iskra Zverejnené 7. Jún, 2024 Zverejnené 7. Jún, 2024 Vnučke Klárke V júli sme si naplánovali dovolenku so synom, jeho manželkou a Klárkou ...♥️ Už teraz sa veľmi tešíme. 2
iskra Zverejnené 15. November, 2024 Zverejnené 15. November, 2024 Mojej mame k narodeninám ♥️ Klárke zimná bunda 1 2
Hellé Zverejnené 11. December, 2024 Autor Zverejnené 11. December, 2024 Nejak ma nebavi rozhadzovat, ale treningy s osobnym trenerom si rada zaplatim A asi si kupim nejake pohare na vino, nemam uz ani jednu poriadnu sadu a Benu a Nahvarul maju pekne vianocne limitky plniacich pier... no uvidim 2
Proteus Zverejnené 11. December, 2024 Zverejnené 11. December, 2024 Benu ma veru pekne limitky. Nahvalur mam limitku od galen leather a nic moc. Slabota. Chod radsej do Benu. Ja som si vcera objednal k Vianociam a narodeninam Pilot custom 823. K tomu par starych pier kvoli hrotom. Najdem im novy domov. 2
alarm Zverejnené 27. Február, 2025 Zverejnené 27. Február, 2025 Nech ti dobre slúži... Posielam ti link na dobré XIAOMI forum, teraz sa totiž vyskytli nejaké problémy pri aktualizácii na verziu 2.0.... Aj ja mám Xiaomi a zatial čakám, nedal som aktualizovať. https://xm.cz/blog/dwqa-ask-question/
Sniper Zverejnené 27. Február, 2025 Zverejnené 27. Február, 2025 Uvažoval som nad presne týmto Xiaomi. Mám už "starší" RedMi Note 11S 5G. Aktualizácie OS už nedostáva. Ale na to, na čo ho potrebujem stále funguje dobre, nestretol som sa s obmedzeniami. S MIUI fungoval rýchlo, keď som aktualizoval na HyperOS o niečo sa spomalil, mám pocit že tej pamäte žere o dosť viac. Mám verziu 1.0.4.0, viac nechce dať a už nedá. S MIUI fungoval lepšie. Ale už na to kašlem, ešte si ho nechám, rok, dva a potom sa uvidí.
alarm Zverejnené 27. Február, 2025 Zverejnené 27. Február, 2025 Aj ja aj manželka máme Xiaomi. Nepoužívame ale ich spúšťač, ale Nova Launcher. Má mnoho nastavení, dá sa navoliť kolko ikon v riadkoch , kolko v stlpcoch, vie meniť tvar ikon (okruhle, hrananté....). To teraz nejak pomrvili pri Hyper OS 2, zmenili na tvrdo velkosti, niečo sa dá nastaviť, niečo nie, ludia hlasia problémy so sparovanim BT, hovoch cez whatsup.... A ešte jednu dobru aplikáciu používam už dlhé-dlhé roky. Je vhodná pre nás ,starších. Dialer na telefonovanie. Vola sa "True Phone Dialer & Contacts". Výhody: 1)dá sa zväčšovať číselník, potom su velké čísla 2)Daju sa meniť farby, neťahá oči a je dobrý kontrast za slnečného svetla.
iskra Zverejnené 22. Marec, 2025 Zverejnené 22. Marec, 2025 On 2/27/2025 at 7:12 PM, alarm said: Nech ti dobre slúži... Ďakujem, mobil slúži k spokojnosti. Klárke
iskra Zverejnené 11. Apríl, 2025 Zverejnené 11. Apríl, 2025 Nové šálky s podšálkami Idem pripraviť lahodnú a voňavú kávu
iskra Zverejnené 6. Júl, 2025 Zverejnené 6. Júl, 2025 Moje hriešne potešenie Spoločenská kabelka, ktorá doplní outfit ...teším sa
alarm Zverejnené 14. Október, 2025 Zverejnené 14. Október, 2025 Keď idem do zahrady, je tam ticho a pusto. Je tam rádio, ale musim k nemu ťahať dve predlžovačky, a keď sa premiestnim, tak znova zrolovať, odrolovať.... A tak som si na narodeniny (65) kupil radio s nabijatelnou bateriou. Chvilku mi trvalo, kým som pochopil, ako to ponastavovať, ale už služi a nosím ho so sebou. Hrá úžasne... Nechapem ako z tých malých reprákov (cca 40mm) môže ísť tolko basov, tak pekne nehralo ani staré radio s velkým reproduktorom. Párovanie s bluetooth nevyužívam, ale vie prehrávať aj s SD karty alebo kluča. Mám s neho radosť.. 1 1
iskra Zverejnené Január 20 Zverejnené Január 20 Manželovi som objednala hojdacie kreslo. On je už v dôchodkovom veku, no naďalej pracuje, aj mne sa už blíži dôchodkový vek...čas neskutočne rýchlo beží.. Dúfam, že si užijeme seniorský vek v zdraví, láske..
iskra Zverejnené Marec 11 Zverejnené Marec 11 Hojdacie kreslo je už doma, kvalitné, pohodlné, páči sa manželovi, spokojnosť.
iskra Zverejnené August 13 Zverejnené August 13 Našej vnučke Klárke. Už o dva týždne stretneme sa...Teším!
iskra Zverejnené včera o 14:35 Zverejnené včera o 14:35 Spravila som si radosť. Kúpila som si batoh. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz