safarikova Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.
secretka Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 Nie som si celkom istá o čo v tomto prípade ide, ale inzerátom rovnakého znenia je v posledných dňoch už "zaplavených" niekoľko fór ... ... stačí si zadať do google pár kľúčových slov z predchádzajúceho príspevku a každý "bude v obraze". V tomto konkrétnom prípade sa určite nejedná o zakúpenie "oblečenia" pre vlastné dieťa a dotyčnú osobu odpoveď s veľkou pravdepodobnosťou vôbec nezaujíma!
game Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ako píše secretka : tento istý text od slova do slova na celých stranách vyhodil google : http://www.google.sk...iw=1366&bih=604 napočítala som len tak narýchlo 14 úplne rovnakých novozaložených tém po celom webe, na fórach o autách, o psoch, gitarové fórum, kde z toho majú desnú psinu, o bársčom. / google ich eviduje, ale z viacerých fór sú tieto témy už vymazané / niekto niečo skúša, odpoveď na otázku by bola len reklama. sú špecializované fóra pre mamičky, kde odpoveď na túto otázku je zodpovedaná už tisíckrát. v tejto podobe téma nemá zmysel.
Recommended Posts