weirdo Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 edit. 24.7.2018:starý link už nefungoval dlhšie, nový na vyplnenie navštívených krajín je tu:https://traveltip.org/countries_visited.php --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- myslim ze dair (alebo mazmar) nas tu vyfuckuje vsetkych, ale aj tak ... chodte na tento link a hodte sem obrazok, kde vsade ste uz boli ...tutok North, west, south, east... ku kazdej z tychto svetovych stran poprosim miesto, kde ste boli najdalej.edit: doplnená citácia úvodného príspevku pripojenej témy. C.
game Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 tuto havarka mi nechce veriť že neznášam cestovať ... ja nechávam prísť svet domov do obývačky :)obrázok
RoSo Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Hm, este by som rad pozrel Taliansko, Grecko, Rumunsko a Bulharsko. Francúzsko ma neláka.
chorche Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Rata sa aj tych 20 metrov od Ukrajiny? Povedal som si, ze nie....A ajk sa to tam, DO ****!!! vklada?! :lol:
havarka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Česko, Cyprus, Egypt, Francúzsko, Gibraltar, Grécko, Holandsko, Izrael, Maďarsko, Nemecko, Portugalsko, Rakúsko, Slovensko, Španielsko, Taliansko, Tunis, USA, Veľká, Británia
Ajk Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 btw. Nechcete si tie prilohy prilozit tak ako ostatny? :lol:
gh0strider Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 nechcelo sa mi prihlasovat do photobucket tak som to sem uploadol :lol:
chorche Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 OMG! Uz len do compu sa mi chce daco nahadzovat. Mozno nabuduce. Dobre: SR, CR, Madarsko, Polsko, Chorvatsko, Taliansko, Britania.Ajk: DAKUJEM!
Wink Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Kedze moj net je dost ubohy, a celemu pocitacu zacne sibat, ked chcem nieco uploadnut, tak z toho nic nebude :lol:Ale bola som na Slovensku :) v Cesku, Madarsku, Rakusku, Chorvatsku, Nemecku, Belgicku, Holandsku, LuxemburskuZaciatkom aprila sa mi to rozsiri o Svajciarsko, Taliansko, Lichtenstajnsko a ak neskrachujeme, tak buduci rok Spanielsko, Francuzsko, Maroko, Alzirsko, Tunisko... no aspon dufam, ze ma tam pustia :)
gh0strider Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Ale bola som na SlovenskuLOL, bola si a budes :lol: ci nie?
Wink Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 No byt som bola... Ale toto tu je nejake Slovensko- Madarsko, takze ani neviem, kde vlastne som... Asi 50 m od hranic :lol: Ale v kazdom pripade dufam ze tu uz nebudem dlho :) Konkretne tu, a ani na Slovensku by som uz nemusela byt dlho...
weirdo Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 prosim o dodrzanie 2pravidiel v tejto teme:1. davajte svoje obrazky cez súbory - možnosť pod každým príspevkom cez plný edit.2. uploadnute obrazky malych rozmerov nechcem. bud postnite cely velky (bez toho aby bolo treba niekde klikat), alebo nepiste do temy.thx
Ajk Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Slovensko, Česká Rep. Deutschland, France, Espańa, Italia, San Marino, Monaco, Österreich, Magyarországh, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Bulgarija, Bosna i Hercegovina, Hellas + Suisse, Lichtenstein :lol:tento rok mozno este pribudne ukrajina a rossija
choze Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 aj by som vam to tu pokreslil ale ked ja kua neviem co je uploadni to !!! :lol:
tomassi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 normálne si ulož obr. do kompu a potom si daj stárnku http://tinypic.com, kde ten obrázok vložíš a dáš upload keď to bude nahodia sa ti linky okopcis ten, kde je link v a das do prispevku sem na forum
choze Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 pockam ked sa dieta vrati z lyziarskeho ono ma to nauci ale vdaka tomassi :lol: bol to pekny pokus
milan Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Druhý pokus. Hurá, funguje to ešte aj nám, starým chlapom. Teda aspoň to klikanie nám ešte funguje. Choze, nevzdávaj sa a klikaj.
Recommended Posts