slimak Zverejnené 8. December, 2016 Zverejnené 8. December, 2016 V nedelu je turnaj.A mne je to uz jedno. Ale ak trener chce a aj chalan kludne sa ho zucastnim. S autom - teda este nejake dieta odveziem. Vlastne to nieje vobec podstatne - len v hladisku budem sediet 6 hodin. ---------Dam to naposledy. Uz ma to nebavi... Ked chalan nebude makat.... nemam zaujem. Naco. ? Aby sme sa kopali? Nemyslim ze to bol zly napad - mna to bolelo aj na druhy den ,teda chalan ma dokopal dostatocne. Ja viem ze to on vie spravit na treningu. Ale ak to neukaze ma to nebavi. To ze po tolkych klikoch nevie spravit normalny klik a tlesknut ma tiez nebavi. Co trenoval? -------V pytagoriate sa dostal mozno dost daleko - ale ja som ho trenoval futbal. Ma to bavilo a snazil som sa aby bol lepsi.
Vilma Flinstonova Zverejnené 11. December, 2016 Zverejnené 11. December, 2016 možno namiesto malého futbalistu budeš mať malého Euklida či Gaussa...
slimak Zverejnené 12. December, 2016 Zverejnené 12. December, 2016 Tak v nedelu to nebolo tak katastrofalne. Bol to turnaj o rocnik mladsich ako naposledy. Mali v branke hraca(co nikdy nechytal,ale jeden dva zapasy spravil aj on) co z 5tich zapasov zo 6tich dostal len tri goly. Raz vyhrali, dvakrat remiza, dvakrat prehrali jeden nula, jeden debakel sest nula. Nato ze v poli boli siesti, a len 4ria boli ten rocnik ostatni dvaja a ostatni co ich striedali o rok o dva mladsi vcelku dobry vykon. Chalana som si natacal na tablet - cele zapasy. Vtedy sa clovek nemoze rozculovat. Po zapase sme si presli zapas - a ukazal coby mohol a mal by hrat lepsie.Uz nebudem tak negativny, budem mu ukazovat chyby- ci co mohol spravit lepsie - ci kde sa hybat.. s tym tabletom a ze vidi co mu chcem vlastne povedat to rychlejsie vysvetlit. Ale ukazal som dnes co urobil aj dobre - a ze takto by mal riesit situacie. myslim,ze je to velmi dobra pomocka. 2
slimak Zverejnené 13. December, 2016 Zverejnené 13. December, 2016 My sme bizardný " klub". Relativne mesto, a na rocnik mas 5 deti. Na tomto turnaji sme mali 5 deti toho rocnika.http://fk-junior.webnode.sk/news/xi-mikulassky-turnaj-fk-junior-kosice-u10-r-2007a-mladsi-26-11-2016/ Moj chalan aj ked mu to podla mna neslo musel hrat v kuse. Keby hral o 20% lepsie co bolo v jeho silach - by boli vyssie. Teraz naposledy ten isty turnaj ale nie 2007 ale 08. Mali 3 hracov ostatnych mladsich. Moj syn bol o dva mesiace starsi. Syn pred turnajom grcal v stvrtok a piatok. Zena nechcela aby siel, ani ja som to velmi nechcel. Ani mne sa nechcelo. Ale kvoli trenerovi a mladsim chalanom nech ide pomoct. Je zvlastne ako my fungujeme.
slimak Zverejnené 14. December, 2016 Zverejnené 14. December, 2016 Junior Kosice je slusny klub(pre mna velmi sympaticky a v KE asi naj) .Maju sikovne deti. Aj dievcata. http://fk-junior.webnode.sk/Vyhrali tri turnaje u nich. Ale o 4tom nenapisu nic? Lebo to nevyhrali? S nami hrali 0.0. Nieje to pekne voci ich detom. Oni tu stranku poznaju. Ja tiez ale moj syn nie. Hral proti nim aj 5krat. Len tak so srandy. Ja som hrdy na chalanov. Sme v tej lavej tabulke posledni. 5 zapasov odohrali vyrovnane. Debakel dostali od - nejakeho noveho klubu co vedie aj reprezentant SR(po nom maju meno). Predstavitelia klubu za detmi prisli a sa im podakovali,ze odviedli dobry vykon. Kazdi dostal aj mikulasky balicek. Ale chalani ozaj odviedli mimoriadni vykon. Okrem mojho syna a este jedneho tie deti boli v tak velkej hale prvy krat. Maju tam skore tri devet. &&&ale nebyt toho jedneho zapasu a bolo ich 5(zapasov) maju skore tri :tri, A deti co tam boli prvy krat.
slimak Zverejnené 14. December, 2016 Zverejnené 14. December, 2016 Co ma trapy - mi niesme klub a s MFK Revuca ako klubom - mi tam nepatrime.My sme jeden trener - plus uz traja treneti a niekolko(malo) deti a rodicov tych deti. Klub cez leto nam dovoli tam trenovat. V zime mame jednu telocvicnu - z ktorou sa delime s X,Y -teda deti oproti minulemu roku trenuju menej. Obdivujem toho trenera aj druheho a tretieho. Ze sa im chce to robit. Proste tym detom nik nepomoze, ani klub - poskytne travu ale hlavne e na to mesto. Nemaju telocvicnu.
slimak Zverejnené 14. December, 2016 Zverejnené 14. December, 2016 U nas v rocniku 07 mas pat deti - 06 je desat - tam by moj syn nezahral ci by musel makat. Ale on by na to kadil. Ale v 08 maju tri deti? Vraj 09 je ich viac. na zaciatku. Je to cele cudne. Niesu deti - zo sto chalanov traja to skusia? Ale niesu ani priestori. Hlavne im pomoct. Ale na turnaj co sme sa prihlasili sme vzdy sli . A nikdy sme neboli posledny. Ja ale take ambicie nemam - podla mna 07 ,ak by si to uvedomil aj moj syn 4-5hraci by mohli sa vzdy dostavat do tretieho miesta. Lebo sikovni su a maju medzi sebou jedneho slusneho futbalistu - len musia hrat futbal. ------------Posledna pikoska. Hrala revuca proti niekomu. A vedla to komentoval nejaky otec(z Famtu Presov - tiez slusny klub). Komentoval mojho syna a komentoval to spravne - lietal to ako handra ale nic. Bol to presne .. on sedel medzi nasimi a som sa tam ani neobratil . Ale potom so videl dres maleho chalana. Nastavoval som video, a videl som gol, ten gol dal asi jeho syn a presiel cez mojho. Ale od vtedy moj syn si ho pohliadal. Proste ma rovnaky problem. Len moj syn to vcelku pochopil - toho Famt zaloznika vedel si postrazit a napadal aj obrancov. Tomu Famt otcovi bol na smiech moj syn - aj mne - ale vie behat. On behal ako splaseny a nic nevybojuje. Ano ten Famt otec to videl spravne. Proste neskor si ten Famt zaloznik vela nezahral. Ale posleny zapas zahrali proti Famt presov. A ten moj trotel vygumoval Famt . Pritom je t slusny klub. A po tatrane asi najlepsi, ci isto - oni maju deti maju telocvicne usporiadaju turnaje - ja som tam bol asi dvakrat . Raz sme vyhravali nad tatranom dva jeden, potom prehrali dva,tri.
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2016 Zverejnené 17. December, 2016 včera som strážila našu malú, u nás. prvé dve hodiny bola hrozne zlatá, vypytovala sa na všeličo, sama si povedala, ako sa budeme hrať, alebo čo jej mám rozprávať či zaspievať, musela som jej opakovane rozprávať o černoškovi, ktorého kedysi jej mama ešte ako škôlkárka vyhrala na pretekoch v gymnastike samozrejme prerozprávané tak, aby jej to bolo zrozumiteľné (babka, este mi o tom uozpuávaj, o ceunoskovi), potom mi sama recitovala riekanky, ale svojimi vlastnými slovami (netuším, či si to tak zle zapamätala, alebo tomu tak dobre rozumie)...osobitnú radosť mala z kŕmenia mačičiek, ked jej žrali z ruky, veľmi sa tešila z toho, až kým ju ten osol Flinstone nepostrašil, vraj nech dáva pozor, aby ju nepohrýzli...osol jeden, úplne to pokazil, kôň nebeský, dvojročné decko nechápe, že je to len žart. kedysi z takého priblblého žartu skríkol na dcéru, ktorá mala vtedy čosi vyše roka, a niečo si žvatlala, niečo že ticho, alebo tak dajako, a to chúďa sa vtedy úplne roztriaslo, mohol jej potom rozprávať koľko chcel, že len srandoval a že nehučal "naozaj"...nikdy nezabudnem na tie jej vystrašené zaslzené oči, na to, ako sa zarazila - keby som vtedy bola mala poruke panvicu, bol by ju mal na hlave...a teraz zas jej dcérku postrašil hryzúcou mačkou. S chuťou by som ho roztrhla aj vtedy, aj včera. Kôň nebeský. Malá mala po radosti, div že pred tými chuderkami neprchala...ja neviem, prečo takto chu-ovsky nesranduje s cudzími deckami, to je samé ťuťki-muťki, to by si nedovolil.A potom malá začala byť ospalá, a zistila som, že ona ked je unavená, nereve ako väčšina detí, ale je protivná a robí natruc, presne to, čo sa jej zakáže, ešte kuká, a čaká, čo urobím.V pondelok ju máme u nás zasa, ale to ju bude mať Flinstone, ja prídem z práce až večwer. Dúfam, že jej zasa nenatára nejaké hovadiny či už o mačkách alebo o hocičom inom.ešte som si všimla, že netuším, ako na to tie decká vždy prídu, ale aj naša malá sa prenáramne teší, ked môže povedať niečo, čo "sa nehovorí". A práve také slovíčka či výrazy, opakuje s veľkým dôrazom a nadšením. Aha, tam mačička chodí cikať a kakať, pozri, babka, mačička tam vykakala HOVNO! Posledné slovko samozrejme zdôraznila, a ešte aj kývajúc hlavičkou s pohľadom upretým priamo na mňa zopakovala: HOVNO!A niekoľkokrát zahlaholila Doprdele! Ako to tie decká vedia? Nijako som nereagovala, a predsa to tá malá vedela a čakala, čo na to poviem.
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. December, 2016 Zverejnené 17. December, 2016 spomenula som si na jednu humornú príhodu, čo mi rozprávala dcéra.nejaká jej kamarátka chová doma v terárku veľkého hada. Okrem toho má manžela, dcérku a synečka. Dcérka mala vtedy len čosi vyše dvoch rokov, ked sa im narodil chlapček, ktorému dali meno Adam (malá to ešte nevedela povedať, tak hovorila Anan). Rodičia blahom bez seba, len staršia sestrička blahom bez seba nebola...skrátka nevedela sa zmieriť s tým, že už sa nevenujú rodičia výhradne jej, a nijako si nedala vysvetliť, že už nie je sama...malá len že Nechce Anana, a tak sa jej mamina pýtala, že no dobre...a čo teda urobíme s Adamkom? A malá pohotovo zahlásila "Anana hadovi!"
slimak Zverejnené 18. December, 2016 Zverejnené 18. December, 2016 Vcera bol v Revucej turnaj. Prisli druzstva z Rimavskej Soboty a Popradu. Ja som o tom turnaji nevedel. Trener klubu kde treneje moj syn mi volal v piatok ,ze trener ineho klubu by ho chcel. Aj za mnou prisiel. Ja som mal ist o piatej hadzat gule na bowlingu a oni maju trening o 6tej. V sobotu turnaj a syn mal ist aspon podla mna na nejaku pripravu na faru kvoli svetemu primaniu. Nesiel som na bowling ani som tam nechcel ist. Turnaj na ktori sa vies dostat do haly pesi do dofajcenia cigarety. Chalan isiel s nimi aj na trening. Skoncili druhy - hral obrancu a dal 4 goly. Teda uz niekedy musel spravit aj futbalove. Ono je to sranda . ze tam kde hrava moj syn maju hracov dvetisic sest - a ten druhy dvetisic devet. A moj syn si vie zahrat aj tam aj tam. Moj syn ako to vidim bude trenovat aj tam aj tam. Lebo dve treningy za tyzden su ako nic. Dieta sa nic nenauci upada. Ja som to videl v novembri. V decembri uz aspon bol na troch turnajoch kde hral vkuse.
slimak Zverejnené 20. December, 2016 Zverejnené 20. December, 2016 Vcera im odpadol trening. Nie je to dobre. On musi trenovat(nielen on ale chalani). Inak aj fotky zo soboty.http://www.fampoprad.sk/clanky/17-12-2016-revuca.html Tie srsne maju 4 velmi sikovnych chalanov. Mali dvoch utocnikov velmi malych chlapcov. Ale sikovnych. Jeden nahraval druhemu ale obranca to trochu zblokoval - moj to tam dokopol do brany. Ak zacali opat od polky chalan sa im prisiel podakovat - pohladkal ich(on je relativne maly ale ti dvaja boli ako jeho deti) po hlave. Fam poprad ma sikovneho toho utocnika(on si vedel nabiehat - ale obranci aspon jeden mu vedel aj nahravat) co dal vela tych golov - pre neho to turnaj nebol - on je dobry. Posledne dva zapasy sa mu uz nechcelo hrat sa mi zda jeden zapas hral aj ako obranca. Tie srsne su prvaci, druhaci, Rimavska Sobota prisla z nejakym Bckom - RS vie si vychovat hracov(oni kvalitu maju a isto vacsiu ako ukazali ,teda neverim ,ze tam mali najlepsich). Srsne hrali prvy krat a boli to prvaci druhaci. Prvykrat na turnaji. MOj syn je na vysku podpriemer tretiaka. Teda podla neho viem odhadnut proti komu nastupuje. Na tej fotke ci na ihrisku to je vidiet. Ti dvaja utocnici, ci jeden co stoji je ten najmensi vedla trenera z RS. http://www.fampoprad.sk/foto/roznava031216/img00004.htm To su tretiaci a stvrtaci. Ja som rad ze prisli. Nehovorim ze je to podvod - tu asi ani nebolo napisane(ja som den pred turnajom ani nevedel,ze turnaj je) kto ma s akym muzstvom prist. Srsne to usporiadali lebo si chceli zahrat. Skoncili druhe. Co je velke plus pre organizatorov a aj pre deti co hrali,ze to dokazali. A dakujem a blahozelam Popradu. Ja nechapem ,preco tam nehrali aj MFK Revuca. Mohol to byt este kvalitnejsie a hodnotnejsie pre vsetky druzstva. Tie deti boli doma ako moj syn. Moj nazor sa nato vy######ali ako na pondelnajsi trening. Tohto mesiaca som sa dvakrat ######al do Kosic na turnaje. Moj syn si zahral na troch turnajoch skoro plny pocet minut(odisiel raz ked raz ho nikto kopol a raz ked sa mu rozviazali snurky a prehravali tri :nula). Ja sa nestazujem nato. Ale su aj lepsi ci mladsi,ci ajlepsi odohrali maximum jednu tretinu oproti nemu, A slabsi ,co by mohli byt lepsi ani tridsatinu. Ale bol tu turnaj a mohli hrat a nehrali ,pritom nikam cestovat nemuseli. Ja neviem ci ich pozvali ci nie. To neriesim. Snad hej. Moj syn bude hrat vzdy - lebo v niecom je nedocenitelni - nemas zan nahradu - vie behat, ma charakter - teda je do kolektivu - ma rozum - sa pohybovat v priestore. Bude hrat vzdy - lebo je malo deti. Ale ja by som od neho chcel aj viac,lebo si myslim ze ma na viac. Len jemu sa nechce makat. Nebude to robit samostatne. Bude ked mu to ja prikazem, ci trener ale sam nie. ------------- Skusame ten klik s tliesknutim. Raz sa mu to skoro podarilo. Dnes nie. Nech da par serii o 5 klikov tak aby mal ruky vedla ramien. Ako sa trapy - ale .. ziska silu a uz to sa podoba na klik. Mna co nasralo. Do konca oktobra trenovali trikrat za tyzden, plus mal som mnou este dve horsie treningy. Vtedy bol dobry. Ako zacali chodit do telocvicne(uz len dve treningya ja som prestal snim cvicit kvoli pocasiu - ja som videl na nom ako upada, vadne(to na jeho svaloch bolo evidentne - mal ich ovela mensie - predtym vacsie a ja som bol na to hrdy) - ak som videl ten prvy turnaj(ale on aj futbalovo na treningoch bol uplne niekdde inde prveho novembra a dvatsiateho siesteho) - mne prislo strasne luto - naco som sa mu venoval.
slimak Zverejnené 21. December, 2016 Zverejnené 21. December, 2016 Neviem to presne,ale zrejme na ten turnaj nesli lebo nebol volny trener. Jeden bol s detmi v Roznave, druhy v KE, treti neviem , v Ba, nebol ani v pondelok ani dnes na treningu. Mal nieco. A stvrty? Toho nepoznam. Od zajtra zacne chalan trenovat aj v tom druhom "klube". Som zvedavy ci to k niecomu bude. Ten dalsi trener je dochodca(ti ostatni pracuju ci aj niekedy nezamestnani). Ma telocvicnu cca od jednej do tretej. Do skoly pride pre deti a odvedie do telocvicne(to som zvedavy ako to robi,lebo skoly su Tri a telocvicna je od nich cca desat -dvadsat minut mimo, telocvicna je v zrusenej skole kde dnes je sud a prokuratura). Rodicia su v praci.Neskutocne co ti treneri pre tie deti robia.
slimak Zverejnené 4. Január, 2017 Zverejnené 4. Január, 2017 Moj odhad niesu to 7-8 rocne deti. Maju tak 9 rokov ako moj syn. ALe su neskutocne sikovne. Vraj u nas to nedokazu aj o dva tri roky starsie. Myslim dvanast a viac. Teraz ako na to pozeram. Ti brankari to nemaju lahke. Ale vekom sa to zlepsuje.
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Január, 2017 Zverejnené 5. Január, 2017 Možno že keď sú také vycpané, vyzerajú staršie. ja to neviem posúdiť.Naša malá objavila fotky. Už pred sviatkami mi usilovne kukala do mobilu a chcela vidiať obrázky, čo tam mám, a včera chcela pozerať fotky v počítači, nedala si to vyhovoriť. Nakoniec počítač vypla a bolo po paráde, ale zato sme si zas a znova prezerali moje fotky, čo mám v mobile (nie fotky mňa, ale čo som nafotila). Ku každej mala komentár, niektoré ju zaujali tak, že ju zaujala nejaká drobnosť a tú som jej potom zväčšila, bola taká nedočkavá, že potom už ani nečakala, kým jej to ja zväčším a prštekmi si detaily zväčšovala a posúvala sama. A vypytovanie nemalo konca kraja. Čo je toto tu? Načo to je? prečo to tam je? Načo si si doniesla papučky? A prečo si si ich obula? (ona behá doma väčšinou naboso). Takže už je to tu, obdobie prečo, načo, čo to robí a podobne...dokolečka, ako to zvyknem povedať, jak o zelenej svini. teším sa, že je malá zvedavá, a dúfam, že jej budem vedieť dávať uspokojivé odpovede...už sa teším, kedy sa začne pýtať, odkiaľ sa vzala! Dcéra má na poličke jednu fotku, keď boli so zaťom na nejakom výlete, ona už s riadnym bruchom, divila by som sa, keby si toho malá nevšimla. Včera pri pozeraní fotiek ju to ešte nezaujalo, len konštatovala, že tam je mama a tato. :)V nedeľu ju budeme mať tu u nás. Má tu nejaké hračky, má tu bábiku, ktorú má rada, a nejaké plyšové zvieratká, a najnovšie aj detský set na upratovanie, vraj aj doma má niečo pdoobné.Básnička Šmýkali sa opice, ktorú som jej ešte pred mesiacom musela rozprávať vari aj 20x za sebou, ju už omrzela, lenže ona u ničoho dlho nevydrží. Až sa dobre pamätám, tak jej mama hoci bola živá a veľmi pohyblivá, a bola aj smelá (už ako 2 ročná vedela sa pretočiť na hrazde, presnejšie na preliezke alebo prašiaku), vedela sa aj hodinu v kuse hrať s jednou vecou. Nuž, každý ten malý fafrnok je iný :)
slimak Zverejnené 6. Január, 2017 Zverejnené 6. Január, 2017 Zajtra ma byt turnaj v Roznave. Ja som nevidel ani nehladal na nete o co ide. V pondelok jeden trener sa pytal kto moze ist? 07 a 08. Dnes trener ineho "klubu" volal zene ze chalan by za nich mohol hrat. Asi ide o turnaj 08 a obe kluby maju tak po dvoch hracov co maju ako tak ten vek a vedia aj hrat futbal. Ved uvidime zajtra. --- Ja som bol aj ze nech chalan hra za ten iny klub(im by velmi pomohol sa stat konkurencieschopnymi - lebo dalsi hraci su dobri). Nech jeho matersky da sancu inym. No nejde to. Proste dvoch rocnikoch je asi 8 sikovnych deti(spolu v oboch (kluboch). Ale na turnaj pride mozno 6.
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Január, 2017 Zverejnené 8. Január, 2017 ešte pred pol rokom naša Ninka revala jak tur len čo zistila, že sa mama vzdialila. teraz je úplne v pohode, na mamu si ani nespomenie, nanajvýš ak si zmyslí, že si chce pozerať fotky a vidí ju tam.Dnes čosi neposlúchala, už sa nepamätám, čo, a aj si to komentovala, že ja neposlúcham babku.ke´d už mačky nechceli baštiť a utiekli do svojich útočíšť, zmyslela si do kredenca do hrncov, minule sa mi nepodarilo ju odlákať, teraz som jej kategoricky povedala "Nie, a dodala A odchod, už aj odmašíruj, a div sa svete, sama si zopakovala "Obchod, Odmasíjuj, uz aj!!!" a aj odmašírovala zasa do izbičky k bábikám a macíkom...ešte raz som túto formulku použila, a zasa to zopakovala s obchodom, nuž som jej ešte vysvetlila, že nie obchod, ale odchod, asi nevedela, čo to má byť ten odchod, ale páčila sa jej celá tá formulka.Potvora malá, keď potom došla dcéra a chcela jej obliecť gate, tak malá že nie mama, babka, ty mi oblec ifle - a presne som vedela, čo zamýšľa. len čo by ju mama pustila z rúk, už by ubzikla aj s gaťami a naháňali by sme ju po celom byte :) niekedy je hrozne smiešna. Poriešili sme to tak, že mama jej gate natiahla a ja som jej ich upravovala. A to sa vie obliecť aj sama, len nám chcela ubziknúť, opica. Je vynaliezavá, ale tentokrát ma podcenila :) :) veľmi ju ľúbim, ale poslúchať sa musí, sú veci, ktoré jej nemôžem dovoliť. 1
slimak Zverejnené 12. Január, 2017 Zverejnené 12. Január, 2017 Len tak zo srandy. Chalan da 5 klikov ze vyskoci tleskne rukami aj nohami. Vyskoci aj s nohami. Cele ak to spravi vyzera ze vie spravit aj klik.
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. Január, 2017 Zverejnené 21. Január, 2017 včera nás dcéra, ktorá je chorá, požiadala, aby sme malú zobrali na nejaký detský karneval, do centra pre mamy s deťmi, nachystala ju, a tak sa šlo. lenže ouvej, nejaké tie súťaže a také veci, to ju vôbec nelákalo, masku víly strhla a šmarila do kúta a ostala len v pančuškách a tričku, a furt sa chcela buď hrať s bábikou (je tam kopa hračiek a jedna bábika je presne taká ako jej obľúbená čo má doma), alebo sa šmýkala do "bazénika" s guličkami. predsa len je ešte malá - možno o rok - dva sa už zapojí a pôjde aj tancovať...je vidno, že nechodí do škôlky či jaslí ...bol tam chlapík oblečený za kráľa a žena za kráľovnú, tí to celé tam mali pod palcom, malá sa kráľa bála. neviem prečo sa bojí cudzích veľkých chlapov v neobvyklom oblečení, ešte v lete skoro chytila zrádnika, keď sa jej prihovoril chlapík čo zametal chodník a zbieral smeti a lístie z trávnika...zahlásila, že ona nechce ku kráľovi do paláca, ona nepôjde do žiadneho paláca. A tak sa vlastne karnevalu vôbec nezúčastnila, len sa celý čas hrala v herničke. A potom už bol čas ísť, lenže to sa pre zmenu nechcela obliecť a pokúsila sa mi utiecť, mohli sme jej vyprávať koľko sme chceli, že maminka na ňu doma čaká a už sa jej nevie dočkať. Ale nakoniec si to predsa len rozmyslela a povedala, že ona už bude poslúchať a že nemusíme telefonovať tatinkovi. A dala sa obliecť a zrazu poslúchala jak hodinky, a potom ked sme ju doniesli už domov, aj sa pochválila, že nebolo treba telefonovať, že ona poslúchala babku a dedka.
slimak Zverejnené 24. Január, 2017 Zverejnené 24. Január, 2017 Ja len tak so srandy. Mam chalana inteligentneho , sikovneho - ale ma otca a vidi to pomne a uz to neodnaucis. Provokuje. Alebo je to priridzene? Jemne provokuje dceru ktora je ani nie temperantnejsia - ale niekedy hulaka. Chalanovi poviem aby sa krotil. To by sa dalo zvladnut , ved vsetko sa da. Ale on zacina provokovat aj mna aj zenu. Ten cas strasne rychlo leti. Uz bude mat o chvilu 10 rokov. Ak budeme zit na jar v dome zoznamim ho s rylom. On nevie co je tvrda praca,ale ani mna ju nevidel dlhodobo robit. Ci vobec.
D'Ady Zverejnené 25. Január, 2017 Zverejnené 25. Január, 2017 Urcite je dobre ukazat detom aj fyzicku pracu (ak je ta moznost) a viest ich k nej. Niektore deti vyrastajuce v meste taku moznost realne nemaju. Kde by asi tak rylovali... Nehovoriac o rucnom koseni, pileni dreva a pod. Ak sa nemylim, tak ani v skolach uz taka moznost nie je.Len to neprezen. Neber to ako trening vo futbale.
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. Január, 2017 Zverejnené 25. Január, 2017 nooo, a mohol by si mu ukázať aj doma tie rôzne drobné opravy, ked kvapká vodovod a tak podobne. To sa mu určite zíde.Flinstone hovoril, že jeho tatko ich oboch nechal vždy, nech sa pozerajú a nech mu asistujú, a pri ňom sa všetky takéto práce naučili. keď sa to učili potom v škole na dielňach (žiaľ, dnes také dačo už neexistuje, a je to naozaj škoda, ktorý pablb vymyslel, že sa to zruší), oni to už vedeli.Aj prácam na záhrade ich oboch rodičia priučili, a čo bola pre Flinstona zábava, pre jeho brata to bola nočná mora, ale v dospelosti ho to začalo baviť. Obaja radi fyzicky pracujú, flinstone je úplný blázon, lebo priam hľadá, na čom by zasa drel, čo by budoval...je suoer, že nie je zhnilý a ľavý, ale zasa nič netreba preháňať.
slimak Zverejnené 27. Január, 2017 Zverejnené 27. Január, 2017 Chalan bol dne ######em na predchadzajuci prispevok lebo sa neda upravit. Chalan pojde v nedelu na turnaj a maju ist dalsi dvaja chalani co vedia hrat futbal idu hrat za srsnov. Hra sa v Rimavskej Sobote. Je vela cheorych deti. Ale srsne zobrali a ich trener tri deti co su lepsie a teda budu hrat v kuse . on ma jedneho velmi sikovneho utocnika co bude hrat. Kvalitu budu mat. Ale aj ked ich tam bude len sedem dvaja si nezahraju. Mozno budu hrat 5ti v poli teda si zahraju vsetci. Ale bol turnaj predchadzajuci a mohol za nich hrat chalan . Ale oni na lavicke mali 8 deti. Teda neviem - aj Matus, Aj Dominik aj moj Marek . Vedia hrat futbal. Hrali by hocikde. Ale v povahe Matus a Dominik - niesu ochotny hrat s hocikym. Ale zrejme sa naucia,lebo nic in nezbyva. Su to maly sebci - ale vedia a vedia aj iny aj u nich a pochopia ze spolupracov to ide budu uspesni. Teda od brankara po vrchol maju hracov co vedia - teda urobia vysledok. za tie srsne, Ak pridu. Neviem ako kvalitne budu ine muzstva. My esste mame lepsieho utocnika, Reneho , najlepsieho hraca Tomasa. A este nejakych sikovnych 08. &este dve. To je vsetko. Teda moj syn zahraje - hral dost. Hral v kuse. Raz hral tak ze som vkuse picoval. A niekedy hral aj lepsie. Prti lepsi hral napicu.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Január, 2017 Zverejnené 28. Január, 2017 včera sme zasa mali našu malú. Flinstone pre ňu išiel k dcére a potom ma čakali na ich zastávke, ja to mám po ceste z práce. A šli sme do butiku, kde robí moja sestra, lebo sme jej chceli niečo dôležité povedať, a ona v práci nemôže mať pri sebe mobil, takže sme nemali inú možnosť.A došli sme do butiku, malá tam špacírovala pomedzi regále, občas zahlásila, že tento šál či táto čiapka je pekná, a zrazu si začala vyzliekať gate. Doletela som k nej, že či chce cikať a ona že nie, že sa chce "posklabkat", i poškriabala sa v zadku a gate zasa vytiahla hore. Všetko čo tam bolo, sa rehotalo.Nuž, vytrénovaná mojou mladšou dcérou Žilinčankou a jej hláškami a činmi z detstva som sa akurát tak zasmiala spolu s nakupujúcimi... a spomenula som si, ako som s jej mamou asi 4-ročnou bola na jednej svadbe, bolo to v Zrkadlovej sieni, obrad vrcholil, snúbenci si vymenili prstene a šli sa pobozkať, a moja dcéra dnes už mama (nie Žilinčanka) - pamätám sa, že mala oblečené také belasé šaty s volánikmi a tmavomodrými zamatovými stužkami - vyliezla z lavice či čo to tam bolo na sedenie, prešla priamo k snúbencom, zdvihla hlavu, kukla na nich - myslela som, že si ich len chce poobzerať...a ona vtom zdvihla tú volánikovú sukničku, poškriabala sa v zadku, spustila sukničku a vrátila sa zasa ku mne...vtedy som myslela, že sa od hanby tam na mieste prepadnem, tiež sa všetko smialo...takže sa dobodky naplnilo AKá MATKA... 1
slimak Zverejnené 30. Január, 2017 Zverejnené 30. Január, 2017 Vcera srsne vyhrali , aj vsetky zapasy. Ato rimavska sobota a lucenec maju obvykle minimalne konkurencieschopne druzstva(roznava a Hnusta - s nou sme hrali prvy raz). A to vcera ani ja(aj ked ja som nemal velke ocakavania od syna co dva tyzdne pil len cajicek) ani dalsi rodicia neboli namako. Flakali to. A hrali vsetci 6ti v poli - aj si to mohli dovolit aj sa hralo dvakrat patnast minut a to by styria hraci neodbehali ani neodkracali.
flora Zverejnené 31. Január, 2017 Zverejnené 31. Január, 2017 Také sú podarenéhttps://www.youtube.com/watch?v=3HVZDJAC9HM
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz