Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ciel nebol dostat sa z Viedne do Prahy 

ciel bol:

1) vyskusat si "punkove" cestovanie - , spanie vylucne na letiskach

4) zalietat si, pretoze to skratka lubim :)

stacilo mi sadnut si k magickej fontane a mat ten dobry pocit, ze som kde som .. plus som dal stretko s dlhorocnou kamoskou, ktora tam byva

celkovo bola utrata okolo 120EUR, v com boli letenky, doprava z/na letiska, jedlo, pivo a par drobnych suvenirov. za relativne malo penazi 

Valldemosa:

Nechal som comu rozumiem. Zaujimave. Ale aj tak to nemohla ona priletiet do Viedni a ty na bicykli?

Zverejnené

dovysvetlim.

2) nemam uz ziadnu dovolenku

3) ano, je to nahananie cisel, ale za 50eur, cert to ber :)

s kamaratkou som sa stretol, pretoze to tak vyslo. kazdopadne, ked prileti raz za cas domov, tak ju chce vidiet kazdy a tam si proste na teba cely vecer nevyhradi, pretoze na to proste nie je priestor. teraz sme mali prilezitost pokecat bez inych ludi, a myslim, ze Barca je na to rovnako dobre miesto ako Brno/Vieden/doplnsisam.

anyway, nebolo to sucastou povodneho planu, ktory bol - mam 6h v barce, prejdem sa po Ramble, dam si Paellu, pojdem si odfotit nocny Nou Camp a skocim na nejaky vianocny trh. plany sa zmenili a bolo to dobre tak ako to bolo, nelutujem.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

a vcera kupeny New York na tyzden v juni aj s mojou milou .. :)

• Pred 5 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

tak ostal mi tyzden dovolenky, a velmi som vahal kam ist. nakoniec som sa rozhodol pre 3 dni v Marakesi, a 3 dni na Tenerife asi za 110EUR ..

... lenze weirdo mieni, zivot meni - nemal som dost penazi na "zlavovej" kreditke, tak som si vcera previedol s tym, ze nakupim dnes. no a vecer ...

... prisli letenky na Havaj za 460Eur a a ako sa zvyknem v takychto situaciach neudrzat, tak som sa ani neudrzal :)

12.4 - 3.5 bude luau a mai tai s milou :)

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Za tyzden sa o takomto case budem blizit k Hong Kongu :)

Odtial par hodin do Dongguanu v Cine. Sluzobne, na dva tyzdne.

Celkom zacinam byt nervozna. Cesta nastastie bez prestupu, cca 12 hodin v lietadle. Ale viac ako 6 hodin som neletela, ani do krajiny s tak vyraznym casovym posunom.

• Pridať bod 1
Zverejnené

držím palce, doll je mladá a zdravá, mohla by to zvládnuť bez podkolienok, zrejme zvládne.

na jeseň syn letel behom jedného dňa z ostrova Flores v Guatemale do Guatemala City - 1 hodina, o šesť hodín neskôr z Guatemala City do Madridu - 11 hodín,s okamžitým prestupom na Madrid - Viedeň 3 hodiny. dá sa to zvládnuť aj bez podkolienok, ale je to dosť zabijak, hlavne keď niekto nevie v lietadle spať.

ale potom to chce aj fotky z Číny, milá doll :)

Zverejnené

Foto zadovazim :) Ale podari sa postnut pravdepodobne az po navrate, nakolko tipujem, ze kvoli obmedzenemu pristupu na internet, sa na fsp ani nedostanem.

Co sa tyka spanku v lietadle, s tym nemam problem. Dufam ze prespim vela hodin, lebo v opacnom pripade pridem o nocny spanok, pretoze po casovom posune s letom aj cestovanim na hotel je to prichod dalsi den o 13tej hodine.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Pozdravujem, z dnes uprsaneho Dongguanu. Inak tu byva prijemnych 20 stupnov, stale "pod mrakom", vdaka smogu, ale vzduch velmi prijemny, vlhky, necitit ziadne znecistenie.

7hodinovy casovy posun som zvladla celkom dobre, co vsak moje telo nezvladlo, je klima. Zapnuta vsade a na maximum. Nic prijemne.

:ahooj:  :flowers:

Nakupy v Shenzhene - v typickych cinskych marketov, ziadne shopping centra

post-16-0-56103000-1489892146_thumb.jpg

Song Shan Lake v Dongguan - krasny park, kde som si bola zabehat

post-16-0-37616700-1489892203.jpg

Shopping v Shenzhene

post-16-0-41421900-1489892604_thumb.jpg

Song Shan Lake v Dongguane

post-16-0-25730400-1489892639_thumb.jpg

post-16-0-95434000-1489892673.jpg

post-16-0-77853200-1489892829.jpg

• Pridať bod 4
Zverejnené

Akurát včera som pozeral Letecké katastrofy ako sa lietadlo zrútilo počas dažďa :zubiska: :o

Zverejnené

Velmi pekne, Doll. Aj vyrokuj nieco, ale hlavne si to uzi...!

Skoda dazda, ale este nie je vsetkym dnom koniec :)

Paradne fotky :)

Zverejnené

Tak 4 dni som si tu zatial uzila za pekneho pocasia :)

Dnesku je skoda, no.

Axel, a aku ma ta tragedia pocas dazda suvislost s dazdom v Dongguane? :D

Zverejnené

Hm ,siel by som aj ja s rodinou. Detmi. Kam to sla ale fotky sa 

Keby som tam siel a siel by som uz len s uplnou rodinou(deti su dost velke). By som si to musel naplanovat. A to dobre . Lebo viac krat by som sa tam asi nedostal. Mna by viac zaujimala krajina. Kopce. to by bol zazitok. Aj pre mna aj pre deti a zenu.

Slimaci v cine.

• Pridať bod 1
  • Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Náš mladší syn s manželkou šťastne prileteli zo svadobnej cesty z  Thajska.   už sa na nich teraz  teším, keď pricestujú najbližšie aj k nám na Slovensko, lebo aj keď ich vidím na fotografiách, píšeme si, voláme, túžim si ich už  aj vyobjímať, vidieť ich, povyprávať. :objimacka:

koncom mesiaca sa potom chystám do Vysokých Tatier,  zrelaxovať, lebo ako je dôležité   pracovať, tak  aj oddýchnuť si.  nejaké túry, nadýchať sa čerstvého vzduchu, prečítať  knihu, pohoda, klídek,  proste len tak  nechať sa aj hýčkať, po  všetkých pracovných povinnostiach, starostiach, ktoré isto, všetci máme aj veľmi dobre poznáme.  už teraz sa teším, snívam, aké to bude príjemné... hm.. ja sa vlastne teším aj  každému novému  ránu, keď sa prebudím. :)

v tom čase aj  náš starší syn bude odcestovaný v Japonsku. letí tam už tretí krát.  páči sa mu tam,  má ta tiež dobrých kamarátov,  tiež   jedna kamarátka sa  tam aj vydala, ponúkli mu ubytovanie zdarma, cena letenky, tiež bola prijateľná, anglicky jazyk kvalitne ovláda, a aj japonsky sa  za tie roky slušne naučil. má môj obdiv, že sa aj sám pustí do takej diaľky.

som rada,  že synovia sú takí, akí sú. som  šťastná žena, aj mama. :)

Zverejnené

s manzelkou najblizsie k Dunaju

pozrieme si okolie Nagymarosu a Visegrad a potom sa premiestnime niekde mimo civilizaciu, kde sa bude dat vegetit na strkovej plazi pri ohnicku a pozorovat zivot na vode

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Chystáte sa niekam na letnú dovolenku? Len tak zo zvedavosti pýtam , my máme pláne ešte tento rok maďarsko Balaton ale v hotely . :)

Zverejnené

chystá sa, tradične delene... jeden tradične na nejaký týždeň na nejaký grécky ostrov, chodí už roky, nedá dopustiť na grécko,

druhý člen rodiny ale až v septembri či dokonca októbri na Srí Lanku s cestovkou.

Zverejnené

Rozmýšľal som trochu netradične, buď Pitcairnove ostrovy alebo Nauru alebo skôr Kiribati, len tak zo zvedavosti.

Zverejnené

Chystam sa s priatelom do Chorvatska, stanovat. Na "cierno", mimo kempy, vecer pri zotmievani rychlo postavit stan, vyspat sa, rano sa zbalit a uzivat si novy den. Ziaden ohen, cisto iba prespat.

Bude adrenalin :zubiska:

Zverejnené

Rumunsko;  hlavny ciel - Transfagarasska magistrala a cestou kadejake zaujimavosti

Zverejnené

Ja mam este mesiac cas rozmyslat kam aj zaco. Ale uz som uvazoval,ze delta Dunaja, to by sa mi pacilo. Tak dve tri noci tam stravit. Okupat sa na plazi aj poclnkovat sa po ramenach, mozno zachytat si ryby.

Zverejnené

Chystam sa s priatelom do Chorvatska, stanovat. Na "cierno", mimo kempy, vecer pri zotmievani rychlo postavit stan, vyspat sa, rano sa zbalit a uzivat si novy den. Ziaden ohen, cisto iba prespat.

Bude adrenalin :zubiska:

no ja sa chystam tiez do Chorvatska. Luxusny hotel, :happyroll: pri zotmievani este len vyleziem niekam do baru alebo do mesta, rano budem dlho spat. Ohen tiez nebudem zakladat ;)

Bude pohoda /dufam/ :zubiska:

uvazujem este o Astane niekedy v auguste /zdravim game/

potomok chce ist do Norska a ja mozno na vikend na Ukrajinu..uvidime co z toho bude

• Pridať bod 1
Zverejnené

no ja sa chystam tiez do Chorvatska. Luxusny hotel, :happyroll: pri zotmievani este len vyleziem niekam do baru alebo do mesta, rano budem dlho spat. Ohen tiez nebudem zakladat ;)

Bude pohoda /dufam/ :zubiska:

Co Ti zavidim bude to dlhe spanie rano.

Ten luxus vobec :zubiska:

Btw, aj sme zvazovali ci hotel, kemp, alebo cisto stan.

Ale povedali sme si, nech je prča.

Na jar ideme na AI do 5hviezdy, to som si vydupala za to, ze sa idem teraz potit do stanu :)

Zverejnené

Neboj, dospis na plazi:-) kedy ides?

nech necumim jak puk na kazdeho turistu so stanom

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov