Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

weirdo...wau :lol: aj kamoska si bookla letenku do Los Angeles .. uff, ticha zavist :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

You are authorized to travel to the United States under the Visa Waiver Program.

najs :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

September: Bielorusko/Minsk a potom smer Pobaltie dúfam, ak nie, tak ešte na východ Moskva alebo na juh na Krym, ale skôr to vidím na Pobaltie

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

zajtra odlietam s priatelom do Amsterdamu, na par dni na vyletik, tak som zvedava, tuto cast nemam este vobec prebadanu

planiky kde co ako vytlacene (to ma strasne bavi), takze uz si to len uzivat

postnem potom nejake fotecky, nech sprostredkujem atmosku mesta :D

• Pred 5 týždňami...
Zverejnené

v lete som bola vo finsku a bolo tam nadherne, teraz vo florencii, ale november rozhodne nie je najvhodnejsi (aspon tento nebol), stale prsalo..takze najblizsie opat florencia, tentokrat na jar. ale nasla som kopec inspiracii na vylet vo forme fotiek a postrehov na http://www.lifebeyondtourism.com/photoblog/ , tak mozno skusim nieco (pre mna) alternativnejsie

Zverejnené

v lete som bola vo finsku a bolo tam nadherne

A kde konkrétne si bola? Lebo Fínsko je naozaj široký pojem :cotisisi:

Alebo si ho prešla krížom-krážom z juhu - na sever skrz-naskrz?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Hm, toto leto som mal v pláne trip po Alžírsku, Tunisku a Líbyi - no kvôli aktuálnej politickej situácií v tomto regióne z toho asi nič nebude. Takže sa sem vychystám asi inokedy, snáď už budúci rok to bude OK, keďže nepredpokladám že do tohto leta sa situácia stabilizuje, možno Tunisko by sa vcelku dalo - ale tam prúdia utečenci z oboch strán, takže aj tam sa situácia môže komplikovať, a navyše keď už by som tam bol, tak by som si rád kukol aspoň to Alžírsko... No som zvedavý ako sa situácia vyvinie v najbližších mesiacoch. Takže na leto musím porozmýšľať nad nejakými alternitávami, ale asi to bude skôr smer juhovýchod - radšej ešte nekonkretizujem, aj keď mám plnú hlavu nápadov.

A čo vy ostatní? Aké máte plány? ^_^

• Pridať bod 1
Zverejnené

o dva tyzdne odlietam smer Fort Collins (CO), snad stihnem kuknut Rocky Mountains pocas sluzobky a potom o tyzden smer San Francisco ^_^

Zverejnené

Tak do USA by som aj ja veľmi rád šiel, no momentálne nemám ani na to, aby som vôbec po Slovensku cestoval : D i keď dá sa aj lacno cestovať

Zverejnené
Ak to sem patrí tak napíšem že sa chystám do Nitry ... už len čakám keď bude slnečno lebo chcem pochodiť a porobiť fotky svojich obľúbených lokalít v tomto meste ... môžem to aj nazvať návrat respektíve páchateľ sa vracia na miesto činu ^_^
Zverejnené

no momentalne asi ziadne...musim uz konecne diplomovku dopisat...ale rozmyslal som, ze by som vybehol po odovzdani na vikend do Varsavy aspon alebo tak....alebo to necham az na leto a uvidi sa...vsetko zavisi od skoly a nasledneho hladania prace ^_^

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

V septembri do Marseille.

Chcem poznať provensálsky region. Takže hlavne cestovať a hádam jeden, max. dva dni sa povaľovať na pláži.

Ako suvenýr si určite priveziem aj provensálske korenie :unudeny:

Zverejnené

v stredu pravdepodobne do chorvatska na 5 dni a potom ako sa vratim tak na jednu alebo dve noci do budapesti

Zverejnené

tento rok to bol Rhodos, pred tyzdnom Belianske a Vysoke Tatry, od najblizsieho stvrtku Zapadne a Vysoke Tatry, a september, pripadne oktober bud Sumava alebo Krkonose...ako inak, turistika :mexickavlna:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

V septembri do Marseille...+ provensálsky region.

Všetko mi vyšlo, juh Francie som prelustroval .... môžem len doporučiť :(
Zverejnené

drahy vyhral ubytko na par dni v ktoromkolvek hoteli v metropole Europy

tak tuho dumame, zatial nevieme ktoru z nich si vybrat :(

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

slimak, vdaka

tak ono ubytko je zvacsa najvacsia polozka, takze na tomto dost usetrime...cize neriadila by som sa striktne tym, ze podla ceny letenky

mozno Rim, mozno Paris, mozno sever

uvidime

kam sa chystame? o tyzden do Krkonos, na turistiku, premiera :D

Zverejnené

Neviem ci ubytko je najvacsia polozka. Pre mna cestovanie. Len sa dostat do bratislavy a z krakova ma vyjde to co letenka. A s cenou letenky som spokojny a ubytovanie na 12 noci ma nevyjde viac ako doprava (myslim na letisko a letenky). Viac mozno o 100 eur.

Pr. letenka do helsink spiatocna 800 eur? Daj to dvakrat aj ked vo Finsku je vsetko drahe

Pr. 4 hviezdickovy hotel v alicante na noc 52 eur(pre dvoch) a to uz mas aj odvoz na letisko (taxik 10 eur).

Ale mozno Pariz a Rim su drahsie. Zas tam mas metro a funkcnu dopravu, nemusis byt priamo v centre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov