slimak Zverejnené 14. Apríl, 2015 Zverejnené 14. Apríl, 2015 Chalan mal v nejakej sutazi Klokan -islo o matematiku na celej skole najlepsiu uspesnot(81 percent) vysledku - prvaci to maju najlahsie. Chalan aj velmi pekne kresli,ci hrava divadlo(vystupenia robi davno od skolky). Ale jedno ani druhe som ho ja neucil(talent po mne). Ja som sa s nim matiku ucil asi jednu hodinu. Nic ine(moyno dvakrat pocul a sledoval ako cita zo slabikara). Snazim sa v oblasti - kde mu iny nevedia pomoct.
Vilma Flinstonova Zverejnené 18. Apríl, 2015 Zverejnené 18. Apríl, 2015 ešte je malý na to, aby bolo jasné, v čom bude naozaj dobrý. Ale až bude aj v matike ( =>technické smery), aj v jazykoch (=>humanitné smery) aj umelecky nadaný (žeby dajaké výtvarné smery?) a ešte aj ten futbal - tak to tiež nebude ľahké rozhodovanie.
slimak Zverejnené 18. Apríl, 2015 Zverejnené 18. Apríl, 2015 Tie konicky nam zatial nejdu. Je to narocnejsi cvik - 4 spravil aj dnes. Treti den sme to trenovali a na oko sa nepohli ani o milimeter. A to tak tvrde treningy a dlhe este nikdy nemal - trenujeme kazdy cvik kym to nezacne robit dobre -zatial to nejde tak tie treningy vypadaju tak, ze vykopava loptu do vzduchu aj dve hodiny v kuse. Raz a mozno zajtra to zlomi.
slimak Zverejnené 19. Apríl, 2015 Zverejnené 19. Apríl, 2015 http://www.ukazmiako.sk/futbal/?tx_kioshowto_pi1%5Bvideo%5D=5806 Dnes som nasiel brazilcana ako sa to naucit.Vratili sa z kostola, hned vravim zene preloz to synovi. To len musi skusat a cvicit. Mame prasiak teda ja s nim budem cely mesiac cvicit len dve veci. Dnes plakal - kvoli tomu ako som trenoval- tie konicky ho uz nebudem trenovat -nech sa to nauci sam.Ale trenovat bude, kazdy den ak nebude prsat.
slimak Zverejnené 20. Apríl, 2015 Zverejnené 20. Apríl, 2015 Na syna budem este tvrdsi ako som bol. mozno to nieje vhodne v tom to veku. Nepaci sa mi ako flaka treningy, ci zapasy. Je mi jedno kolko bude fnukat - ako to zoberie- je evidentne ze so mnou sa na teningoch viacej snazi. Mozno bysom ten gulag mal nechat o rok - o je skiovny - je... nato. Lebo bo aj hlavu ma na urovni, co nema? Disciplinu. ######e.. na to. A to ma po prdely.. Nebude ani loptu vidiet tyzden, len behat medzi stromami. Je mi to luto - aj nie - nechapem ako vie me dat presnu a rychlu nahravku a na treningu s chalanmi nic. Proste nieje mi luto - ze tyzen bude behat medzi stromami. nieje mi luto ze aj 1é hodin bude koat loptu do vzduchu.Neda si poradit - on na to kasle - nechape ze ma trosku zamakat. Moze nato.. ale to je to posledne co moze. Ja mozem to iste - bud budem nan j... alebo bude sa musiet este ovela vac obracat. No a ten najvacsi gol - ze jej mam dohovorit - ci vysvetlit - 6 rocej mojej dcere. Mozem vymyslim - nebudem na nu kaslat - bude tiez tvrdo makat. Na niceom. - Inak mam aj dceru - ta je chytrejsia ako radio - tu nenaucim nic - lebo sa to mozno neda. Na turistike, ci malej prechadzke ju bolia nozky. Chalan aspon imituje ze sa snazi - ona vobec nic. Ci jej nerozumiem- a sa jej ani venovat nemienim. Skoro ziadna ucta ku mne. a to nema ani 6 rokov. -------Dcera prisla zo skolky ze ma lasku- mne to bolo jedno- vraj je to bitkar- ale pre zenu to nieje jedno- lebo to zazila - vie ze zamilovat sa da aj v 7 roku.
slimak Zverejnené 21. Apríl, 2015 Zverejnené 21. Apríl, 2015 Dnes som bol na treningu - pozeral na tych lepsich - dnes ich bolo 24 a dvaja treneri - su potrebni traja. Ten zo 14 clennou skupinou slabsich mall co robit. Ti lepsi hrali futbal. Oni aj su rozdeleni do troch skupin - len dnes boli dvaja treneri. Ten s timi lepsimi si sledoval zapas - chalani vedia uz velmi slusne hrat futbal. Nechapal som so synom stale trenoval jeden sikovny chalan - co ten tam robi si rozpravam, preco tam je? Podla mna patri do 5 najlepsich. Na treningu aj preradili k tym lepsim a jedneho poslali dole- kratko predtym som sa o nom bavil s jednym rodicom co ma velmi sikovneho. Jeho syn prehraval 1:4 pritom som si myslel , ze sikovni su - aj si to myslim, a s tou vymenou to otocia. Chalan nezahral az tak dobre ako som ocakaval. Bol novy(nenahravali mu tolko) - ti slabsi nehravaju futbal - teda na to nebol zvyknuty. Mal som ovela vacsie oci - ale unho som si isty behom 3-5 treningov bude patrit k 3-4najlepsim. Oni uz dnes maju 4-5 velmi sikovne deti.Teda mam problem ,ci tazsie urobit so syna najsikovnejsieho... ale aj to mozne je - on je sikovny - len oproti inym detom k tomu pristupuje detsky. Dnes dostal po treningu dalsi trening. Kopat tu loptu do vzduchu vie, teda do konca tyzdna tych 5-7 konickou da. Na ostatnych jeho neduhoch tiez popracujem. Inak som sa spytal toho otca ci vie konicky a kolko robi jeho syn- vraj 15 a zacal sa to ucit pred polrokom. 1
slimak Zverejnené 24. Apríl, 2015 Zverejnené 24. Apríl, 2015 Dnes sprava od trenera, ze ma ponuku na stredu turnaj do Popradu - neviem ci sa rodicia nazhanaju - ja som nevahal - streda - co streda - zavahal som ze mam v tedy tenis. neviem ake stare deti tam budu hrat. Ale ze tam vyhraju ak pojdu som s isty. A chalanisko si zacina pomaly hadzat konicky z lavacky na pravacku a opacne.
slimak Zverejnené 24. Apríl, 2015 Zverejnené 24. Apríl, 2015 Nepaci ,ci napisem polopravdu. V Roznave ziadna 2008 NEBOLA , boli chori. V Presove hral jeden o dva roky starsi. TEDA NASI TRENERI podvadzaju. Podla mna by to robit nemali. Maju sikovne deti mali by sa venovat zlepseniu ich vykonov.Mne je to cele luto- ze oni to robia celkom dobre a zadruhe maju celkom sikovne deti. Mne osobne je to jedno. Ten turnaj v Poprade verim ze vyhraju Preco vedia hrat futbal.
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Apríl, 2015 Zverejnené 27. Apríl, 2015 Na syna budem este tvrdsi ako som bol. mozno to nieje vhodne v tom to veku. Nepaci sa mi ako flaka treningy, ci zapasy. Je mi jedno kolko bude fnukat - ako to zoberie- je evidentne ze so mnou sa na teningoch viacej snazi. Mozno bysom ten gulag mal nechat o rok - o je skiovny - je... nato. Lebo bo aj hlavu ma na urovni, co nema? Disciplinu. ######e.. na to. A to ma po prdely.. Nebude ani loptu vidiet tyzden, len behat medzi stromami. Je mi to luto - aj nie - nechapem ako vie me dat presnu a rychlu nahravku a na treningu s chalanmi nic. Proste nieje mi luto - ze tyzen bude behat medzi stromami. nieje mi luto ze aj 1é hodin bude koat loptu do vzduchu.Neda si poradit - on na to kasle - nechape ze ma trosku zamakat. Moze nato.. ale to je to posledne co moze. Ja mozem to iste - bud budem nan j... alebo bude sa musiet este ovela vac obracat. No a ten najvacsi gol - ze jej mam dohovorit - ci vysvetlit - 6 rocej mojej dcere. Mozem vymyslim - nebudem na nu kaslat - bude tiez tvrdo makat. Na niceom. Inak mam aj dceru - ta je chytrejsia ako radio - tu nenaucim nic - lebo sa to mozno neda. Na turistike, ci malej prechadzke ju bolia nozky. Chalan aspon imituje ze sa snazi - ona vobec nic. Ci jej nerozumiem- a sa jej ani venovat nemienim. Skoro ziadna ucta ku mne. a to nema ani 6 rokov. -------Dcera prisla zo skolky ze ma lasku- mne to bolo jedno- vraj je to bitkar- ale pre zenu to nieje jedno- lebo to zazila - vie ze zamilovat sa da aj v 7 roku. tebe prihrá lepšie asi preto, lebo ty tú prihrávku očakávaš, a on to vie. So spoluhráčmi to tak nemusí byť.a na čom má makať dcéra? Joooj, na nejakú úctu si asi ťažko potrpí škôlkárka, to si mal moje mladšie decko počuť v jej veku, jak jej tá držka išla! Na všetko mala 5 odpovedí a jednu lepšiu ako druhú, lenže bola to aj sranda, takže skôr nám to bolo smiešne než aby sme sa naozaj nahnevali. Skrátka sme to brali tak, že sa v živote nestratí a bude si vedieť poradiť, a o tom vlastne výchova je, aby z detí boli nielen slušní, ale aj života schopní a samostatní jedinci.To je zlaté, ke´d sa takí špunti zaľúbia. My sa na tom koľkokrát zabávame, ale čo oni prežívajú, nemáme potuchy.
slimak Zverejnené 27. Apríl, 2015 Zverejnené 27. Apríl, 2015 Chalan sa snazi - vkonickoch sa relativne za dva tyzdne nenaucil nic. Bol usek ked trenoval pravacku dal trikrat po sebe 4 krat a to velmi dobre , o chvilu 5ty krat - teda som si myslel, ze mu to ide - od vtedy trenoval lavacku - a zabudol co mu ten jeden den slo - bolo to v piatok asi. On to trenovat a intenzivne musi vzdy - bolo by fajn keby sa o to snazil z vlasnej iniciativy. Dcera? Knej musis mat iny pristup ja neviem aky. Niekedy sa mazname a niekedy ma kopne. Ked jej nieco vytknem - som zly. Ale je asi "zamilovana" - a rozpravala stale o damianovi - chalan sa je stale smial.Zena jej povedal - ze skolke mala tiez lasku - ale to preslo - na mna.. Tak jej zena vysvetlovala ,ze ju mame radi aj my. Ako rodina. lebo ty tú prihrávku očakávaš, a on to vie. So spoluhráčmi to tak nemusí byť. Vilma to je presne tak - mne ju musi nahrat lebo je to cvik(ktory spravy 40 krat) - ale v zapase, na treningu - to nespravi. Zatial - ale vidno na inych detoch ,ktore to nerobili a dobrovolne robia pocas zapasu(ten najsikovnejsi - dnes v minulosti nikdy nenahral - dalsi si vie nabehnut, a ma spoluhraca co mu nahra - vravim ze sa naucili hrat - vek mojho syna - ti starsi su slabsi). Proste musi dostat este futbalovy rozum - to ide vekom. Aj to co a skym trenujes - lebo vsetky tri casti nerobia to iste.
slimak Zverejnené 27. Apríl, 2015 Zverejnené 27. Apríl, 2015 Do toho Popradu neviem ci pojdem - neviem ake deti by tam mali hrat -a rad.ci budu ...Neviem.. isiel by som . Mam cas
slimak Zverejnené 10. Máj, 2015 Zverejnené 10. Máj, 2015 nesli na turnaj - chalan by aj tak nesiel - lebo presne v tedy ochorel a mal tyzden horucky. Ale vcera spravil 6 konickov. Som mu kazal ,ze aspon 5 - fnukal ze on ich nikdy nespravi on fnukal aj ked ich spravil - sa splacom niekde rozbehol. 4 konicky sa mi zda ze dokazal dat hned na prvom treningu. Nevedel to ale sa mu to podarilo. O chvilu si dame trening a tych 6 musi zopakovat. On sa nevie sustredit. Ked je podtlakom a aj place(nechce sa mu ist trenovat) - ked vidi tlak odomna vtedy to mozno spravi. Keby som nebol ja nikdy ani loptu nenajde. To chcem povedat o tej motivacii - ci kedy to dokaze - dokaze to -ale nie je to dieta co by to chcelo samo od seba. Samo od seba sa nembude ani zlepsovat - nema na tom zaujem. Samo od seba do lopty ani nekopne. Mne sa to nepaci a tak kopat do lopty bude.
Vilma Flinstonova Zverejnené 10. Máj, 2015 Zverejnené 10. Máj, 2015 sú aj také deti, ktorých daná činnosť - nemusí ísť práve o šport - baví a makajú preto, že ich to baví, na nejaké zlepšovanie srdečne kašlú, ale potom sa tešia, ako fajne sa zadarilo a tiež majú radosť z "ovocia" "námahy" - úmyselne som to dala do " ", lebo deti, o ktorých je reč, to za námahu nepovažujú.Už som tu veľakrát spomínala, že som ako decko chodila na klavír, vlastne až skoro do maturity. Mňa rodičia nemuseli naháňať, naopak, ja som ich presvedčila, že tam chcem chodiť, a cvičila som, lebo ma to bavilo. Ale mala som tam nielen také kamarátky/kamarátov, ktorých to bavilo, ale aj takých, čo ich rodičia nahnali, ale tí sa tam ohriali len pár rokov. Žiarivým príkladom bola moja sestra. Spočiatku ju to bavilo a to až tak, že urobila 2 ročníky naraz. Ale potom ju to prestalo baviť a už ju nič nedokázalo nahnať k cvičeniu. A tak tam chodila len asi 3 roky a aj ona, aj učiteľka si vydýchli, keď sa naši dali presvedčiť, že v tomto budem už pokračovať len ja...Naši - hlavne mama - boli veľmi ambiciózni, ako malé decko ma prihlásili do kulturáku aj na kurz angličtiny, ale chodili tam už také veľké decká, ôsmaci, deviataci, aj starší, a tie to brali vážne a zodpovedne, ja som tam len zle robila, napr. bývali vtedy také zošity s tvrdými doskami zlepenými z viacerých vrstiev papiera, vrchná bola čierna. A ja som to oddelila, utrhla som kúsok tej čiernej a obalila som si ňou predné zuby a vyškierala som sa na učiteľku i na spolužiakov, vyzerala som ako štrbavá... učiteľka ma aj do kúta musela postaviť. Mohli sa naši aj rozkrájať, ja som vtedy nebola zrelá na toto, možno keby tam boli všetci v mojom veku - učka nemala čas sa osobitne venovať takému mrňúsovi, aby nebrzdila tých, čo mali ozajský záujem sa to naučiť. ked som potom o niekoľko rokov sama bola veľkáčka a mala seriózny záujem, nič som si nepamätala okrem časovania "mať" a "byť".Niekedy skrátka deti musia dozrieť. A niekedy ani to nepomôže. 1
slimak Zverejnené 12. Máj, 2015 Zverejnené 12. Máj, 2015 Vcera mali trening - a hrali futbal - ja ze musis sa hybat, aspon chodit -hladat si miesto - futbal je o pohybe. Tak sme sli na luku za mesto - a dal si 3 sprinty do kopca cca 50 metrove - 75 metrove. Dnes detto - po treningu vies kam ideme - on kludne viem na trening - uz dostal 8 sprintov do kopca. Tam som sa nechal zenou odviest smerom domov behal. Skoda ze tam nieje viac stlpov a sirsie luky - ale sa nabuduce otocim na dlhu luku - a poviem obehni tam okolo stlpa a potom sa vrat(2 km vidis pekna rovinka). Nechapem preco taky sprint ako da do toho kopca neda v zapase. Ci vsetko ine - nahravku, prienik ci hocico. Nijak inak si to vysvetlit neviem,ze nema rozum a len dufat ze ho behom dalsieho mesiaca bude mat. Dalsi trening ak nebude behat dostane 15 sprintov do kopca. Len mu skontrolujem kopacky ci ich ma zaviazane dobre dnes mal na pate pluzgier.
slimak Zverejnené 14. Máj, 2015 Zverejnené 14. Máj, 2015 Mal na druhy den svalovku. Dnes boli na turnaji v Brezne. Prsalo zrana zmokli ako kurence - bol to turnaj zakladnych skol(1-3 ci 4 rocnik). Okrem jedneho zapasu co vyhrali ostatok prehrali neviem skym hrali. Ale co je zvlastne - tam startovne neplatili druzstva usporiadatelovi - tu usporiadatel zaplatil po 200 euro druzstvu ktore sa turnaja zucastnilo. Chalani sli na mikrobuse. Domov vraj zobrali aj druzstvo z Polhory.
Vilma Flinstonova Zverejnené 16. Máj, 2015 Zverejnené 16. Máj, 2015 možno to bolo súčasťou dajakého výskumu.
slimak Zverejnené 19. Máj, 2015 Zverejnené 19. Máj, 2015 Myslim,ze to zaplatil "Sotak" - a chalanova skola tam sla,lebo od organizatorovniekto sa pozna s ucitelom telocviku - chodia na ten turnaj pravidelne. Dnes zacal chalan aj futbal hrat- nieco mu vyslo - spravil aj fintu- na jeden krat az vela - medzi tymi najslabsimi sami dnes najviac pacil, dal gol. Dnes nedostal sprinty do kopca"vcera mal - zena povedala aby som sa dnes krotil,ze po skole chodi ako matoha",ale zmrzlinu. Dokonca aj konickom si obhodil dvoch hracov - len to nedokoncil - nenasprintoval si na to. On bude velmi sikovny - aj behat sa uz naucil a stacili tri treningy do kopca.
Vilma Flinstonova Zverejnené 23. Máj, 2015 Zverejnené 23. Máj, 2015 spomenula som si, že aj moja sestra chodila ako decko na anglinu, a tiež vedela len časovať "mať" a "byť" - a ešte vedela povedať jednu vetu.I navštívil nás ujo, ktorý sa už narodil v USA a aj tam žil, vedel celkom dobre po česky, čo nám uľahčilo situáciu. Ale rodičia mu, pravdaže spomenuli, že ich geniálne detičky, to akože my dve, sa učíme aj anglicky...a tak sa ujo otočil k segre, že čo mu povie, a ona na neho vybalila tú jednu jedinú vetu, čo vedela povedať:"YOU ARE A BIG PIG!!!"Náš tatko, ktorý anglicky vedel, ostal zarazený ako hrebík do truhly, mamka keď pochopila, že čo segra povedala, moc pekné nebolo, tak sa zamračila a už to vyzeralo na výprask, zachránil to ujo, ktorý sa začal smiať...
slimak Zverejnené 23. Máj, 2015 Zverejnené 23. Máj, 2015 Chalan mal trening aj vo stvrtok - vraj spravil 7 konickov. Najprv som mu vynadal ,ze na 5 pokusov si kopol 7 krat - potom vyslo z toho ze dal 7 - jeden chalan to potvrdil. Tak tomu verim. Je super ze to spravil aj bez tlaku - ze vie spravit 6 -to som videl.
slimak Zverejnené 30. Máj, 2015 Zverejnené 30. Máj, 2015 Dnes si to chalani rozdali z Roznavou. Nase Acko vyhralo Bcko druhe a potom ober Roznavske druzstva. Proti Acku prehrali 3:0 myslel som si ze to bude vyrovnanejsie. Lebo B-cko(mladsi o rok o dva) su sikovnejsi - ale hrali dobre. Moj syn ma prijemne prekvapil - dal gol - ale ako utocnik uz asi aj pochopil co ma utocnik hrat. Okrem jednej akcie, kde nedal gol co by dala aj moja dcera. Hral druhe polcasy aj ako obranca. Tu sa to tazsie hodnoti - lebo v dvoch zapasoch gol nedostali - teda nemali co obrancovia robit. Dnes si vsimol ze maju aj kapitana - davali pasky - povedal ,ze zacne ovela viac makat - lebo chce byt kapitanom. CO je super ak zacne makat.
slimak Zverejnené 1. Jún, 2015 Zverejnené 1. Jún, 2015 Dnes som povedal trenerovi ze nech uz chalana nevola na treningy. Az v septembri. On OK. Budem si ho trenovat sam ak bude mat zaujem - inak aj ked zaujem mat nebude - musi makat aj ked neviem vcom - lebo ... Ja ani neviem. Ja povalaca,lenivca - tupca nestrpim - a netolerujem a moze to byt aj moj syn. V tej najslabsej skupine co v minulosti boli chalani co dva roky trenovali ci aspon rok - tam mas neandertalcov(tam su nove deti - starsie, aj .. to je jednno, co su tam 2 mesiace).Proste to nema vyznam - len trenuju(ale ani to nema vyznam - lebo to nevedia) -futbal si nezahraju a ak si nahrat nevedia. Nie kvoli trenerovi - podla mna ten ich bol z tych troch najlepsi - ale uz aj nanom vidis ... ja ho chapem - co naucis neandrtalca, ci cigana? Pri tom pred pol rokom mal 6-7 sikovnych deti. Teda ti dalsi treneri nejake deti stratili a vycucli jeho. A trener ze OK. Toto nepochopim. Ale zapamatam. Tak chalan bude rezat 3 mesiace - stale mam ambiciu aby bol najlepsi do roka - ci sa im aspon priblizil - on dnes je vmnoho veciach nadpriemerny - vmnoho priemerny - nevie vystrelit - na tom zapracujem - dnes zacal bude kazdy den hodinu strielat do brany kym ju neprestreli s 10 metrov - o pol roka mladsi jeho kamarat to dokaze. Mna dnes vytocil priklad mali sutaz konickov. Dal tri jemu to bolo suma fuk - inak mali ste vidiet cestu s treningu - som zachripol. Nenadaval som az tak velmi - trochu - ale ta intenzita - chalan sa snad spamata. Inak to posmesne jupi na dalsie behanie do kopca - je asi nie snaha sa zlepsovat - ale chcel ma potesit. Tak ma potesi ked zacne ozaj poriadne makat. Ale ja neviem - on sikovny je - je aj cielavedomy - chce sa zlepsovat. Ale odtial potial a neviem v com. .---------- Mna presvedci - len ak dokaze dat 30 konickov - prespurtovat vsetkych - spracovat kazdu loptu a vystrelit z 20 metrov. Podla mna na to ma ak bude makat - nebavi ho to asi velmi. Ale ja neviem co ho bavi - ozaj.Ale toto mu vcelku ide - ak mi nepovie ze na to je..be- dnes som po povedal druhy krat a aj prvy krat vie o com som rozpraval - nech na to kasle -ja ale kaslem na neho. Ja uz nevenujem ziadnej jeho zalube 2 roky. Maximalne doveziem na hodinu pisania romanov - a a vlastne co chvila bude chodit peso.
slimak Zverejnené 1. Jún, 2015 Zverejnené 1. Jún, 2015 Som si spomenul, ze je tu kruzok futbalistov - co vedie trener Breznanika - ze chalana na jun dam k nemu a ak sa mi to bude pacit - necham ho tam aj buduci rok.
slimak Zverejnené 2. Jún, 2015 Zverejnené 2. Jún, 2015 Uz som si to rozmyslel. Chalan u mna s futbalom skoncil. Uz ho ani trenovat nebudem - ak ho bude nosit zena, ci dedo, ci sam tam bude chodit mi je to jedno. Ja som tomu vela casu obetoval. Chalan neviem ci si to uvedomuje. Aj tvrdo makal(aj na to v podstate sral). Ale prekvapil ma aj trener, ze OK. Dva roky piplas hraca aOK. Ved o chvilu nebude mat hracov. Ved OK.
Vilma Flinstonova Zverejnené 6. Jún, 2015 Zverejnené 6. Jún, 2015 je to ešte malé decko, to je úplne normálne, že raz ho niečo baví a druhýkrát nie. Len mám obavy, že keď mu budeš po neúspechu nadávať, tak to začne nenávidieť.Keď som chodila na klavír, tak vždy raz za čas bol koncert, na ktorom každá učiteľka prezentovala svojich naj... žiakov. Boli tam nielen klaviristi, ale aj huslisti, akordeonisti, gitaristi...skrátka všetky hudobné nástroje, aké sa v kulturáku vtedy vyučovali. Naša učiteľka, ak sme niečo pokazili, nám nikdy nenadávala, ani na nás nekričala, len úplne bežným konverzačným tónom zahlásila niečo ako "A ty čo si to tam robil*/a? " jasné, že sme sa usilovali zahrať čo najlepšie, ale dakedy sa nezadarilo, a ona to vedela a nerobila z toho vedu. Ale jedna jej kolegyňa v zákulisí na svoje žiačky ak pokazili, nahučala jak svini do hrantu, chúďatá potom tam v kúte potoky sĺz ronili a my sme boli šťastní, že máme tú našu učiteľku. Tým že na nich tá ich (volali sme ju Fúria) nahučala, nespravila z nich lepších klaviristov - aj na súťaži sme dominovali my od našej učiteľky. Tým chcem povedať, že krikom malému k lepším výkonom asi nepomôžeš, bude sa báť, aby ťa zasa nesklamal a nebude hrať pre radosť z hry. Sorry, ale tak to cítim. 2
slimak Zverejnené 7. Jún, 2015 Zverejnené 7. Jún, 2015 Mne jedno vadi, ze on sam od seba si este ani raz nezobral loptu a sam si nezatrenoval nezakopal. A bez toho to nepojde. Ze sam sa bude chciet zlepsovat. Na druhej strane vie velmi slusne behat - ja ho uz nepredbehnem - dali sme si pretek asi na 1 km a nevedel som ho predbehnut. Ale zas moj beh je o nicom. Vcera som zacal opat trenovat individualnu techniku - a co predtym sa mi zdalo,ze je dobry sikovny - bolo vcera dost zalostne - mal som predtym ruzove okuliare .. ci to od vtedy zabudol? No proste zacat poriadne trenovat od zakladu,zaciatku - .. ale tvrdim, ak sam to nebude trenovat - nikam to nepovedie.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz