, kde v rocniku hra futbal mozno 150-200 deti. Mesto da klubu 300 000 rocne na mladez, zvaz im plati trenerov a U 17 a U 19 vypadne z I.ligy.

A ak by prisli o tie peniaze tak manazeri klubu ich ani neprihlasia do sutaze. Vykaslu sa na 300 deti. Lebo uz dosli peniaze.

Zverejnené

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/lantosi-sa-vrati-na-slovensko-klub-konkretizovat-nechcel/73764/diskusia#pid2826314

Toto bol hrac co som sledoval jeho statistiky. Ako synovec tam posobil dlhodobo od velmi mladeho veku. 

Synovec ale chodil aj do skoly. Ja to tiez neviem co vsetko je za tym. Co je pravda. Ale  on tam hrava hokej , kratkodobo ako Slovan skoncia PO vo februari, ale naucil sa svedcinu aj tam zmaturoval- pracuje ako asistent v skole. Od klubu ma byt. V4tej lige. Na Slovensko sa mu nechce.

Zverejnené

zajo vie doškriadať fest, lebo nevie zatiahnuť pazúriky, mňa už aj pes poškriabal. Ako decko som večne bola doškriabaná a doďobaná od rôznych živočíchov...

Zverejnené

Tak vlastne uz dnes ideme na posledny turnaj. Deti natrenovane su, ja som syna netrenoval asi dva tyzdne.

Neviem ake budu druzstva okrem junioru a juventusu. Ale nasi skoncia v prvej trojke ,neprekvapilo by ma aj vitastvo.

------------

Preco som syna netrenoval , hnojil som travnik,ale ma  to prestavalo bavit. Chcem aby syn sam odseba trenoval a zlepsoval sa.

Dnes aj sam si daval konicky, vraj medzi lavou pravou si to dal sedemnast krat a zabehal si na strelnicu a spat styri km. Ale t je minimum.

Zverejnené

A vlastne dovetok.

Kamarat predvcerom ked sa na synapozeral. Ze my sme sa tie konicky ucili dobrovolne aby si to na ulici ukazal. Co vies. 

A vlastne co v minulsti za nami bla luka aj kravy sa tam pasli. Raz otec zobral dve brezy a urobil branky. Na tej luke bol aj nezmyselny kopcek -sarozhadzal,raz pokosil,potom bolo vycupane. Tam sme hrali deti futbal , aj dievcata. Po zime tie brvna boli na krivo a dalsi otec tam dal hranoly mozno rozsiril a vyrovnal.

Oni dvaja to vybavili za pat hodin,

Ja a dnesny rodicia? To vozis na fut. stadiona aby si dei medzi sebou zahrali futbal cestujes do Sobaniec.

Co sa predtym stavalo medzi ulicami.

------

Ale viac futbalistov- a dalsi skolsky turnaj- teraz si to daju v dedine mimo mesta. , aj vtej dedine je skola a vedla Muran.

Preco nie? Nech hraju a stanu sa znich lepsi , sikovnejsi a lepsi ludia.

Proces je zaujem rodicov , deti- potom budu aj treneri aj ucitelia sa budu zapajat. 

Pre Revucu ak to chcu robit  by mozno bola futbalova trieda, ale teraz sa mi paci ty uciteliamaju medzi sebou rivalitu a sutaz je dobra aby tie deti v roznych skolach.

Zverejnené

Som nahnevany ako vcera na talianov s nemcami. Vedel som ze to urobia preto som sa na ten zapas ani nepozeral.

Vcera som bol na posezonnom stretnuti. To bo lo davno dane. A som potvrdil ,ze tam prideme aj pomozeme. Ja som tam bol ako prvy.

Ale rozmyslanie mojej zeny. Dnes mohli ist na vylet ,ale nie oni zas grilovat. Pritom to robila vcera, Ja som synom sme boli na gulas party - aj o deviatej vecer sme obaja jedli gulas. Futbalistov.

Zena tu mala gril party - tiez z mojovou rodinou, ja som nevedel byt na dvoch miestach naraz.

A dnes - mohol byt ten vylet alebo ina gril party.

Zvolila si tu. Po vylete by to aj stihli. Darceky - flasky a dezerty boli kupene - oslavuju to piati. No len to.. 

Preco tam ja niesom? Vtom dome na mna zavolali policiu - tam uz nikdy nebudem. Na kar pridem.

Zverejnené

Dnes som spekoloval, ze tu travu pooriem"som ju dva krat pohnojil" . Ak chalan nebude makat je zbytocna a bude makat pri okopavani. Tak mu to poviem Aj zene a tak bude. Ale potrebujem aj vodu, studna u nas nie, len dazdova. 60 euro platim rocne zazrazkovu vodu. Asi nieje ine vychodisko aby som ju skladoval.

Ale perspektiva chalana - je sikovny, bude v lete makat? Ci konci - makat bude.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

S chalanom futbal ani netrenujeme. Ani mna to nebavi. Ale on ma nevyrovnanu postavu. Na nohach ma svaly - ma ich v pohode ale vrch mal ako z koncentraku - len kosti trosku svaly. Tak cvici na prasiaku. Cviky na biceps a dalsi na ramena. O tyzden sa mozno vytiahne aj sam. 

Zverejnené

http://hnonline.sk/svet/999488-mladici-poburili-ameriku-nepomohli-topiacemu-sa-muzovi-jeho-smrt-si-nahrali-na-mobil/diskusia

Keby tam bol moj syn neviem co by som spravil. Mozno mu zlomil vaz.

Po zhliadnuti videa, som si zavolal chalana domov a bude makat to co nedokoncil od stvrtka. Zrusit pen - akym sposobom chce - aby som mohol kosit a neobchadzat ho kosackou.

Zacal to robit stvrtok, nabrusil som mu sekeru, poobede som sa vratil a v podstate nic neurobene - nech zbehne pre kladivo bude buchat na sekeu a postupne to da dole. Doniesol velke , neskor si buchol, ani nie ale prst si zranil. Som mu poradil ,ze su aj mensie kladiva. Vcera nerobil nic. Dnes som mu pordil ako to chce odstranit, nech rozmysla, ak chce nech to vykope.  Zacali kopat so sestrou. 

Po vzhliadnuti videa - chcalan kym neznici ten pen -pojde len na zachod a najest sa. Premna za mna nech ho poleje benzinom a podpali aj to je riesenie. 

Zverejnené

Vcera som pen 4krat  polial benzinom a zapalil a nechcelo to horiet.  Medzi jednotlivymi pokusmi nasekaval. Zhorel benzin a koniec. Tak dnes sme zobrali velku pucku nato. Syn drzal sekeru ja po nej mlatil. Strasne tvrdy je ten pen tuji(dnes sme za necelu hodinu dali viac ako polovicu - zajtra, dokoncenie je na polhodinu) . A ked hori dym ma cierny(hned sme objavili pavuciny - cierne na uhol) a vonia nieco podobne ako kadidlo v kostole.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Vcera som pen 4krat  polial benzinom a zapalil a nechcelo to horiet. 

Vidí sa ti, že je málo požiarov?

Zverejnené

To som ucil syna, ze vzdy su sposoby ako vyriesit problem(len musis rozmyslat). Tento nevysiel(aj to som ho ucil - ze nie vsetko musi vyjst - a spravnom case sa nato vykaslat). Nakoniec sme ho museli dosekat ale nie kladivom puckou. 

Inak syn a futbal - travnik mam krasny ale sam si do lopty nekopne. Cele leto lopta spi. Iny trrener aj cez leto robil treningy - tam chodil. Saam a na bicykli. On na treningy rad aj cez mrtvolu pojde(bol priklad ze sme sa vratili s Fabovej holi o tretej unaveny - uz ho ani nik nemohol odviest a fujazdil tam). Hrat sa s detmi. Ale sam od seba nic. Sam so sebou.

Je chudy. Cez leto sa ho snazim prispiet aspon k cviceniu na hrazde. Je to marne. Raz sa uz aj vytiahol. A clovek by si myslel,ze dam raz budem makat dalej a dam druhy krat(normalne je ze dam dvakrat zasebou). NIe. Chcel som aby cvicil sam , aj som mu vysvetloval ako, s platovou stolickou, ci lavickou. Je to marne. Uz sa nevytiahne ani raz.

Zverejnené

Chalan dnes dvakrat dal dve zdvihy za sebou. Ze ho to prekvapilo. Som sa mu snazil vysvetlit. Ak trenujes poriadne kludne to das o par dni aj 5 ci 50 krat.

Proste aby pochopil ,ze musi poriadne kvalitne trenovat aby pochopil - robim nieco poriadne aj vysledky budu. Ak to robim na hovno - budu vysledky na hovno.

On sa aj pred dvoma tyzdnami vytiahol.Len to flakal a potom sa uz nevladal. Chcem aby pochopil,ze makat ma zmysel(hocico). Je mu sa paci ,ze sa vie vytiahnut.

Zverejnené

To som ucil syna, ze vzdy su sposoby ako vyriesit problem(len musis rozmyslat). Tento nevysiel(aj to som ho ucil - ze nie vsetko musi vyjst - a spravnom case sa nato vykaslat). Nakoniec sme ho museli dosekat ale nie kladivom puckou. 

...

fúúú, nejak skoro ho také zaúčaš, nemyslíš? :)  :)  :)

Zverejnené

dady, máš pravdu, netušila som, že to naozaj existuje...naozaj som bola rpesvedčená, že to bol len nejaký vtipný preklep...hanba mi. Slimák, hlboko sa omlúvam.

Zverejnené

Mám dve trojročné netere a mesačného synovca. Keď ten trochu povyrastie, tak už sa teším ako sa budeme po byte naháňať alebo hrať basketbal. Keď susedových decká to nevedia pochopiť ani po niekoľkonásobných upozorneniach vo forme zúrivého búchania nožnicami po radiátore, ako sa majú správať v paneláku, tak im to vysvetlím iným spôsobom.

Zverejnené

to budeš ich najmilší strýko, keď si budú u teba môcť robiť takmer čo sa im zachce...a ešte ti odporúčam vytiahnuť riad a môžu si deti založiť orchester pre varechy a kastról. :)

kedysi nad nami bývala rodina s 3 deťmi v dosť tesnom slede za sebou. inak to boli veľmi milí ľudia, a aj tie decká boli milé, ale keď boli doma, boli ako z divých vajec, to dupali, skákali až sa nám luster triasol, robili taký randál, že susedka pod nami nám trieskala mysliac si, že to je u nás, a raz mi tí zdola aj zavolali, že nech vraj spravím s deckami poriadok, tak to som ich odkázala, nech sa s dôverou obrátia o poschodie vyššie. Chlapík zostal najprv zarazený jak hrebík do truhly a potom z neho vyliezlo, že či by som vraj nemohla ísť tam ja. No to sa mi noc nechcelo, nuž som sa premohla a povedala mu, že mne to zas až tak nevadí, takže ak chce s tým skoncovať, bude musieť ísť sám. Asi aj išiel, lebo na nejaký čas sa to zmiernilo. Ale prestalo to až potom, keď sa odsťahovali.

Zverejnené

Hej, v paneláku sa dá len ťažko odhadnúť, odkiaľ ide hluk. Ja som si dlho myslel, že ide hluk z poschodia nado mnou a v skutočnosti to bolo podo mnou.

Zverejnené

to je celkom možné, tieto deti robili však taký rámus, že mne sa triasli lustre, a tí pod nami vlastne boli 2 poschodia pod nimi a vnímali to ako keby to bola tesnotka. Nebola. Vtedy ma ale priam šokoval ten sused, čo si myslel, že je to od nás. ke´d chcel po mne, aby som ja šla tam robiť poriadky.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Chalan a futbal. Davno som o tom nepisal. S chalanom som si nekopol do lopty asi tri mesiace. Nema o to zaujem. On na treningy chodi a rad ale unas doma vonku ozaj tri mesiace nevyniesol loptu. V nasom klube skoncili dvaja treneri aj ten synov.  Maju nahradu.

Beriem ,ze chalan nevie hlavickovat boji sa. Nikdy som ho do toho nenutil - pride cas. Ale futbalovo je vcelku OK.

http://ssfz.futbalnet.sk/sutaz/1891/

V podstate prve tri zapasy mali silnejsich superov. Ale ja niekedy som mal ambiciu aby to vyhrali. Ja som trosku sklamany a vcelku spokojny ... Tie deti mali by ukazat viac. Pr.Som spokojny ,ze sa nemusim pozerat na syna pri tych vysledkoch. 

Tornala ma patnast bodov. Zrejme to robia dobre. S Tornalov si ja nepamatam zapas - ako co syn hral na turnajoch. Nikdy. Tornala je mesto v nasom okrese.

S chalanom sa ja venujem tomu vytahovaniu na priasiak. Naposledy dal obycajne 6 krat - na siroko dvakrat a raz vytiahnutie s rukami pred - opacne ako obycajne. V tomto sporte - on sa aj vie zlepsit ,ale vie dat aj minus(teda jeden den da 6 a kludne druhy sa tam bude metat ako janosik).

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja nemam presne informacie. Ale ak zostanu deti tie co su tam na skole s ciganmi a ta najhorsia skola - co nieje najhorsia - chalan tam bude chodit. On tam bude mozno chodit aj tak. Lebo tie ine skoly -ja neviem niesu o nic lepsie. Myslim gymple. Ci v Tisovci ci nase Revucke kde som chodil ja. 

------------

Chalan sa musi sam ucit - chciet sa ucit a vsetko. Tak ako futbal. Ak nechce - je to ovela tazsie ci nemozne. Ja niesom ucitel - ale syna si naucim co chcem.  Ci sa mi to chce - ani to nie,ale musim. Dostane knihy a testy - presne ako matematickej pytagoride. Bude to robit. Fyziku aj chemiu mu vysvetlim, mozno sa ju budem musiet naucit. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov