Jump to content

Recommended Posts

Posted

Potrpíte si na značkové oblečenie alebo je vám to jedno?

Poprípade - pohybujete sa v značkovom oblečení aj doma?

Posted

obliekam si to co sa mi paci

aj znackove aj neznackove, nepotrpim si na to mat na tricku vycapeneho krokodila ci podobne chlopotiny.. ale zas ak sa mi take tricko fakt paci, kupim si ho..

a velmi rad sa pohybujem v obycajnych jednofarebnych trickach za 200sk :lol:

Posted

Absolútne nie, nosím to, čo mi príde pod ruku. Nosím ich, kým sa nosiť dajú. Hlavu si s tým netrápim. Kupujem si to, čo sa mi páči, a hlavne to, čo mi sedí. S veľkým bruchom a krátkymi nohami si toho veľa nenavyberám. :lol:

Posted

Tak isto nie. Nevidim dovod, preco by som mal za tricko vysolit tazke $$$, ked rovnako dobre mi padne obycajne za 200-300sk :lol:

Posted

jedine, na co si ako znackove potrpim, su "botasky" ... uz roky som verna jednej znacke a ak mam pravdu povedat, ine by som na seba asi ani neobula

ale inak co sa oblecenia ako takeho tyka, tak je mi uplne fuk, ci napr to dotycne tricko je znackove ci nie je, jednoducho ak sa mi paci, som schopna kupit si ho aj keby stoji iba 100 sk....

brat zase naopak, ten musi mat UPLNE vsetko znacku....ale vsak jemu sa aj lahko nakupuje, ked zaraba tazke love a vydavky takmer ziadne

Posted

Znacka-neznacka. . . hlavne nech to je pohodlne, nositelne a ked sa mi nieco zapaci, je mi jedno kde to kupim.

• 3 weeks later...
Posted

Najradšej si obliekam oblečenie vlastnej vyroby ako batikované tričká či dačo mnou ušité-zatiaľ sa jedná len o jednu sukňu, no chystám sa viac šiť

Posted

arwiel

tak to si presne ako moja švagriná. Čudujem sa, čo všetko dokáže na seba navliecť, ale na počudovanie to dokopy vyzerá celkom dobre.

• 2 weeks later...
Posted

Ja tie veci nosím len v súkromí, nie sú až take úžasné, že by ich zniesla aj verejnosť, ale cítim sa v nich dobre.

Posted

Nepotrebujem značkové oblečenie. Najoblúbenejšie sú u mňa rifle a nejaké tričko alebo obyč. trigovica. Nemusím ísť ani podľa najnovšieho módneho trendu, skôr sa musím cítiť pohodlne a príjemne.

Niekedy aj tak človek nevie, či sú rifle značkové alebo nie, momentálne vyzerá byť módnym hitom aj zahrdzavené, zašpinené, roztrhané rifle...takže kde je problém?! :lol:

Posted

U mňa nehrá rolu či je to značka alebo nie.

Skôr ide o celkový look. Môj vzor je Mel Gibson z filmu Mad Max, ale málokedy sa tak obliekam (kvôli ľuďom) :lol:

Posted

Ale kozenu bundu nosis :)

ked sa mam priznat ja mam znackove oblecenie rad, ked idem von tak ho proste musim mat, ale nemyslim tym ze mam veci kde je cez pol vyrobku vycapena znacka, aj ked je tricko bez potlace a znacka je len vnutri na tom listku, to mi staci, iba pre pocit.

doma mi to je uplne jedno ci je to znackove alebo nie...

no co uz so mnou....

aj ked sa mi strasne lubi styl obliekania a vobec zivotny styl takych ludi aky chodia do filmovych klubov(tak chodim aj ja), proaste takych tych "nezavislych"

:lol:

Posted

Nosím, ale čistú bez prachu. Tu ide o to že tie handry mám (väčšinou) čisté, ale mne sa páči keď čisté nie sú. Na oblečení hľadím na to aby bolo čisté (vravím kvôli ľuďom) ale topánky (najmä čierne) sa mi páčia keď sú od blata alebo prachu. No čo, som vandrák :lol:

Posted

No, keď sa niekedy dovalím na stretko do TN, tak si pozriem, či sa tak obliekaš.

Posted

indiana ja kvôli tebe prídem aj v montérkach :lol: a potom sa od radosti na teba vrhnem! :)

Posted

Prečo zrovna vrhneš?

To je taký uvítací ceremoniál ?????

Posted

Inak, priznám sa, že neskutočne dobre sa cítim vo svojej jelenicovej bunde so strapcami ( niečo na indiánsky spôsob ), ktorú mi mama ušila a od svojich 18 rokov ju nosievam...doteraz...ja viem, že som už na také veci možno aj "stará",ale čo urobím, keď mi je v nej super pohodlne?

Posted

Prečo zrovna vrhneš?

a nepotešilo by ťa keby som sa s tými umastenými montérkami špinavými od oleja vrhol na teba? :lol:
Posted

Samozrejme, že ...počkaj ešte si to rozmyslím? Umastenými, špinavými hovoríš??? Hmmmmmm...NIE, nepotešilo. :lol:

Posted

nepotrpim si na znackove veci... a vlastne mam ich len par, ale nie take tie kusky co by stali niekolko tisic... jaa si toho radsej kupim viac...

Posted

su iba dve veci ktore u mna musia mat aspon nejaku znacku - tenisky (aj normalne aj halovky) nejaka ta zimna a jesenna/jarna bunda (nepotrebujem prechladnut kvoli tomu ze je nekvalitna) a zimnu potrebujem na moje podmienky taku ktora zachrani privelke narazi a zmakci ich ale aj sktocne nepremokavu pretoze po jednom weekende s kamosmi na lyziach aj tak pridem domov cely mokry, dobity ...)

a co sa tyka tenisiek tak nic extra do tych 6000 ale viem ze mam pokoj aspon na 3 roky.

Posted

nic extra do tych 6000

no nekup to, za tu cenu :)

na oblecenie si svojim sposobom potrpim, nemusim mat Hugo Boss and company :)

ale mam rada S´Oliver, Mango, Benetton, Troll, Pull and bear, Sisley.... a tak :lol:

tenisky sa mi pacia najviac pumy...

ale ked vidim nieco pekne aj inde, nie je problem... i ked si to zatial neplatim zo svojho (by som vykrvacala ;) ), nejake tie limity mam u rodicov....

Posted

:lol: :) ??? sak 6000 je minimum za pumy a za halove tenisky uz ani nevravym

Posted

6000 minimum za pumy??? kde zijes? :lol:

ci v Bratislave mame lacnejsie pumy ako vy? :) u nas maju cenu tak nad 1500 do 4000 ...cca, jasne ze aj drahsie...ale URCITE nie minimum

a ta cena cca 1500 zdaleka nie je za nieco zlacnene, normalna cena....

moje stali nieco nad 2 l, nejako 2300 asi...

Posted

ja tenisky jedine adidas...

naposledy som si kupil taketo:

Obrázok

ale planujem este jedny na leto, biele,cierne alebo modre kedze vacsina mojich letnych veci je modrych...ja som zatazeny na modru :lol: