Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

uz prestante.... :please: ..to je hrozne, co s takych malych babatiek vyrastie..jake zvery...

Zverejnené

Helle

Klud a hlavne vela lasky. Vsetko ostatne pride potom uz samo.

:) :kvet: :srdiecko2: :huglove: :loveme: :kvetinka:

lebo si tiež amatér ako Jovzin, ja... :)

Nehnevaj sa, co sa tyka tehotenstva a malych deti, bude Jovzin podstatne vacsi amater, ako ja. Aspon kym neziska sam skusenosti.

Tak to zase s tym amaterizmom neprehanaj a hovor za seba.

Zverejnené

:) súhlasím, že čo sa týka tehotenstva .., že si podstatne menší amatér ako Jovzin, ale keď to už budeme až takto rozpitvávať, tak nehnevaj sa, ale potom si podstatne väčší amatér, ako ja.

Zverejnené

jo a najvacsich odbornikov mame na Luniku..len skoda, ze neprispievaju na forum, vsakano...uz fakt prestante!!!!!!

Zverejnené

Nehnevam sa, tvoju profesionalitu v tomto smere som nikdy nespochybnoval.

O to viac som sa zacudoval, ked sa dobrovolne hlasis k amaterizmu na Jovzinovej urovni. Bral som to ale ako tvoje dobrovolne rozhodnutie a pisal som len o sebe. :)

Zverejnené

Nakoniec, Števka má istotne svojho lekára, ktorý jej povie, čo bude pre ňu a pre zdravý vývoj drobca najlepšie.

ja som s týmto súhlasila

Súhlasím s názorom, že istotne jej najlepšie, odborne poradí lekár... :)

..............................

Ja som len amatér.. taký ako aj ty.

rozumej, oproti tomu lekárovi, písala som nie od veci :) pravdivo a tebe elfant.
Zverejnené

Jovzin nie je prvý ani posledný, ale asi platí to, ako sa vraví "škodoradosť najväčšia radosť", len netreba zabúdať, že platí aj "nikdy nehovor nikdy".

škodoradosť si kde vyčítala ?

nikto nepristupuje k veci so škodoradosťou, možno s humorom, ako k hromade iných tém, ale škodoradosť tu v tejto téme nebola ani raz.

a to je poriadny rozdiel, nie sme barbari.

nepripisuj nám ešte aj padnutosť na hlavu a nerobme z Jovzinovej témy bedničku v Soho.

Venujme sa téme Jovzin, Števka a ich bábo. :)

skvelý nápad, ešte ho dodržať. ďakujem.

Zverejnené

Hmm asi fakt vytvorim dalsiu temu. Ale bude skor o zacatej vojne v rodine (kvoli byvaniu v KE vs Slivnik) a to sme si mysleli ze moja strana rodiny to zoberie najlepsie. Kedze jej ocko este stale nic nevie tak verim ze on to zoberie lepsie ako moja mamina so segrou. Jedine brasko to zobral normalne.

Zverejnené

jovzine, ale ano...teraz si to mozes uzivat naplno :D

Joj Doll keby sa dalo.

Tak rad by som si chel vrznut a nic. Uz to bude skoro mesiac co som si nevrzol. Zacina to mat taky prebieh ako u starsieho brata ten si nevrzol celych 8 mesiacov co cakali prvorodeneho.

Si mala vidiet ked som sa v nedelu a vcera spytal Sevky ci by sme trosku nesli zablbnut do postele. Ten pohlad ma proste zabil. A este to zaklincovala otazkou: Ci myslim aj na nieco ine. Proste kill....

Zverejnené

Nuz zvykaj si. Tehotenstvo sposobuje u niektorych zien zvysenu chut na sex a u inych zas presne naopak. Proste telo funguje inak.

Ty mas zjavne stastie na tu druhu skupinu.

Zverejnené

A este to zaklincovala otazkou: Ci myslim aj na nieco ine. Proste kill....

a myslíš?

Zverejnené

Joj Doll keby sa dalo.

Tak rad by som si chel vrznut a nic. Uz to bude skoro mesiac co som si nevrzol. Zacina to mat taky prebieh ako u starsieho brata ten si nevrzol celych 8 mesiacov co cakali prvorodeneho.

Si mala vidiet ked som sa v nedelu a vcera spytal Sevky ci by sme trosku nesli zablbnut do postele. Ten pohlad ma proste zabil. A este to zaklincovala otazkou: Ci myslim aj na nieco ine. Proste kill....

:P ..toto je skodoradostny smajlik

Zverejnené

Jovzin, snaž sa Števku v tomto chápať, daj jej čas, tak ako to ona sama vníma, ako cíti jej telo. Tehotenstvo je pre Števku veľká zmena..., k tomu ak pripočítame stres, vzťahy v rodine..

Snaž sa byť k nej stále milý, trpezlivý, buď zodpovedný, nech cíti u teba veľkú oporu, spolupatričnosť.. a neboj, ak to bude Števka cítiť rovnako s fyzickým milovaním ako ty , tak sama vyvinie iniciatívu v oblasti sexu. :)

Zverejnené

Hmm premyslam kedy sa bude dat zistit ze ci to je dracica alebo drak ?

Nech viem na co sa mam priprait. Ja velmo chcem aby to bolo dievca len mam taky blby pocit ze to bude chlapec... Nehovorim ze nebudem mat chlapca rad len nejako by som chcel na zaciatok mat dievcatko :)

Zverejnené

Nech viem na co sa mam priprait.

:) Priprav sa, že budeš otcom , že budete mať dieťa. :bejby:
Zverejnené

neviem, ci je lepsia otazka, ci odpoved pod nou... staci googlit trochu

pokial viem, okolo 20.tyzdna by malo byt ultrazvukovym vysetrenim jasne pohlavie dietata

• Pridať bod 1
Zverejnené

Hmm premyslam kedy sa bude dat zistit ze ci to je dracica alebo drak ?

osobne by som bola radšej, ak by spolu Jovzin so Števkou premýšľali o tomto.. :) a ak najbližšie navštívia poradňu, lekár ich rád o všetkom odborne poinformuje.

Zverejnené

jovzin, ak chcete vediet, co to bude, tak existuje niekolko zarucenych predpovedi.

jedna z nich je tato:

nech si Stevka pohodlne lahne a ty zaves obrucku alebo skratka prsten bez ocka na cvernicku, ale vraj dobra je aj retiazka s nejakym priveskom, najsamlepsie lesklym. Podrzis tento predmet nad jej bruskom. Pockas, kym sa prestane kyvat a potom urobis niekolko pohybov smerom hore-dolu, hore-dolu...a potom sa cverna s obruckou, resp. retiazka s priveskom zacne urcitym sposobom kyvat. Ak jobrucka, resp. privesok opisuje usecku - t.j. ide o pohyb len smerom dopredu-dozadu, tak to bude dievcatko, ak jopisuje kruznicu alebo elipsu, budete mat chlapceka. :smile2:

Iny sposob su dva droty alebo pletacie ihlice. vezmes ich do ruk, das si ich pred seba aby boli rovnobezne, a opytas sa jednoznacne: Budeme teraz mat chlapca? Ak sa ihlice pohnu smerom von, tak je to ze nie, a ak dnu, tak ze ano...alebo zeby naopak, uz sa nepamatam... :ahooj:

avsak odporucala by som USG...to je vraj spolahlivejsie - ale aj tak sa moze stat to, co sa stalo komusi: tiez mu povedali, ze ma dievcatko, a boli to dvojicky, obaja chalani, ktore boli nejak tak za sebou, ze bolo vidiet len jedno, a pipik toho, ktoreho bolo vidno, bol nejako prekryty pupocnou snurou.

:zubiska:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Jovzin, vyzera to babatko,ako mala osmicka :) ja by som mu hovorila jahodka :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

no sakra.. prečítal som si prvú a poslednú stránku témy a vyzerá to na hotový príbeh... :D si sa pochlapil chlape.. congrat

Zverejnené

to ale je príbeh, od nesmelej myšlienky po hmatateľné dôsledky ... a ešte ďalej :)

len jovzin nám tu mešká s raportmi ! jovziiiiin ! :)

Zverejnené

Tak co takze max ze Stevka sa nam zagulatieva :) A nove fotky budu az v aprili najskor.

A ze sme dokoncili prerabku jadra v KE byte a skusame si vzajomne byvanie spolu, ze kto komu bude liezt viac na nervy :D

A ze sa stale modlim aby to bolo dievcatko :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Jovzin, nestresuj, ak bude dievcatko, budes mat malu princeznicku, ak bude chlapcek, budes mat partaka na vsetky chlapske zabavky, ani jedno z toho nie je zle... :-)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov