Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mam este srandovnu prihodu - 

Prisla bratova dcera na nastevu - je gymnastnastka - uz predtym par dni dozadu bola tema ,ye sa deti naucia mlynske kolo. V tedy chalan mal tie problemy,ale aj tak to skusal.

Teraz prisla ta 9 rocna gymnastka - robila to cez jednu ruku -  ona isto to vie aj bez ruk - ze ukaz spravim - dal som sa na to  - cez dve ruky viem - mal som vypite - siel som aj na jednu ruku - cely ako som dlhy som sa vytrepal- smiali sa.

Potom sme sa este nieco zahrali. hadzali si dve lopty naraz.....

Na konci - to dievca co ma v podstate nemalo niekedy rado -  som bezalo som jej roztiahol ruky - ze mi to skoc do narucia( to som len skusal) - ja som to necakal - ale ona uz ma nejaku vahu a skoro mi odstrelila hlavu. Vletela do mna.

Zverejnené

aj celkom malé stvorenie už sa chce presadiť. ešte tak na začiatku prázdnin, ako len začalo byť teplo. Zavolala nám dcéra, že či nechceme povoziť malú, že spí v kočíku, a keby sa zobudila, tak nech sa s ňou prejdeme a peši ju dovezieme domov (od nás k nim je to peši cca pol hodiny).

lenže malá sa zobudila skôr ako sme očakávali, asi jej bolo teplo, a začala revať jak tur. Flinstone ju zobral na ruky, ale predsa len vo svojich 8 mesiacoch mala už asi 8 kíl a v takom teple ju niesť tiež nie je ktoviečo, tak že jej kočík upravíme na sedenie a posadíme ju doň, aby sa mohla pozerať na svet. lenže akonáhle sme ju položili do toho kočíka, rev ako keby tam boli pichliače, Flinstone to nemohol počúvať a zasa len ju zobral na ruky, ale dlho netrvalo a zasa ju posadil naspäť. Zasa rev, ako keby sme jej neviem ako blížili. Ale to už som povedala, že aj ona musí pochopiť, že nie vždy bude po jej, a Flinstone si konečne po dlhom čase odo mňa dal povedať. A tak som sa malej prihovárala, milo, s úsmevom, budliky budliky, Ninka, neponesieme ťa, vrešti si koľko sa ti len zachce, šak ťa to prejde, na nesenie v takom teple si ťažká, zlatko naše malé, a malá vydržala revať asi tak 5 minút a keď zistila, že aj tak musí sedieť v kočíku, zmierila sa s tým, síce sa mračila, ale už nevrešťala. A celkom v pohode sme ju dovierzli domov a doma už bola úplne zlatunká, veselá, hrala sa, smiala sa.

Už aj také malé decko prejavuje svoju vôľu a chce sa presadiť jediným spôsobom, aký zatiaľ pozná.

V sobotu sme boli na oslave v Hungárii, bola to gardenparty vonku na záhrade pod stromami, majú aj bazén, a boli tam aj oni. Malej sa vo vode neuveriteľne ľúbilo, aj keď bola studená, malá sa smiala, rapotala tie svoje ešte nezmyselné slabiky, čľapkala okolo seba, výskala, vozili sme ju na nafučke, zať ju aj ponáral, vždy predtým ako ju ponoril, čosi povedal, zabudla som, čo to bolo, ale chodia s ňou na plávanie (a dúfam, že aj ďalej budú), tak sa nadýchla predtým a tiež sa jej to ľúbilo, plávanie sa jej páči. Má len necelých 11 mesiacov, ale užívala si to. Aj vonku, keď sme ju položili na deku, sa hrala, pozornosť upútal ich kaukazský ovčiak, bola by sa aj k nemu hrabala, ale to sme zas nedovolili.

Aký drobec, ale už vie, čo chce. A nie vždy je to len jedlo. :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Dnes som bol na treningu.

Mali cez 20 deti. Pruser je - ze im zmyzlo jeden - dvaja treneri. Trenoval ich jeden ten posledny otecko - on ma vcelku dobre treningy - vlastne je posledny co sa tym detom venuje - pritom maju velmi sikovne deti a chodi ich tam dost. A tie deti moj trenuje 3 rok - tie starsie aj 5 rokov.

Teda neviem. Maju deti - maju sikovne deti a klub nema ziadneho trenera. To je pre mna pruser - ako sa venuje tato spolocnst detom.

######a je mozne ze mu zacnem pomahat - ale tie deti budu mat galeje - chalan po treningu aj mal - ale on ma poslucha - neviem ci - viem ja by som ktym inym bol velmi konfliktny ak by ma neposluchali. Co by ma aj.

Pruser je ze tam prestali chodit aj ini normalni oteckovia - je..nato. Co pomahali niekedy pri treningoch - ja som tam sa chodil pozerat a dozerat len na syna.

Zverejnené

Naša malá o týždeň bude mať rok. Ako to letí...

Už sama chodí, zatiaľ ako taký malý lunochod, ale prejde cez izbu krížom, potom si sadne na zadok...a zasa vstane a špacíruje sa. Ale sranda je s ňou, keď sa trocha udrie, najprv sa poobzerá, či sa dakto pozerá, a ak áno, tak začne revať o 106, a ak nie, alebo si aspoň myslí, že nie, tak zakňučí, ale potom sa zdvihne a pokračuje v chodení alebo hraní. Opica malá, kuká, či ju dakto poľutuje.

nedávno sa jej prihováram: ty moja pusinka! A ona na mňa cmukla...skoro mi oko vypadlo.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ja si to uz ani nepamatam take male co to snim je. Mozno by som sa aj dal este raz nahovorit.

------

Teraz na sme ze deti su tucne a stat nema aby dal na sport.

Futbal -lacny sport - mali sme dvoch mladych trenerov - co sa 2,3,5 roky venovali - prisli o pracu a niesu.

Jeden si nasiel pracu v Ruzombeku - druhy siel na jablka do Talianska.

Ja neviem ci to takto sa da.... deti su a makaju 3-5 rokov a to su pripravkari. Je ich cez 20 . Nemal by zvas - stat  - klub - nejak zafinancovat trenera?  

Zverejnené

Dnes som bol na treningu - trening starsich ziakov som videl a pozeral cez polhodinu - Revuca(teda nie male mesto a 4 boli).

To je pruser - ale fakt velky pruser - tie deti 12-14 rokov nevedeli ani nie futbalovo nic - oni sa nevedia ani hybat - jeden mal problemy s trieslami po 15 minutach po 20 tich nevladali. A to vacsinu stali - nevladali.

Samozrejme som bol na treningu svojho syna. Len boli daleko tak som si vsimal tychto exotov.

SO synom som bol vcelku spokojny - vcera aj dnes - neviem ci som to pisal -ale ked vidim ze robi hovno - po treningu - si ho zobreriem  na kraj mesta- na luky  a beha medzi autom -stlpom a mnou cca 100 metrov. Raz si zahral aj pinbol aj som sa cudoval co robi - ale spravil to co som mu povedal - len ja som sa opravoval - medzi autom a stlpom si trosku viac nabehal.

Raz ked som bol nahnevany - som mu dal nech sa nauci kotul v pred  - vzad - to je pruser - trenoval to cca hodinu . Zlepsill sa - ja som mu to aj ukazal  - viac krat ako to ma robit - neverim ze vedia kotul vpred tu 12 - 14 rocny futbalisti - to je pruser - ja som bol rozhorceny u syna. ZE 8 rocne dieta nevie kotul v pred.

---------------------------

My na tie deti e.. 

Aj na tie male - oni by hrali trenovali - ale nemame trenerov  - dnes prisiel dalsi trener a mal dalsich 16 deti.Malych 6_7 rocnych - teda dopyt je.

Ja som neveril ,ze budu mat aj maldsich od syna - dnes tam bolo 10 mladsich s tym dalsim trenerom. 4ria starsi prestali - chodit co je skoda. Boli sikovne - Tri vyhodili medzi maldsich ziakov - co je dobre - ma moj syn a iny viac priestoru. Ale rovnako stareho ako syn hodili medzi o 3 roky starsich. 

----------

Keby sme sa detom venovali viac - mali bysme ovela vacsiu radost - na futbal by sa dalo aj pozerat - lebo by to vedeli hrat.

Teda nieje to o tom ze nato deti u.

Zverejnené

môj zať je športovec, hrá hokejbalovú ligu, určite bude malú viesť k športu. A ak bude malá po mame, tak tučná určite nebude. Mladá žere jak kyselina, ale nepriberie ani deko, aj keď by chcela.

V sobotu sme mali gril-party, malá mala rok. Bolo tam zopár takých drobcov, bola to sranda sledovať, čo ten drobizg robí, ako reagujú jedno na druhé, ako sa snažia opakovať - čo jedno, to druhé, dcéra má takú kamošku, čo má len o málo mladšie dievčatko, a ich kmotrovci majú o mesiac mladšiu kočenu. O hračky sa nepobili, celkom v pohode sa "dohodli", ak sa to tak dá nazvať. malá dostala motorku (to odo mňa, už som to tu spomínala), a ešte taký kočiarik aj s bábikou, oboje ju zaujalo, chvíľu sa "vozila" na motorke, ostatné deti motroka moc nezaujala, ale kočiarik ich zaujímal všetky, pravdaže v rámci ich veku, všetko ich bavilo len chvíľu, kým si nevšimli dačoho iného. Dúfam, že im to kamarátstvo vydrží, a že aj tie deti sa budú kamarátiť a vyrastať spolu, to je k nezaplateniu, ak deti netrávia všetok čas len s dospelými, ale aj majú svojich kamarátov aj ako celkom malé. podobne aj pre matky na materskej je to super mať kamošky iné mamy s podobnými deťmi a ak si aj neskôr majú čo povedať, je to fajn.

Zverejnené

Dnes ma prestal bavit chalanov futbal-  Chalan sikovny je - ale uz ma nebavi - nemaka - on nerozmysla nad fudbalom - idiot nieje. 

Dnes som ho zobral ak trener ho vystriedal - 5  minut pred koncom - a sa ma pyta ako hral - na ho.. ci bude behat - ja ze bez  - isiel som dalej - chcel ist na pivo a ten dilino - som sledoval kedy skonci .ci to pochopi- on ti 25- 30 minut behal.  Ja som chcel ist na pivo a chujko ti beha - ja ze kedy ho to prestane bavit - raz aj odbehol inde a ja ze ide domov - on na zachod - a behal dalej.

Viem ze nie ucobnicove - ci nie normalne - nie didakticky - potom som nanho bol velmi vulgarny ci aj. Ja to inak neviem. Som .

On idiot nieje - mi nerozumie a mna to nebavi. Vek - je mlady - ale... 

Zverejnené

Vcera som bol velmi zarmuteny - frustrovany a chlastal aj dnes. Som prisiel v com to je - on sa boji suboja.

Utocnik - musi aj zakluckovat a ho niekedy aj skopnu ci je v suboji. Videl som dieta - co pocas zapasu -za 20 minut s rozbitim kolenom dvakrat splacom odisiel  ale o chvilku opat nastupil a opat do toho isiel. Ja som syna nikdy nevidel plakat. Preco - lebo on sa vedome tomu vyhne. 

Frustrujuce na tom je nie ze som pochopil- ze sa boji,ci pochopit tu realitu - aspon poznam problem a som si isty - ze ked to odstranim aby sa nebal - bude hrat ovela -ovela lepsie.

Ja som nechapal- viem ze behat vie aj sprintovat, je sikovny aj pri treningu v hocicom - spracovani lopty,nahravke, kluckach. Ale v zapase to neurobi - lebo sa  boji suboja. Boji sa bolesti. Boji sa ist do suboja,podrzat loptu - s loptou zabehnut.  Ale takto sa futbal hrat neda.

On mal velmi velke rozdiely aj v zapasoch - raz zahra velmi dobre a vcera ked hrali proti mladsim ziakom - sa mi velmi nepacil.

Nevravim,ze toto je jediny problem - ci ze nema sa vcom zlepsovat - ale toto je hlavny problem. 

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

http://www.fampoprad.sk/images/gif/rozlosovanieFKPOPRADJUNIORCUP2015.pdf

Zacne to v sobotu. Maju tazku skupinu - tri muzstva bardejov, presov aj kosice su na ich urovni ci boli lepsi v minulej sezone.

Ale verim - ze nasi sa zlepsili viac. Teda verim ze sa dostanu medzi prvych dvoch v skupine - a budu aspon treti.

Od syna ocakavam gol v kazdom zapase(ci nahravku - ci bojovnost). Hrra utocnika - musi davat goly.

Ak nie v nedelu dostane Kralovu holu. 

Zverejnené

V sobotu to dopadlo nie velmi dobre. My sme tam chodit ani nemali. Ja som hned po prvom zapase siel kupit sedemdecku - bola zima  - namraza - nasi schytali hned 5:0.

Potom sa to oteplilo. Pocasie vyslo.

My sme na tom turnaji nemali co robit - turnaj 05 a my ziadnu ani nemame. A tak to aj dopadlo - jeden streleny gol(asi tri krat boli pred branou supera),jedna remiza inak fasungy 0:4 a 5.

Jeden triezvy rodic sa pohadal s trenermi - tento tyzden aj treningy odpadli - nech si chlapci odychnu.

Skoda ... nie tej soboty - bolo pekne pocasie a dobry turnaj. Skoda ak nebudu pokracovat dalej. CI im bude ubudat deti na treningoch.

Zverejnené

v sobotu sme boli u mamy na záhrade ... podstatné je to preto, lebo sa tam ide vedľa štadióna, kde sú zároveň aj ihriská na tréning ...

veľmi často je tam vidieť aj dievčenské mužstvá trénovať či hrať futbal,

tentokrát krásne svietilo slnko a celá záľaha do parádnych dresov oblečených cca 7 - 8 ročných chlapcov hralo futbal ... asi to bol aj tréning, všetci mali rovnaké dresy ... ale zanietenie detí aj okolo vreštiacich dospelých bolo skutočne obrovské ... trénerov tam mali aspoň troch, a nejakí rodičia tam boli tiež ... všetci hulákali : )

tak som si spomenula na slimaka a slimačika. ono to niekedy ide, niekedy nejde ... podstatná je tá radosť z hry a zo športu samotného.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja len tak - chalan ma v sobotu dalsi turnaj - turnaj jeho rocnika.Pojdem sa pozriet. Posledny mesiac som ho na treningu nevidel.Netrenovali sme spolu asi tri mesiace - uz ma to nebavi. Snad sa zlepsil(i). ONi vzdy na minulorocnich turnajoch patrili do prvej trojky.  Kazde male decko je z mesiaca na mesiaca inteligentnejsie. MOj syn je inteligentny - som zvedavy kam sa posunul.

Turnaj bude v Lucenci a co som na nete zistil o turnaji - nieje tam nic,ale maju tam byt tri dobre kosicke muzstva - Junior,Saca a Benicol. Na ich strankach.

Zverejnené

https://www.facebook.com/622800454426307/photos/a.622818424424510.1073741826.622800454426307/1048996338473381/?type=3&theater

Tie tri timy a nas som dobre nasiel .  :zubiska:

Chalan ma hrat obrancu - snad mu treneri aj vysvetlili co ma hrat(a ako) obranca.

Ja od nasich ocakavam peknu hru  - maju 8 rokov - trenuju to 3 roky. Uz sa na nich nieco nalepit muselo a nieco ukazu.

Take 3-5 miesto - ale mozu prekvapit a budu prvi.

Od chalana - stacia mi presne prihravky - beh(sprint - nie poklusavanie) - aby sa nebal.

Bude to vyrovnany turnaj - 4timy nepoznam(ci som nevidel).  Vsetky su asi na rovnakej urovni.

Su to male "kluby" - ale tie najlepsie vedia hrat vyrovnanu partiju aj s Tatranom Presov(s nimi nasi vyhravali 2:1 a prehrali 3:2) - ci Spartak Tranava- len tych som nevidel. 

-------------------

este dopisem - moze sa stat ze dostanu v kazdom zapase debakel. .3:0 ci5:0 - co sa stava - nie ze si to neprajem to neprajem nikomu. Ale stava sa to. Na poslednom turnaji som to videl. 

Nemali tam co robit - moj chalan sa vie velmi  krasne radovat ci so svojho golu ci golu svojho timu - to je na nezaplatenie. Myslim aj jednu fotku som tu dal co mal. To hlavne ocakavam od zajtrasieho turnaja. Inak prvy krat ide s nami aj jeho mama(manzelka).

Pred chvilou cestou pre cigarety som sa stretol s trenerom - povedal ze tam idu najlepsi - ak to je tak -tak minimalne 3.miesto.

Zverejnené

Chalani zahrali vcelku dobre - prvy zapas prehrali 8: 1 s Martinom -ale to bol cudny zapas - to nebol zapas - to nebol futbal len skakala lopta. Martincania boli pohotovi strelci a mali sikovnych utocnikov a celkovo boli dobri. Potom sa hral uz  aj futbal nasi hrali vcelku dobre - prehrali vyhraty zapas s filakovom 3:4(tiez boli sikovni - o 5.miesto za 10minut vyhrali nad benicolom 7:0), potom nasi vyhrali nad junniorom KE  4:2 a vitazovi turnaja(domacim Lucencom) dali 4 goly(najviac na turnaji oni vyhrali vsetko - ale ani neviem ci boli najlepsi -OK boli -ale aspon si vybrali najtazsiu skupinu  ) - prehrali  gol-hned nato piskali koniec(finale mali ako citam na ich stranke hned tak - Presov dal gol a hned koniec - ale boli tiez dobry).  O siedme miesto vyhrali o gol s Roznavou.

Mna chalani vcelku prekvapili,lebo okrem prveho zapasu hrali velmi dobre a isto mali najkrajsie a najvypracovanejsie sance.

Zaklad ma Revuca velmi dobry. Hralo sa jeden plus 4. Potom tam boli traja striedajuci hraci a jeden z nich moj syn. Mna moj syn dost sklamal. Prvy zapas ho skusili na utocnika. Potom trosku na obranu. 

Teraz dalsi vikend maju hrat opat v Lucenci opat ten isty rocnik - len ta ma byt aj Slovan ci Banska bystrica. Teda kvalitnejsie obsadenie - mne sa tam nechce - nechce sa mi pozerat na syna co sa nesnazi, co ho tri krat ztiahne z ihriska trener kvoli tomu ze ma roznurovanu kopacku. On nic futbalove neukazal.

Za######al som tan celu sobotu domov sme sa dostalli po 7.dmej. Jeden nahradnik tam nema ist kvoli oslave doma - oni hracov nemaju - ja bysom tam syna pustil - lne mne sa tam nechcelo ist -lebo nato co hra sa mi nechce pozerat - som sklamany. CHalan tam pojde - aspon ako nahradnik. Aby mali nahradnika - lebo ten zaklad maju ozaj sikovnych.

On nerozumie co ma hrat utocnik - nahrava dozadu(na polke - namiesto aby sa otocil sloptou a zacal utocit) - na obrancu sa nehodi lebo sa boji. To ze sa boji - je problem- mozno aj kvoli tomu je pomaly aj futbalovom rozmyslani aj v pohybe. Ja osobne by som ho vyuzil-kde by bol uzitocny - keby som nemal utocnika - dat ho do utoku - stym,ze bude behat za loptou aj hocikde. Inak on len stoji(aleo sa rozbehne dva sekundy neskor). A tam by sa mozno chytil - ak by si zacal verit - spociatku by videl ze to behanie ma vyznam - super by pod tlakom stracal lopty - mozno neskor by prvu aj vybojoval - mozno neskor aj nahravku ak by pochopil ,ze loptu vie vybojovat napadanim a danim tam nohu(a ze to tak neboli - toto je problem - chalan iny dostal pecku na brucho sa rozplakal a o necele dva minuty chcel ist hrat a bojovat) - by kludne ju daval aj v obrane. 

Lebo aj syn je sikovny - v behu a kludne v hocicom,okrem hlavickovanie - len si musi zacat verit a nebat sa.

Zverejnené

https://www.facebook.com/622800454426307/photos/pb.622800454426307.-2207520000.1447879458./1051586521547696/?type=3&theater

Podla mna kvalitativne rovnako obsadeny turnaj ako pred tyzdnom.  Co ma zarmutilo - ta ista hala. Pre rodicov - pre mna ja som horsi turnaj nevidel. Velke betonove stlpy vo vyhlade, ziadne sedacky. Aspon viem kde je pizzeria. Ale aj to mi je na prd. Hlavne narvat desat druzstiev do jednej haly na nic. Velke prestoje, Jedna hala je maximalne na 8 druzstiev. Aj ked je pravda,ze na turnajoch co som bol bolo desat muzstiev.  Pre chalanov je to mozno akurat.  

Chalani mali trening v pondelok aj utorok, aj dnes som odviezol syna - ale dnes nebol. Nik nedal vediet a pritom nik na trening neprisiel uz vcera meskali pol hodinu. Teda ostatni vedeli ze zacne o polhodinu neskor. 

Take je to cudne. 

Zverejnené

Ja zajtra nejdem na turnaj - neviem co budem robit. Zobudim sa doma s dcerou. Nic nemam naplanovane - zatial.

Posledne tri tyzdne 80 percent ho zena nosila na treningy. Teda aj zajtra s nim ide ona.

Cele to dopadne podobne ako minuly tyzden. Len zajtra bude hrat utocnika -  myslim -som mu povedal nech da aspon dva goly. Moze a ma na to. Ak zamaka. A to by bol uspech.

-------------

Cely ten nas klub - ci aj futbal - treneri je aj parodia(niekedy) - ci aj deti.

Ale deti su sikovne - aj ti treneri - aj rodicia su ochotni pomoct.  A zajtra budu dobri.  Teda zajtra minimalne 5.miesto.

Zverejnené

Na turnaj som nesiel. Chalani skoncili 8smi.  Zena s chalanom sa vratila o pol deviatej. Chalan presedel vacsinu casu(spolu neodohral mozno ani pol zapasu) na lavicke a pritom,ze nebol najhorsi. Teda ze niekto sedel aj viac.

Zverejnené

Nadabil som na toto

http://www.cas.sk/clanok/337498/neuveritelne-kruty-cin-ceskych-siedmakov-ucitelka-skoncila-v-bolestiach-a-krcoch-v-nemocnici.html#

je to aktualne - podobna prihoda a pricina v kosiciach. Teda vychova v rodine(ciastocne aj v spolocnosti- v skole - na verejnosti, ci v kruzku). ci ma 12 ci 40 rokov.

Predvcerom zena sla robit dozor pri monitoringu do inej dediny. teda ostal na mna aj chalan - ja ked som sa zobudil uz bol najedeny, umyty , obleceny a stale otravoval ze uz musime ist. Ja aj dcera sme este spali. Neskor sa obul a obliekol do vetrovky - ci moze ist von pred panelak. Ja ze ci zvladne, neboji sa ist do skoly sam - ze nie a siel.

Ak som sa vratil domov - zena hned poznamka - ze ako som dnes zvladal den. Potom chalan pribehol ku mne - ze povedal som mamke ,ze som siel sam do skoly a nehnevala sa. Ja ci sa nebal a neutekal. On ze nie. Ja ze co klame som ho videl ako utekal cez cestu - co je dobre - ze ju presiel rychlo - vlastne jedine riziko co sa mu moze stat je tam - ale utekal aj potom. 

No a vcera mi povedal , ze na trenigu si loptu prebral petickou a zalozil utok. Aj ze uz vystrelil. No to je super - toto je cesta ako vygumovat Mesiho.

Sam to musi chciet - uvedomit si a robit. Ja ho ktomu nemam sancu - "urobit"- mozem mu pomoct.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

V nedelu ideme na turnaj do Kosic. Teraz sa pozriet idem ci sa aspon trosku zlepsil - ci pochopil o com je futbal.

Dnes sa ostrihal - so zenou bol dohodnuty - chcel mat Hamsikov uces - ma aj take okuliare - on sa sialene aj nanho podoba. :cotisisi:  S takym ucesom normalne vyzerat nemozes.

Ma vlasy, ze by mu mohol zavidiet terence hill a on toto spacha. Takto mrha so svojim talentom. No dobre.

Zverejnené

Ma napadlo to co mu rozpravam aby pochopil - ze musi viac makat a viac sa snazit(lepsie hrat)- ho nafotim s jeho cirom na lavicke. To je otazka 5 minut(na turnaji si aj desat hodin).  Bude 45 fotiek na jeho ciro a mozno 5 fotiek ako hra. Mozno pochopi.

-------------

Neviem kolko a ako v nedelu hrat bude - na treningy sa uz pozerat nechodim - ani s nim netrenujem.

Sam si musi uvedomit co robi a chce robit. Ak chce hrat futbal- nech hra futbal. 

-------

Jedna vec su aj treneri co chcu dosiahnut.

Prvy turnaj v Lucenci - moj syn mal vela prilezitosti ukazat sa. Ja sam viac by som ho nenasadzoval. Vela si zahral aj ostatni chalani.

Bol druhy bol iny trener. A tam nemal sancu- co mi povedala zena. Iny trener  - ktory vsadil len na zakladnu zostavu- co je nezmyselne. Nevladali proti ostatnym,lebo sa to neda - v tom to veku niesu az take rozdiely - ale hlavne ak mam mat uspech -snazim sa s minimalnej zakladni dostat maximum. Teda mi nestacia mi 4 potrebujem 7mich. Inak nemam sancu. Podla mna ten druhy trener to nechape. Teda nema sancu.

Zverejnené

Som si precital kodex rodica - nemam kricat na deti na treningu a na turnaji. 

Podla mna to mozno pomaha - ked zakricim na syna zober mu loptu ,ci bez .spravi to - viem to .

Ale prestal som chodit na treningy a nekricim. Idem sa len pozriet.

Tie veci im maju povedat co maju a ako hrat treneri. Len oni len pozeraju a stribuny kricia rodicia - nerobia to zle vyburcuju ich - ale to maju robit treneri.

---

Mne sa prekrikovat s ostatnymi nechce. A nieje to dobre a je to nespravne. Tam ma kricat  na mojho syna trener,  nie ja.

Zverejnené

Dnes mama zahlasila "ked si bola mensia, posluchala si viac". :D

Dnes, ked sme kracali dole asfaltovou cestou na ktorej bola poladovica, ona mi kazala nech idem po kraji...vravim nie, naco,....az pokym som sa nesmykla :D

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov