Jump to content

Recommended Posts

Posted

Doba pokrocila. Nazory sa menia. Co bolo este pred par (desiatkami) rokov bezne, dnes uz nie je.

Aky mate nazor na holenie intimnych miest? Ako sa vam to najviac paci na partnerovi?

Posted

nazor mam na to dobry, je fajn nebyt jak opica. len to svinsky svrbi (napriklad aj teraz, 12hodin po koseni).

Posted

Holim sa (ale nie uplne na hladko) a ocakovam to aj od partnerky (pekne cele, ziadne "ucesy" ani pasiky....)

inak nezabudnem ako mi raz otec rozpraval, ze niekedy v 1975 boli s kolegom na kupalisku a jeho kolega bol cely bez seba, ked videl zensku ktorej spodplaviek trcia chlpy :) ;) :lol: :) = doba sa vazne meni

Posted

ja sa holim uplna na hladko, nechavam si len ten pasik pod pupkom asi 6 cm.

ked je holka uplne dohola tak sa mi to nepaci, neviem proste to nemam rad, najviac sa mi paci pasik :lol:

nemozem is pomoct

Posted

Cizy> kolko ludi, tolko chuti... :) zas keby u mna mala partnerka pasik, nepoviem nic... :lol: povedal by som keby tam mala kukuricne pole... :)

Posted

pasik je pekny, ale niet nad uplne vykosenu kundicku

Posted

na gulach mam velmi riedko chlpov, tie raz zacas tak luftnem strojcekom, z dialky to ani neni vidno :lol:

Posted

Ja pre seba urobím veľa keď si aspoň bradu oholím :lol: nikde inde sa neholím. Čo mam mať Jonatána ako batoľa?

Ale u žien sa mi páči keď je všade vyholená. Úplne hladká šuška to je moje :)

jeho kolega bol cely bez seba, ked videl zensku ktorej spodplaviek trcia chlpy

Príšerné!! :)
Posted

páni, ohoľte sa dohladka celí, ale xatujte s mierou ... / ale s mojou, nie s vašou ! / , díky

:lol:

Posted

game bavime sa tu o holeni, sposoboch a prihodach s nim spojenymi. kde je chat?

Posted

ale xatujte s mierou ...

:lol:

kde je xat ?

v každej téme

tu predsa nehovorím, že xatujete, je jasné, a natoľko sa poznáme, že takáto téma zvádza k xatu, je to malé upozornenie, že " xatujte s mierou"

nič viac a nič menej

Posted

ale tu este nie :lol:

edit : ani tu ? ok, vráťte sa k téme :)

g.

EDIT: ok, uz sme v teme :)

Posted

zaujimala by ma este jedna vec - ako sa holky dokazu vyholit uplne dokonalo, hlavne pri ritnej dierke? to pouzivaju zrkadlo ci co?

Posted

Ktohovie, možno používajú horúci vosk :lol:

Posted

júj! len to nie! až ma zabolelo... :lol:

• 1 month later...
Posted

Pekne vyholena musi byt.....a ja taktiez...ale v tom mi ona pomaha :lol:

Samemu sa mi nece.......Radsej si urobim strih :)

• 3 weeks later...
Posted

pozeram ze zeny sa nam tu este nepochvalili