doll Zverejnené 29. Jún, 2017 Zverejnené 29. Jún, 2017 So stanom sa budeme zatajovat :) 19teho by sme radi vyraziliKed Ta zbadam, zakyvam :zubiska: "Hele, Hellé" :smilieee:
slimak Zverejnené 26. Júl, 2017 Zverejnené 26. Júl, 2017 https://www.etrend.sk/relax/prilis-dlha-dovolenka-nema-zmysel/diskusia.html Ja som textu nejak neporozumel. Preletel neprecital. V nedelu pojdeme na tri noci na Muransku planinu. Mozno budu aj styri. Planiny su o bycyklovani a mam dost velke deti ,ze to zvladnu. Preco Muranska planina? Priklad predchadzajuca fotka. Ja nepotrebujem na dovolenke vidiet ludi - turistov - fotiacich nejaku blbost. Ked uz su nech si uzivaju. Vyzlecu sa aj do naha a nech sa okupe. Teda ja si toto leto uzijem na Slovensku. Este je nejaky vykend objednany,ale to mimo mna(teda neviem kde - moja rodina, rodina zeninej sestri a este jedna rodina kamaratky s Moravi) a zena s detmi este na jednu noc pojdu do Bystrej(to je akcia skoly). Teda deti aj zena mali vlete dost vyletov. Ja som spokojny s Muranskou planinou. To bude zaberak. Dcera aj zena dve dni preziju a chalan aj ja dalsi den ci aj dalsi den dame tiez(po dvoch dnoch posleme zeny domov a este si to uzijeme,tiez odideme od chaty ale da sa prenocoat na Burde).
doll Zverejnené 28. Júl, 2017 Zverejnené 28. Júl, 2017 Helle som nevidela, tak som ani nekyvala :ahooj: 3 noci na ostrove Krk, 2 noci na ostrove Rab, 2 noci na "pevnine", v meste Starigrad. 1. noc v spacakoch na terase u znamych - po tom co sme so znamymi hladali pre nas nejaky flek na rozlozenie stanu z nich vyslo, ze vsak maju na apartmane velku terasu, tak naparadu, az na tie hadajuce sa cajky pocas svitania.2.-3. noc v borovicovom haji pod stanom - zrazu som vnimala kazdy jeden zvuk zvonku, rano nieco chrumalo pri stane, nastastie to bola iba veverica. Dalsiu noc nam lod osvetlovala stan, ja uz teorie ze to su policajti a "maju nas". Svietili celu noc, policajti nechodili. Boli to rybari, ktori "odstavili" lod aby si posvietili na more4.-5. noc 20 centi od mora, navrhla som nerozkladat stan, spat len v spacakoch - tam som zas mala paniku z toho, ze v noci sa utopim v dosledku prilivu :zubiska: ... neutopila som sa, konal sa skor decentny odliv. Bola to romantika :)6.-7. noc - ubytovanie v kempe. V prvu noc prisla burka. Z mesta sme utekali ratovat stan. Neskoro, zrovnany so zemou. Postaveny novy stan, pod ktorym sme preckali burku, naozaj ze silnu burku. Ked skoncila, tak priatel zahlasi, ze ako dobre, stan nemal roky vytiahnuty, nepremokol. Ked zasiel rukou pod karimatku, tam kaluz vody, takze ani druhy stan v tu noc nepouzitelny. Majitel kempu nam ponukol na prespatie terasu, a k tomu pivo. All inclusive. Vdaka mnozstvu vtipnych situacii sme sa neskutocne nasmiali.Chlap mi zagarantoval full service z jeho strany. Varil mi rano kavicku, chystal ranajky, obedy, vecere. A top, na plazi sledoval Poliaka ako sa pokusa chytat ryby. Pri prvej vacsej ju vymenil za pivo, a uplne cerstvu prazmu pripravil, fajnovo opecenu na panvicke. Romanticky obed na karimatke pod stromom v kempe :zubiska: Chceli sme pobudnut niekde este noc dve, ale uz nam bolo tak teplo, ze sme to vzdali.Aby nebola nudza o vtipne situacie aj na ceste domov, na dialnici nam zrazu odpadlo spatne zrkadlo z predneho skla. Takze sme improvizovali, olepili ho hnedou paskou a pokracovali v ceste. Nasa prva dovolenka, nonstop vonku na vzduchu, pacilo sa :flowers: 3
Hellé Zverejnené 28. Júl, 2017 Zverejnené 28. Júl, 2017 No jo prva dovolenka nie je o tom kde, ale s kym..:-)..dvadsiata uz nie..19 teho uz som bola doma..no snad este nejaka dovolenka je na obzore
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Júl, 2017 Zverejnené 29. Júl, 2017 ja som už 2 týždne na Malte...ale nemusíte mi závidieť. vypratávam rodičovský byt. To by ste neverili, koľko všeličoho dokážu ľudia za 60 rokov spoločného života nahromadiť...na niečo som si objednala službu, ale väčšinu som pekne krásme vypratala sama. ASmk som 100 vriec takých tých 60l nevyvliekla von, pekne peši z 3. poschodia, tak ani jedno...a mám dosť. Howgh!ja chcem na jazero, ktoré už ani neviem, ako vyzerá!!!A Flinstone zasa vypratáva svokrin byt, takže mi pomohol toľko koľko mohol...keby sa tie schody s nákladom odrazili aspoň na mojej postave... 1
boss123 Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 Chcel by som opýtať či ste neboli v čechách vtom safari parku vo Dvure Kralové lebo chystáme sa tam v koncom augusta ,a či sa oplatí až tam trepať lebo hocijako to počítam od nás to vyjde na nejakých 6 hodín cesty. samozrejme minimálne 3dni na to potrebujeme hlavne s malými.
game Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 Pred mnohymi rokmi... ani vtedy to nebolo zle, za roky sa to predpokladam len zlepsilo. A pre deti je to zmena, a ked vychytite pocasie, moze byt len fajn. Na vypadnutie z domu, trochu exotiky, môzete odtial popozerat autom aj kdeco ine...S malymi detmi je kazdy vylet trochu narocny, ale toto moze byt fajn.
boss123 Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 Ďakujem už sme rezervovali ubytovanie na tri dni prvý deň cesta tam , druhý deň to poobzerať a tretí deň cesta naspať. Dúfam že počasie vyjde , Díky zatial hocikoho som pýtal nikto nevedel nijaké info o tom.
game Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 no, pozerám, že aj hodnotenia vyzerajú byť značne pozitívne, a dnes je tam toho na pozeranie aj pre deti veľa... tak snáď bude dobre : ) https://www.google.sk/search?q=safari+dvur+kralove&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=UDmMWZr1ItPR8gew57jQCA
alarm Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 Zajtra sa chystám do Chorvatska na Makarskú. Odchod v noci okolo 1:30... cestou naložím kamaratku s dcerou, takže ako obyčajne .....ja + tri ženy. Manželka včera položila otázku, že čo budeme variť na tretí deň? Okamžite som jej vysvetlil, že ak mám na starosti tri ženy, nechcem o tomto probléme nič počuť, chcem si sadnúť za stôl, zatlieskať rukami a jedna z nich mi donesie príbor. Keď zatlieskam druhý raz, chcem polievku. Ak zatieskam tretí krát, chcem doniesť sol... :zubiska: . Isť s tromi ženami znamená pre mňa štuple do uší a a pre ženy niečo na odstánenie modrýn z presilených úst.
Hellé Zverejnené 10. August, 2017 Zverejnené 10. August, 2017 Co tymi ustami budu robit??? ;- ja sa chystam o tri dni domov ale zatial si uzivam Gruzinsko
alarm Zverejnené 11. August, 2017 Zverejnené 11. August, 2017 Hellé: už dlho mi takto nikto nenapísal takúto krásnu dvojzmyselnú vetu . :happyroll:Žial, budú len "mlet pantem".Vieš si predstaviť inú činnosť, pri ktorej má chlap povinne štuple v ušiach? :smilieee: ...alebo, že by si ma niečomu priučila? Pošli manual. :ahooj: 1
member2793 Zverejnené 11. August, 2017 Zverejnené 11. August, 2017 ja som už 2 týždne na Malte...taky tak :Dchodili sme sa samozrejme aj kúpať na blízke bagrovisko, ale okrem toho:- cca 40 m2 betónu vyšramovaného a rozbitého- ďalších asi 10m2 ma čaká zajtra- 6m3 zeminy vyvozených a rozhrabaných do záhrady - lebo v nedá sa tu v okolí nejakým rozumným spôsobom zbaviť stavebného odpadu, tak ten rozbitý betón zakopávame do zeme, a na vrch pôjde nový betón...- zajtra ešte asi kubík, možno kubík a pol vykopať a vyviezť- dnes asi 30m2 príjazdu ku garáži zabetónovaných- v pondelok zostáva zabetónovať ešte zhruba niečo cez 20m2 ostatnú porobenú robotu ani nespomínam, ale po týchto dvoch týždňoch dovolenky sa budem ešte dlho dávať do poriadku :D 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 12. August, 2017 Zverejnené 12. August, 2017 alarm, kurátenko chochlaté, nechceš si to vymeniť? ty maltu a kutenie rád... :) v skutočnosti teraz je na malte Flinstone, je tam chlapská robota, likvidácia starej kuchynskej linky, nič pre mňa. Ale ani tak mi nie je čo závidieť, keby som bola v poriadku, tak som tam aj ja a aspoň drobný odpad povynášam, ked veľký patrí inam...takto čučím doma, žerem tetracyklín a ryžový odvar a ryžovú kašu...ale srdí ma, že Flinstone si ani svojho rodného brata neprizve na pomoc a pritom on chodil makať každému v rodine, čo kto kedy potreboval. ja tro nechápem, prečo len je taký osol?
alarm Zverejnené 13. August, 2017 Zverejnené 13. August, 2017 Pozdravujem z Makarskej. Z 830km cesty 600km pršalo, a to poriadne, niektoré auta aj zastali v odstavnom pruhu. Musel som zastať na parkovisku a na 10 minut zatvoriť oči, aby som sa vedel koncentrovat na cestu. Ale podarilo sa a šťastne sme prišli...Vymeniť nie, ale ako 4- tú ženskú na palube ...
D'Ady Zverejnené 22. August, 2017 Zverejnené 22. August, 2017 som po navrate z dovolenky na vychodnom Slovenskuodporucam, co sme navstivili - Bardejov, BJ kupele a okolie, kostolik Hervartov (no, kostolik si vstupne zasluzi, sprievodkyna mozno - boli sme len kratko a pridruzili sme sa k vacsej skupine), hrady Zborov a Kapusiansky (oosbne som nebol, ale kolektiv si pochvaloval), gejzir Herlany (samotny gejzir OK zazitok, sprievodne javy s vyhradami), prirodne kupalisko Vysny Kazimir vyborne, chata na Jahodnej fajne pripadne podrobnosti dodam na poziadanie 2
iskra Zverejnené 31. August, 2017 Zverejnené 31. August, 2017 Chystáme sa s manželom do Prahy, navštívime našich mladých :) , stretneme sa aj so svokrovcami, spolu sa tiež chystáme pozrieť Signal festival 2017.
Hellé Zverejnené 31. August, 2017 Zverejnené 31. August, 2017 Idem do Rumunska na vikend...uz o chvilu;-)
doll Zverejnené 1. September, 2017 Zverejnené 1. September, 2017 Vrátili sme sa zo Slovinska, z národného parku Triglav.Krásna oblasť, turistika, cyklistika a vyšlo počasie aj na kúpanie.Odporucam :)
sten Zverejnené 3. Marec, 2018 Zverejnené 3. Marec, 2018 Do Maroka.Cesta už začala včera v noci - z BA do Viedne, z Viedne sa letelo do Ženevy, v Ženeve obrovská snehová búrka, letisko neprijímalo.Letelo sa do BazilejaZ Bazileja 4 hodiny autobusom do Ženevy na letisko.Letisko stále nefunkčné.Tisíce ľudí zostali trčať na letisku - všetky odbavené batožiny a ľudia v obrovských radoch dostávali večer všetko späť, letisko stále nefunkčné.ZHáňanie hotelov - práve prebieha ženevský Autosalón.Cestovná kancelária na telefóne, nakoniec zohnali hotel pre ľudí v centre Ženevy, platí letisko.Lety prebukované až na nedeľu poobede. Nečakaná prestávka jeden a pol dňa v Ženeve - fontána v Ženevskom jazere aj s ľadovými medveďmi a snežením: Mimochodom: dva dni z Maroka už sú fuč a čaká nás tam sprievodca - game vraví, že si ho budete pamätať:Tom182, váš bývalý dvojfórumák, vraj :)
sten Zverejnené 4. Marec, 2018 Zverejnené 4. Marec, 2018 ..Odysea pokračuje, začína pripomínať crazy čosi:Dnes okolo obeda všetci cestujúci znovu na mieste, let pripravenýPrebukované plné letadlo vrátane turistov do MAroka na lietadleLet dočasne posunutýLet posunutý pre technické príčinyLietadlo odrolované bokomLietadlo má problémy s GPS, ktoré sa nedarí odstrániťOkolo piatej poobede všetci cestujúci, plné lietadlo, vysadeníNa letisku tá istá slečna, ktorá skupinku turistov ubytovávala v hoteli dva dni predtýmUz s úsmevom nás vítala s ospravedlnením, že teraz sa dostaneme do ešte exkluzívnejšieho hotelaHotel super, jedlo super, kúpele, wellness, všetko tam jeLen my sme z dvoch dní uťahaní ako malé šteňatá, ponachládaní z včerajšieho celodenného putovania po Ženeve, dnešného presúvania a posedávania kdekade Zajtra ráno má byť konečne let.Vraj.Tretina turistov poletí cez Zurich, tretina cez Lisabon, tretina sa rozhodla vrátiť do Viedne, majú toho dosť.Teraz ideme spať! :ahooj:
sten Zverejnené 6. Marec, 2018 Zverejnené 6. Marec, 2018 ...Včera skoro ráno nástup na letisko v ŽeneveLietadlo do Lisabonu malo mať odlet o 8:30, nakoniec malo viac než dvojhodinové meškanieOdlepilo sa, malo aj GPS aj kormidlo aj pilotaPristálo v LisaboneOdlet z Lisabonu do Marrakešu mal byť pôvodne 14:05Už v Ženeve nám oznámili, že bude odlietať 14:30Z Lisabonu nakoniec odlietalo 15:20Z Lisabonu do Marrakeša je to hodinový let, lietadlo pristálo 16:29V Marrakeši vyšťavenú spoločnosť čakala sprievodkyňa /Tom182 si odskočil zatiaľ do Palestíny/Aby sme dohonili zmeškané aspoň čiastočne, polietali sme Marrakeš, vrátili sa na hotel o 1:10 v noci peši z centra a padli do postelí ako kabele. Od noci 2:45 2.marca, kedy začala cesta z domu, sme pristáli v Marrakeši 5.marca 16:29 miestneho času :klobuk:
sten Zverejnené 11. Marec, 2018 Zverejnené 11. Marec, 2018 štýlová rozlúčka s Marokom - kde inde ako u Ricka v Casablance s Casablancou... : ©sten 2
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz