Sniper Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Už ste sa niekedy tak ožrali jak svine, že ste sa na druhý deň zobudili vedľa niekoho v posteli a nevedeli ste, či niečo bolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 No porozpravaj nam co si zazil :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Už ste sa niekedy tak ožrali jak svine, že ste sa na druhý deň zobudili vedľa niekoho v posteli a nevedeli ste, či niečo bolo? ano :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Ano casto(3 - 5 krat,ci 30 -50?)- vedla mojej zeny. Realne mozno 3-5 krat - 30-50 krat ma bolela hlava . Ja som sa vedla nej zobudil aj 5000 krat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 23, 2015 Author Share Posted November 23, 2015 No porozpravaj nam co si zazil :) Nezažil :D práveže sa divím, že ako sa to vôbec môže niekomu stať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Nezažil :D práveže sa divím, že ako sa to vôbec môže niekomu stať. celkom jednoducho :) party a vela alkoholu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimak Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 A vedla teba niekto lezi - ved to je to naco sa pytal. Prakticky to nejde - mozes len lezat. A nepamatat si. A nic nebolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 teoreticky by nieco mohlo byt, ak by si sa stal "obeťou" :Dotazka je, ci by sa ti v takom stave (aj s pomocou) postavilja teda, ked fakt ze silno preberiem, tak rozhodne chut na sex nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 24, 2015 Author Share Posted November 24, 2015 No neviem, ja si to nedokážem predstaviť, mať niečo a nepamätať si to. Ako stalo sa mi pár krát za život, že som sa strieskal, že ma museli domov doniesť, ale pamätám si ako ma niesli / viedli / ako som prišiel domov... tak to by som si musel pamätať aj keby niečo bolo. Proste nedokážem sa ožrať tak, aby som mal okno a keď som v takom stave, že mám okno, tak potom sa divím, ako niekto môže fungovať a "niečo" skúšať. Ja okno chápem tak, že človek je ožratý tak, že je už pomaly v bezvedomí. Nechápem, ako sa vôbec dá mať sex a na druhý deň o tom nevedieť. To sa potom môže stať hocičo, aj do riti ťa môžu pretiahnuť. Takže čisto teoreticky je možné, že cizyho v takomto stave niekto pretiahol a baba to nebola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 To sa moze jednat aj o stav, ze si v momente ze sa prave strasne ozieras, pre*iahnes zensku, zaspite, rano sa zobudis a okno. Samozrejme v prvom momente si to clovek nemusi pamatat, ale v priebehu dna, ked sa dava clovek dokopy, si spomenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 ano, hned po zobudeni si nepamatas/nevies, ale do 1-2 minut sa ti to nahle vynori Link to comment Share on other sites More sharing options...
D'Ady Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 doll & cizy maju zaujimavy zivot ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 :D To ze reagujem, este neznamena ze to zazivam.. Funguje to takto pri kazdej situacii, nielen co sa sexu tyka. Rano sa clovek prebudi a tapa, co sa v noci dialo...na diske, na nejakej party, etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 doll & cizy maju zaujimavy zivot ;) to uz bolo davno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 ano, hned po zobudeni si nepamatas/nevies, ale do 1-2 minut sa ti to nahle vynori Jaj tak, no toto aj ja zažívam, že čo ja viem napr. mi ráno zvoní budík a prvú minútu rozmýšľam prečo vlastne zvoní, potom mi napadne, že asi mám niekam ísť, potom rozmýšľam, kam to mám vlastne ísť.... stalo sa mi to asi 2x, že som fakt nevedel čo sa deje, prečo zvoní budík. Až po nejakých 2 minútach som si to uvedomil. Ale to preto, lebo som málo spal a neuvedomil som si, že musím vstávať. Zobudiť sa a nepamätať si čo bolo včera, je predsa len niečo iné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Asi preto, ze si nikdy taku divocinu nezazil :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 No tak ja neviem.. keď som sa vyšablil vedľa sediacej kamošky, to nebola divočina.. ? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Nuz, ak toto povazujes za divocinu .... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 No asi hej, lebo takmer čokoľvek sexuálne považujem za normálne, ale šabla rozhodne nepôsobí sexuálne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellé Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 doll & cizy maju zaujimavy zivot ;) no my, ktori sme to nezazili zamlada este furt mame nadej na starobu.., ked budeme mat Alzhaimera..a ani ozrat sa nebudeme musiet :zubiska: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Giggs Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Chcel by som vidieť toho borca, ktory by bol v takom stave čohokoľvek schopny. To nehrozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vilma Flinstonova Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 nie a ani mi to nechýba ku šťastiu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doll Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 No asi hej, lebo takmer čokoľvek sexuálne považujem za normálne, ale šabla rozhodne nepôsobí sexuálne :)Eeejha. Pre Teba potom rozne uchylky, sado-maso, perverznosti, zvratenosti a vsetko z podobneho sudka je normalne :D Sorry, znova som sa nechala uniest :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
alarm Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 V alkoholickom opojení s toho moc neni. Človek sa narobí jak sviňa, ak vôbec trafí tam, kde chcel.Priznám sa, do dnes sa zasmejeme z manželkou pri spomienke, ako som sa v podguráženom stave pokúšal o sex. Nešlo to a nešlo....stále to pružilo...niečo ma vystrčilo von...Jednoducho, cez punčošky to nešlo. :) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chlapeczjuhu Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Trhat trhat trhat!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts