Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ake mlc??!!

Na ples do opery by som nesiel ani keby mi zaplatili.

A s ryanom sa nemam o com bavit, vzdy mi bol maximalne nesympaticky tak som si rypol ked bola sanca, lol.

Pridem a odidem kam a kedy ja chcem....

Zverejnené

tento rok sme tu už okrem nášho plesu v opere mali aj vyhlásenie cien AFI Awards 2016 ...

( AFI - American Film Institute ... ceny za kultúrne a umelecky významné počiny v umení pohyblivého obrazu - film a tv )

čo sa týka rób, koná sa zvyčajne bez veľkých večerných, bežné je príjemné spoločenské oblečenie:

zvyčajne malé čierne /ktoré nemusia byť len čierne/, odpoludňajšie pod kolená, dámske nohavice, a pre pánov mierne ležérnejšie elegantné oblečenie ...  prím u dám viedli nohavice. tentokrát sa mi páni zdali lepšie oblečení ako dámy

http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/61090-vyhlasenie-cien-afi-awards-2016/#1

Zverejnené

Ake mlc??!!

Na ples do opery by som nesiel ani keby mi zaplatili.

A s ryanom sa nemam o com bavit, vzdy mi bol maximalne nesympaticky tak som si rypol ked bola sanca, lol.

Pridem a odidem kam a kedy ja chcem....

Ale tu si medzi babami, ktore riesia velmi dolezite veci :P  :zubiska:

A nepouzivaj milion otaznikov a vykricnikov :) Ani keby Ti zaplatili? No viem si predstavit co by Ta presvedcilo o opaku :D ;) :P

Zverejnené

Pouzivam lebo prskam.

A nie, nie je nic ci by ma presvedcilo, ja si spolocnost vyberam. NIC, Doll.....

Zverejnené

Ok. Uz mlcim. A necuduj sa co tu riesime. To je chvilkove pomatenie mysle :)

Zverejnené

Ako kazda zena, tak aj ja sa pozriem rada na nieco krasne. A tym su aj zeny/muzi v peknom zaujimavom obleceni. Aktualne Ples v opere nahral do temy, k dispozicii su vydarene aj menej vydarene outfity, tak trosku klebetime ;)

Aj ja mavam chvilkove pomatenia, kto nie? ;)

Zverejnené

Ja som nikdy nejako zvlast neriesil, co si hodim na seba. Raz vsak bola jedna svadba, brali sa kamos s kamoskou /teraz su uz po rozvode../. Nebol som pozvany, vobec ma to vsak nemrzelo, lebo ja popravde idem radsej na pohreb, ako na svadbu. V den D, v sobotu rano o desiatej ma zobudli zenich telefonom s otazkou

-vies o tom, ze mi ides na svadbu?

-neviem, povedal som

-tak sup sup, o jednej ze si tu!

-co si pako, vsak ja nemam ani sako!

-nejake si najdes, alebo zozenies

No a tak som zavolal kamoske, co mala sekac, musela mi ist otvorit, lebo mala zatvorene. Sako mala iba jedno, zelene, take semisove.. Dal som jej 40 korun a vobec ma netrapilo, ci mi ide k rifliam, lebo ked musis, tak musis. Dodnes ho mam kdesi na vesiaku, lebo ved prilezitost si ma moze najst a ja budem pripraveny.

.

Aby ste si nemysleli, ze chodim ako lajdak, tak k jednej znacke som si vytvoril vztah. Bushman -u nich som schopny nechat nehorazne prachy a tiez rad nosim tematicke tricka.

Zverejnené

:) jeminenky, vraj že ideš radšej na pohreb ako na svadbu, to snáď nieee  

to zelené semišové sako k rifliam, to nemalo chybu  :D musel si žiariť, aj môj manžel mal semišové sako, čokoládovej farby, niekedy v 80-tich rokoch. už vtedy  bol na zjedenie  :lol:  

ako tuná píšeš,   potrpíš si na kvalitné oblečenie v bežnom živote - Bushman , ale spoločenské oblečenie - oblek, kravata.. asi nehrozí  :D " nikdy nehovor nikdy"  :smilieee:

Zverejnené

to preto, lebo na pohrebe ludia prejavia uprimnejsie tie emocie :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

a pri štýle zostaneme ... tí dvaja, čo mali poťahovačky za kdečo, vrátane daňových podvodov, ale stále vedia prekvapiť reklamnými kampaňami a majú stále nos na módu, štýl a rozhodne predvídajú trhy ...

Dolce & Gabbana  na tento rok vytvorili kolekciu pre moslimky.

pre tie, ktoré nenosia striktne bledomodré burky so sieťou na oči, ani čiernočierne čadory so štrbinou na videnie ... pre tie ostatné, ktoré môžu a chcú byť pekné, a zjavne je ich dosť ... je to diera v trhu, a je to obrovský trh.

post-3-0-98737200-1452599776.jpg   post-3-0-37817300-1452599778.jpg   post-3-0-96344900-1452599782.jpg

post-3-0-40039500-1452599780.jpg     post-3-0-88359200-1452599781.jpg

Přestože mnoho muslimských žen chodí více či méně zahalených, podobně jako jinde ve světě se zajímají o módu. Podle agentury Reuters se pro rok 2019 odhaduje, že v islámském světě ženy utratí za oblečení až 500 miliard dolarů. Nová kolekce Dolce & Gabbany se jim snaží vyjít vstříc.

Módní časopisy a odborníci po celém světě pějí na „muslimskou“ kolekci chválu, ale některé ženy v islámském světě si stěžují na sociálních sítích, že italská značka je drahá a oblečení je pouze pro někoho. Že by to chtělo navrhnout sice něco stejně moderního a krásného, ale i pro ženy, které chodí normálně do práce či do školy.

Více na http://www.reflex.cz/clanek/zajimavosti/68496/dolce-gabbana-opet-sokovala-jeji-nova-kolekce-zahalujici-muslimske-zeny-je-hitem.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy
Zverejnené

v sobotu som si povedala, ze na dalsi den, hned ako pozriem handry z plesu sem pridem ohovarat.. nemala som co napisat, ta napisem len co povedala moja sestra na margo ivetky malachovskej - vyzera ako keby mala vo vystrihu prilepene dve kuracie prsia..
stotoznujem sa s nazorom modnej policajtky Helle, s poznamkou, ze na vychrtline kocianovej bude dobre vyzerat aj krimplenove vrece..

• Pridať bod 2
Zverejnené

pod heslom : "spoznaj svojho nepriateľa" som klikol na divú-eská, keď už sa tu plesy preberajú, a čo ma zaujalo. tá v tých modrých šatách, to nie je náhodou preoperovaný chlap? lebo trochu tak vyzerá...

Zverejnené

:) nie, nie je...len na svoju postavu nezvolila prave idealny kusok

Toto nechapem. Maju svojich stylistov, ale aj ked ich rok co rok na prt oblecu (vid Malachovsku a kritiku po kazdom plese), tak su ochotni aj napriek tomu sa znova zverit do ich ruk ...

Zverejnené

Lebo nevedia co od dobroty na seba a ako lepsie prezentovat svoju "bonitu".

V jednoduchosti je krasa

Zverejnené

tá jednoduchosť platí aj pre výber materiálov /každý materiál sa pri šití a po ušití správa inak/, strihy, a vhodné strihy na postavy, ...

takto sa pripravili módne domy na plesovú sezónu: krásne materiály, žiadny lesklý satén, jednoduché a ženské strihy, jemné farby, bohaté sukne, jednoduché a krásne:

post-3-0-78112400-1452695631.jpg    post-3-0-91132900-1452695635.jpg

post-3-0-96590000-1452695633.jpg

post-3-0-20567600-1452695638.jpg

MB FashionWeek, bhs, prshots.com, http://zena.sme.sk/c/8117010/balova-sezona-inspiracie-priamo-z-prehliadkovych-mol.html?ref=tit

Zverejnené

pod heslom : "spoznaj svojho nepriateľa" som klikol na divú-eská, keď už sa tu plesy preberajú, a čo ma zaujalo. tá v tých modrých šatách, to nie je náhodou preoperovaný chlap? lebo trochu tak vyzerá...

dáma v modrozelených šatách je Hasprová ... má široké ramená, úzke boky, pritom náznak pásu má - čiže nie úplne chlapčenskú postavu - ona by tiež mala svojím štylistom poorať pole.

na svoju postavu potrebuje večerné šaty presne opačné - opticky zúžiť ramená, pás nechať a zvýrazniť, a rozširujúcu sa sukňu z ľahkého materiálu, aby spravila trochu boky a spravila zo seba jemnejšiu ženu.

takmer hociktorý z tých modelov tu o príspevok vyššie by bol vhodnejší než to, do čoho ju navliekli.

a jemnejšiu farbu, nie takú tvrdú ...

plus zjemniť tvár, ženskejší účes ...

Zverejnené

takže, ak niekto vyzerá ako preoperovaný chlap, tak by sa mal obliekať viac ženskejšie, lebo inak vyzerá ako transvestita? pochopil som to správne? lebo ja sa v týchto módnych serepetičkách teda príliš nevyznám..

hm, ale s tou tvárou toho asi moc nenarobí...

ona je herečka, alebo speváčka?

Zverejnené

Katarína Hasprová je speváčka,

a veru aj s tou tvárou urobí ... vie byť pekná, len má široké plecia, to sa stáva.

má hromady fotiek, kde vyzerá skvelo. na tejto fotke z plesu je akási strašne tvrdá, vrátane farby šiat, strihu, účesu, make upu, akýsi nepodarok.

Zverejnené

no, spievať vcelku vie ... ale tá pesnička je strašný šunt :( normálne že brekeke ... ani sa nečudujem že eurovízii sa hovorí aj euro trash :D

s tou tvárou, hm ... OK, herečka nie je, a speváčka nemusí nutne byť pekná ...

• Pred 4 týždňami...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Toto je pre mňa niečo , čo nedokažem vstrebať...myslim tym módu. Ja akceptujem, že na dobre vyzerajucu a dobre oblečenú žensku sa lepšie pozerá, ale...

Rano: prečo si si dal ten sveter k tej košeli?

Ja som si nič k ničomu nedaval, zobral som zo skrinky vrchnu košelu a sveter, čo som mal včera...a musim sa prezliecť.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov