slimak Zverejnené Marec 24 Zverejnené Marec 24 Chalan nabural do jedineho taxika v Revucej. On na tom aute nespravil velku skodu, material do 100 euro(to si kupil sam, inak ze w stoji 50 euro to nekupil,ved dnes to doniesol púravene stym rozmlatenym logom)). A jeho krstny mu to opravil. Za dva hodiny. Vymenil svetlo a mriezku. Teda ,ze nabural ako nabural a nespravil skodu, je aj stastie,lebo si snad uvedomi,ze sa ma spravat normalne. Inak nemal to auto bolo pojazdne 4 mesiace, inak pruser , ja som ho a jeho a spoluhracov vo februari na dve zapasy a moja zena tiez na dve zapasy, Keby bol trosku zodpovednejsi, mohol by ich vozit sam a nas ,aj ked ja som si tie zapasy pozrel, zena odisla do mesta. Spiska sa jej pacila. Teda zaver, spravil nehodu a snad sa to pouci. Stalo ho to asi 50 euro. 40 euro svetlo z vrakoviska, a 12 mriezka plastova a opravil mu to krstny otec,aj poradil, ved dne si mal vidiet, aky fukot ,ze chce si to "opravit" co najskor. 2
iskra Zverejnené Apríl 22 Zverejnené Apríl 22 Užívam si spoločné chvíle s našou vnučkou Klárou. Syn s rodinkou nás navštívili. Hrajeme rôzne hry, prekvapila ma, že rada hraje aj šach, ja len zíram, má 6 rokov, chodíme tiež na plaváreň, zajtra nás čaká jazda na koni.. rada si brnká na gitare, pekne spieva a rada aj tancuje...je to šidlo moje milé.. energie má na rozdávanie...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz