Skočiť na obsah

Sniper

Odporúčané príspevky

Potrebujem ísť zajtra z BA do DS, ide tam jedine RegioJet. Majú oni predajné miesta v BA niekde pri Hlavnej stanici? Zdá sa mi, že hej, ale nie som si istý. A ak nie, dá sa kúpiť lístok v pokladniciach ŽSR?

 

 

Ináč myslel som, že tu máme nejakú tému o RegioJete alebo aspoň vlakoch, ale jediné, čo mi našlo boli asi štyri témy zaspamované Tomášom a jeho cestovaním vlakmi za polofrajerkami.

  • Pridať bod 1
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Hej, na webe som si to našiel, ale potreboval som vedieť, kde na stanici, priamo v tej veľkej hale je predajné miesto, ale lístky na vlak do DS predávajú vzadu v bočnej chodbe, tam kde je blízko bankomat SLSP.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 1 mesiacom...

To je problém že sú moc internetovo zameraný čo ja zase neuznávam. Tam sa lístky predkupujú ale ináč som s nimi spokojný. Ich autobusy odvezú veľa kilometrov za dobrú cenu, v autobuse je to skoro ako v lietadle že chodí stewardka, ponúkne kávu, pred vami dotykový display kde máte aj internet alebo si vypýtate slúchatká a môžete sledovať filmy čo počúvať hudbu. Vlakom som ešte nešiel a to bol práve problém že som akurát bol na stanici v LM už som chcel ísť domov a akurát prišiel rýchlyk RJ ale ja som už mal spiatočný u ŽSR takže už som nemohol nastúpiť a čakal som na druhý rýchlyk od ŽSR... Oni by sa mali nejako dohodnúť lebo jeden lístok by mal platiť na všetky vlaky lebo takto to neni dobré. Bola doba keď sa dali lístky kupovať priamo vo vlaku ale už na to dávajú vysoké prirážky vraj si treba cez net rezervovať a potom pri vlaku už len preukázať sa nejako... Proste niečo také mi vysvetlovala ženská keď som chcel v Trnave nastúpiť na RJ.


ale jediné, čo mi našlo boli asi štyri témy zaspamované Tomášom a jeho cestovaním vlakmi za polofrajerkami.

Sorry ale ja na iné verejnú dopravu nepoužívam, nemám na čo iné to použiť... Keby som nechodil randiť tak by som necestoval lebo pracovisko mám buď v meste alebo ma tam vezie zmluvná doprava, na návštevy do okolitých dedín chodíme autom, keď sme šli na zájazd tak sme šli cez cestovku ich autobusom takže ja komerčnou dopravou nemám dôvod chodiť. Keby som sa nezoznamoval tak ani nemám dôvod vycestovať z mesta veď načo?

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov