Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

clovek2,  je to Tvoj štýl, dobre sa v kapsáčoch cítiš, čisté sú, čiernou nepokazíš, si štíhly, tak si ich môžeš kľudne dovoliť, tam kde aj práve si odfotený,  nevyžaduje to spoločenské oblečenie, (oblek, smoking),   tak prečo nie? nevidím dôvod, aby si nemal vo svojom šatníku kapsáče a neobliekol si si ich

a čo je "zlé" na kapsáčoch?  :)   po vypratí náročnejšie  na žehlenie (poznám z vlastnej skúsenosti)   :smile3: :D

Zverejnené

WTF, v dnesnej dobe este niekto praktizuje zehlenie? :D

vyperiem, len decentne ! (max. 300-400 ot.) zmykam, potom podla druhu tkaniny poskladam alebo vyvesim

zehlenie odpada

• Pridať bod 1
Zverejnené

no este aj neozehleni budete chodit, co ste z lesa, :zubiska:  ci kieho andela??

clovek2.. na kapsacoch nie je nic zle..ked si na festaku a nemas kam dat veci  :happyroll: alebo niekde v prirode, hras painball a tak.

inac ti tento kus odevu deformuje nohy :zubiska:

do civilizacie sa daju nosit aj krajsie veci

a zehli sa to fakt hnusne, to musim dat iskre za pravdu

• Pridať bod 1
Zverejnené

iskra napr. žehlí  :) snáď s malými výnimkami ( ako sú napr. ponožky, podprsenky, plavky .. to samozrejme, že nežehlím  )

krajšie  to vyzerá,  je to  zdravšie, žehlením ničíme baktérie,  ani pohyb pri žehlení nezaškodí, môžem si aj pri žehlení počúvať obľúbenú hudbu, no proste,  nevidím v žehlení žiadne negatíva. žehlím  s láskou. :)

to, že Ty, D´Ady tiež vyperieš,  vyvesíš, poskladáš,  to je chválihodné :) ak to vyhovuje Vám dvom s manželkou, prečo nie.

Zverejnené

Tebe sibe  :w00t:  :crazy:  :ociska:  :hehe:

• Odobrať bod 1
Zverejnené

ku kapsáčom:

clovece, jop: deformujú ti nohy, na tom podujatí ako pozerám bolo ležérne, ale ešte ty si oblečený pomerne dobre... nemáš rifle. :P

máš dlhé štíhle nohy, a urobil si z nich kapsáčmi rúru ku kachliam :)

čo sa týka žehlenia - u nás skončili kapsáče na žehlení, chválapanánubohu za drobné radosti,

moja polovička na nich tiež lipla, ale na takých po kolená... išiel ma z nich trafiť šľak.

a áno - kedysi mi to nerobilo problém, nemilovala som žehlenie, ale urobila bez problémov,  teraz už neznášam žehliť, a od istej doby nežehlím, hnusne to bolí :(

košele a nutne potrebné veci, čo treba žehliť, žehlí potomok alebo polovička, bez rečí a bez protestov, a keď vešajú, vešajú veeeľmi opatrne, aby nebolo treba žehliť :)

Zverejnené

Pred pár rokmi som začal vedome nosiť každý deň to isté oblečenie – tmavé tričko a khaki nohavice. Najskôr som začínal s týždňovým experimentom. Chcel som vidieť, čo na to povedia ľudia. A každý deň som sa čudoval, kedy sa už uzve: “Joshua, dosť! Prečo máš opäť to isté?” No keďže nič nehovorili, mohli si to tajne myslieť?

https://www.forbes.sk/5-dovodov-preco-nosit-kazdy-den-iste/

Zverejnené

Kludne nos furt to iste..ale, prosim, urob mi radost a vyber si oblek od Toma Forda:-)

Ale ked tak kukam na slovenskych muzov, mam dojem, ze tomu trendu uz davno podlahli..no aspon maju viac casu na rodinu:-)

Zverejnené

a bude s tym ten Tom Ford suhlasit? neviem, ci ma pusti vobec do bytu a este do skrine...

a prosim ta, mas ejho adresu?

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

pretože jednoduché plátené jednovrstvové espadrillky u potomka jedny neprežili ani polku leta, druhé zrejme vydýchnu čoskoro, pustila som sa do hľadania.... takmer po sezóne, keď v obchodoch vypredané, maximálne čísla, ktoré majú minimálny odbyt...

takže klasika internet... niečo sa zadarilo, ale potom sa zadarilo niečo ešte lepšie...

a vypolstrované, značkové, posledné kúsky z čísel, espadrill a pánske plátenky, a jedno krajšie ako druhé...

a keďže boli zlacnené, posledné kusy po sezóne, a posledné kusy, z ktorých vôbec toto číslo mali, objednali sme naraz štvoro, nech sú doma... značka Toms, sú skutočne kvalitné a v skutočnosti krajšie ako na obrázku, kvalitne sedia na nohe a vyzerajú moc dobre, teším sa z nich aj ja, bol to postnarodeninový darček... toto leto darčekujem : ) :

post-3-0-87492200-1534772799.jpg

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ja som myslel predajcu :D

Ja tam velmi rad nakupujem v tychto 60-80% posezonnych zlavach vzdy

Zverejnené

Jaj, no preto som mimo, nesustredim sa :innocent:

Bol to urbanlux, tiez maju do 70 % zlavy :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Co mate s tymi ponozkami vsetci:-)

Ja nosim tomsky naboso..presla som v nich polku europy:-)

Zverejnené

pretože jednoduché plátené jednovrstvové espadrillky u potomka jedny neprežili ani polku leta, druhé zrejme vydýchnu čoskoro, pustila som sa do hľadania.... takmer po sezóne, keď v obchodoch vypredané, maximálne čísla, ktoré majú minimálny odbyt...

takže klasika internet... niečo sa zadarilo, ale potom sa zadarilo niečo ešte lepšie...

a vypolstrované, značkové, posledné kúsky z čísel, espadrill a pánske plátenky, a jedno krajšie ako druhé...

a keďže boli zlacnené, posledné kusy po sezóne, a posledné kusy, z ktorých vôbec toto číslo mali, objednali sme naraz štvoro, nech sú doma... značka Toms, sú skutočne kvalitné a v skutočnosti krajšie ako na obrázku, kvalitne sedia na nohe a vyzerajú moc dobre, teším sa z nich aj ja, bol to postnarodeninový darček... toto leto darčekujem : ) :

attachicon.gifToms espa.jpg

Tak toto rozhodne nie je moj "sialok" kavy, sry...

...

Zverejnené

to predsa nevadí, každý si ide podľa svojho, v co komu pristane a v com sa citi fajn, ( nemyslim tym trekove sandale :-) )

mne sa pánske plátenky páčia odjakživa, dokonca na dobrých nohách pánov viac, ako na dámach : )

potomok prešiel pred rokmi na smart casual, aj v letnom vydaní, pred pár rokmi hodne schudol, športuje, posiľňuje, a prečo to píšem - lebo mu to, čo nosí, pristane, a espadrillky a podobné plátenky mu k štýlu nielen pristanú, ale rád v nich chodí, pasujú k človekovi ako pásikavé tričká z tohtoročnej pánskej módy. :)

a do TOHO sa nosia ponozky, ci nie ?

môžu a nemusia... :)

ponožky ovšem sú takéto - tu sme o nich rozsiahlo písali aj s priloženými obrázkami a typmi:

https://www.freespace.sk/tema/4994-utrpenie-estétov-čiže-ponožky-v-sandáloch-a-iné-zhovadilosti/?p=255807

tak do týchto pláteniek a potivejšie nohy nosia tie posledné miniponožky.

ponožka nie je len ponožka v šedivej farbe kúsok nad členky od vietnamca, ponožka splní svoju funkciu aj vtedy, keď je presne tam, kde má byť - v topánke, na prstoch, podošve a päte :)

a úplne plynulo k nim pred rokmi prešla aj polovička v strednom veku, a nedávno konečne vyhodil celý kopec kdejakých neskutočne hnusných balónových kraťasov,

v zľavách nakúpil za pár eur nové, kvalitné, značkové modernej dĺžky po kolená, príjemné farby, k nim do letných topánok do mesta a medzi ľudí ponožky ťapky a nevie si ich vynachváliť ... iný človek, aj sa cíti ináč :)

Zverejnené

na titulku:

Game sa prehrabáva v internetových výpredajoch. Neuveríte, ČO kúpila synovi.

Chlapeczjuhu by si TOTO určite na nohy nedal.

D'Ady exkluzívne pre FSPortal: Nosia sa do TOHO ponožky?

• Pridať bod 3
Zverejnené

Velmi posobive, len jedna reklamacia :)

Vynechal si asi 15 vykricnikov a zo 5 otaznikov ;)

Zverejnené

to predsa nevadí, každý si ide podľa svojho, v co komu pristane a v com sa citi fajn, ( nemyslim tym trekove sandale :-) )

mne sa pánske plátenky páčia odjakživa,

Čak aj mne, ale dost iné...

Kazdy mame svoj styl. Espadrille a zvysok vyzoru mi vobec nejde.

...

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

a máme tu prvú plesovú udalosť roku 2019 - Ples v opere v Bratislave :)

tento rok hodne červenej...

takže ideme na róby, dĺžky nohavíc, veľkosť sák, dámy a páni v prvej várke, len tak letom narýchlo:

https://zena.sme.sk/g/115387/moda-na-plese-v-opere-2019?ref=strm_art-22020380

Lucia Hurajová má hodne pracné šaty, len vyzerá trochu ako našľahaný krém na nóbl svadobnej torte : )

chápem, bola mderátorkou večera, musela byť nápadná : )

Fellnerovci sú cestovatelia, jednoznačne, akoby si práve odskočili z Patagónie a ráno letia späť, ale sympatickí sú : )

Kto je návrhárka Michaela Ľuptáková? pani v červenej plente či prvorepublikovom župane pani generálovej : )

a pani Sternová detto : )

pani Mutňanská má toho "honzíka" na červenej róbe veľmi divného tvaru... asociuje podivné tvary : )

Kristína Kövešová to vzala veľkolepo aj s partou, ale akosi to neladí, neviem, možno len mne ... : )

dizajnérka Lenka Sršňová vo vlastnej kreácii pôsobí veselo a trocho ako na letnej slavnosti... jej partner má akosi tie nohavice - harmonika odhora až po spodok... divné

Názlerovej pristane tá farba aj strih

ďalší balíček:

https://koktail.pravda.sk/fotogaleria/66310-19-rocnik-plesu-v-opere/#3

manželka pána Cígera ako šípková ruženka... ale pristane jej to : )

pani Vajdová tradične nemala čas na kaderníka : )

jeden balíček, kde je spústa neznámych hostí v spúste ďalších rób

https://sport24.pluska.sk/fotogaleria/?foto=&clanok=21190

a balíček:

https://www.topky.sk/gl/560323/2325127/Ples-v-opere-2019--Prve-oficialne-FOTO----Taketo-roby-mali-prominentne-Slovenky-

https://img.topky.sk/big/2324877.jpg/Evelyn-Milan-Svingal-Foto--Facebook-Factory-WTF.jpg

No tento "zladený" pár Evelyn a návrhár Švingál ... ako sa vám páči? :)

Zverejnené

Páčia sa mi najviac dámy v týchto róbach.  :) Sú elegantné a noblesné. 

"zladený pár Evelyn a návrhár Švingál ... ako sa vám páči?  :) "

na môj vkus príliš očačkané s  ružovou ..  jednoduchšie, krajšie.  :)

post-2385-0-71923900-1547401673.jpg

post-2385-0-90218300-1547401684.jpg

post-2385-0-01202900-1547401700.jpg

Zverejnené

a máme tu prvú plesovú udalosť roku 2019 - Ples v opere v Bratislave :)

tento rok hodne červenej...

takže ideme na róby, dĺžky nohavíc, veľkosť sák, dámy a páni v prvej várke, len tak letom narýchlo:

...

https://img.topky.sk/big/2324877.jpg/Evelyn-Milan-Svingal-Foto--Facebook-Factory-WTF.jpg

"zladený" pár Evelyn a návrhár Švingál ... ako sa vám páči? :)

jeeej, červené, fajn, aj ja mám červené šaty, takže budem in!!! Mám k nim čierne topánky :)

iskra, aj mne sa tie ženy v tých róbach páčia. Najmä tá v tom zelenom, mám rada zelenú farbu.

Z tých ďalších by sa mi pozdávala aj lančaričova partnerka, teraz si nespomeniem, či to vola pani Lančaričová alebo nejaká iná dáma, v tých svetlohnedých šatoch, a Čaklošová s tým pánom na vozíku, v tom modro-zeleno.tyrkysovom či akej vlastne farby to bolo. 

Zverejnené

Takze, najnobl otvaraci ples sezony mame za sebou, tak sa na to kuknime blizsie, ako sa elita naroda vie obliect

Musim povedat, ze sa to pomaly, ale iste zlepsuje..tak o 200 rokov to uz bude fajn. 

vzdy v plesovaj sezone je kopa clankov o etikete, na ktore sa potom ludia zvysoka... :zubiska:

ako napriklad tento traged https://www1.pluska.sk/gal/soubiznis/domaci-soubiznis/celebrity-plesu-opere-ocami-navrharky-nevhodna-evelyn-kovesova-ako-dozinkovych-slavnosti/52

dalej..drviva vacsina muzov na plese este stale caka, ze do oblekovych nohavic dorastie /ze sa takto kupuje len prvy oblek do tanecnej..nevadi, vsak?/

pani konecne zacali nosit k smokingu a fraku lakovky, zial drviva vacsina v derby strihu, ale bohom vdaka aj za to.

no motylika nie su schopni az na male vynimky si zaviazat, tak tie srandy na gumickach nie su nic moc. :zubiska:

nastastie len par muzov dostalo zachvat sa farebne zladit motylikom so satami partnerky + ten ruzovy nabotoxovany truhlik, co sprevadzal Evelin s ruzovou serpou..vyzerali ako Ken s prerastenou Barbie

panska moda ma jednoduche pravidla, ale, zial, pani nie su schopni to nejako zvladat

tragediou su nasi modni navrhari a tiez aj ich doprovod..pravidlo o kovacovej kobyle plati stale

no ved kuknite

post-13-0-72236200-1547461710_thumb.jpg

toto su fajn saty na nejaky vecerny drink na terase nobl hotela..ale ples??

dalej coze to ma tento pan pod krkom? hm biely motylik ku smokingu??? to fakt?? post-13-0-47079000-1547462026_thumb.jpg

a dalej k fraku sa nosi zasadne!!! motylik biely /cierny nosia casnici/

tak preco toto? post-13-0-29004000-1547462046_thumb.jpg

a toto??

post-13-0-25194600-1547462242.jpg  

strasne..je mi uplne jedno, ze su to cestovatelia..tym skor by mali byt v obraze

prekvapilo ma, ze Kovesova je nevelmi vysoka, a preto mozno ta celenka..ale vyzerala divne a zvyraznovat tak siroky pas je na povazenie..post-13-0-20339700-1547462384_thumb.jpg

no nech len nekritizujem

takto ma vzera dobre padnuci smoking

post-13-0-41870200-1547462417_thumb.jpg

a este jedna absolutne politicky nekorektna veta..ja teda neviem, ale trepat sa s barlami a na invalidnnych vozikoch na ples..to jak hluchy do opery  :zubiska:

a este saty, ktore by som chcela

post-13-0-12960000-1547462836_thumb.jpg

a nieco co sa neda vobec komentovat..proste nie.. :smilieee:

post-13-0-79742200-1547462968_thumb.jpg

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov