Jump to content

Recommended Posts

Posted

edit. 24.7.2018:

starý link už nefungoval dlhšie, nový na vyplnenie navštívených krajín je tu:

https://traveltip.org/countries_visited.php

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

myslim ze dair (alebo mazmar) nas tu vyfuckuje vsetkych, ale aj tak ... chodte na tento link a hodte sem obrazok, kde vsade ste uz boli ...

tutok

North, west, south, east

... ku kazdej z tychto svetovych stran poprosim miesto, kde ste boli najdalej.

edit: doplnená citácia úvodného príspevku pripojenej témy. C.

Posted

tuto havarka mi nechce veriť že neznášam cestovať ... ja nechávam prísť svet domov do obývačky :)

obrázok

• 2 months later...
Posted

Obrázok

Hm, este by som rad pozrel Taliansko, Grecko, Rumunsko a Bulharsko. Francúzsko ma neláka.

Posted

edit: uz som zaratala aj Egypt :lol:

Posted

Rata sa aj tych 20 metrov od Ukrajiny? Povedal som si, ze nie....
A ajk sa to tam, DO ****!!! vklada?! :lol:

Posted

Česko, Cyprus, Egypt, Francúzsko, Gibraltar, Grécko, Holandsko, Izrael, Maďarsko, Nemecko, Portugalsko, Rakúsko, Slovensko, Španielsko, Taliansko, Tunis, USA, Veľká, Británia

Posted

btw. Nechcete si tie prilohy prilozit tak ako ostatny? :lol:

Posted

nechcelo sa mi prihlasovat do photobucket tak som to sem uploadol :lol:

Posted

OMG! Uz len do compu sa mi chce daco nahadzovat. Mozno nabuduce. Dobre: SR, CR, Madarsko, Polsko, Chorvatsko, Taliansko, Britania.

Ajk: DAKUJEM!

Posted

Kedze moj net je dost ubohy, a celemu pocitacu zacne sibat, ked chcem nieco uploadnut, tak z toho nic nebude :lol:
Ale bola som na Slovensku :) v Cesku, Madarsku, Rakusku, Chorvatsku, Nemecku, Belgicku, Holandsku, Luxembursku
Zaciatkom aprila sa mi to rozsiri o Svajciarsko, Taliansko, Lichtenstajnsko a ak neskrachujeme, tak buduci rok Spanielsko, Francuzsko, Maroko, Alzirsko, Tunisko... no aspon dufam, ze ma tam pustia :)

Posted

Ale bola som na Slovensku

LOL, bola si a budes :lol: ci nie?
Posted

No byt som bola... Ale toto tu je nejake Slovensko- Madarsko, takze ani neviem, kde vlastne som... Asi 50 m od hranic :lol: Ale v kazdom pripade dufam ze tu uz nebudem dlho :) Konkretne tu, a ani na Slovensku by som uz nemusela byt dlho...

Posted

prosim o dodrzanie 2pravidiel v tejto teme:

1. davajte svoje obrazky cez súbory - možnosť pod každým príspevkom cez plný edit.
2. uploadnute obrazky malych rozmerov nechcem. bud postnite cely velky (bez toho aby bolo treba niekde klikat), alebo nepiste do temy.

thx

• 1 month later...
Posted

Slovensko, Česká Rep. Deutschland, France, Espańa, Italia, San Marino, Monaco, Österreich, Magyarországh, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Bulgarija, Bosna i Hercegovina, Hellas + Suisse, Lichtenstein

:lol:
tento rok mozno este pribudne ukrajina a rossija

Posted

aj by som vam to tu pokreslil ale ked ja kua neviem co je uploadni to !!! :lol:

Posted

normálne si ulož obr. do kompu a potom si daj stárnku

http://tinypic.com, kde ten obrázok vložíš a dáš upload

keď to bude nahodia sa ti linky

okopcis ten, kde je link v a das do prispevku sem na forum

Posted

pockam ked sa dieta vrati z lyziarskeho ono ma to nauci ale vdaka tomassi :lol: bol to pekny pokus

Posted

obrázok

• 1 month later...
Posted

Druhý pokus. Hurá, funguje to ešte aj nám, starým chlapom. Teda aspoň to klikanie nám ešte funguje. Choze, nevzdávaj sa a klikaj.