Jump to content

Recommended Posts

Posted

ziadne plany...zase nic..proste asi klasika v podobe televizora u nas doma.. :lol: ked ma ten silvester vobec nebavi :)

Posted

viacero alternativ

1) Praha

2) Brno - kolej

3) Brno - dNb akcoska

Posted

Budem s frajerkou, ale kde budeme to nevieme ani jeden :lol:

Posted

No asi ako každý rok - doma,telku budem kukať a napchávať sa jedlom...

Posted

ja neplanujem nic... budem celu noc cakat kym bude novy rok a potom pojdem spat! no nieje to skvele?

Whats a wonderful world? :lol:

Posted

doma asi :lol:

alebo v trnave, ak si nájdem robotu, čo by bol ten lepší prípad

alebo u priateľa, čo by bol ten najlepší prípad :)

Posted

u kamosky, ma volny cely dom, tak jej ho ideme postrazit :lol: mimo BA, a bude nas cca 12 :)

Posted

tak tento silvester vobec netusim kde budem, ale kedze chaty zatial nejak nevysli, tak to vyzera ze budem niekde v meste v podniku kde najdem miesto

Posted

alebo u priateľa, čo by bol ten najlepší prípad :lol:

aaaaaaaaaaaalečo? :)

u kamosky, ma volny cely dom, tak jej ho ideme postrazit :) mimo BA, a bude nas cca 12 ;)

Hotová celá SBS-ka ;)

Ja musím nejakú chatu pohľadať ;)

Posted

bola som volana do Brna a opat na chatu do Beskyd ci kam to presne, kde som bola aj minuly rok, ale tam sa mi moc nechce...je mi jasne, ze tam budem opat tyzden, spijem sa ako kon, a este ine veci :lol: .. akosi po tom netuzim...

tak cakam chatovacku s inymi ludmi :) ,... ale tiez sa akosi tym chatam tento rok nedari :)

kazdopadne nechcem byt doma....uz som velika na take veci ;) .... chcem drzat v jednej ruke flasku, v druhej...hmmm ;)

Posted

chcem drzat v jednej ruke flasku, v druhej...hmmm :lol:

To vyzerá na poriadne drsnú akciu :)

O rok by sme mohli spraviť fórumácky silvester.

Posted

kazdy moj silvester, a celkovo chatovacka, su drsne akcie :lol:

nic vhodne pre mladez :)

Posted

ja budem tradicne s priatelom u nas doma, pojdeme sa prejst von trochu a tak, mna cely ten humbuk moc nechyta, mozno keby sme mali taku nejaku partiu ludi, spolocnych znamych, sla by som rada na nejaku chatu, ale kedze nemame, tak mi to uplne staci aj takto :lol:

Posted

Hotová celá SBS-ka :lol:

hmmm, bude nas 6 chalanov a 6 bab..ale ziadne orgie, vsetko je pekne poparovane uz dlhsi cas :)

Posted

kazdy moj silvester, a celkovo chatovacka, su drsne akcie :)

nic vhodne pre mladez :lol:

esteze si dorast :)

Posted

hmmm, bude nas 6 chalanov a 6 bab..ale ziadne orgie, vsetko je pekne poparovane uz dlhsi cas :lol:

A v tom je nejaky problem :)

Tento silvester stravim ako vzdy doma len raz som bol mimo domu aj tak ma to nebavilo nemam rad silvestra neviem co je na tom take vzdy to bolo tak ze som spal pred polnocou ma mama zobudila pripili sme si a siel som spat dalej.

Dufam ze tento rok bude lepsi ked pride priatelocka k nam

Posted

ja ho strávim pracovne

opäť v kuchyni

mm bude sranda, teda aspom dúfam

Posted

predpokladam, ze doobeda v praci a potom asi s drahym u nas na chate... teda, ak to vyjde...

alebo ako vzdy doma pred telkou... :lol:

Posted

Do obeda v práci a potom doma. A večer do ulíc Bratislavy. Pozrieme si nejaké koncerty, ohnostroj a potom u niekoho na byte zaparkujeme a ..... :) :) :lol: a na druhý deň ;) ;)

Posted

do večera doma potom prídem pozrieť tlupu ožranov na Trenčianskom námestí pozrem ohňostroj a pojdem domov :lol:

Posted

Linkman a o polnoci sa na katolícku omšu nechystáš?

Posted

No uvidím ako bude reagovať dcérka na petržalský ohňostroj. Doteraz to vždy prespala. Uvidíme či budem chlastať, tento rok sa moc na to necítim ale určite bude dobrá domáca oslava. Do ulíc tentoraz ee.

Posted

nemam rad silvestra neviem co je na tom take vzdy to bolo tak ze som spal pred polnocou ma mama zobudila pripili sme si a siel som spat dalej

phersu...pozeram a nestacim sa divit :lol: tak to predsa som nasiel niekoho kto to robi ako ja :) sice som nespal vzdy...ale par krat uz ano...nechal som sa 10min pred tou "udalostou" zobudit..pripil..posedel a isiel znovu spat :);)