D'Ady Zverejnené 22. November, 2012 Zverejnené 22. November, 2012 nuz, "A" v kruzku som kedysi nosil na tricku, ale len prislusnici VB si mysleli ;-) ze som anarchista alebo punker... NEnepaci sa mi existencia tychto institutov, nepaci sa mi ich tunelovanie a NEriadenie statnou mocou
xenocide Zverejnené 22. November, 2012 Zverejnené 22. November, 2012 Anarchia, uz zo samotnej podstaty a z nazvu, nema absolutne nic spolocne so systemom - akymkolvek, nie to este fungujucim :) No a potom spusta anarchistickych hnuti, ked sa k tomu vobec dopracuju, tak maju program bliziaci sa skor komunistom...
Vilma Flinstonova Zverejnené 25. November, 2012 Zverejnené 25. November, 2012 Vilma asi chape o co ide, tym ze sa zvysi vek odchodu nebudete mat viacej zamestnanych ci ekonomicky aktivnych -len stat ma mensie vydavky --- lebo na vas 58 a60 rocnych sere. no hurá, konečne niekto, kto vie, ako to myslím. :clap2: :vysvetlujem: aj ked toľko predsa len ešte nemám, ale to je detail. slimák presne trafil, čo chcem povedať. Hlavne, že systém nemá na to, aby uživil ľudí, čo celý život makali a odvádzali štátu dane, ale má na to, aby živil hordy občanov, ktorí okrem problémov nikomu nič nepriniesli a do štátnej kasy jakživ ničím neprispeli. 1
slimak Zverejnené 26. November, 2012 Zverejnené 26. November, 2012 Dnes su dve priklady - clanky. http://ekonomika.sme...jti-neskor.html Zvysia vek naroku z 15 na 25,ale litva(odborar) ta je na konci tvrdi, ze to nevadi oni maju aj tak priemerny vek sluzby 25 rokov. Co to pomoze -to je iny system -ja sa mu nevenujem,je mi volny,ale co tym vyriesia - nic zmenou valoiczacie nic a zmeny tych % ze zamestnavatel doplati? Co nic ani tie 2% co maju davat fizly a gumy,lebo maju iste na to peniaze z MF. Teda podla mna ten schodok bude rovnaky. nevyriesili nic. Tych dnesnych vysluhovych sa to nijak nedotkne. ------ http://ekonomika.sme...iet-vybrat.html Minuleho roka som jednemu predcasnemu vysvetlil, ze ahoj zivnost a mozno od noveho roka bude zas moj,klient. Nech vas ani nenapadne robit na zivnost - aspon ked nebudete mat 2/3 platu predchadzajuceho. Robit nejaku dohodu za celorocny prijem 200 euro? Na to hned zabudnite - bud zivnost alebo na cierno. 200 euro a znich odvody vas mozu stat na dochodku kludne 10 eur/ mesacne.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz