arwiel Zverejnené 15. September, 2009 Zverejnené 15. September, 2009 21.august 2009 dám ti ešte jedennaplním pohárikviac už nevládzemnechcem ťa opiťstále mi prázdnypodávaš s úsmevomberiem ho neochveneja a onkráčame, priateliado tmydo starostík samotezas si ma opustila ja ti napĺňampohárik slzamikeď sa nimichceš opíjať
game Zverejnené 30. September, 2009 Autor Zverejnené 30. September, 2009 voľné asociácie na otravnú muchu v legovej izbe predvčerom večer pomýlená mucha :) elfant: muchochlapka radodajka medojedkakusla do slachoviteho dedkamyslela, ze si ho uvaria bude najbohatsia v chotari :) game: mucholapka medodajkaulovila muchuteraz bzučí mucha hlúpaprilepená k mucholapkenelahodiac uchu ;) elfant: uchuchu juchuchu,mam muchu na bruchu,druha bzuci v uchuje dostatok vzruchuv okolitom vzduchu ;) game: v okolitom vzduchus muchou na holom bruchuplieskam rukou muchuau, to je moc vzruchu ! :lol: 1
dead Zverejnené 2. November, 2009 Zverejnené 2. November, 2009 spoved zacinajuceho chlipnika...........laska divy dokazenetreba ju skusatmysel v stave beztiaze?...(mal som davno tusit) ze staci len sukat s hormonmi v hlaveje jasne vidiet svets trapenim je marneskusat o-tehotniet fico sfaral do baneku®va coby sluzka luduv tomto sa uz vyznamea piseme bezo studu ...uplatnime copyrightked su (trefne) slova v cudupridame zatvorku, ked nieco nesedinech maju radost, strazcovia studu...aj moji nohsledi 2
dead Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 bavi ma pozerat sana snehove vlockypadajuce a roztapajuce sa na chodniku je lepsie synonymum zbytocnosti?asociacia na cely dnesny, krasny a minajuci sa sveto chvilu nas ideal zmeni konzistenciupod prave vymenenymi zimnymi pneumatikami niekoho krasa bude na blatoa blato ma byt prave nej hodne?ostatne sa meni, my ostavamesmutni, blbi a zniceni vlastnymi kriteriami na formu 3
littlewitch Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 teda dead :) ty sa nezdas..taky drsnak a tolko versov :lol: 1
dead Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 ...aj drsny smirgel-------------------treba obcas vymenit a ze mienim dalej byt odteraz a este chvilubude ticha voda brehy mytmenej tlacit na tu piludrevo setrit na zlu chvilua nakoniec vsetk(o)ych zbit :lol: 2
dead Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 zufaly a nadsenyspontanne sa rozhodolpriamo a bez dilemyprerazit si bruchom kolzlo je dobrom spravne trestatmaso s ostrim k sebe patria...aj schovanu kundu vetratked sa dvaja stastni paria...nechyba im blazeny grof vlad tepes, cassanovazlocin trestom, penis bleskomlen sa velmi netes, mojaim je isto jedno, akym jacis vreskom (nechyba im blazenyvsak to bol len vol) 2
pink Zverejnené 5. November, 2009 Zverejnené 5. November, 2009 dead, uzasne... tvoju zbierku basni, ak ju vydas, si kupim... budem to citat vo svite luny.... :lol: Vidim ze to tu upada literarne, preto dalsi skvost mojej tvorby,ktora je zadarmo,lebo som socialna, venujem Praline. krasna basen, tuto sa naucim naspamat, na mikulasa mozem zarecitovat.... althea, dobreee :) 2
dead Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 pri svite luny suknu si uhni! :lol: s tymto som neratal ani len omylom ze budem bojovat prizemnym daktylom ze budem z bezpecia a spod periny snazit sa menit svetove dejiny mne odvaha nechyba, kludne sa zavrtam ked treba vytiahnem, polaskam, polechtam zjavenie Jana pred predohrou bolo by vniknutim podstaty na sucho aj fatalna zmena, vsak moze byt hrou aka je skoda, ze vacsina robi to zbytocnym suchanim a nasilnym trenim radsej to naslinim, nez do vas vtrielim 1
elfant Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 dead ma inspiroval cely blazeny strcil ho do Blazeny, za svitu luny s Blazenou blazene funi 1
dead Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 inspirovat, o to mi ide------------------------inde ti priestor dambo ked to na Blazenu pridemusis to zmaknut sam :lol: 1
pink Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 a za svitu lunypribehli sem zo tri kuny
elfant Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 Blazej stretol Blazenuchcel ju pojat za zenuurobit ju blazenu, zobrala to zvolnavzala si mesiac volna,nemoze byt blazenaze je celkom skazena Blazej nema Blazenybo ona je na zeny 1
secretka Zverejnené 6. November, 2009 Zverejnené 6. November, 2009 Skripe Blazej zubami, cert aby to s babami... co s prstenom, ktory je uz vyzdobeny B-ckami, zbytocny je, dokonca ho ani zmenit nemozem... vsak som ja chlap, nejako si pomozem... A tak Blazej, zobral rozum do hrsti, a ten napad co ho chytil, veru sa ho nepusti. Kazdej baby hned sa pyta prefikane: povedz ze mi, ake meno ty mas napisane... Lebo taka je to pravda veru, ze on uz mal spadene, na Bozenu. Bozenka, aaach, to bude ta, ktoru milovat on bude do smrti, Len nech sa mu uz cim skor do cesty priruti. 1
secretka Zverejnené 7. November, 2009 Zverejnené 7. November, 2009 Blazeja uz telo boli od prebytku hormonu, zle mu robi co len pohlad na zenu. Duma stale co ma robit, ked tu pride k "borďelu", to je ono, miesto platby zbavim sa tu prstenu. Ale to je katastrofa, ta co ide, to je Žofa... a ani po litri vina, nezlaka ho Klementina. Nevie co ma urobit, nechce prsten zahodit. Bodaj by ta Blazena! - jak sa zbavim prstena... Duma teda, dam si ho ja do huby, dam si pozlatit zuby. Len ten hormon ho uz tlaci, je to desne, je to k placi. Bozenku uz nehlada, na to nie je nalada. Uz sa dviha, uz chce odist prec, ked zjavila sa deva a on straca rec. Zrazu k nemu zavita, deva menom Brigita... Uz jedine co ho trapi – ako tuto krasku lapi. Nevie cim ju zaujat a na rucku prsten dat. Hladi na nu upreno, stale sepce jej meno. Dievcina je zmatena – co je to za kretena?! Blazej veri, to je ona, uz len tuto chcem, nezavaha ani chvilku, klaka si pred nou na zem. Brigita sa zhrozila, to je co za uchyla?! Nie som predsa Woman Pretty, na ktoru kazdy leti, nestane sa nikdy veru, aby devu z bordelu, bral si niekto za zenu. 1
secretka Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Bordelmama ked zocila klaciaceho Blazeja, nedalo jej, vlozila sa do deja. Brigit, noze vezmi pana hore, ale maj sa na pozore! Nie ze mu presmejdis vacky, ked tam bude horeznacky. Ked si myslis ze to treba, dobre, pojdem teda... Brigita sa odula, ale hore "odplula". A uz idu do izbicky ozdobenej srdcami, Brigit vidi, ze ma Blazej stale prsten na dlani. Ulovim si tohto chrena, co na tom je, ze som bez vena, a uz je plna vzruchu, len co zbada muzsku pychu. Ide radsej hned na vec ... a medove motuzy pretiahne mu popod fuzy. Snazi sa mu vsetky "divy sveta" ukazat, a tak ako sa da, zacne sa mu predvadzat. Blazej ale spozornie, tak toto je vela, toto veru nie! Tvari sa jak dobra vila, mala ma vsak za debila. Pozrie sa jej do oci a potom sa otoci. Hladam peknu, milu zienku, doma zenu treba, Ale nie som taky debil, aby som bral teba.
elfant Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Birgit dole odplulaa cestou ho oplulahladaj si len dalej krasnea popritom skladaj basne,ze si truhlik mantavyna zeny si lemplavy
arwiel Zverejnené 9. November, 2009 Zverejnené 9. November, 2009 Čo cíti samotár? 09.09.09 Šiel tou poľnou cestou, šiel, v ústrety večnej slobody, svoj vnútorný pokoj našiel keď rukami načrel do vody. A keď vystúpia hviezdy na nebo, drevo v ohni pukoce, rozpráva tulák nesmelo ako vtedy horeli sviece. Čo cíti samotár keď v snoch vída jej tvár prečo ho jej úsmev bolí? A oheň len pukoce, horí... Šiel tou poľnou cestou, šiel, čo najďalej od bolesti, no, že nosí ju v srdci nevedel. Je jej toľko, že sa tam nevmestí! Kotúľa sa slza, padá na prašnú cestu, zaznela tichá struna. To on spieva pre svoju nevestu. Čo cíti samotár keď v snoch vída jej tvár prečo ho jej úsmev bolí? A oheň len pukoce, horí... Šiel tou poľnou cestou, šiel, pre silnú bolesť v srdci svoj pokoj nikdy nenašiel. Jej tvár ho po nociach mučí. Zanechal on nevestu, keď srdce darovala inému a pobral sa na cestu v ústrety ránu chladnému. Čo cíti samotár keď v snoch vída jej tvár prečo ho jej úsmev bolí? A oheň len pukoce, horí... 1
dead Zverejnené 13. November, 2009 Zverejnené 13. November, 2009 namyslena basen o tom, akosyty hladnemu neveri (pravom)------------------------------------Chcel by som oznamit radostnu novinuvsetkym co zijete spokojne vokol ze som uz svoj rozum ulozil do plynu potom co nastal v chapani traveniana oko banalny rozpor. (tentoraz porusim pravidla rymua oznamim to radsej vopredbo si to mnohi, s istotou vsimnuked sa uz neda o co opriet) Ked zral som Darwina onehdy k veceruso slabym hladom, nie az tak cez mieruskulil som okom, po diele Andrewsaked onho opriem sa, co bude potom? Nasla sa pointa a dodnes divim saze prave v mojom traviacom trakte...ked velmi postim sa, zbastim aj Steelovus vedomim potiazi udrzat plynyKed som vsak nazraty, musim si vyberattym padom stavam sa silny...s vedomim behu na dlhe lakte 3
Ronja Zverejnené 13. November, 2009 Zverejnené 13. November, 2009 Normálne si udržal myšlienku - blahoželám! Forma v tomto prípade nie je dôležitá...No tak som si rýpla, no. :lol:
elfant Zverejnené 15. November, 2009 Zverejnené 15. November, 2009 Vieš o čom píšeš, čo tam po forme, je to velka mocudržať myšlienku,ešte väčšia mocje udržať si moč 2
arwiel Zverejnené 18. November, 2009 Zverejnené 18. November, 2009 rozhrešenie 18.11.09 keď ma budeš chcieť zabiť neboj sa priamo mieriť veď raz si to už spravil a presne si sa trafil volal si po mojom odpustení a behal po svete uväznený a ja som dvere otvorila no skôr než som sa pomodlila vytasil si svoju zraň ževraj tvojim heslom bolo: "chráň" mala som sa chrániť pred tebou teraz sedím s hlavou sklonenou a ty len mieriš, nestrieľaš ževraj pri mne umieraš to mňa si vtedy zabil keď neváhal si a zbraň si nabil to ja som veky mŕtva nielen tupo mĺkva ja som bola duchom pre teba len vzduchom vraj si ma chcel prebudiť a večný cit prehĺbiť nevrav také hlúposti vzdialené od múdrosti dávno si ma zabil je čas aby si zbraň opäť nabil a zabil seba
arwiel Zverejnené 29. November, 2009 Zverejnené 29. November, 2009 koniec lásky nežnej 29.11.09 milovala som ťa, drahý a stále ťa milujem lahli sme si spolu nahí do postele spoločnej zdobenej ťažkým baldachýnom radi sme sa zhovárali písali si listy často sme sa usmievali a boli si celkom istí že budeme vždy spolu no raz prišla potopa k tomu veľké plamene a tam kdesi od plota hádzali nám kamene do tváre moja ruka chytila krvilačne dýku chladnú čo tak veľmi vábila a tešila sa až padnú na zem naše telá nastal koniec v okamihu smrti večnej nezaznel šťastný zvonec je koniec lásky nežnej ostali len listy 1
arwiel Zverejnené 3. Január, 2010 Zverejnené 3. Január, 2010 Od teba preč. Snaha o boj vyčerpáva... Len spraviť ten krok aby sa bál, aby mal strach. Budovanie rešpektu lebo nie som z porcelánu. Ale ubíja... Zbitá túžbou po odvahe klesám na zem zronená. Tak zutekaj! Pred mojou bolesťou... Snáď sa jej bojíš viac ako agresívneho útoku. Padám... a nechaj ma tu ležať na chladnej zemi. Bude mi tu lepšie. Keď zmizneš z dohľadu ja vstanem. A pôjdem iným smerom. Od teba preč. /posledná minuloročná/
arwiel Zverejnené 15. Január, 2010 Zverejnené 15. Január, 2010 Tebe... Drahý... Milovaný...13.01.10 Ďakujem ti za objatie Za to, že si bol so mnou na La Traviate Ďakujem za každý kúsok, čo mi posielaš Ďakujem za každý vánok, na ktorý sa premieňaš Ďakujem za pohladenie nežné Drahý -------, prečo spolu nie sme? Ja som tu a ty pri mne stojíš Ach, Osud, kedy nás opäť spojíš? Ďakujem za všetky dotyky Snáď počuješ moje povzdychy Keď trápim sa tu bez teba S tebou nie som bez mena S tebou som to ja sama Keď mám teba, keď ťa mám rada S tebou rada utečiem Zo škaredého tela sa vyzlečiem Moja duša patrí tebe Nachádzaš ju v mojom mene Každý deň a každú minútu Vidíš ma svetom ohnutú V našom svete sa vystieram A tu všetko predstieram Viem, že milovať ťa je to, Čo v zime vytvára leto Čo mi dáva do rúk pero Keď hľadím na teba nemo V nemom úžase nad tvojou krásou Drahý -------, si mojou spásou
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz