weirdo Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 ake vam chuti najviac? (moze byt aj TOP3, ked sa neviete rozhodnut) pijete ho hlavne v krcme ci aj doma, od chuti? ake unikatne pivo ste uz pili? no a co by to bola za tema, keby som sa nepytal na rekord :lol: upozornujem, ze toto je tema vyhradena len zlatistemu moku, tak nespajat s Alkoholom!
Sniper Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Kedysi Gambrinus. Ale raz som sa z neho tak pošablil že odvtedy mi nereže. Inak Topvar 12. Ale pivo pijem málo. Viac mi chutí fľaškové ako čapované, má väčšiu silu.
Wink Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Najlepsi je Chorvatsky Ledger Pan to vam poviem. Pivo nemusim, ale toto mi chutilo.
cizy Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 ja v poslednej dobe dost pivárčim pijem ho vsade, v podnikoch a v poslednom case hlavne doma pri pocitaci, vzdy si zbehnem do potravin 50m kupit 3-4 plechovky, ktore si potom pekne vychutnavam a ked ich vypijem idem spat. oblubene piva? plzen, staropramen, kozel, ale mmam rad aj slovenske, si dam ked je unikatne pivo? belgicke a mexicke asi unikatne nie su, takze asi nic vynimocne som este nepil rekordy som este neskusal
weirdo Zverejnené 29. August, 2006 Autor Zverejnené 29. August, 2006 tak ja sa pochvalim... najviac mi chuti Heineken, Hoegaarden, Stella Artois (v tomto poradi)pijem ho hlavne v krcmach, ale aj domov si kedy tedy kupim za flasticku-2unikatne som myslel ako neobvykle, mal som Nastro Azzuro (IT), Fosters (AU), Grolsch (NL) a par dalsichrekord ... je 8. po takych 5-6 vacsinou citim, ze zaludku uz staci.
RoSo Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Ak sa poriadne zamyslím a vrátim do dávnych čias, tak celkom dobré pivko bolo Heineken, Tuborg, Quiness a aj Maccabi. A samozrejme Šariš. :lol:
Sniper Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Ja si Kozla dávam u sestry v bare. Inak pivu moc neholdujem. Dám si bežne maximálne tak 2 veľké a možno ešte 1 malé (samozrejme nejaká tá vodka k tomu, však game? :lol:) Rekord sú myslím 4 (veľké).
game Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 ... u sestry v bare. Inak pivu moc neholdujem. Dám si bežne maximálne tak 2 veľké a možno ešte 1 malé (samozrejme nejaká tá vodka k tomu, však game? :lol:) áno, prekladať pivo s vodkou je špecialitka podniku :) prináša nečakané a pamätné zážitky :) aby som zostala pri pive : možno pivo má rado mňa, ale ja nemám rada pivo ;)
Wink Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 prináša nečakané a pamätné zážitky :lol: Hmm podla mna ani nie stale pamatne, ci pamatane :)
cizy Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 piv som vypil najviac po sebe zatial 6, ale dokopy mi nic nebolo, asi s ispravim v tento tyzden jeden pivny vecer, aspon 10 nech dam
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 no ja pivo vobec nepijem. to uz skor hocico ine. ale pivo vobec.
Andulqa Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 nuz ja pivo nemam rada, chuti mi pivo so spritom, mozno je to barbarstvo, ale tak mi to chuti, obcas si dam a je mi jedno ake :lol:
Nokia Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 pivo samotne mi nechutiandulqa ak sa nemylim tak pivo so spritom sa nazyva radler, je to celkom chutne :lol: rekord co som videl tak bol kolega vychodnar na jednej akcii, od stvrtej poobede do stvrtej rano vypil 36 piv.. a to neratam tvrdy chlast :)
RoSo Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 Môže byť, u nás sa chlasce dosť surovo. Keď som chlastal, nerobilo mi starosti, či je lepšie pivo, víno či tvrdé. Hlavne nech je toho veľa. Teraz cez leto sentimentálne spomínam na chuť pivka - také fajné orosené. Nesmiem sa poddať.
weirdo Zverejnené 29. August, 2006 Autor Zverejnené 29. August, 2006 este je taka riadna kombinacia - do pollitra piva sa hodi poldecak s mentolkou. vola sa to diamantove oko a uz z dvoch riadne chyta. v Brne mame stredoveku krcmu a maju tam fantasticku vec - korma sa tomu nadava. je to pivo s medovinou. 3 az 4 a aleluja so mnou. je to strasne dobre. ale stoji to padika.
Andulqa Zverejnené 29. August, 2006 Zverejnené 29. August, 2006 andulqa ak sa nemylim tak pivo so spritom sa nazyva radler, je to celkom chutne :lol: hej hej, to je ono :) nebola som si ista ci sa to tak vola, kedysi davno pred par rokmi som to ochutnala v nemecku, potom som na to zabudla a potom som si na to nedavno zas spomenula, tak som si spravila a bolo to mnam :)
arwiel Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 mne je to vlaste úplne jedno aké pivo pijem, chodievala som na pivo s jedným kamarátom, pivo mi ho dosť pripomína, no zmenili sa medziľudské vzťahy a pivko už ani nepijem... nemám s kým...
hisham Zverejnené 30. August, 2006 Zverejnené 30. August, 2006 No pivo... mňam. Je mi v podstate jedno, aké je. Ale najlepší je taký orosený čapák, ešte keď ho mám s kým piť. Rekord je 6 veľkých :lol:
Sniper Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 S Linkmanom sme boli v Country, dali sme si Staropramen 10%, teplota správna, celkom nám chutilo.
Darkman Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 pivko mnam :lol: Najradsej mam Kelt, potom Kozla a treti v poradi je Zlaty Bazant :)
tomba Zverejnené 2. September, 2006 Zverejnené 2. September, 2006 Aj ja som odchovany na pivku,poradie1.Heineken (dobre pivko a naviac Jennifer Aniston v reklame :lol: )2.Kelt(viac-menej pravidelne)3.Budvar(nezabudnutelny Hodokvas 2005)
Nox Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 ake vam chuti najviac? (moze byt aj TOP3, ked sa neviete rozhodnut)Starobrno pijete ho hlavne v krcme ci aj doma, od chuti?V krčmě nebo na akcích s kamoši ake unikatne pivo ste uz pili?žádný no a co by to bola za tema, keby som sa nepytal na rekord biggrin.gifrekordy neprovozuju :lol: 3
phersu Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 Jednoznačne Kozel, Kelt a samozrejme PLZEŇ :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz