Sniper Zverejnené 4. Apríl, 2011 Zverejnené 4. Apríl, 2011 Mam rád podarené paródie na filmy, ktoré podľa vás stoja za pozretie? Natrafil som na jednu paródiu, skôr je to len taká sranda, niekto využil 'nebezpečenstvo' migrácie Mexičanov do USA a spravil z toho paródiu na film 300 :niee: http://www.mojevideo.sk/v/6e7b3d433d3d3e3c3a4338
xenocide Zverejnené 4. Apríl, 2011 Zverejnené 4. Apríl, 2011 Mne sa napriklad pacia prenosy z parlamentu - ved to je parodia na "Ano pane ministre" / "Ano pane premiere" :niee: 1
Eiensama Zverejnené 4. Apríl, 2011 Zverejnené 4. Apríl, 2011 :) Parodii na 300 je tolkoooooo... A inak vsetky su istym sposobom podarene. Celmi sa mi pacil film Vampires suck, ktory bol parodiou na Twilight. Ake prekvapujuce... Teda film nic moc, ale celkom si z Twilight dobre vystrelili. Inak som raz premyslala, ze by bolo pekne spravit parodiu na FSP :niee: Myslim, ze raz som uz nieco podobne Game nadhodila a potom som z nas vsetkych spravila kvetinka a z Axela a Game farmarov :) Stare dobre casy, jo. Jo, a Tales bol serif a vsetko strazil. Tak. 1
tomassi Zverejnené 4. Apríl, 2011 Zverejnené 4. Apríl, 2011 nemám rád tie paródie na film,kde je každá druhá vec prehnaná a má to byť smiešne aj pre tých,čo nevideli ten ktorý film- Scary Movie 15 a spol. oveľa radšej mám ak v nejakom filmezaparodujú časť z iného a dej plynie ďalej
Evangelos Zverejnené 4. Apríl, 2011 Zverejnené 4. Apríl, 2011 U mňa vedie jednoznačne Leslie Nielsen. S ním som videl asi 7 filmov a najviac sa mi páčili samozrejme Blázniva strela(všetky tri) a potom Drakuloviny. Druhým v poradí je Charlie Sheen a jeho Horúce strely. Obidve časti boli veľmi vydarené. Ťažko povedať, ktorá bola lepšia. dnešné paródie veľmi nepozerám, nezdá sa mi že by mali takú dobrú úroveň, veľa vtipov mi príde trápnych...až sa sám cítim trápne z takého filmu
xenocide Zverejnené 5. Apríl, 2011 Zverejnené 5. Apríl, 2011 No hej - Blaznive Strely a Horuce strely su spickove. Ale to bolo asi tym, ze vznikli este v rannych dobach - neskor uz tie parodie vznikali ako na beziacom pase a taku aj mali kvalitu. Este by som pridal Spaceballs, genialna parodia na vsetky mozne scifi :niee: 1
aljak63 Zverejnené 5. Apríl, 2011 Zverejnené 5. Apríl, 2011 Súhlasím - paródie s Lesliem sú skvelé a vždy sa rád na nich zasmejem znovu a znovu. No a tiež Hot shots sú veľmi fajné filmy, aj keď už som to videl aspoň 15x, ale stále je to pozerateľné a fajné. A z tých novších vecí je to celá kolekcia Scary Movie, a potom filmy ako Date Movie a Epic Movie. Viac ma zatiaľ nenapadá. 1 1
damor Zverejnené 5. Apríl, 2011 Zverejnené 5. Apríl, 2011 na parodie typu nielsen sa mi nikdy nepodarilo prist na chut, skor sa mi paci styl futuramy
darebnica Zverejnené 6. Apríl, 2011 Zverejnené 6. Apríl, 2011 Mne sa z paródií na nejaký film najviac páčil film Pripútajte sa prosím. Paródia na kedysi populárne katastrofické filmy- Haileyovky- Letisko, Let do nebezpečenstva ( ale napr. aj Horúčku sobotňajšej noci ). V časoch, keď u nás šiel v kinách, som pracovala na LPS, som na ňom bola s partiou kolegov a kolegýň. Nespomínam si, kedy by som sa toľko nasmiala na filme. V tom filme parodovali totiž aj nás samých. Keď človek pozná to parodované prostredie zblízka, zvnútra, k tomu ten druh davovej psychózy, keď to zdieľaš s ľuďmi s rovnakou krvnou skupinou...jáj to bola junda! Mnohé hefty sme potom používali v praxi. Pripútajte sa prosím
game Zverejnené 7. Apríl, 2011 Zverejnené 7. Apríl, 2011 pripájam sa k tomu hlúčiku, ktorý nemá rád Nielsena ...už si ani nespomínam na jeho prvý film, bolo to trochu iné, na staré kolená objavil Nielsena pre seba typ filmu, kam sedel prvý film bol pokiaľ si pamätám úspešný, paródia, ale neopozeraná ... tam sa tuším svet rozdelil na dva tábory ... jeden bol z Nielsena paf a každá ďalšia paródia bola paráda, druhý bol ten, že jeden Nielsen stačí, preháňať to netreba ... tam patrím jakeď ide náhodou v tv, mne za chrbtom, znesiem to, pozerať nemusím, alebo občas mrknem, ale zapnúť sama pre seba Nielsena by mi ani nenapadlo ... gagy sa menili, miesta sa menili, scenáristom sa z kečky parilo, Nielsen zostával rovnaký : )ale rovnako je to s Louisom Funesom ... skvelý Filipovského dabing z neho urobil ikonku, ale nakrúcal len filmy, kde dával len seba ... séria žandárov sa nakoniec tiež prejedla. Blaznivé Strely a Horúce strely boli skvelé paródie, a Charlie Sheen sa predstavil ako herec použiteľný všade, aj v smrteľne vážnej dráme aj v paródii ... a myslím, že aj preto boli také skvelé, nezvyklý herec a nestihli sa okukať. radšej mám skryté paródie - filmíky, kde je tisíc skrytých drobností z tisíc filmov, ktoré treba nájsť, nie sú to na prvý pohľad paródie, ale len na moment ... : )
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz