Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

dievcata, je to tu... vcera bol ples v opere, dnes su prve fotky rób na strankach bulvaru... cakam vase komentare.. http://www.cas.sk/ga.../319162/?foto=1

mam svoje top, ale potesilo ma, ze konecne su out tie torty s korzetami, toto, co bolo na plese je podla mna omnoho lepsie, ako tie take nariasene par rokov dozadu... vacsina volila ciernu, ba dokonca mi pride, ze aj cierna moze byt slavnostnejsia a nie taka obycajna, ako mali vacsinou zeny vcera... tak sup sup, kritika, chvaly, komentare...

btw - co hovorite na heribanku mladsiu? paci? nepaci?

Zverejnené

tento rok sú tie šaty rozhodne iné, takmer všetky majú výborný alebo minimum pomerne dobrý strih ...

dominuje jednoznačne čierna, v každom tvare a množstve, niekde sa vydarila menej, niekde viac

heribanka mladšia v prvom momente poplaší ... minimálne je iná, a neprekáža, ale nemuselo to byť až tak do detailu, výšivka je výšivkou vždy, ale menej toho ľudového by bolo viac, hlavne k tej bohatej čiernej sukni, sú to dva dokonale iné štýly na jedných šatách

tento rok neboli výstrelky nechutnosti ? akurát Drobová vyzerá ako zo šantánu, priateľka Vajdu a manželka Miku mohli ešte skočiť kaderníkovi, Šebestovej čosi vylieza a Hargašová mohla prikryť nohu, je to Ples V Opere ... : )

Zverejnené

podla mna najsamkrajsia bola M. Kocianova :thumbsup: ..potom sa mi pacila aj Danglova, Pragerova a Keketi

Sklovska uz definitivne stratila akukolvek sudnost :agree: :lol:

este mala poznamka k panom...dokonaly gentleman si motylika viaze sam...z fotiek to nevelmi vidno, ale viazaci motylik mal tusim len M. Huba...

:clap:

dofrasa, a ja musim schudnut, lebo sa do plesovych siat nenasukam...

Zverejnené

Kocianová, Danglová majú krásne šaty, Hasprová má látku ako z potlačeného hippisáckeho trička, aj keď strih je dobrý, Hargašová vyzerá dosť divne, Šebestová vyzerá, že na skúšku šiat nechávala prsia doma... Malachovskú som takmer nespoznala... Ten krojový živôtik mladej Heribanovej je originál, ak som dobre pochopila, len by som k nemu dala užšiu splývavejšiu sukňu...

a nemajú všetci páni nejakú blbú dĺžku nohavíc? tak divne sa im kolo členkov krabatia...

Zverejnené

Väčšina dám bola oblečená "přiměřeně"

Malachovská - tak ako každoročne, ani v tomto roku nesklamala.

Nič moc, až taký průser to teraz nebol, ale nijako neoslnila, a tá "ozdôbka" šiat ju urobila opäť neforemnou.

Anička Šišková - tiež si nevybrala veľmi vhodnú róbu

Tamara Heribanová - tak ako v uplynulých rokoch, aj teraz prišla úplne extra vymódená - úplne neprehliadnuteľná ...

... ak by sa o nikom inom nepísalo, tak o jej róbu sa "obtrie" asi každý.

Ale, aj keď to síce bolo extra, ale zas až také hrozné to nebolo.

Lajčáková/Hargašová - keď je niečoho veľa, tak je to veľa ...

... tie "nedošité" šaty až skoro po opasok, to už naozaj veľa je.

Magduška Šebestová - v budúcnosti kúpiť na šatočky aspoň o pár cm2 viac látky!

Zaujímavejšie je to, čo je ukryté, nie to, čo vypadáva von ...

• A ešte ... ak sú Drobová a partnerka multiotecka Heringová celebrity ... nuž, neviem ...

Zverejnené

a hľadala som cielene zdeničku studénkovú, a nevidím ju nikde ...

malachovskej proste nesedia šaty, vyberá si podobné strihy, ale nepasujú ...

ano, bubánová bola veľmi elegantná, jej manžel so zdvihnutým prostredníkom na protestujúcich pred operou oveľa menej ... to sa na príchod na ples v opere po červenom koberci nie že nehodí, to robia burani, resp. aj tí to robili kedysi v 90. rokoch

a Danglová výnimočná, v jednoduchosti je vážne krása.

Zverejnené

Podľa mňa úplne perfektne a krásne Kocianová, nádhera šaty (chcem také) nádhera vlasy, a celkovo vyzerala tak ako má vyzerať dáma na plese. Je pravda, že má výhodu oproti ostatným už len tým že je modelka s úžasnou postavou.

Inak keď som si začala pozerať tie fotky prvé čo ma napadlo bolo : nuda, nuda, nuda. Všetko čierne a vôbec. Tak Kocianová sa medzi nimi vynímala ako labuď.

Aj mne sa ďalej páčila Danglova manželka Beáta. nežné a elegantné.

Simona Bubánova šaty pekné naozaj ako z Hollywoodu elegantné , ale nejaký zničený výraz.

Sklovská má umeláky prsia tak sa ich za každú cenu snaží ukázať. Na mňa ona pôsobí stále tak tvrdo a tak, že chce byť strašne sexy. Jej by veľmi prospelo keby k tomu aká je ona výrazná žena po každej stránke ubrala zo všetkého. Proste trocha jemnosti, nežnosti a ženskosti a vyzerala by dobre, ale ona sa nejak stále tlačí do tej istej pózy žena -vamp.

Malachovská a Drobová neprekvapili väčšinou si stále výberom šiat pohoršia nie polepšia.

Mladá Heribanová, áno zvláštne,má dievča odvahu, ale ja by som si to neobliekla. Vyzerá trocha ako grófka Báthoryčka.

Šebestová sa mi nikdy nepáčila, ale uznávam, že šaty sú pekné, ale jej v tom dekolte viditeľne nesedia. či sa nevidela v zrkadle?

A ešte sa mi celkom páčili šaty Adriany Kučerovej ktorá ples úvádzala. Áno je to ten model s tou veľkou sukňou, ale keďže uvádzala tak môže a páčila sa mi tá modrá farba a vrch tých šiat.

• Pridať bod 1
Zverejnené

ano Bubanova fajn..ale Kuric prisiel v bunde so zipsom...veeeelmi elegantne..hehe :zubiska:

Zverejnené

Studenkova tohoto roku nebola...

inak, Malachovska uz vyzerala aj horsie, nez tohoto roku... aj ked najlepsie saty mala tusim minuly rok?

• Pred 4 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

holandská kráľovná Beatrix abdikovala, kráľom sa stal jej syn Willem-Alexander

podstatné je, že jeho manželka Máxima, pôvodom z Argentíny, je za deväť rokov manželstva matkou troch dcér, ktoré akoby tatkovi z oka vypadli, a Holanďania ju milujú ...

na korunovácii manžela mala Máxima oblečenú úžasnú kreáciu, ktorá žiarila aj s nositeľkou :

post-3-0-94570100-1368124173.jpg

http://leenstrendybox.files.wordpress.com/2013/04/queenmaxima_inauguration2013_dress-copy.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

a tu sú róby samotné, časť :

http://www.topky.sk/gl/202873/1286008/Kralovna-Plesu-v-opere-2014--Hlasujte--ktora-dama-bola-v-robe-najkrajsia-

/ chudera Malachovská zasa nezvolila správne ... tyrkysové šaty Pallovej sa mi páčia, aj s ňou, sukňa by mohla byť trošičku menej po zemi ...
farba a sukňa Evy Černej sa mi páči, vrchný diel moc nie ... účes Sklovskej ozrutný : ) /

ďalšia galéria : http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/58004-ples-v-opere-prilakal-zname-tvare/#1

/ Jana Prágerová ... hm. brýle partnera Petry Marko boli zjavne hitom večera : ) ... Janko Kuric k smokingu čiernu vetrovku ... : ) /

Zverejnené

u Malachovskej sa mi nepáči výstrih, tá strieborná ozdoba ho deformuje, a rozparok na sukni je privysoký, ale náhodou, to riešenie - úzka sukňa a naberaný vrch sa mi zdá s ohľadom na jej postavu dobrý... určite lepší ako puzdrovky či a la carmen, čo mala po minulé roky...

a Heringová celý večer pobiehala s tým zvieraťom okolo krku? nebolo to únavné? :-)))

Zverejnené

u Malachovskej ten rozparok ... kdesi je tam odfotená pri príchode, no ten bol hlavným šľapnutím vedľa : )

chápem, že v tom chcela aj vedieť chodiť, prípadne aj tancovať, ale na jej vek a postavu a reprezentačný ples a veľkovečerné ... ten rozparok mohli vyriešiť všitím nariaseného niečoho veľmi jemného, sukňa by zostala rovná, kráčať by vedela, a neodhaľovala by, čo odhaľovať nemala.

alebo veľmi mierne nenápadné áčko ...

ale farba jej pristala : )

Iveta

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

jedna pre nás nezvyklá módna prehliadka - od domácich módnych tvorcov móda pre pakistanské nevesty.

veľmi bohaté, veľmi luxusné, veľmi honosné ... na ukážku :

post-3-0-84191300-1400180385.jpg

ostatné sú  tu, jedna róba nádhernejšia, než druhá

len mi pri tom napadlo, že pakistan má aj menej osvietené časti, kde namiesto honosných šiat dostávajú dievčatá kyselinou do tváre ... ale to už kazím tú krásu.

Zverejnené

a jeden pokladík na nožičky:

návrhár Christopher Michael Shellis vyrobí telo lodičiek na požiadanie z 18-karátového zlata alebo platiny, ten zbytok je sen návrhára:

1290 diamantov,

červená podrážka v tvare srdca,

tisíc ročná záruka

250 000 eur

výroba týmu klenotníkov trvá 3 týždne, ľahko dostupné na zákazku :

post-3-0-26250600-1400325871.jpg  post-3-0-95766600-1400325872.jpg

http://www.cas.sk/clanok/281625/poklad-na-nohach-ako-sa-vam-pacia-najdrahsie-topanky-na-svete.html

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

jeden výtvor z druhého okraja spektra, svet oblečenia a štýlov je mnohoraký, zvyčajne pasuje: čím menšia celebritka, tým vyzývavejší štýl :)

dokonale sa to podarilo nádejnej celebritke, ktorá sa zatiaľ pohybuje na okraji záujmu vyššej spoločnosti : Lady Victoria Harvey bola schopná dostaviť sa v tejto kreácii na Oscarovú after party  :doh:

post-3-0-38040800-1402343932.jpg
http://www.femina.hu/szepseg/villantos_ruhak_kepek?img=6&code=0000130629010558415dqr23pxexf#kepescikk

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

veľdielo Borisa Hanečku / stupavského rodáka, mimochodom /, ktorého kreácie mi sú málokedy po chuti - niekedy sa trafí, ale toto je akosi ...
obliekol Adelu Banášovú, moderátorku večera pri vyhlásení cien za umenie ...

vraj ho mocne inšpirovala Poeova báseň Havran, ktorú práve od kohosi dostal a prečítal ... tak sa zahral na Poea  :hmmm:

post-3-0-22005300-1416847979.jpg

http://zena.pravda.sk/krasa-a-moda/clanok/337336-hanecka-na-lubivost-nebral-ohlady-saty-pre-banasovu-usil-po-svojom/

Zverejnené

tie bazantie pera na ramenach som si vsimol az pri citani clanku, kde boli spomenute v texte

a tie jedine mi na tej odevnej kreacii skutocne vadia ;)

Zverejnené

šak to ... Poeovho Havrana uctil do neba stojacimi na bordovo farbenými bažantími perami ... :)

tie šaty samé osebe sú ok, ale nie na Adele ... na štíhlu Adelinu postavu ok, padnú super, ale pre jej bledú blonďavú farbu je komplet čierna pritvrdá, a tie perá sú hanečkovská nadpráca, on také "nad" rád pridáva, hoci samotný jeho rozvliaty a rozliaty štýl je dosť charakteristický ...

tie perá sú tam také ... nie, nie, podľa mňa nie ... preč s nimi ... :innocent:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov