Skočiť na obsah

Som bohatý fórumák, alebo - naše hriešne potešenia

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vnučke Klárke :smile:

V júli sme si naplánovali  dovolenku so synom, jeho manželkou a Klárkou ...♥️ Už teraz sa veľmi tešíme. 

sl.jpg

st.jpg

ch.jpg

• Páči sa mi to 2
  • Pred 4 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Mojej mame k narodeninám :drink:

♥️

Klárke zimná bunda

Knm.jpg

K narodeninám.jpg

zvK.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Pridať bod 2
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nejak ma nebavi rozhadzovat, ale treningy s osobnym trenerom si rada zaplatim:zubiska:

A asi si kupim nejake pohare na vino, nemam uz ani jednu poriadnu sadu

a Benu a Nahvarul maju pekne vianocne limitky plniacich pier... no uvidim

• Pridať bod 2
Zverejnené

Benu ma veru pekne limitky. Nahvalur mam limitku od galen leather a nic moc. Slabota. Chod radsej do Benu. 

Ja som si vcera objednal k Vianociam a narodeninam Pilot custom 823. K tomu par starych pier kvoli hrotom. Najdem im novy domov. 

• Pridať bod 2
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Uvažoval som nad presne týmto Xiaomi.

Mám už "starší" RedMi Note 11S 5G. Aktualizácie OS už nedostáva. Ale na to, na čo ho potrebujem stále funguje dobre, nestretol som sa s obmedzeniami.

S MIUI fungoval rýchlo, keď som aktualizoval na HyperOS o niečo sa spomalil, mám pocit že tej pamäte žere o dosť viac. Mám verziu 1.0.4.0, viac nechce dať a už nedá. S MIUI fungoval lepšie. Ale už na to kašlem, ešte si ho nechám, rok, dva a potom sa uvidí.

Zverejnené

Aj ja aj manželka máme Xiaomi. Nepoužívame ale ich spúšťač, ale Nova Launcher. Má mnoho nastavení, dá sa navoliť kolko ikon v riadkoch , kolko v stlpcoch, vie meniť tvar ikon (okruhle, hrananté....). To teraz nejak pomrvili pri Hyper OS 2, zmenili na tvrdo velkosti, niečo sa dá nastaviť, niečo nie, ludia hlasia problémy so sparovanim BT, hovoch cez whatsup....

A ešte jednu dobru aplikáciu používam už dlhé-dlhé roky. Je vhodná pre nás ,starších. Dialer na telefonovanie. Vola sa "True Phone Dialer & Contacts". Výhody:

1)dá sa zväčšovať číselník, potom su velké čísla

2)Daju sa meniť farby, neťahá oči a je dobrý kontrast za slnečného svetla.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené
On 2/27/2025 at 7:12 PM, alarm said:

Nech ti dobre slúži...

Ďakujem, mobil slúži k spokojnosti. 

Klárke :smile:

Kniha.jpg

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Nové šálky s podšálkami 

Idem pripraviť lahodnú a voňavú kávu :smile:

K.jpg

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 5 týždňami...
Zverejnené

Moje hriešne potešenie  

Spoločenská kabelka, ktorá doplní outfit ...teším sa :smile:

Kabelka.jpg

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Keď idem do zahrady, je tam ticho a pusto. Je tam rádio, ale musim k nemu ťahať dve predlžovačky, a keď sa premiestnim, tak znova zrolovať, odrolovať.... A tak som si na narodeniny (65) kupil radio s nabijatelnou bateriou. Chvilku mi trvalo, kým som pochopil, ako to ponastavovať, ale už služi a nosím ho so sebou. Hrá úžasne... Nechapem ako z tých malých reprákov (cca 40mm) môže ísť tolko basov, tak pekne nehralo ani staré radio s velkým reproduktorom. Párovanie s bluetooth nevyužívam, ale vie prehrávať aj s SD karty alebo kluča. Mám s neho radosť.:clap2:.

RADIO.jpg

• Páči sa mi to 1
  • Díky! 1
  • Pred 4 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Dostala som masážny prístroj na nohy. Jupííí!:smile:

Masážny prístroj na nohy.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Manželovi som objednala hojdacie kreslo. :smile:

On je už v dôchodkovom veku,  no  naďalej pracuje, aj mne sa už  blíži dôchodkový vek...čas neskutočne rýchlo beží..

Dúfam, že si užijeme  seniorský vek v zdraví, láske..

Hojdacie kreslo.jpg

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

:smile: Hojdacie kreslo je už doma, kvalitné, pohodlné, páči sa  manželovi, spokojnosť. 

Kreslo pre manžela.jpg

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov