Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

komu nepridem IN nech mi to povie do oci ked ma uvidi v ciernej koseli a ciernom obleku s ciernymi okuliarmi :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

vzrastá moja túžba po tmavomodrých pančuškách :lol:

a k tomu hnedú sukňu!

ojoj!... :)

Zverejnené

arwiel, to mi pripadá ako vysokoškoláčky tak na rozhraní 60. - 70. rokov ... nič nové pod slnkom :lol:

Zverejnené

čo je na tom také divné?

veď je to pekné... farebné pančušky sú úplne super! :lol:

a áno, móda sa vracia... také pančušky som mala keď som mala 10... už ich nemám, škoda, možno by som ich aj navliekla ešte...

a preto si musím zohnať nové!

Zverejnené

no neviem..mozno si zrovna predstavujem kombinaciu tej najskaredsej hnedej a tej najskaredsej modrej

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Moje najobľúbenejšie farby oblečenia sú čierna a hnedá. Milujem hnedú farbu. :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

...obliekam sa podľa toho, čo idem alebo budem riešiť. Formálne, neformálne. Uprednostňujem však vždy pohodlie, čo však neznamená že to nemôže byť kravata atď..určite nexem vyzerať ako niekto, kto sa nevie ani poriadne obliecť. Väčšinu oblečenia si kupujem cez internet, no len cez odporúčané stránky, ako je napríklad: (www.nepovolená reklama.sk), tam si najdem všetko, dokonca som si dal už aj spraviť vlasný návrh a do 10 dní dom ho mal doma. Skuste a sami uvidíte.

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

no veď naša Norika :D jeden žltý šálik sa mi tam pozdával, práve som v teplo žltom doplnkovom období, za slabých minimum 15 eur ... nie, žiadny strach, toto bolo zrejme prvý a posledný krát, čo som si pozrela norikine oné ... fashion :)

mimochodom, kupuje to niekto ?

teda ... či je in chváliť sa, že ts, "kupujem výlučne v NMF!" :D

Zverejnené

neviem, to som objavila internetovy obchod a ked som zhliadla tie vytvory, tak som sa zlakla.. ale romulus slubila, ze ked bude v kosicoch, tak sa pojdem pozriet :D

Zverejnené

mimochodom, kupuje to niekto ?

Asi sa to kupovať musí, lebo ja som hneď zablúdila do kategórie výpredaje ... a kategória prázdna!!!

Ale zas, ak vyrobia po jednom kuse z každého efektného modelu ...

Však Norika teraz kmitá o dušu ...

... po "vyhadzove víťaza šou Šéfka Michala Pilipa

... od Braňa Mojseja, ktorý mladému manažérovi poriadne naložil v jojkárskych Promi Novinách. Tvrdil, že kvôli jeho meškaniu do práce sa Norini zákazníci obrátili a z obchodu odišli. „Kým napraví Nora všetky chyby, čo spôsobil, tak má čo robiť 5 dní. Chuderka, teraz stojí denne desať hodín za pultom,“ povedal Mojsej

Zdroj:

Zverejnené

No, mám akurát dosť z týchto modelov akože značkového oblečenia. Táto kolekcia má ďaleko od vkusu, elegancie, estetiky odievania...:D

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

dievcata, vcera ples v opere, dnes fotky rób

http://koktail.pravd...oktail&strana=1

zatial je fotiek malo, ale z toho, co som videla jednoznacne danglova, bola krasna... prirodzena a krasna zaroven.. pekna bola aj heringova, len je na mna prilis umela... emily pekna ako kazdy rok, strih konecne iny, kocisova nevyzerala zle, len neviem, co s vystrihom, ked sa naklonila nad tanier...

fotky este tu http://feminity.zozn...najkrajsiu-robu

a tu http://www.24hod.sk/ples-v-opere-2012-fotogaleria-cl183458.html

studenkova zle, zle...

Zverejnené

ešte som len na začiatku, ale už som našla čosi, čo je akosi nem dobré : dvojica na fotke Evita Urbaníková / aspoň už viem, ako vypadá / plus Adela Banášová - aj osve je to nem dobré, ale spolu menšia pohroma http://i.pravda.sk/1...000CAR539MJ.jpg

jaj a pravdu díš: Studénková nie nie nie ... priveľa všetkého a nelad : (

Zuzka Kronerová, to tiež nebol priveľmi obleček na ples v opere, tak na Halloween : ( vie ona aj lepšie ...

a Lea Fekete ... mi pripomína staré pravidlo, že dobrý obuvník chodí bosý. dobré nápady minula na iných, ale ani tie moc nevyšli, nemala dobrý rok / aj kreácia na Kronerovej je jej blaf / ... a toto je strašné http://i.pravda.sk/1...5e72_fekete.jpg

neveľmi musím Borisa Hanečku, alebo zo začiatku som ho nemusela, ale zdá sa mi, že v poslednom čase má skutočne dobré modely, efektné a nositeľné, a z tých čo sú zatiaľ k videniu, sa mi páči jeden Hanečka: Hablovičová : http://feminity.zozn...cova-317301.jpg

Zverejnené

Toho zlého akoby tam bolo až príliš veľa ...

Adela ... vôbec nie dobré a nič v zlom, ale na mňa na tých fotkách pôsobila ako transvestita, Zuzka Kronerová, šaty nič moc, ale to, čo malo tvoriť ozdobu hlavy bolo, akoby sa tam ocitlo iba nejakým nedopatrením, Zlatka sa "tlačí do bieleho", len aby Patrika presvedčila, ako jej to v bielom svedčí, ale ten je slepý a hluchý k jej náznakom, no a mne sa nejako nepozdávala ani Heringová.

Veľa záleží od záberu a časom určite niektoré dámy budú "vylepšené",

ale z toho, čo teraz bolo "ponúknuté" sa veru veľa vybrať nedalo.

Dámy majú smolu, že sú takto vydané na milosť a nemilosť kritike ... :)

Zverejnené

tlieskam Malachovskej, konecne mala saty, ktore jej pristali, dokonca aj vyzerala, ze ma pas :) a konecne otvaral ples niekto, kto nemal na sebe rifle ci nieco podobne nemozne

pacila sa mi Cocherova, tradicne Milka V.

Adela a Zdena mali pravdepodobne totalne zatmenie mysle..Urbanikova je bez vkusu..literarneho ci odevneho, tej nepomoze nic... :zubiska:

Zverejnené

Zdena strašné niečo, to prehnala. Zuza Kronerova to ako sa dala na toto nahovoriť? Evita celé zle, Adela, Lea Fekete tiež. Šarkoziovej šaty sa mi tiež nepáčili.

Potom kopa nezaujímavých šiat.

Celkom zaujímavé šaty Hablovičová.

Zverejnené

Pri všetkej úcte k týmto dámam na plese v opere si dovolím napísať, že niektoré dámy majú veľké medzery v predstave o skutočnej dámskej mode, elegancii, noblese.. a dovolím si aj z vlastnej skúsenosti napísať, že niektoré by sa mohli aj dámami z východného Slovenska inšpirovať.:)

Tuná by som vyzdvihla osobnosť a šaty dámy, menom Emília Vašáryová-elegancia, vkus..

Beáta Danglová - pekné, obaja aj s manželom Danom sú veľmi zlatí

Nela Kočišová má pekné šaty, ale mašľa podľa mňa viac uberá na kráse.. a tiež dekolt mal byť menej odhalený, bolo by to decentnejšie, krajšie.

Zlatica Puškárová - má jednoduché, pekné šaty, ale farbu by som zvolila inú, ale odpúšťam jej, lebo s Patrikom sú sexy.

Martina Šimkovičová- pekné červené šaty, vlasy by som vypla hore..

celkovo som dosť sklamaná u ostatných rób, sú nevkusné a niektoré hotová katastrofa.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

jedna mladá dáma má svoj štýl a svoju stránku. :)

skúste nekomentovať rozmery, viem, to je ťažko : ) ale čo hovoríte na jej štýl ? slečna má dvadsaťjeden rokov, a štýl takýto :

http://lookbook.nu/cupcakesclothes

Zverejnené

pri najlepšej vôli to nedokážem komentovať...

k téme:

tuším mám len jeden značkový sveter, aj ten mi kúpili dcéry k nejakému sviatku...na to si ja nepotrpím...musím sa cítiť dobre. Uprednostňujem rifle a tričko, rpípadne nejaký pulóver, a v lete 3/4 nohavice z tenkej "dýchajúcej" látky a nejaké tričko, v ktorom nie som jak hurka, alebo sukňu a nejaké tričko, či šaty, všetko tak, aby som v tom nebola jak hurka...

toť bežne.

Ale príležitostne aj kostým, cítim sa v ňom dobre. Je to pre mňa vždy zmena.

Ale super sa cítim v nočnej košeli alebo v pyžame...škoda preškoda, že sa to nehodí chodiť v tak pohodlných veciach von... :smilieee:

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Tommy Hilfiger,Gaudi,Replay,Mustang,Ralph Lauren to su moje naj znacky ktore rad kupujem a este radsej v nich chodim :) :thumbsup: Co uz, nie nadarmo sa hovori ze saty robia cloveka.

Zverejnené

tohto roku som si asi po 10 rokoch zase raz kupila sandale a lodicky na podpätkoch, baby su zo mna v soku a ja v podstate tiez... :-)

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov