boss123 Zverejnené 17. Máj, 2018 Zverejnené 17. Máj, 2018 V auguste do Hajdúszoboszló na 10dní ešte sme tam neboli a v júly asi na nejaký víkendový wellness. Teraz sme boli v Bukfurdo tiež na víkend . 1
iskra Zverejnené 27. Jún, 2018 Zverejnené 27. Jún, 2018 V júli sa chystám s rodinou do Belianskych Tatier. :) Už som tam bola, ale rada sa tam vraciam, je tam tiež krásne. Tiež sa teším, že sa aj tam, na zopár dní stretneme s našimi synmi a synovou manželkou. :slniecko:http://www.beliansketatry.com/
D'Ady Zverejnené 27. Jún, 2018 Zverejnené 27. Jún, 2018 Bulharskonaposledy som tam bol pred cca 50 rokmi 1
sten Zverejnené 10. Júl, 2018 Zverejnené 10. Júl, 2018 Na malý severozápadný a západný okruh do Francúzska.... Champagne, Cognac, Normandia, Bretónsko, Akvitániaod Reims po Bordeaux, v septembri 1
iskra Zverejnené 19. Júl, 2018 Zverejnené 19. Júl, 2018 príjemnú dovolenku a šťastný návrat domov :) v Bulharsku som nebola, ani vo Francúzsku, bola som v Grécku, Španielsku, Chorvátsku ...tohto roku v Prahe, vo Vysokých Tatrách na budúci týždeň sa chystáme na niekoľko dní do Bardejova https://www.google.sk/search?rlz=1C1AVUA_enSK806SK806&tbm=isch&q=Bardejov&chips=q:bardejov,online_chips:bardejov+unesco&sa=X&ved=0ahUKEwj048WGi6vcAhVFZVAKHcDKDRkQ4lYIKSgE&biw=1920&bih=957&dpr=1 1
iskra Zverejnené 26. August, 2018 Zverejnené 26. August, 2018 Náš syn s manželkou sa chystajú do Portugalska. Už v stredu letia do Lisabonu, na dva týždne. Syn už v Lisabone bol na výmennom študijnom pobyte Erazmus. Bývalá spolužiačka a ich spoločná kamarátka, v Lisabone teraz žije, tak ju idú tiež navštíviť. Mám z nich radosť, že radi spoznávajú svet, že cestujú, zdokonaľujú sa v jazyku a tak. Syn nám posiela fotografie, alebo, keď nás navštívia, tak pekne poukazujú, porozprávajú, čo a ako bolo, čo videli, zažili, koho spoznali, a ja, my, sa vytešujeme s nimi.Spoznávam takto aj ja niektoré krajiny, ktoré nenavštívim. My s manželom sa chystáme do Prahy, ale najprv sa muž musí zotaviť po operácii, tiež robíme si plány, že radi by sme navštívili Francúzsko.
Proteus Zverejnené 26. August, 2018 Zverejnené 26. August, 2018 Ja som s priatelkou na dovolenke v Cechach. Hlavny stan mame v Prahe a odtial vyrazame do okolia. Navstivili sme uz Drazdany, Karlovy Vary, Brandys nad Labem. Chystame sa este na Kutnu Horu. Odporucam Drazdany a Karlovy Vary. 1
iskra Zverejnené 27. August, 2018 Zverejnené 27. August, 2018 Proteus, :) pekne. užite si to. náš syn nám už tiež odporúčal Drážďany, vraj je tam veľmi pekne, že mali by sme ich vidieť, zažiť, aj naživo. snáď nabudúce ak budeme v Prahe, tak Drážďany tiež navštívime.
Proteus Zverejnené 31. August, 2018 Zverejnené 31. August, 2018 Urcite chodte pozriet. Je tam skutocne krasne a cisto. Velmi. Krasne je aj v Karlovych Varoch, kde sme boli tiez. Oplati sa aj tam zajst pozriet. Mozem len odporucit. A nevynechajteani Kutnu Horu :)
iskra Zverejnené 31. August, 2018 Zverejnené 31. August, 2018 Ďakujem veľmi pekne. :)Snáď tie zaujímavé, pekné miesta navštívime. Teraz sa manžel ešte zotavuje, včera sme boli vyberať stehy, ale sa veľmi teším, lebo máme už výsledky z histológie a sú v poriadku. Cítim šťastie, paráda! S mužom sme už premýšľali, že si doprajeme menšiu dovolenku, len čo to bude možné. Aj na Slovensku máme veľmi pekné miesta, kde by sme si radi vycestovali a pochodili, zrelaxovali. Minule v Tatrách, v Bardejove a v Bardejovských kúpeľoch, nám bolo skvele, určite si to želáme zopakovať, ale samozrejme aj iné miesta. Len nech budeme zdraví, a tiež aj ten čas veľmi rýchlo uteká a máme veľa rôznych povinností, čo to stíhať pracovne, no určite si chceme dopriať Prahu, navštíviť našich :) aj iné .. A vy ste Proteus postíhali všetko, čo ste si teraz priali vidieť? Už ste doma? Tiež by si mohol ak chceš, postnúť nejaké fotografie. Bolo by to fajn. :)
Proteus Zverejnené 1. September, 2018 Zverejnené 1. September, 2018 Milá iskra, pokúsim sa vybrať pár a založím album :) Teším sa, že sa tešíš a je všetko na dobrej ceste. My sme postíhali všetko. Nakoniec sme pozreli aj Plzeň, neoslovila nás však. Centrum celkom fajn, ale chýbalo tomu niečo. Nabudúce vyberieme niečo ďalšie :) 1
iskra Zverejnené 1. September, 2018 Zverejnené 1. September, 2018 Proteus,Ok, založ album. Vďaka. :) Tak sa teším, až sa radujem.
D'Ady Zverejnené 3. September, 2018 Zverejnené 3. September, 2018 Krasne je aj v Karlovych Varoch, kde sme boli tiez. Oplati sa aj tam zajst pozriet. Mozem len odporucit.a co ta oslovilo na Karlovych Varoch?Ja som tam teda bol asi pred 10 rokmi a z celeho regionu to bolo najmenej zaujimave (presli sme Loket, Ohře, Marianky, okolie Chebu, ...)
Proteus Zverejnené 3. September, 2018 Zverejnené 3. September, 2018 Oslovila ma tá atmosféra celkovo Varov. Budovy, atmosféra. Chceli sme pozrieť múzeum voskových figurín, motýlie zoo, či čo to bolo a rozhľadňu. Nevyšiel však čas. Len sme sa prechádzali uličkami a nasávali atmosféru.
Darkman Zverejnené 9. September, 2018 Zverejnené 9. September, 2018 Zajtra sa leti na par dni do Innsbrucku :) Tam sa pokochame par dni s littlewitch horami, na nejake mozno aj vyjdeme (ja budem preferovat tie s lanovkami :D ). A potom si uzijem alpsku zeleznicu cestou naspat do Viedne. Po par rokoch opat dovolenka za hranicou :) 1
game Zverejnené 9. September, 2018 Zverejnené 9. September, 2018 a nejaké fotečky nezabudnite pribaliť, užite si to :)
sten Zverejnené 1. December, 2018 Zverejnené 1. December, 2018 do Moskvy, pracovne, filmovať na vyšnorenom zimnom štadióne, Slovenský dom v Moskve ubytko... nuž uvidíme :shifty:
boss123 Zverejnené 29. December, 2018 Zverejnené 29. December, 2018 Na youtube som našiel toto video a tak nás inšpirovalo že sme rozhodli na velkú noc ísť sem , už sme aj zarezervovali hotel lebo plní sa to rýchlo Lillafured madarsko
sten Zverejnené 29. Marec, 2019 Zverejnené 29. Marec, 2019 o mesiac New York... na pár dní. https://www.mcny.org/event/past-event-magnetic-city
iskra Zverejnené 23. Apríl, 2019 Zverejnené 23. Apríl, 2019 V júni sa chystám do Prahy https://www.google.com/search?rlz=1C1AVUA_enSK806SK806&q=Praha&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwinvuCxhefhAhWqsaQKHc91A3YQsAR6BAgJEAE&biw=1920&bih=947 s mojou polovičkou, potom spolu aj so synom, jeho manželkou, aj našimi svatovcami do Drážďan. https://www.google.com/search?rlz=1C1AVUA_enSK806SK806&q=dr%C3%A1%C5%BE%C4%8Fany&tbm=isch&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwiot6yphefhAhUK_aQKHeI3D6oQsAR6BAgKEAE&biw=1920&bih=947 :)
iskra Zverejnené 24. Apríl, 2019 Zverejnené 24. Apríl, 2019 Dnes sa chystám(e) do Michaloviec, https://sk.wikipedia.org/wiki/Michalovce#/media/File:Slovakia_Town_Michalovce_2.jpg poprechádzame sa po meste, večer ideme do divadla :) kultúrne sa vyžiť.
iskra Zverejnené 25. Apríl, 2019 Zverejnené 25. Apríl, 2019 to je síce pekné, so zmyslom pre humor... :smilieee: nabudúce privítam aj názov dediny, mesta.., a nezabudni postnúť aj fotografiu :) V Michalovciach sa mi páčilo, bola som tam po dlhšom čase.. majú to tam pekne mám viac fotografií, túto môžem postnúť :)Socha Jar Zemplína na Námestí osloboditeľov...https://michalovce.dnes24.sk/socha-umiestnena-vo-fontane-lasky-v-michalovciach-toto-ste-o-nej-vedeli-298369
D'Ady Zverejnené 26. Apríl, 2019 Zverejnené 26. Apríl, 2019 mila Iskra, nevies, ktora je hlavna slovenska dedina? :Duz som nazad a to priserne teplo, co tam bolo sa odfotit nedalo... rozdiel po navrate domov pred Ural: minus 12°C (pravda, svoju ulohu zohralal aj vecerna hodina)
game Zverejnené 26. Apríl, 2019 Zverejnené 26. Apríl, 2019 včera sme boli trochu na juh, nie veľmi, len v Šali a vo Vlčanoch, to je odtiaľ 15 km.... tam bolo 28 °C, teplo, slnko pieklo, vtáci čvirikali, a videli sme aj dudoka!dokobeda sme odchádzali z domu vo svetri, ale bez pančúch, v Galante nastalo vyzliekanie, a nebolo sa treba obliecť až do návratu...ale bolo tam krásne... tieto dolniacke rovinaté dediny milujem :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz