Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ale farebne sa jej hodia k rúžu :)

Zverejnené

... alebo naopak ... keď už tam capol bordové bažanty, tak aspoň rúž jej k tomu vybrali pasujúci :)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

ach.

farebne, materiálovo, sandálkovo, je šéfka protokolu zle, celé zle.

a vlastne dobre, že si pripomenula ... veď bol ples, a určite aj iné róby ... musíme to prelustrovať -_-

kreácia Heribanovej od Fera Mikloška je tiež z jedna z tých, ktoré sa vydarili akosi ... neplesovo.
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59637-xv-rocnik-plesu-v-opere-celebrity-a-program/#12

pre zmenu tentokrát Hanečka zostal pri zemi ...
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59637-xv-rocnik-plesu-v-opere-celebrity-a-program/#13

fialová mäsožravá rastlina je hrôzostrašná ... :(
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59637-xv-rocnik-plesu-v-opere-celebrity-a-program/#17

páčia sa vám perie ... ?
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59637-xv-rocnik-plesu-v-opere-celebrity-a-program/#19

Vrzala sa tiež zhliadol v bažantoch ... br.
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59637-xv-rocnik-plesu-v-opere-celebrity-a-program/#53

Zverejnené

asi to, čo mala Hablovičová,  sa mi najlepšie pozdávalo...ani tie oranžové šaty heribanovej neboli zlé, ale robili jej široké boky, takže nem.

Zverejnené

mne sa najviac pozdávajú  tie, čo má na sebe Beáta Danglová

myslím si, že róba jej svedčí..  :)  noblesné.

post-2385-0-39906900-1421014512_thumb.jpg

Zverejnené

Zlatý glóbus mal na červenom koberci tiež svoje pekné, rozumné, aj menej pekné a menej rozumné kreácie ... alebo skôr nerozum pri výbere ...

jedna príšernosť :

herečka Rosamund Pike nacpala toto telo do tohto ... svojho obliekacieho guru by mala vystreliť na mars:

http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59645-moda-na-cervenom-koberci-72-zlatych-globusov/#46

Helen Mirren - sme zvyknutí skôr na biele a svetlé, ale žiari, je krásna a zreje ako víno aj v červenej
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59645-moda-na-cervenom-koberci-72-zlatych-globusov/#11

a nádhernej kráľovsky modrej bolo bárskoľko, jedna za všetky ostatné - zjavne je to farba sezóny :)
http://koktail.pravda.sk/fotogaleria/59645-moda-na-cervenom-koberci-72-zlatych-globusov/#31

Zverejnené

modré šaty mala aj Hilmerová - a naozaj boli pekné a pristali jej.

Len táto farba nejde každému.

Tie červené, čo má na sebe H. Mirren sú pekné.

Zverejnené

ja neviem, vsetci ospevuju Hilmerovu, ale mne sa tie saty nepacili..farba krasna..ale vyzeraju tak nejako kolotocovo a z Hilmerovej robia "tetu" :zubiska:

Zverejnené

keď som si pozerala obrázky, hneď mi udrela do očí, no čo už, mne sa to páčilo.

Dnes som pozerala Nákupné maniačky, kočka mala predpísanú bielu blúzku a mala si ostatné veci dokúpiť k tomu na tému biznisžena. Kúpila si čiernu sukňu puzdrovú s takým bielym ornamentom či čo to bolo, biely dlhý sveter, fialové pančuchy, fialovú kabelku a fialové kotníkové čižmičky. Ja teda sa v móde ktovieako nevyznám, ale že to nebol biznis-štýl, som aj ja videla...moc to kočka nezvládla.

Zverejnené

Tie bažanty na šatách hrozné.

Mäsožravá rastliná fuj, asi najhoršie.

Stabilne dobre oblečená Hablovičová, tiež Danglová manželka sa mi páči.

Markizáčka Puškárová sa mi nepáčila. Farebne mi to nešlo dokopy.

Zverejnené

trošku Off topicu, len tak pomimo,

tešivá som :rolleyes: prišla mi konečne kabelka, táto kráľovsky modrá  ... v skutočnosti je ešte krajšia, má milión šuflíčkov a fochov a zipsov a už som do nej presťahovaná ...

----------------------

plus k plesu v Opere:

módny návrhár Fero Mikloško, jeho model ma nenadchol,  ale sám hodnotí róby prítomných dám ... a podobne, ako my :)

Kto mal najkrajšie šaty, chyby a nedokonalosti - hodnotenie návrhára

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

a ďalší level večerných a plesových rób a renomovaných dielní ... ten pokec možno v pohode vynechať, popásť si nechajme oči na tých kreáciách ...

prakticky všetky sú mimoriadne jednoduché, príjemné farby - ešte aj výrazné farby majú príjemne tlmené odtiene, kvalitné materiály, nič preplácané (možno až na jedny šaty, ktoré sa mi páčia menej) 

... a hlavne nič vhodné na maškarný ples s hrôzostrašnými mäsožravými kvetmi a trsmi ošklbaných nafarbených bažantov ...

šaty na plesovú sezónu 2015

ktoré sa vám najviac páčia ? :)

Zverejnené

nuz, ja sa teda na to musim divat dvojitou optikou, teda aj cez tie vesiaky, na ktorych je to zavesene...

ale tie sive, co su okomentovane ako farba najvyssieho luxusu :D sa mi pacia

Zverejnené

súhlasím, tie sú mimoriadne elegantné, požičaný štýl 50. rokov ...

ale tie posledné sivé - klobúk dolu, majú neuveriteľný a úžasne spracovaný strih ... tie zvlnené "sklady"  tam snáď drží pokope čosi mimo chápania ... :)

a tie červenavé - tretie od konca - si trochu žiadajú porovnanie s tou podivne nafúknutou nevydarenou sukňou Heribanovej na plese v opere ...

Zverejnené

tie sive od Diora su krasne....aj tie posledne aj tie prve..ach... :zalubeny:

mat tak o 20 cm viac a o 20 rokov menej...

Zverejnené

šaty na plesovú sezónu 2015

ktoré sa vám najviac páčia ? :)

nooo, toto je už iná kvalita plesových šiat... :flowers:

zaimponovali mi  svojou eleganciou, noblesou, najviac tieto róby:

tie žiarivo žlté, šedé 4:34, čierno-fialové 6:51

kvalitný materiál, páči sa mi strih, farba.. jednoduché a krásne podľa mňa.  mám rada aj tie otiene, ale ešte aj  červenú..

inak,   tohto roku som si priala na ples,  žiarivo žltú no nestíhala som,   v utorok som sa dozvedela, že v piatok idem na ples  :D  a to sa veru nepodarilo stihnúť zohnať podľa mojej predstavy ..  nakoniec som bola spokojná s čiernymi plesovými šatami, sukňa bohatšia,  vŕšok z prednej strany je zdobený  bielymi kamienkami, plecia odhalené,   strieborná štóla, kabelka strieborná, proste doplnky, veď to napokon dobre, dámy,  poznáte.. :)

Zverejnené

no, mile damy a teraz si predstavte - v ramci toho, ze rozne skupiny ludi robia plesy - polovnicky, hasicsky, neviemaky...
no tak my sa chystame s manzelkou na ples, kde sa zideme s kamaratmi, ktori maju na sebe spolocenske saty priemerne 3x za zivot... (ako aj ja - od vysokoskolskej beanie som na plese nebol, aj to neviem, ci sa rata)...
to este len je dilema, co v satniku vyhrabat, zvlast ked sa uz clovek nezmesti do maturitneho obleku :hmm:

• Pridať bod 1
Zverejnené

to este len je dilema, co v satniku vyhrabat, zvlast ked sa uz clovek nezmesti do maturitneho obleku :hmm:

:) len sa lepšie pozri do svojho šatníka a uvidíš,  ako sa na Teba vhodný oblek na ples usmieva. :smile3:

Zverejnené

no, mile damy a teraz si predstavte - v ramci toho, ze rozne skupiny ludi robia plesy - polovnicky, hasicsky, neviemaky...

no tak my sa chystame s manzelkou na ples, kde sa zideme s kamaratmi, ktori maju na sebe spolocenske saty priemerne 3x za zivot... (ako aj ja - od vysokoskolskej beanie som na plese nebol, aj to neviem, ci sa rata)...

no, milý pane, myslím, že ty by so mohol spojiť príjemné s užitočným :)

keďže maturita bola hooodne dávno, medzitým nič, oblek už vyhoď ... už bude nielen úzky, ale aj demodé :)

takže takíto ležérni bezoblekoví country páni v strednom veku, keď sa raz zrazu len zbláznia a odhodlajú ísť na PLES, nutne potrebujú jeden nový oblek ... a keď už, treba počítať s tým, že tento už bude na večnosť, teda kľudne odložiť do skrine, a o nejakých možno tridsať rokov bude jedno, či bude mať demodé fazónku ... dva v jednom, keď mi rozumieš :innocent: :)

Zverejnené

takže takíto ležérni bezoblekoví country páni v strednom veku, keď sa raz zrazu len zbláznia a odhodlajú ísť na PLES, nutne potrebujú jeden nový oblek ...

:) áno, súhlas, ak nemajú takíto ležérni bezoblekoví country páni v strednom veku, okrem maturitného obleku,  ešte  jeden vhodný oblek na ples..,  tak nutne potrebujú jeden nový oblek, ak si ho už pravda medzitým nestihli kúpiť... :)  zaujímavá už len  predstava country pána, ako si dá  oblek, ja nemám  bezoblekového country pána doma,  ale aj  obliekanie môjho manžela  do obleku, a ešte naviac, keď sa  tak raz do roka,  oblieka do smokingu, k tomu motýlik, manžetové gombíky,  to je podívaná.. :)  milé.. čo nespravia páni pre nás.., a my tiež  pre  svojich Naj...

Country ples

:)

https://www.google.sk/search?q=country+ples&biw=1680&bih=935&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OQnGVJWHF4LsUqTFgpAC&ved=0CB4QsAQ

Príjemnú zábavu! :thumbsup:  

Zverejnené

sako by este aj bolo (aj ine ako maturitne), len nohavice sa mi v pase volajako zbehli :(

Zverejnené

Milý D'Ady :) .. aj našich 60cm v páse je už minulosť :smilieee:  

Zverejnené

Dnes ideme s manželom na ples, samo, že sa stretneme, zabavíme  aj s našimi kamarátmi.   Juj, ale sa teším!  

Vybrala som si zo šatníka šaty červenej farby.., frizúru mám,  manželovi som nachystala oblek, košeľu.,  práve si ešte leští topánky, dovoz zabezpečený, môže prísť večer  :)    "Douhá noc.."   :D

• Pridať bod 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov