Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobry den. Chcem sa spytat, kde by sa dal zohnat seriozny obchod s predajom detskych veci. Chcela by som si nakupit, ale trosku sa bojim podvodnych firiem.

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• game

1

• secretka

1

• safarikova

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted

Nie som si celkom istá o čo v tomto prípade ide,

ale inzerátom rovnakého znenia je v posledných dňoch už "zaplavených" niekoľko fór ...

... stačí si zadať do google pár kľúčových slov z predchádzajúceho príspevku a každý "bude v obraze".

V tomto konkrétnom prípade sa určite nejedná o zakúpenie "oblečenia" pre vlastné dieťa

a dotyčnú osobu odpoveď s veľkou pravdepodobnosťou vôbec nezaujíma!

Posted

ako píše secretka : tento istý text od slova do slova na celých stranách vyhodil google :

http://www.google.sk...iw=1366&bih=604

napočítala som len tak narýchlo 14 úplne rovnakých novozaložených tém po celom webe, na fórach o autách, o psoch, gitarové fórum, kde z toho majú desnú psinu, o bársčom.

/ google ich eviduje, ale z viacerých fór sú tieto témy už vymazané /

niekto niečo skúša, odpoveď na otázku by bola len reklama. sú špecializované fóra pre mamičky, kde odpoveď na túto otázku je zodpovedaná už tisíckrát.

v tejto podobe téma nemá zmysel.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Additional information you can see at Privacy Policy