Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V auguste do    Hajdúszoboszló  na 10dní   ešte sme tam neboli  a v júly asi na nejaký víkendový wellness. Teraz sme boli v Bukfurdo tiež na víkend . 

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

V júli sa chystám s rodinou  do Belianskych Tatier. :) Už som tam bola, ale rada sa tam vraciam, je tam tiež krásne.  Tiež sa teším, že sa aj tam, na zopár dní stretneme s našimi synmi a synovou manželkou. :slniecko:

http://www.beliansketatry.com/

Zverejnené

Bulharsko
naposledy som tam bol pred cca 50 rokmi

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Na malý severozápadný a západný okruh do Francúzska.... Champagne, Cognac, Normandia, Bretónsko, Akvitánia

od Reims po Bordeaux, v septembri

• Pridať bod 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

príjemnú dovolenku a šťastný návrat domov   :)

v Bulharsku som nebola, ani vo Francúzsku,  bola som v Grécku, Španielsku, Chorvátsku ...

tohto roku v Prahe, vo Vysokých Tatrách 

na budúci týždeň  sa chystáme na niekoľko dní do Bardejova 

https://www.google.sk/search?rlz=1C1AVUA_enSK806SK806&tbm=isch&q=Bardejov&chips=q:bardejov,online_chips:bardejov+unesco&sa=X&ved=0ahUKEwj048WGi6vcAhVFZVAKHcDKDRkQ4lYIKSgE&biw=1920&bih=957&dpr=1

post-2385-0-42170700-1532001143.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Náš syn s manželkou sa chystajú do Portugalska. Už v stredu letia do Lisabonu, na dva  týždne. Syn  už v Lisabone  bol na výmennom študijnom pobyte Erazmus. Bývalá spolužiačka a ich spoločná kamarátka, v Lisabone  teraz žije, tak ju idú tiež navštíviť.  Mám z nich radosť, že radi  spoznávajú svet, že cestujú, zdokonaľujú sa v jazyku a tak. 

Syn nám  posiela fotografie, alebo,  keď nás navštívia, tak pekne poukazujú, porozprávajú, čo a ako bolo, čo videli, zažili, koho spoznali,  a ja, my,  sa vytešujeme s nimi.

Spoznávam takto aj ja niektoré krajiny, ktoré nenavštívim. 

My s manželom sa chystáme do Prahy, ale najprv sa muž musí zotaviť po operácii, tiež robíme si plány,   že radi by sme  navštívili Francúzsko. 

Zverejnené

Ja som s priatelkou na dovolenke v Cechach. Hlavny stan mame v Prahe a odtial vyrazame do okolia. Navstivili sme uz Drazdany, Karlovy Vary, Brandys nad Labem. Chystame sa este na Kutnu Horu. Odporucam Drazdany a Karlovy Vary.

• Pridať bod 1
Zverejnené

Proteus,

:) pekne. užite si to. náš syn nám už tiež odporúčal Drážďany, vraj je tam veľmi pekne, že mali by sme ich vidieť, zažiť,  aj naživo. snáď nabudúce ak budeme v Prahe, tak Drážďany tiež navštívime.

Zverejnené

Urcite chodte pozriet. Je tam skutocne krasne a cisto. Velmi.

Krasne je aj v Karlovych Varoch, kde sme boli tiez. Oplati sa aj tam zajst pozriet. Mozem len odporucit. A nevynechajteani Kutnu Horu :)

Zverejnené

Ďakujem veľmi pekne.  :)

Snáď tie zaujímavé, pekné miesta navštívime.  Teraz sa manžel ešte zotavuje,  včera sme boli vyberať stehy, ale sa veľmi teším, lebo  máme už výsledky z histológie a sú v poriadku.  Cítim šťastie, paráda! 

S mužom sme už premýšľali, že si doprajeme menšiu dovolenku, len čo to bude možné.

Aj na Slovensku máme veľmi pekné miesta, kde by sme si radi vycestovali a pochodili, zrelaxovali. 

Minule v Tatrách, v Bardejove a v Bardejovských kúpeľoch,  nám bolo skvele, určite si to želáme zopakovať, ale samozrejme aj iné miesta. 

Len nech budeme zdraví, a tiež  aj ten  čas veľmi rýchlo uteká a máme  veľa rôznych povinností, čo to stíhať pracovne, no určite si chceme dopriať  Prahu, navštíviť našich  :) aj iné ..

A vy ste Proteus postíhali všetko, čo ste si teraz  priali vidieť?  Už ste doma? Tiež by si mohol ak chceš, postnúť nejaké fotografie. Bolo by to fajn.  :)

Zverejnené

Milá iskra, pokúsim sa vybrať pár a založím album :) Teším sa, že sa tešíš a je všetko na dobrej ceste.

My sme postíhali všetko. Nakoniec sme pozreli aj Plzeň, neoslovila nás však. Centrum celkom fajn, ale chýbalo tomu niečo. Nabudúce vyberieme niečo ďalšie :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Proteus,

Ok, založ album. Vďaka.  :)  Tak sa teším, až sa radujem.

Zverejnené

Krasne je aj v Karlovych Varoch, kde sme boli tiez. Oplati sa aj tam zajst pozriet. Mozem len odporucit.

a co ta oslovilo na Karlovych Varoch?

Ja som tam teda bol asi pred 10 rokmi a z celeho regionu to bolo najmenej zaujimave (presli sme Loket, Ohře, Marianky, okolie Chebu, ...)

Zverejnené

Oslovila ma tá atmosféra celkovo Varov. Budovy, atmosféra. Chceli sme pozrieť múzeum voskových figurín, motýlie zoo, či čo to bolo a rozhľadňu. Nevyšiel však čas. Len sme sa prechádzali uličkami a nasávali atmosféru.

Zverejnené

Zajtra sa leti na par dni do Innsbrucku :) Tam sa pokochame par dni s littlewitch horami, na nejake mozno aj vyjdeme (ja budem preferovat tie s lanovkami :D ). A potom si uzijem alpsku zeleznicu cestou naspat do Viedne. Po par rokoch opat dovolenka za hranicou :)

• Pridať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

do Moskvy, pracovne, filmovať na vyšnorenom zimnom štadióne, Slovenský dom v Moskve ubytko... nuž uvidíme :shifty:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Na youtube som našiel toto video a tak nás inšpirovalo že sme rozhodli na velkú noc ísť sem , už sme aj zarezervovali hotel lebo plní sa to rýchlo Lillafured madarsko

• Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 4 týždňami...
Zverejnené

to je síce pekné, so zmyslom pre humor...  :smilieee:  nabudúce privítam aj názov dediny, mesta..,  a nezabudni postnúť aj fotografiu  :)  

V Michalovciach sa mi páčilo, bola som tam po dlhšom čase.. majú to tam pekne 

mám viac fotografií,  túto môžem postnúť

:)

Socha Jar Zemplína na Námestí osloboditeľov...https://michalovce.dnes24.sk/socha-umiestnena-vo-fontane-lasky-v-michalovciach-toto-ste-o-nej-vedeli-298369

post-2385-0-34326500-1556179295.jpg

Zverejnené

mila Iskra, nevies, ktora je hlavna slovenska dedina? :D

uz som nazad a to priserne teplo, co tam bolo sa odfotit nedalo... rozdiel po navrate domov pred Ural: minus 12°C (pravda, svoju ulohu zohralal aj vecerna hodina)

Zverejnené

včera sme boli trochu na juh, nie veľmi, len v Šali a vo Vlčanoch, to je odtiaľ 15 km.... tam bolo 28 °C, teplo, slnko pieklo, vtáci čvirikali, a videli sme aj dudoka!
dokobeda sme odchádzali z domu vo svetri, ale bez pančúch,  v Galante nastalo vyzliekanie, a nebolo sa treba obliecť až do návratu...

ale bolo tam krásne... tieto dolniacke rovinaté dediny milujem :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov