Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ale v inom mám problém :) .Chcem si vždy kúpiť na seba takú imidž,ktorá proste nie je v ponuke.

Móda mi môže byť ukradnutá - dôležitejší je pocit.

málokedy sa "in" veci strafia do môjho vkusu, väčšinou je ponuka obchodov pre mňa nenositeľná...

odjakživa to riešim svojsky ... nenakupujem v obchodoch :lol:
Zverejnené

mno ... veľmi premýšľam, kedy som čo naposledy kúpila v skutočnom obchode ... okrem topánok vlastne neviem : )

obliekam sa vždy podľa seba ... v posledných pár rokoch nemám veľmi čas a nervy robiť to, čo so svojím šatníkom robím už roky - pomáham si preto sem tam katalógom, objednávam cez net, vyzobávam také dosť svojské veci, poloelegantné, pološportové, vlastne takmer vždy sa obliekam rovnako, svoj štýl ... aj do práce aj na piatok aj na sviatok, to, čo nosím rada ...

a áno ... aj keď už oveľa menej ako kedysi, ale šijem si

Zverejnené

páči sa mi elegantný štýl, no ten nie je pre mňa, necítim sa v ňom dobre... dostať ma do siloniek vyzeralo podobne ako vo filme Kučeravé Suzie, či ako sa ten film volal...

mám rada športový odev, najmä obuv, opätky som mala tak na Stužkovej a Venčeku...

uprednostňujem voľné veci, nenosím módne veci, možno tak nohavice, pretože tým sa mi nedarí vyhnúť...

ale je pravda, že som milovník košieľ a tie nosím iba po dome, pretože sú po tatkovi, takže i dvakrát toľké, čo ja... dámske sa mi veľmi nedarí kupovať, i keď teraz som si kúpila celkom peknú... :lol:

Zverejnené

velmi rada sa obliekam elegantne, ... aj na sposob suknicka po kolienka, zaujimava bluzka, vysoke topanocky...

pripadne jemne elegantne, to znamena rifle, vysoke topanky a nejake pekne tricko, svetrik, bluzka..

paci sa mi to, citim sa sebavedomejsie..

samozrejme sa rada obleciem aj sportovo, ale urcite nie do prace...

a co sa sportovej obuvi tyka, hlavne ked viem ze budem dlho peso slapat :)

napr dnes, utrpeniiiii :) ... som myslela ze sa vyzujem z tych stoklacov a pojdem bez topanok :lol:

mala by som si kupit auto ;) ... ale to by som potom uz nerobila ani to minimum pohybu co doteraz ;)

Zverejnené

bezne, na denne nosenie, sa obliekam bud sportovo - rifle, tricko, daka mikina

alebo sportova elegancia - rifle, tricko elegantnejsie, svetrik

pocas leta nosim rozne sukne roznych dlzok, ale hlavne cca po kolena, jemne materialy, take.. letne :-))

elegantne veci sa mi pacia, aj sa v nich citim dobre, ale do skoly sa mi proste nehodia stylom :)

takze ak ich mam, tak ak je daco vyznamnejsie, divadlo, atd...

tento tyzden som si kupila cierne elegantne spravne vypasovane na spravnych miestach nohavice, bielu priliehavu bluzku s jemnym V vystrihom, kratke rukavy, k tomu vesticku a la muzsky styl, ( http://farm1.static.flickr.com/40/79602256...pg?v=1164771401 take, len teda nie na holo :lol: ), a k tomu mam stekle, ktore som ale este nestihla roztiahnut, tak v nich tieto dni musim chodit po dome, lebo inak by som umrela :)

stekle sa mi pacia, nie privysoke, akurat, ajcizmicky, atd, ale zial, mam strasne citlivu labu, a bolia ma hned nohy v nich, cize ak si ich na seba dam, musim mat zaruceny odvoz autom -> naskocit-prejst 3 metre, sadnut, a spat ;)

takze elegantne planujem nosit, vyzera to podla mna super, ked sa vie zena obliect, zvodne, zensky, ... ale do prace, skolu takto riesit nebudem :-)

Zverejnené

ne ja tam mam este bluzku, atd, urcite nie taky mega vystrih :lol: by som sa musela velmi cervenat

Zverejnené

Som typická čiernym oblečením...športovo elegantným...rifle-základ a k nim buď tričko...alebo tunika,alebo top alebo svetrík nv čiernej farbe :lol: ..+ čierne vysoké lodičky

Mno,ale som extremista,keď mám náladu,idem zase komplet do bielej-milujem svoje biele pončo

Zverejnené

Moj image v obleceni spociva v tom ze nejako si vobec nepotrpim na znacky ...

Najradsej nosim kratke tricka, ktorych mam asi tak 70 :) ale ziadne znacky, ale ja nosim tzv, "suvenyrove" tricka, teda take co si kupim (alebo mne kupi niekto iny) na cestach, takze rad nosim hlavne s takymi narodnymi symbolmi alebo som rad ked tam je aspon nejaka symbolika toho konkretneho statu alebo mesta. Napr. v Athenach som si kupil tricko, kde su 2 grecke vlajky a v strede Parthenon a napisy ELLAS a Greece, ... proste take nieco aby to vystihlo to miesto kde to bolo kupene. No a potom este okrem toho nosim dresy futbalove (mam ich 5). Co sa tyka dlhych triciek, tak tych mam dokopy asi 4, a preto nemam rad zimu, lebo nemam poriadne ani co nosit. Dalej nosim v zime hlavne svetre alebo take rozopinacie mikiny. A tiez samozrejme ked je uz velka zima tak aj sal a rukavice... Ciapky ani siltacky neznasam, takze chodim bez pokrievky hlavy! No a este musim povedat ze bundy neznasam, takze radsej si v zime dam kratke tricko, dlhe tricko, sveter namiesto bundy, ktora mi dost obmedzuje pohyb.

Co sa tyka nohavic, nenosim rifle, ale nosim radsej nieco na sposob kapsacov, aj ked nevyzadujem tam tych vela vreciek. Proste riflovina mi nesedi a necitim sa v nej az tak dobre, takze radsej nosim toto. No a potom este take platene kratasy vselijake ked je teplucko a nepotrebujem mat so sebou vo vreckach vela veci.

A na zaver obuv ... najradsej nosim tenisky, a velmi nerad ich obmienam a tak mavam jedny topanky aj na 2-3 roky, a stacia mi obycajne topanky z tesca za 300,- SK - proste staci aby mi padli do oka a si ich kupim. Potom ich nosim po cely rok, pretoze neznasam zimnu obuv. Takze tenisky 4ever. No a v lete rad nosim sandale...

To je asi tak vsetko :lol:

Zverejnené

Napr. v Athenach som si kupil tricko, kde su 2 grecke vlajky a v strede Parthenon a napisy ELLAS a Greece, ... proste take nieco aby to vystihlo to miesto kde to bolo kupene.

Toto pestujem aj ja :lol: ...niečo si doniesť z výletu,či dovolenky.Nápis cez celé prsia.Alebo šiltovku z nápisom.

Keď som bol v Amsterdame,tak som si kúpil mikinu s nápisom na hrudi "AMSTERDAM".No a tento rok som mal túto mikinu v Dánsku.V jednom shope začal predavač na mňa plynulou angličtinou a nakoľko je mi táto reč cudzia,tak som sa nechytal.No a on zas nechápal,ako to,že "Holanďan" nerozumie anglánsky :)

Zverejnené

Hhhe, tak takychto prihod ja mam strasne vela. Mam tricko Argentina a isiel som v Rime popri Colosseu a nejaky predavac pohladnic, ktory bol asi Argentincan sa rozbehol ku mne a zacal spanielsky na mna hovorit a obijmat ma :) no a to iste teraz v Athenach ked som bol v net café, tak som mal to tricko Argenitna a nejaki dvaja Argentinci prisli za mnou a hned sa ma zacali vypytovat kde byvam v Argentine :lol:

Zverejnené

no takže aljačik

na narodky dostaneš tričko s veľkým slovenským znakom a nápisom

Slovensko krajina môjho srdca :lol:

ani ja si obzvlášť značkové oblečenie nepotrpím

čo mi sedí to nosím

nedá sa povedať, že by som sa na niečo zameriaval

Zverejnené

Hhhe, tak takychto prihod ja mam strasne vela.

Ja až tak veľa takýchto príhod nemám,ale tento rok som si kúpil tričko s nápisom BUDAPEST,takže ho nosím v neblahom očakávaní,kedy na mňa niekto niečo vybafne v jadrnom maďarsko-slovenskom dialekte,tak typickom pre môj región :)

no takže aljačik

... a mal by ho nosiť prednostne v zahraničí,aby reprezentoval :)
Zverejnené

no takže aljačik

aljak o tomto už vie ? tomassi, povedz mu to šetrne, prosím ťa :)
Zverejnené

Fuh, ja vlastne ani netuším. V podstate som na tom podobne ako Lolisha. Oblečiem na seba všetky druhy oblečenia, od elegantného po chatárske, od topánok na vysokom až po glady. Pri výbere oblečenia sa pozerám skôr celkovo na strih, na farby - na štýle nezáleží, hlavne nech sa mi to páči a cítim sa v tom dobre (to neznamená vždy, že úplne pohodlne, jasňe, tým "dobre" myslím skôr určitý pocit istoty a sebavedomia). Niekedy si kúpim aj úplnu ptákovinu, ktorá je proste tak super haluzná, že jej nemôžem odolať :)

Mám rada sačká, sukne, šaty, rifle, nohavice, tričká, blúzky, šatky, šály, čižmičky, štekle, botasky, čiapky, bundy, kabáty, čelenky... no všetko :) Aj farby mám rada všetky, aj rozmanité strihy, len nech ako celok nevyzerám príliš bábikovsky.

Teraz len nechápem, prečo keď sa mi všetko páči, mám taký problém kúpiť si niečo na seba :lol: ;)

Takže asi nemám nejaký osobitý štýl obliekania. A ak náhodou mám, lepšie by to asi vedeli posúdiť ludia z môjho okolia ;)

+edit: aj látky mám rada skoro všetky ;)

Zverejnené

Ja mám najradšej ležérne oblečko.Našťastie mám také zamestnanie,kde nemusím mať nahodený akýsi firemný "štandard" :) .Mal som aj také zamestnanie,ale bolo to pre mňa utrpenie.

Mimo roboty hodím na seba vždy niečo,čo ja považujem za vhodné.Žiaden extrém :) .

Kombináciam farieb príliš veľkú váhu nedávam,nakoľko mám nohavice neutrálnych farieb + modré rifle,takže tam sú možné kombinácie akékoľvek ;) .

Ale čo nenosím je:

- poltopánky ku krátkym galotám

- koženka

- kapucňa

- šál

- kravatľa

- podkolienky

- polyamidové ponožky

- slipy

A vy ako :lol: ....čo neoblečiete z akýchkoľvek dôvodov ?

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som si kúpila úplne bohovský sveter, žiari jak neónka, oranžovo-ružový, super črevo. Sa tu z neho vytešujem. A jak hrejeeee :lol:

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

mala som dnes pôvodne v úmysle kúpiť si nejaké kvázi elegantné topánky k šatám na štátnice, ale nakoniec sa mi brutál zapáčili tietok žlté

akurát teraz neviem, či nebudem ako cirkusant v saténovo-čipkovaných čiernych šatoch v kombinácií so žltými pantoflami :lol: ale tak to asi prežijem...

Zverejnené

hehe bijou :) k tym satam si to neviem celkom dobre predstavit :lol: ale pokial si das dake take vesele doplnky, bud vyrazne nausnice, alebo taky crazy nahrdelnik, s dakym tym naramkom, samo v zltej farbe, mohlo by to byt originalne :-)) a super

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Asi pred štyrmi rokmi ak sa nosili kravaty, tak s veľkými uzlami.

No teraz si dosť všímam že sa nosia také úzke kravaty celkovo... To je teraz IN?

Zverejnené

neviem, ale teraz su in ruzove kosele. kazdy chlap, ktory este nie je homosexual, musi tak aspon vyzerat :lol:

Zverejnené

hľadala som trochu na nete, kravaty sa nosia všelijaké, nie príliš široké, podľa mňa treba nosiť to, čo človek vidí na väčšine a bude in ...

ináč sme sa v tom orientovali zvyčajne tak, že sme zašli do luxusnejšieho obchodu s pánskym oblečením, aby sme videli, čo sa nosí ... zvyčajne to pasovalo

tá ružová mi pripomenula jedného mladého agenta s teplou vodou, ktorého stretávam, ešte som ho nevidela v inej ako ružovej košeli a ružovo-ružovej šikmo pásikavej kravate :lol:

Zverejnené

to niesu ruzove, ale po novom lososove :)

este ze mam len tri kosele, ciernu, sedu a jednu bielu pasikovu :lol:

Zverejnené

pardon ... lososová, samozrejme :)

ale ani ty nie si in ... čierna šedá biela ... ts :lol: :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov