Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

No hej...ale pit alkohol to nie je med lízať :D

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2

Zverejnené

Nuž, v najväčšej pohode som keď si vypijem 2-3 kvalitné pivá :) V poslednom čase som skôr na Budweiser, ale chuťovo sa mi veľmi pozdávajú aj belgické pivá (Leffe a pod) a rôzne pivá z malých pivovarov

Zverejnené

tiborco: alkohol a psychické problémy je veľmi zlá kombinácia, bez ohľadu na to, či berieš lieky alebo nie.

Zverejnené

Viem. Preto sa snažím vyhýbať tvrdému(nuž nedarí sa mi to vždy)...ale pravdou je, že občas aj toho piva mám viac než dosť.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

v zime ma nejaké pivo ani nenapadne, ale teraz v teple mi prišlo na chuť, hneď po obyčajnej vode je to na smäd najlepšie, čo môže byť! Včera aj dnes po preplávaní jazera šups pivko, dobre padlo!

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

zaujímavé, deň má 24 hodín a v kartóne je 24 plechoviek piva. je to len náhoda, alebo tým pivovary niečo naznačujú? :confused:

• Pridať bod 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pre tých, ktorí majú radi pivečko, je tu potešujúce zistenie ... :smile2:

... akurát, že v našich končinách SA pivo v niektorých profesiách pilo už oveľa dávnejšie.

Čistá voda neuhasí smäd najlepšie.

Po tvrdom tréningu alebo pri vysokých teplotách nám mnohým vyschne v krku. Ak ste doteraz siahali po čistej vode, mali by ste zmeniť zvyky. Nechceme nikoho navádzať na alkohol, no podľa španielskych vedcov nie je voda tá najlepšia tekutina, ktorou môžete uhasiť smäd. Odporúčajú pivo!

Pivo dokáže podľa vedcov telu vrátiť oveľa rýchlejšie vlahu, pretože obsahuje cukry, ktoré telu okamžite navracajú energiu a oxid uhličitý. Prieskum sa robil na študentoch telovýchovy a pivo dosiahlo naozaj skvelé výsledky.

U športovcov testoval profesor Manuel Garzon rôzne nápoje a vychladená desiatka tromfla aj čistú vodu, po ktorej by ste pri námahe a smäde siahali doteraz asi najčastejšie.

Pozor však na množstvo! Odporúča sa len pollitrák a potom treba pokračovať práve s osvedčenou priezračnou tekutinou.

Zdroj:  http://www.pluska.sk/zena/zdravie/na-dehydrataciu-nie-je-najlepsia-voda-budete-prekvapeni-co-je.html

Zverejnené

keď bol môj otec pred rokmi v kúpeľoch, po procedúre v horúcej vode im vždy odporučili dať si jedno pivo, aby doplnili tekutiny...

Zverejnené

zo spomínania piva, alebo keď vidím pivo, mi vždy napadne jeden príbeh / okrem iného, čo mi z neho napadne, nič pekné /

mala som jednu známu ... pred mnohými rokmi sme spolu cestovávali busom do práce, a po čase sme si porozprávali kdečo ...

ten jej príbeh mi už dobrých dvadsať rokov nejde z hlavy - bola dcérou alkoholičky

jej maminka začala tak, že mala isté zdravotné problémy, a lekár jej odporúčaj jedno pivo / plzeň / denne ... bola to slabšia povaha, a pivo zakrátko zachutilo viac, než bolo osožné - v tých časoch už maminka pila nejakých 15 - 20 rokov, bola z nej troska a žila takmer len na pive

viem, nie je na vine pivo ... ale pivom to zvyčajne začína, slabá povaha ho nezvláda : (

Zverejnené

a tiež som čítala, že pivo je dobré o.i. proti cievnym príhodám.
(netreba hádam hovoriť, že všetkého veľa škodí!!!)

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

čítajte, čo hlásili v rádiu ... kto pije pivo, tak z chuti, z fľaše, nech spozornie  :)

Pivo kupujte v hnědé láhvi. Zelené propouští světlo v modré části spektra a vzniká skunková příchuť

hm. naoierk tomu z článku vyplýva, a ktosi sa nad tým tam veľmi podivuje, že obľuba piva v zelených fľaškách u pivárov stále rastie ...

ja neviem: pivo ma má možno rado, ale ja nemám rada pivo, musia to teda posúdiť pivári :)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

ani to nemoze chutit ako pivo, ked je to hnusny kentus :D

nemam vysloveny odpor proti "neklasickym" pivam, v Anglicku som ich vyskusal mnozstvo, ved to patri k miestnemu koloritu, ale radler je proste pivo zmiesane so Sprite-om (tak to kedysi aj v NDR vzniklo, esli se nepletu).

Ale posledne som sa dobre zasmial, ked v jednom irskom podniku si kamarat nerozumel s casnickou a ta mu namiesto klasickeho piva priniesla cider :D

Zverejnené

čo máš proti radleru? Šak je to fajne.

Zverejnené

ani to nemoze chutit ako pivo, ked je to hnusny kentus :D

nemam vysloveny odpor proti "neklasickym" pivam, v Anglicku som ich vyskusal mnozstvo, ved to patri k miestnemu koloritu, ale radler je proste pivo zmiesane so Sprite-om (tak to kedysi aj v NDR vzniklo, esli se nepletu).

kentu nekentus, smradľavé horké alkoholové pivo, ktoré smrdí aj na začiatku svojej púte, aj na konci,  a kdekto z neho osprostieva, je ble. ble ble ble ble. tak.

pivo a ja nie sme kamoši, nedá sa nič robiť :)

Zverejnené

Smrad nesmrad, ved je to cisto prirodny produkt narozdiel od tych presladenych limonad plnych ecok co chutia ako umela hmota.

Ved pivo je z jacmena. Tak ako nejaky chlieb.

• Pridať bod 1
Zverejnené

verím, ja pijem bežne a proti smädu vodu alebo minerálnu vodu s citrónom, čistý prírodný produkt :)

toto nealko pivo je náhodná chuťová odbočka :)

Zverejnené

čo máš proti radleru? Šak je to fajne.

lebo sa to chce tvarit ako pivo

ale nikdy to pivo nebolo, ani nebude

Zverejnené

Dnes som vypil 12 piv- Minulu nedelu 17 - to je moj rekord. kamarat sa smial - co si nekupujem sudy. Ten rekord je v plastovych flasiach 10 tok - 12tky su ine - tych by som dal ovela menej. Realne 7.  

Idem si domov uz udobrit zenu.

Zverejnené

slimak: ty musíš mať riadny pivný "kotol". Hoci moja pôvodná predstava bola bez "kotlíka"...

mne celkom stačí 1 malé, v lete v horúčavách. Vraj je to dobré nielen na funkciu obličiek, ale aj proti porážke, infartku a čo ja viem čomu ešte (nepamätám si všetky tie blahodarné účinky).

D ´Ady: to je mi úplne jedno, ako sa to (myslím radler) tvári, pre mňa za mňa nech to "imituje" hoc aj čučo, ale mne to celkom chutná. :agree:

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nemam ziadny kotol - mam 68 kil - moje maximum ked som dvihal tehly denne 8-12 ton som mal cez 70 kil. Dnes mam kvoli turistike aj celkom silne nohy. brucho skoro ziadne. Vcera na kupku som sa na seba pozrel v zrkadle a dobre som vyzeral. Najlepsie ked som tie dva mesiace prekladal tie tony tehal - ale dnes to nieje zle.

Ja mam take telo cca od 18 rokov mam 68 kil. Niekedy vacsie ruky,chrbat, niekedy nohy - ale aj bantol som mal. Mozno minuly rok ale nie priserny - turistiku som iste nezacal robit kvoli mojmu telu. A iste mam veci - osatenie co nosim od 18 rokov. 

Ja som dal svoju fotku na forum - ked som so zenou bol na severnej skale - juzna je Gibraltar. A vyzeram tak isto - mozno co sa zmenilo od 18 su vacsie bradavice - ja ich ani nemam ci znamienka ale hlavne vrasky. A mam sedivy chlp v brade aj vo vlasoch.

A posledna poznamka - mam brata - stavbou tela sme ini - my sa podobame len chsichtom(vlasy uplne ine - on cierne brckave -ja svetle rovne). On ma aj svaly . vzdy aj silnejsi bol - nebil ma. Nikdy.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

vážení pivári,

Heineken Cube ste už videli ? :)
dizajnér Peit Romain sa raz tak zrejme zahľadel na staré dobré pivové fľaše Heinekenu ... a vymyslel pivo v kocke.
pre transport sú lepšie prepravovateľné, skladovateľné, potrebujú menej priestoru :happyroll:

(medzi nami dievčatami, pripomínajú mi trochu melóny a rajčiny pestované do kocky - experimentovalo sa s nimi už pred desaťročiami, vlastne netuším, ako to s nimi dopadlo - tuším japonci pestujú kockaté melóny ... )

páči sa, Heineken Cube, na zdravie :

post-3-0-77145300-1409073775.jpg

https://www.google.sk/search?q=heineken+cube&sa=X&ei=8cD8U-CfM8zy7Abeg4HwCg&ved=0CCAQvQ4oBA&biw=1366&bih=635

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov