Tom182 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ziadne plany...zase nic..proste asi klasika v podobe televizora u nas doma.. :lol: ked ma ten silvester vobec nebavi :)
weirdo Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 viacero alternativ 1) Praha2) Brno - kolej3) Brno - dNb akcoska
Sniper Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Budem s frajerkou, ale kde budeme to nevieme ani jeden :lol:
tiborco Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 No asi ako každý rok - doma,telku budem kukať a napchávať sa jedlom...
aljak63 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ja neplanujem nic... budem celu noc cakat kym bude novy rok a potom pojdem spat! no nieje to skvele? Whats a wonderful world? :lol:
nutrinka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 doma asi :lol: alebo v trnave, ak si nájdem robotu, čo by bol ten lepší prípadalebo u priateľa, čo by bol ten najlepší prípad :)
pralinka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 u kamosky, ma volny cely dom, tak jej ho ideme postrazit :lol: mimo BA, a bude nas cca 12 :)
Nokia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 tak tento silvester vobec netusim kde budem, ale kedze chaty zatial nejak nevysli, tak to vyzera ze budem niekde v meste v podniku kde najdem miesto
Sniper Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 alebo u priateľa, čo by bol ten najlepší prípad :lol:aaaaaaaaaaaalečo? :) u kamosky, ma volny cely dom, tak jej ho ideme postrazit :) mimo BA, a bude nas cca 12 ;)Hotová celá SBS-ka ;) Ja musím nejakú chatu pohľadať ;)
doll Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 bola som volana do Brna a opat na chatu do Beskyd ci kam to presne, kde som bola aj minuly rok, ale tam sa mi moc nechce...je mi jasne, ze tam budem opat tyzden, spijem sa ako kon, a este ine veci :lol: .. akosi po tom netuzim... tak cakam chatovacku s inymi ludmi :) ,... ale tiez sa akosi tym chatam tento rok nedari :) kazdopadne nechcem byt doma....uz som velika na take veci ;) .... chcem drzat v jednej ruke flasku, v druhej...hmmm ;)
Sniper Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 chcem drzat v jednej ruke flasku, v druhej...hmmm :lol:To vyzerá na poriadne drsnú akciu :) O rok by sme mohli spraviť fórumácky silvester.
doll Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 kazdy moj silvester, a celkovo chatovacka, su drsne akcie :lol: nic vhodne pre mladez :)
Andulqa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ja budem tradicne s priatelom u nas doma, pojdeme sa prejst von trochu a tak, mna cely ten humbuk moc nechyta, mozno keby sme mali taku nejaku partiu ludi, spolocnych znamych, sla by som rada na nejaku chatu, ale kedze nemame, tak mi to uplne staci aj takto :lol:
pralinka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hotová celá SBS-ka :lol: hmmm, bude nas 6 chalanov a 6 bab..ale ziadne orgie, vsetko je pekne poparovane uz dlhsi cas :)
gh0strider Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 kazdy moj silvester, a celkovo chatovacka, su drsne akcie :) nic vhodne pre mladez :lol: esteze si dorast :)
phersu Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 hmmm, bude nas 6 chalanov a 6 bab..ale ziadne orgie, vsetko je pekne poparovane uz dlhsi cas :lol: A v tom je nejaky problem :) Tento silvester stravim ako vzdy doma len raz som bol mimo domu aj tak ma to nebavilo nemam rad silvestra neviem co je na tom take vzdy to bolo tak ze som spal pred polnocou ma mama zobudila pripili sme si a siel som spat dalej. Dufam ze tento rok bude lepsi ked pride priatelocka k nam
tomassi Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ja ho strávim pracovneopäť v kuchynimm bude sranda, teda aspom dúfam
arwiel Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 predpokladam, ze doobeda v praci a potom asi s drahym u nas na chate... teda, ak to vyjde...alebo ako vzdy doma pred telkou... :lol:
Proteus Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Do obeda v práci a potom doma. A večer do ulíc Bratislavy. Pozrieme si nejaké koncerty, ohnostroj a potom u niekoho na byte zaparkujeme a ..... :) :) :lol: a na druhý deň ;) ;)
Linkman Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 do večera doma potom prídem pozrieť tlupu ožranov na Trenčianskom námestí pozrem ohňostroj a pojdem domov :lol:
Sniper Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Linkman a o polnoci sa na katolícku omšu nechystáš?
VERTi60 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 No uvidím ako bude reagovať dcérka na petržalský ohňostroj. Doteraz to vždy prespala. Uvidíme či budem chlastať, tento rok sa moc na to necítim ale určite bude dobrá domáca oslava. Do ulíc tentoraz ee.
Tom182 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 nemam rad silvestra neviem co je na tom take vzdy to bolo tak ze som spal pred polnocou ma mama zobudila pripili sme si a siel som spat dalej phersu...pozeram a nestacim sa divit :lol: tak to predsa som nasiel niekoho kto to robi ako ja :) sice som nespal vzdy...ale par krat uz ano...nechal som sa 10min pred tou "udalostou" zobudit..pripil..posedel a isiel znovu spat :);)
Recommended Posts