cizy Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Doba pokrocila. Nazory sa menia. Co bolo este pred par (desiatkami) rokov bezne, dnes uz nie je. Aky mate nazor na holenie intimnych miest? Ako sa vam to najviac paci na partnerovi?
weirdo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 nazor mam na to dobry, je fajn nebyt jak opica. len to svinsky svrbi (napriklad aj teraz, 12hodin po koseni).
Ajk Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Holim sa (ale nie uplne na hladko) a ocakovam to aj od partnerky (pekne cele, ziadne "ucesy" ani pasiky....) inak nezabudnem ako mi raz otec rozpraval, ze niekedy v 1975 boli s kolegom na kupalisku a jeho kolega bol cely bez seba, ked videl zensku ktorej spodplaviek trcia chlpy :) ;) :lol: :) = doba sa vazne meni
cizy Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 ja sa holim uplna na hladko, nechavam si len ten pasik pod pupkom asi 6 cm. ked je holka uplne dohola tak sa mi to nepaci, neviem proste to nemam rad, najviac sa mi paci pasik :lol: nemozem is pomoct
Ajk Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Cizy> kolko ludi, tolko chuti... :) zas keby u mna mala partnerka pasik, nepoviem nic... :lol: povedal by som keby tam mala kukuricne pole... :)
weirdo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 pasik je pekny, ale niet nad uplne vykosenu kundicku
Ajk Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 na gulach mam velmi riedko chlpov, tie raz zacas tak luftnem strojcekom, z dialky to ani neni vidno :lol:
Sniper Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Ja pre seba urobím veľa keď si aspoň bradu oholím :lol: nikde inde sa neholím. Čo mam mať Jonatána ako batoľa? Ale u žien sa mi páči keď je všade vyholená. Úplne hladká šuška to je moje :) jeho kolega bol cely bez seba, ked videl zensku ktorej spodplaviek trcia chlpyPríšerné!! :)
game Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 páni, ohoľte sa dohladka celí, ale xatujte s mierou ... / ale s mojou, nie s vašou ! / , díky :lol:
weirdo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 game bavime sa tu o holeni, sposoboch a prihodach s nim spojenymi. kde je chat?
game Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ale xatujte s mierou ... :lol: kde je xat ? v každej téme tu predsa nehovorím, že xatujete, je jasné, a natoľko sa poznáme, že takáto téma zvádza k xatu, je to malé upozornenie, že " xatujte s mierou" nič viac a nič menej
weirdo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 ale tu este nie :lol: edit : ani tu ? ok, vráťte sa k téme :) g. EDIT: ok, uz sme v teme :)
weirdo Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 zaujimala by ma este jedna vec - ako sa holky dokazu vyholit uplne dokonalo, hlavne pri ritnej dierke? to pouzivaju zrkadlo ci co?
Polaris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pekne vyholena musi byt.....a ja taktiez...ale v tom mi ona pomaha :lol: Samemu sa mi nece.......Radsej si urobim strih :)
cizy Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 pozeram ze zeny sa nam tu este nepochvalili
Recommended Posts