slimak Zverejnené 9. Február, 2017 Zverejnené 9. Február, 2017 https://gemer.korzar.sme.sk/c/20427805/fagb-miniliga-mala-druhe-pokracovanie.htmlCely ten horny rad su detska z Revucej. Aj MFK a Srsne. V nedelu ide hrat chalan za Srsne na fotke je v cervenom svojom klube MFK. Cez zimu to vela sa nenatrenuje - nech si aspon zahra. On ide na 6.ty turnaj(kazdy turnaj je lepsi ako tyzden - dve treningy). Na troch hral cely cas, na dvoch 85%. Realne ine deti v priemere neodohraju ani patinu co on. Nehovoriac o takych co sa na turnaj nikdy nedostanu. ---------To nieze je o uplatkoch - bud su chore bud nejdu na turnaj,ze maju nieco ine - ked je malo deti sa nejde(v MFK slabe nejdu,ked niesu k dispozicii lepsie nejde sa) . Srsne pomaly idu ked ide moj syn. Ak nejde nejdu ani oni do Rimavskej to tak malo byt. Pritom on je len hrac - nicim vynimocny. V nieco aj je dobry preto ho aj srsne chcu. tri krat bol za MFK a trikrat bude za srsne. A hrac aj co je lepsi(ci mozno) bol raz. -------------Je to situaciou. Pritom moj syn je mozno lahsi ako o dva roky mladsia dcera. Teda na trave na vacsom ihrisku ma vacsie pole moznosti a vtom v com je dobry si to lepsie pokryje . Kde bude lepsi. Nehovoriac o treningu.
slimak Zverejnené 9. Február, 2017 Zverejnené 9. Február, 2017 http://sport.aktuality.sk/d/260628/video-ivan-jakes-o-vychove-mladeze-aby-mama-obliekala-8-rocneho-chlapca/ Pozrel som si to. Ma to aj pobavilo. Donedavna som obliekal a obuval syna aj ja(aj vcera na treningu som mu zatiahol snurky ja). Asi dva mesiace to nerobim. Ani na treningy nechodim odveziem a zena ho privezie. Ale ked prideme na turnaj a o 15 minut maju hrat - nechat to na trenerovi? 10 deti? A potom cez zapas sa pozeras ako sa ucia zavazovat halovky? ---------------Este jeden postreh. Uz aj dva mesiace sme neboli na ziadnom vylete, ani sa lyzovat sme neboli. Dva tydne boli aj chore deti. Dcera bola u svokrovcou a syn s nami. V nedelu sa nudil ako pes. Sa vypytal ,ze ci sa moze ist pohrat k susedom s asi 5 rocnym dievcatom. Stalo sa po tom co som mu povedal ,ze nejdem s nim na hokej, nech ide sam.
slimak Zverejnené 13. Február, 2017 Zverejnené 13. Február, 2017 V nedelu sme boli v Kazincbarcike na turnaji. Velmi slusna hala a ten klub z Miskolca mal kvalitu DMVTK ci ako sa vola. Uroven asi ako Tatran Presov. Oni mali hracov ako vojakov. rovnako velkych a sikovnych(lebo ostatne maju hocico - tu je rozdiel ci si vyberies a trenujes tridsat deti,pritom neviem ci ten Miskolc mal to najlepsie priklad to neviem ani u Tatranu) - samozrejme aj medzi nimi bol sikovnejsi. My sme skoncili predposledny. Chalan si uz zahral za treti klub - Plesivec Gemerske blesky. Bolo to slabe muzstvo - deti zrejme nemaju pasy. Keby to vyskladali z najlepsich z GB a Revucej(trebars z najlepsich srsnov,myslim len 5 s mojim synom a dali by dalsiu 5 GB co bola na turnaji v Roznave,alebo MFK Revucas tym najlepsim keby tam sla hra semifinale ) hrali by v semifinale. Lebo tam boli tri deti konkurencie schopne. A to je malo - ak to ma byt tym poskladany z dvoch klubov musia byt 8 rovnomerne. Ak zjedneho klubu mozno staci 7 hracov. Pritom sam vela nehralo - odohrali 4zapasy po osemnrat minut. Predchadzajuci turnaj v Rimavskej 4 zabasy ale dvakrat patnast minut. Bola ovela slabsia konkurencia,mensie ihrisko, Odohrali to so 7 hracmi.(ale slabsi bol len jeden - jeden sa strati). Pri desiatich aj dvaja. A kludne aj na ihrisku moze byt - aj on tam zavadza ci samu aj nieco podari.
Sniper Zverejnené 14. Február, 2017 Autor Zverejnené 14. Február, 2017 slimak ja som si všimol, že ty už pomaly každú druhú tému dokážeš postupne skonvertovať na nejaký životopisný román o svojej rodine.
slimak Zverejnené 14. Február, 2017 Zverejnené 14. Február, 2017 Ze by som mal stym prestat. Ja si uvedomujem, ze tie problemy co mam ja co maju deti v kluboch ci zivote su v podstate rovnake aj za hranicami. A pritom isto maju v madarsku - mladez lepsie haly ,ale lepsi nie su. To neznamena ,ze by sme take haly nemohli mat aj na Slovensku. Len takej Kacibarsike sa moze rovnat Stara Lubovna. Na Slovensku som nieco podobne nevidel. Ale videl som ovela lepsie haly ako v Revucej.
slimak Zverejnené 17. Február, 2017 Zverejnené 17. Február, 2017 V tom futbale. Ja viem ze chalan je sikovny. Len on sam odseba musi viact makat. Ja mu rad pomozem. Alebo ho ktomu navadzam - len on to nechape. Priklad ak zmizne sneh bude cez tycku preskakovat kym neodpadne - lebo je to velmi dvolezite. Kludne syn sa moze zivit futbalom. Ak bude makat. Inak mozno aj ja som mohol byt prvoligovy ci druholigovy futbalista. Je to len otazka treningu a moznosti.
Vilma Flinstonova Zverejnené 19. Február, 2017 Zverejnené 19. Február, 2017 dnes som veru našej vnučke aj dala po zadku. Poslednú asi hodinu čo len mohla, to robila naschvál. Už aby bolo tak, že s ňou jednoducho pôjdeme von na ihrisko...a dcéra múdra ako päťkorunák, vraj sme jej mali ponúknuť, čo by mohla, a nie hovoriť, čo nemôže. samozrejme, že sme sa usilovali odpútať jej pozornosť iným smerom ako napríklad strkať rôzne veci do nášho i mačacích záchodkov, hádzať jedlo po kuchyni, liepať sa na okno a od rôznych ničiteľských činností. Mohla skákať a robiť kotrmelce na veľkej posteli, hračky tiež aj u nás má, mohla sa hrať s ktorou chcela, mohli sme si spievať,tancovať, cvičiť na šlapátkach, to všetko ju ale bavilo len chvíľku, na chvíľu ju zaujala aj knižka Smelý zajko v Afrike, ale to som jej len rozprávala skrátene obsah kapitoly, aby to korešpondovalo s ilustráciami, chvíľku ju to aj zaujalo, ale zasa začala vymýšľať, čo zlé spraviť, všetko, čo sme jej mohli dovoliť robiť, ju bavilo len chvíľku. neviem, čo ju to pochytilo, že bola taká vespustná. Keby som jej v tom nezabránila, aj mačacie žrádlo by z misiek vyliala a vysypala po celej obyvačke. Chudinku Viki švacla prútikom, lebo som jej predtým povedala, nech dá pozor a neudrie ju s tým, ked sa s tým rozháňala, a tá mačka len nechápavo sedela a kukala, čo sa deje, ke´d chvíľku prresdtým ju hladkala a hrala sa s ňou...Šiva radšej zdrhla pod stoličku do krabice......Dokonca Flinstone stratil nervy a zahučal na ňu. naozaj neviem, čo mladí robia s ňou, ke´d začne byť protivná, tvrdia, že takáto býva, keď je unavená. Dobre, nabudúce, keď bude taká vespustná, ju asi umyjem a dám spať.
game Zverejnené 19. Február, 2017 Zverejnené 19. Február, 2017 nechcem mudrovať, ale malá je vo veku, keď skúša, pokiaľ siaha liberálna výchova.toto je vek, ke´d sa dieťa formuje... nakričať či pacnúť po zadku patrí k výchove... a asi aj dať spať, bez debaty...nedávno kdesi uzákonili, že deťom ani po zadku, tuším vo francúzsku, a na druhej strane detskí psychológovia dvíhajú varovný prst - nedávno bol kdesi jeden veľký rozhovor presne o tomto: v žiadnom prípade nemáme deti mlátiť, ale dnešná prepiata prílišne liberálna výchova bez mantinelov už prináša prvé zlé plody.a zúfalých rodičov, ktorí kdesi čosi pokazili a teraz nevedia, kam z konopí s nezvládnuteľnými deťmi... deti sa musia naučiť, aj za cenu zvýšenia hlasu či plesku po zadku, pokiaľ môžu zájsť.mnohým deťom to vážne chýba... učitelia v školách by vedeli rozprávať.
D'Ady Zverejnené 19. Február, 2017 Zverejnené 19. Február, 2017 nas syn do 5 rokov dostaval obcas vychovnu po zadkuodvtedy vazne nebolo treba
member2793 Zverejnené 20. Február, 2017 Zverejnené 20. Február, 2017 naši chalani tiež občas nejakú po zadku dostali, keď boli menší a situácia to vyžadovala ... občas stačilo zvýšiť hlas, niekedy to bez "otcovskej" nešlo... a na druhej strane detskí psychológovia dvíhajú varovný prst - nedávno bol kdesi jeden veľký rozhovor presne o tomto: v žiadnom prípade nemáme deti mlátiť, ale dnešná prepiata prílišne liberálna výchova bez mantinelov už prináša prvé zlé plody.a zúfalých rodičov, ktorí kdesi čosi pokazili a teraz nevedia, kam z konopí s nezvládnuteľnými deťmi... deti sa musia naučiť, aj za cenu zvýšenia hlasu či plesku po zadku, pokiaľ môžu zájsť.mnohým deťom to vážne chýba... učitelia v školách by vedeli rozprávať.neviem či liberálna výchova je ten správny výraz ... možno niekedy múdra psychológov na internete sú pre časť rodičov viac ako používanie zdravého rozumu ... a možno sú len leniví/blbí/neschopní stanoviť mantinely pre vlastné decká...mali aj chalani takých spolužiakov - nezvládnuté decká sa zúfalými rodičmi.jeden sa v triede hádzal o zem a vrieskal na učiteľky, keď od neho niečo vyžadovali. lebo dokým nešiel do školy, doma mu to vynikajúco fungovalo - bol zvyknutý z domu takto riešiť všetko, a zaboha nevedel pochopiť že v škole to tak nejde... skrátka, nikdy sa neocitol v situácii kedy by nebolo po jeho vôli, a v škole reagoval hysterickými záchvatmi takmer v každej situácii keď sa musel prispôsobovať on, lebo dovtedy nikdy nič také nezažil...ďalší zas svojho mladšieho brata napadol tuším sekáčom na mäso. dlho bol jedináčik, a tiež si dokázal vydupať všetko. a dokým bol mladší brat v kočíku, tak mu až tak nevadil, ale keď zrazu nastal stav že sa s bratom musel deliť nielen o pozornosť rodičov, ale aj o hračky, a všetko ostatné, tak začal byť agresívny...teraz s nimi rodičia chodia po detských psychológoch, vozia ich do iných škôl /toho jedného do nejakej špecializovanej na podobných frackov/... a ostatné decká v škole sa tešia že sa ich zbavili...
game Zverejnené 20. Február, 2017 Zverejnené 20. Február, 2017 nazvime to trebárs príliš liberálna výchova ... alebo ako je to pomenované v článku, "americká" výchova. ako na objednávku sa dnes objavil článok na úplne rovnakú tému: celkom zjavne tá liberálna bezmantinelová výchova nie je problém len u nás.takto sa s ňou snaží vysporiadať v Taliansku jeden majiteľ reštaurácie: Italský restauratér nabízi 5 % slevu rodinám se slušne vychovanými dětmi mimochodom, presne o tom, čo spomína clovek2 ako skutočné príklady, bol nedávno ten rozhovor s detským psychológom.tie deti sú naučené dostať všetko, stačí zadupať, nemusia sa o nič snažiť, namiesto výchovy im je v duchu modernej výchovy povolené všetko,dovolia si kdekoľvek čokoľvek.liberálnu výchovu propagovanú v posledných rokoch si mnohí vykladajú úplne zle. aj odborníci, ktorí celé roky hovorili o tom, ako deťom treba nechať rozvíjať ich osobnosť. to jo. ale s mantinelmi. od toho sú tam dospelí, aby to regulovali.
member2793 Zverejnené 21. Február, 2017 Zverejnené 21. Február, 2017 alebo inak: prečo to rodičia svojim deckám robia? :O takým spôsobom /ne/výchovy im vlastne "programujú" celoživotné problémy...boli aj v mojej generácii také decká, nebolo ich asi toľko ako teraz, ale pár takých rovesníkov som mal tiež. niektorí sa dokázali vekom "zrovnať" aj sami, a niektorí lietali z prúseru do prúseru na škole, na vojne, aj potom v práci...
D'Ady Zverejnené 21. Február, 2017 Zverejnené 21. Február, 2017 pretoze rodicia "problemovych" deti su takisto (alebo inak) problemovi
Hellé Zverejnené 21. Február, 2017 Zverejnené 21. Február, 2017 :zubiska: zial, dnes robia rodicia svojim detom sluhov a boja sa ich co len okriknut, aby im nesposobili celozivotnu traumu..minule tu bola matka s deckom, ktoreho uz asi 20x prosila aby konecne siel..a decko nic..ja uz som mala 100 chuti mu jednu plesnut a povedat nech laskavo pocuva, co matka povie..no tak nic. tie krasne casy, ked boli deti iba lacnou pracovnou silou sa uz asi nevratia :zubiska: :zubiska: :zubiska:
game Zverejnené 26. Február, 2017 Zverejnené 26. Február, 2017 náhodou som našla k téme k voľnej výchove... pasuje, o tomto sme písali :) zdroj: fb
slimak Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 V Lucenci to bolo po prvom zapase - aj ked ziadne ocakavania som nemal - ked som videl ze nie su utocnici. Vedel som ,ze to bude zle. Az tak zle vysledky nezahrali. Pohronie ich dalo v prvom zapase 5:0 - ale Pohronie - Ziar nad Hronom je slusny klub(ktory vie vychovat slusnych futbalistov,videl som ich v KE v rocniku vyssie a su dobri) ja tipujem ,ze to vyhrali. Dalsie tri zapasy sa utocnici naucili aj behat(orientovat v priestore a niekedy aj napadnut - boli to hraci o rok mladsi co v podstate na ziadnom takom turnaji neboli). Uz prehrali len max, dva goly, dali jeden - ale to bolo po malej domov co nechytil superov brankar. Chalan ma vcelku neuspokojil, ale ma to vsetko natocene nech sa pozre ako hra. On od zaciatku novembra ide dolu. Od kedy ho netrenujem. Nevie nahrat, nevie klucku ,nevie branit. V oktobri bol dobry - vedel sa postavit o rok starsimDnes je podpriemer ,ci nanajvys priemer s o rok mladsimi - aj ked on sa narodil na konci oktobra a je mensi a tenky. Pol roka(realne 4 mesiace,ale viditelne to bolo po dvoch tyzdnoch) netrenovania to tak dopadne. U neho su strasne vykyvy.
slimak Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Klub - hracov co som za tri mesiace videl 4 krat. Sa velmi zlepsila Rimavska Sobota. Oni dvakrat co spolu hrali - prehrali so Srsnami. Samozrejme mali inych utocnikov(srsne) ,vzdy inych ale sa hralo na malom ihrisku s mantinelmi( u nas na turnaji dve male srsne o rok mladsie ale stacilo to - v Rimavskej uz v utoku hrali dvaja starsi hraci(uz to neboli 09 mladsi ale jeden 08 a druhy 07 ako moj syn) a lepsi z MFK). Ale vcera hrali uz hrali velmi dobre. Tam spravili velky progres. Proste co chcel povedat. V decembri ma Rimavska sklamala - lebo oni vedia natrenovat deti. Potom aj doma so srsnami prehrali. V Kazibarcike som si ich vsimol. A vcera uz hrali pekny futbal. Podla mna turnaj v Lucenci mal vyssiu futbalovu uroven ako v Madarsku. Aj ked nemusim mat pravdu a nebudem sa za o to hadat. AJ ked - v madarsku boli velmi sikovny chalani s Miskolca . Druhy co sa do finale dostali bol nejaky klub s o rok starsimi hracmi. Ostatne priemer - bolo by zaujimave ako tam obstala Rimavska Sobota. Nasi tam hrali za plesivec - tiez nic moc. Ale aspon vyhrali posledny zapas.https://gemer.korzar.sme.sk/c/20463291/gemerske-blesky-doviezli-siedme-miesto.html
slimak Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Mne je luto, ze sa na to vy######ali. Treneri ucitelia. Vedenie klubu. Lebo aj ked ich nebolo vela najsikovnejsi boli ten rocnik 07(oni trenovali s 06 - tych bolo ovela viac ale sa im vedeli vyrovnat - len sa na ne vykaslali aj na 08). Malo treningov. Ziaden turnaj. Ci jeden aj ked moj syn bol na siedmich. Ja si s chalanom zatrenujem - dostanem ho naspat aby bol dobry - vy######al sa na nich niekto. Trening dvakrat do tyzdna je nic. A to polovica nemusi byt. Chodi aj k srsnom ale tam to ma aj ked som to nevidel mensiu uroven. Hraju si futbalik 4 deti a trener. Detcka keby na treningoch makali a keby mali aspon tri ,ale ziaden futbalik , ale tvrdy trening, futbal nech ukazu na turnaji - ale unas. Je to aj strata casu. Na turnaje ######u. 07 boli raz - nezohrane kazde trenuje s niekym inym. 08 na dvoch - aj tam moj syn hral cely cas. Malo trenuju. Malo makaju. Preto je aj moj syn stale slabsi a nekonkurencieschopnejsi. Ja sa na futbal vykaslem, nebudem 9 rocneho syna viest na trening do RS. Ci ho nedam ako dvanastrocneho do podbrezovej. Je to narocne - trenovat a vydrzat. Myslim trenerov. Ale ked nevedeli do coho idu nech sa do toho ne######u. Co cakali peniaze? Hm dobri ######i. Co chalan sa nieco do konca oktobra naucil - vsetko pocas zimy zabudol. - Deti to velmi rychlo naucis a velmi rychlo zabudne. Neviem ako ktomu pristupuju. - Ale ja co som ho pocas leta naucil je fuc. Teda je to napicu. oktobri
slimak Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 V oktobri by vedel konkurovat o rok starsim a o tri mesiace nevie o rok mladsim. Ja som to natacal cele na video. Nech vidi co hra aj dnes som ho dost spusoval, ci velmi. Dal som to video poyriet aj jeho sestre a susede ci matke. Ci je na to hrdy? Nech sa zamysli nad sebou - lebo zas on uz nieje maly chlapec. Ja neviem co robi na treningu. Dnes do stal pucung. Ak chce predvadzat to co predvadza - nech sa na to vykasle. Ale on je talentovany. A NIEje sprosty. Co ma zaraza - je to co predvadza. Dnes si pozrel cely svoj turnaj -neviem ci ho to uspokojilo. Za 48 minut nevybojovoval a nezobral si jednu loptu. On to odkopol ked pri nom nik nebol. Ani jeden suboj nevyhral. On je sikovny v pohybe. Ale ani raz - ani raz nezoberiem loptu? A to uz s o rok mladsimi? Pocas turnaja som mu ukazal video ako hra. Lebo ked mu to povies nepochopi. Nech sa na to pozrie. Povies mu ze nech na treningu sa snazi(nech doma klikuje a drepuje a.. aj nato e), Nech spravi klucku, nahravku, nech si nabieha. e nato. Preco to viem? Lebo je casom slabsi.
slimak Zverejnené 27. Február, 2017 Zverejnené 27. Február, 2017 Ja si syna budem trenovat sam. Asi na buduci rok. Ak ho niekto bude chciet na turnaj nemam problem. Tohto roku zahral 4 krat za srsne - nemam problem. Ak maju zaujem budem rad. On v oktobri bol velmi dobry, velmi dobry , dnes je mizerni. A cez zimu na rok si zabespecim aj telocvicnu. Na klub kde hrava sa kludne aj vybodnem ako oni tento rok na neho. A nielen jeho. Na cele dva rocniky co tam trenovali. 4 roky. Mna sere hlavne netrenovanost. Dril. A ze nato u. Revucke deti by vedeli kludne niekedy konkurovat aj ovela lepsim klubom. Co v minulosti sa aj udialo. Ale to musia mat natrenovane. Mne sa nechce byt v tomto klube, ziadnom. es na to(nerobis to poctivo a poriadne) a preco to robis? Vy sa nato. Na jesen neviem ci prispejem chalanovi co to zastresuje u nas pripravkarsky futbal. Nepaci sa mi to. Len tak zo srandy ... doali futbalovu karieru synovi. Vzali sa na tento rok.
slimak Zverejnené 28. Február, 2017 Zverejnené 28. Február, 2017 Dnes prisli dve sms. Jedna ze tento tyzden nebude trening a druha ,ze v sobotu je turnaj v Roznave a kto nemoze nech napise. Ja synovi dam sancu . Verim mu ze zacne hrat futbal. Toto je turnaj kde budu slabsi hraci a dufam,ze zacne hrat futbal. Teda aj odoberie loptu aj prejde cele ihrisko a zavesi . Lebo natrenovane(natrenovane neviem ale mal by to dat) to ma - len to musi ukazat. Moze hrat aj standart. Vsetko bude odkopovat o mantineli. Jemu gol nedaju. Mna serie ze vsetko odkopava. Nic nevybojuje. Z napadania co robi dobre - zastane a je tam ako kuzel. Inak su to malickosti keby mu to trener ci ja vysvetlil a robil by to by bol perfektny. --------Len tak so srandy ... Z minuleho tyzdna. Syn mi vravi ,ze musi ist sa nieco opytat trenera. A ja ze co si sa pytl ked sa vratil. Ze chcel by hrat na pravej strane v obrane a co - trener mu povedal nech si to dohodne s Marianom tym druhym obrancom. Potom sme sledovali dalsi zapas a tam nejaky hrac za klzacku dostal zltu kartu. A on co tu davaju aj karty? Som mu povedal, ze ak v poslednom zapase dostane zltu kartu kupim mu lizatko. ale aby nieze vynada rozhodcovi. Aby hral viac kontaktnejsie. NIe neziskal lizatko. -----------------Po prvom zapase sa ma jeden otec pytal,ci to ma zmysel chodit na taketo turnaje. Kde su nepripravene deti. Ja som si to pozeral co som nahral,ale aj co videl. Pre tych malych utocnikov - to je velke plus. Oni uz sa od zapasu k zapasu zlepsovali. V Revucej su 4-5 utocnici v tejto kategorii - co su dobri a velmi. Preco na tom turnaji neboli neviem.
slimak Zverejnené 3. Marec, 2017 Zverejnené 3. Marec, 2017 Myslim,ze tu bola tema rodicia. Ale nevadi. Obdivujem mami tych dvoch chalanov,ze sa nezmierili(nezmierili - snad sa zmierili - ale vypovedali verejne aby sme sa my iny rodicia poucili) co sa im stalo a nechcu aby sa to stalo inym mamam. Jedna je pani Remiasova a druha pani Brezovska.
slimak Zverejnené 4. Marec, 2017 Zverejnené 4. Marec, 2017 Dnes vyhrali vsetkych 5 zapasov. Prve dva hral syn dobre. Ak sa po nich prisiel spytat ako hral , ja ze dobre(ako ho pochvalil ,lebo tie dve zapasy ozaj odohral dobre, vjednom bol asi aj najlepsi ) - ale nech sa sustredi na prihravku. Nech vidi spoluhracov, beh s loptou .... uz sa mi v dalsich zapasoch tak nepacil. Ale toto bol taky mini turnaj. Na velkom ihrisku s poriadnymi druzstvami - priklad ako bol v Lucenci naposledy by sa chalani divali ako sa hra futbal. Najblizsie vraj pojdu na nejaky lepsi, na vychod. Inak MFK bez mozno jedneho dvoch tam dalo to najlepsie co ma - aj to su ako tak konkurencieschopni 5. Na velkych ihriskach aby si nieco uhral potrebujes aj 7-8. Teda ked chalan v minulosti hraval cele casy - je iste ze to nezvladne nik. Aj toho najlepsieho treba posadit na 4 minuty na lavicku aby si odychol, ci tomu komu to momentalne nejde - ci spravil chybu oni o par minut mozu byt opat plnohodnotny - a nato potrebujes siroku lavicku. Aspon troch dobrych aj na lavicke. Neda sa hrat cele zapasy. 1
slimak Zverejnené 5. Marec, 2017 Zverejnené 5. Marec, 2017 Ja len priklad dnes syn v zaklade nenastupil ani raz - trener ho tam pustil v priemere od 5 minuty a potom tam do patnastej dohral vzdy(len v obrane). Ja by som to spravil rovnako. Chcel skusit inych hracov. A ci? Chalan ma menej kil ako jeho o dva roky mensia sesternica. Ja neviem kolko maju iny chalani Kludne o desat kil viac. Je chudy a lahky. Ale zahra pokryje ihrisko. Nato aby bol hrac co rozdava nahravky. Na tom musi velmi popracovat. Ale na velkom ihrisku - kludne nech niekde zaskakuje. On stoper ako Skrtel nebude. Mozno krajny obranca, ci zaloznik. Ze vie behat ,v celku aj napadat. On hrat bude. Lebo na velkom ihrisku aj na futbale treba vediet behat. Ma aj nedostatky v behu. Ale to sa da ostranit. A tych nedostatkov ma strasne vela. On ale moze naskocit kdekolvek. Alebo zlepsovat sa ma na comkolvek. Nebude ani stoper ani utocnik. Aj ked nikdy nevies. Co ja v nom vidim - utocny obranca - ci cela zaloha. Chalanisko sedaval na lavicke(do patnastich rokov) a dnes je vicemajstereuropy v spritne na 60 m.
slimak Zverejnené 7. Marec, 2017 Zverejnené 7. Marec, 2017 dnes na treningu bolo strnast deti - z toho dvaja brankari. Bol som na trening pozriet mozno po mesiaci. Teda deti su, len je skoda ze tak ako dnes sa asi nepripravovali posledne mesiace. Ale chcu na ten vychod(turnaj asi bude v Presove,ci v tom meste kde halu maju v Sobranciach,ci Sabinove) dat to najlepsie co maju. Su sikovni - len maju malo skusenosti na ploche hadzanarskeho ihriska. A Maju tam hrat 5 hraci. My aj velmi sikovneho zaloznika mame - len on snimi netrenuje. Alternanta by mohli hrat este dvaja hraci(ak nepojde) syn a este jeden - dnes sa mi pacil nahraval - v minulosti to nerobil a vie nahrat, ma aj klucky - on ma este jedno prednost - ak ma sancu na 90 percent ju premeni. zas menej beha. Kazde dieta je ine. Teda oni vedia poskladat konkurencieschopne muzstvo - aj ked to bude rocnik 07 ,len nikdy to nespravili. Netrenovali a na turnaji neboli. Konkurencie schopne - ze aj ti najlepsi si nemozu byt isti vysledkom . Najlepsich myslim prikl. Pohronie, Junior Kosice, Martin, Tatran presov, v presove je aj Famt lepsi ako my a trebars ten Miskolc(co su vzdy lepsi). Lepsi mozu byt aj Poprad, ci aj dalsie dve tri kluby z vychodu (Trebisov,Humenne, Vranovv, ci ine) z ktorymi sme nehrali, ci tak casto. S Popradom sme hrali. Priklad boli sme aspon dvakrat na turnaji(ja) v Starej lubovni - snimi sme nevyhrali ,ale hrali sme snimi raz? Tie kluby co som menoval . Su vzdy favoritom a maju lepsich hracov. S nimi niekedy mozme zahrat vyrovnanu partiu. S ostatnymi vyhravame a prehravame. Videl som aj vitazstvo nad juniorom kosice . Aj remizu. Proste aj tie kluby maju lepsich a slabsich hracov,ale hlavne kto na turnaj pride. Rimavska aj Lucenec su lepsie klubz ako my - ale prehraju aj so Srsnami z Revucej. Priklad Roznava si nepamatam kedy nad nami vyhrala.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz