Vilma Flinstonova Zverejnené 15. Apríl, 2012 Zverejnené 15. Apríl, 2012 apríl je v polovici, a report žiadny. tak ako, čo máte nového?
Jovzin Zverejnené 18. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2012 Tak po dnesku uz vieme co to bude. Trosku ma to mrzi ale hlavne ze je ONDREJKO zdravy a ma vsetko co ma mat poriadny chlap :D
game Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 no konečne, to sme si počkali na dobré správy a novinky ... nech sa Ondrejkovi darí :)
secretka Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 Jovzin gratulujem! Hovoril si síce, že by si chcel dievčatko, ale však hádam si neskončil, hádam nechceš mať jedináčika. Ešte môžeš mať dcér ajajaaaj ... no a napokon sa teraz môžeš utešovať, že rod už máš zachovaný a všetkým, ktorí ťa budú "podpichovať" môžeš povedať, že tvoj syn bude môcť mať dievčat koľko len bude chcieť! :smile2:
game Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 vieš, Axel, oni všetci sa predháňajú v radosti z noviny ... :happyroll: ono, vieš, dnes je už dlho také čosik že USG, ktoré buď ukáže pindíka, buď nie ;) :agree:
tomassi Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 očakávam tému:chcel som dcéru, budem mať syna. ako sa s tým vysporiadať?aleboako zmeniť pohlavie dieťaťa v tele matky? 3
trinita Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 Gratuluje, ziadne tajomstvo ste si nenechali? a este to len bude prekvapko, ak nakoniec nebude Ondrejko, ale Andrejka :-)
tomassi Zverejnené 18. Apríl, 2012 Zverejnené 18. Apríl, 2012 aj to je možnémožno to bude slovenská Caster Semenya 1
Jovzin Zverejnené 18. Apríl, 2012 Autor Zverejnené 18. Apríl, 2012 Ne my sme chceli vediet co to bude kvoli tomu aby sme vedeli ake veci kupovat a ako namalovat izbu a proste uz do buducna sme chceli zacat robit veci. Takze aj preto sme chceli vediet co to bude. Viem pripravili sme sa o prekvapko ale tak moze sa stat ze naknoec to fakt bude dievcatko. To USG nemusi byt pravdive. Vsak uvidime o 3 mesiace.
iskra Zverejnené 19. Apríl, 2012 Zverejnené 19. Apríl, 2012 Ondrejko je pekné meno, ale mne sa snívalo, že to bude dievčatko Kristínka. hm.. :) môj sen sa nenaplní? :D Aká náhoda, aj u našich susedov čakajú bábo, chlapčeka a má sa volať po otcovi, Ondro. :) Gratulujem, mať syna je skvelé.. ! :flowers:
Vilma Flinstonova Zverejnené 20. Apríl, 2012 Zverejnené 20. Apríl, 2012 no tak gratulujem, bud rad, ze bude maly zdravy. :agree:
slimak Zverejnené 20. Apríl, 2012 Zverejnené 20. Apríl, 2012 Ja mam tiez prveho syna. To je aniel. O proti......zenu by som neudrel, ale u nej ani to nepomoze. :zubiska: 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 27. Apríl, 2012 Zverejnené 27. Apríl, 2012 slimak, asi som natvrdlá, ale moc tomu nerozumiem...teda tej poslednej vete. :o
game Zverejnené 27. Apríl, 2012 Zverejnené 27. Apríl, 2012 skúsim to preložiť, možno ma slimak opraví :) : slimak nebije ženy, ani malinkaté neposlušné, a jeho dcérka je evidentne šidlo, ktorej by to aj tak nepomohlo :)
slimak Zverejnené 28. Apríl, 2012 Zverejnené 28. Apríl, 2012 Ona nieje ani nejake zle sidlo,ze by robila zle, svojho brata sem tam ukusi ci buchne. Len je tvrdohlava a tazko sa s nou komunikuje,lebo nerozprava.Chlapca keby som capol po ruke on sa na mna nahneva a je ticho, resp. by povedal ze mu idem na nervy. Ona by vrestala podla mna aj polhodiny a nestoji to zato.
Jovzin Zverejnené 14. Máj, 2012 Autor Zverejnené 14. Máj, 2012 Nechem vytvarat dalsiu temu aby potom niekto nezacal nadavat ( vsak Axel.) Chcem sa opytat zien z nasho fora ktore uz rodili ze ako to je u prvo-rodciky. Hlavne myslim tie epiduralky a nastrihnutie hradze. Pri prvo-rodicke sa to nerobi ci ako ? A doktori sa maju opytat ci s tym zena suhlasi nie ? Lebo nechcel by som velmi aby robili blbosti tam dole Stevke. Radsej by som bol keby mohla mat normalne prirodzeny porod bez nejakych nutnych zakrokov.
game Zverejnené 14. Máj, 2012 Zverejnené 14. Máj, 2012 prípadne by sa z tohto mohla oddeliť téma len o pôrode, ale zatiaľ nie ... k bábu to patrí. či je to prvorodička či nie, doktori zvyčajne vedia, čo robia.Jovzin, teraz ti idem domotať trochu hlavu :nedávno som na nejakom superženskom portále typu mimibazar/! kde automaticky klesá IQ väčšine mamičiek priamo úmerne s počtom členiek na portáli / čítala celú kopu kdečoho okolo nastrihávaní hrádze ... kdekto sa tam rozhorčoval, že to doktori robia automaticky, či treba či netreba a bla bla okolo toho veľmi hlasné, a samá hrdinka, ktoré sa radšej natrhnú, a že to sa hojí rýchlejšie ... a bla bla na celé strany. ...iste.fakt je ten, že niektorá to potrebuje, niektorá menej - ale aj pri akomkoľvek malom dieťati sa hrádza môže natrhnúť - a keď sa natrhne, natrhne sa spravidla kľukato, rovnako to musia doktori zašívať, a pravda je taká, že kľukaté svojvoľné natrhnutie sa môže hojiť pomalšie. a natrhnutie je cítiť. nastrihnutie takmer nie.hlavne z nastrihnutia netreba robiť podľa mňa nejakú super hyper udalosť, doktori aj keď robia niektoré veci rutinne, zvyčajne vedia, čo robia. ľahšie príde dieťa na svet, tak či tak tam dajú pár stehov, zahojí sa prakticky bez stopy.nastrihnutie je udalosť len potiaľ, pokiaľ sa o ňu práve jedná. po pár dňoch po vyhojení či už natrhnutia alebo nastrihnutia si nikto ani nespomenie, do skončenia šestinedelia nejaký zásah "tam dole" nikomu ani nenapadne. samotný pôrod je väčší zásah. epidurálku nech si dohodne s doktorom. denne rodia tisíce žien, keď má strach z bolesti, nemá iné zdravotné problémy, či čokoľvek, čo tomu odporuje, má chuť si dávať napichnúť znecitlivenie, a doktor to odobrí, prečo nie. 1
Eiensama Zverejnené 14. Máj, 2012 Zverejnené 14. Máj, 2012 Tato tema mi pripomina, tak vzdialene, jednu moju spoluziacku, 24-rocnu, uz 2nasobnu maminku, ktorej 2. tehotenstvo prislo necakane a neplanovane, a ktora sa priznala, citujem: "Ja som volakedy chcela mat tri deti, ale tak po tom prvom som otriezvela :lol:", koniec citatu. :spiteful: Ale inak, dieta som este nemala (ojoj, nebude ani), ale informacie mam take iste, ako to, co povedala Game. A tiez viacero znamych (uz mamiciek) sa tak vyjadrilo, ze niekedy treba nastrihnut, niekedy sa matka sama natrhne (teda, neberme to doslovne - ale ze pri porode sa to tak podari; tu musim spomenut pribeh jednej, ktora mi detailne zdelila pribeh, ako ju tej jej synacik krasne pri porode natrhol, ajaj) a pod. Cize sa neboj, ze by Stevke robili nejake blbosti "tam dole", ako si to roztomilo napisal; oni vedia, co robia, ale informovanost je tiez dobra zalezitost. Ber to tak, ze pravdepodobne to treba bude. Zena sa sama otvori na niekolko cm, ale k zvysku jej dopomozu lekari, pripadne samotne dieta s natrhnutim.
doll Zverejnené 14. Máj, 2012 Zverejnené 14. Máj, 2012 pekne sa ty len pytaj Stevkinej lekarky/lekara, nie roznych forumakov ;)dolezite je byt informovany, lebo dotaz typu "opytat sa ci s tym zena suhlasi...., blbosti tam dole..." posobia tak trochu dezinformacne
slimak Zverejnené 14. Máj, 2012 Zverejnené 14. Máj, 2012 Chod na porod, je to zazitok, ja som bol raz mi stacilo. Podla mna prvorodicky nastrihavaju. Je zazitok aj ked ich zasivaju. druhy krat som sa ospravedlnil, nenastrival ju, ale jeden stich jej asi dal.
Vilma Flinstonova Zverejnené 14. Júl, 2012 Zverejnené 14. Júl, 2012 no tak termín sa blíži, čo je nové?
game Zverejnené 23. Júl, 2012 Zverejnené 23. Júl, 2012 Jovzin nás zanedbáva. nevolá, nepíše, nevieme nič :(
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz