bobsapp Zverejnené 11. Február, 2008 Zverejnené 11. Február, 2008 :lol:+topvar, staropramen ....10°-budvar, heineken
phersu Zverejnené 11. Február, 2008 Zverejnené 11. Február, 2008 bobsapp tebe nechuti Heineken???? Ved to je jedno z najlepsich piv, hned mam nan ho chut ked o tom pisem :lol:
bobsapp Zverejnené 12. Február, 2008 Zverejnené 12. Február, 2008 Zvyčajne pijem len pivo. Ale na Beefree bolo iba Heineken. Za celý večer som mu neprišiel na chuť. Na druhý deň som skončil pri Redbulle :lol: ad otázky.- doma nezvyknem- max. nikdy som tak nešiel, ale tých 12 za večer už určite padlo. Ale zvyčajne 7-8 stačí
arwiel Zverejnené 16. Február, 2008 Zverejnené 16. Február, 2008 na prednáške z Dejín a kultúry som bola v živote len raz keď nám docent zapisoval ABS. ... tak som túto tradíciu nechcela zmeniť, ukecala som spolužiačku nech tam ani ona nejde, vliezli sme do krčmy a dali si Starobrno... mňam...
cizy Zverejnené 11. Marec, 2008 Zverejnené 11. Marec, 2008 no asi si spravim aj ja rebricek: 1. Budweiser2. Staropramen3. Heineken, Pilsner
arwiel Zverejnené 7. Máj, 2008 Zverejnené 7. Máj, 2008 včera som mala viac piva na sebe ako v sebe... obliala ma peva keď mi chcela dať napiť počas toho, ako som telefonovala... no a to predieranie sa davom... bola som v pivovom náleve... :lol:
weirdo Zverejnené 7. Máj, 2008 Autor Zverejnené 7. Máj, 2008 celkom dobre pivko je aj Pardal, od Budvaru. Je to nieco ako Gambac od Plzne a stoji 7.50 :lol: inak neviem, ci som to nepisal - svoj rekord zvysujem na 16 a uz to nehodlam prekonat. dozivotne stacilo :)
Sniper Zverejnené 7. Máj, 2008 Zverejnené 7. Máj, 2008 Inak Topvar 12. Ale pivo pijem málo. Viac mi chutí fľaškové ako čapované, má väčšiu silu.Prekvapilo ma, že som vypustil takúto kacírsku hlášku, ukľudnil som sa keď v ďalších príspevkoch som napísal, že Topvar už nie, ale Staropramen. Za tým stojím doteraz. Staropramen je najlepšie pivo aké som doteraz pil, ale neochutnal som všetky druhy piva.
alfi Zverejnené 8. Máj, 2008 Zverejnené 8. Máj, 2008 Iba desiatku, može byť Gambrinus, Staropramen, Starobrno, Kelt a najradšej točené
arwiel Zverejnené 16. Máj, 2008 Zverejnené 16. Máj, 2008 v poslednej dobe mi veľmi začalo chutiť pivo... :lol: chodíme so spolužiačkami, keď máme voľno v škole, teraz skôr po skúškach zapíjať smútok, príp. oslavovať... :) pijem Corgoňa, Bažanta, Topvar a Kozla.... :)
littlemouse Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 v poslednej dobe Starobrno, predtym Kelt, ale ten sa nejak potentoval. ked nic ine, tak aj bazant. snazim sa to striedat, nikdy mi nechuti dlho jedno pivo. inak aj plzen musim spomenut :lol: rekordy zatial ziadne, exoticke piva asi ziadne ak nepocitam mexicke.
Bijou Zverejnené 7. Jún, 2008 Zverejnené 7. Jún, 2008 neviem, ako je to možné, že až teraz som podľahla Pilsneru. Nič lepšie som nikdy nepila !!!! Objavujú sa mi chute kúpiť si len tak jedno na doma ku knihe, čo som nikdy predtým neurobila :lol: Pilsner, božský nápoj...
weirdo Zverejnené 7. Jún, 2008 Autor Zverejnené 7. Jún, 2008 hhe, Plzen je perfis pifko :) teraz som prisiel z obchodu, ideme si s kamosom dat poobedne pivka k filmu ... a objavil som volaco menom Primator neviemaky, ma to 21 stupnov a 9% ... sila :lol:
wysky Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 Staroprameň, Plzeň, Budvar (občas, ale iba 10tku), Šariš. Občas, keď sa stretnem s jedným kamarátom tak ideme v KE do Irishu a dáme si nejaké sklepní...
Bijou Zverejnené 8. Jún, 2008 Zverejnené 8. Jún, 2008 Som nútená pozmeniť rebríček, asi som sfajnovela, "dotyčné" pivá, čo uvádzam v novom rebríčku som, samozrejme, pila už pred zostavením prvej top 3, ale asi som vtedy veľa chlastala a mala som otupené chuťové bunky :lol: inak si neviem vysvetliť, že v mojej prvej top 3 nefiguroval Pilsner a Kelt Takže po novom:1. Pilsner2. Gambrinus3. Kelt Na prvé miesto by som zaradila ešte aj Hoegarden, ale keďže styk mojich pier s týmto lahodným nápojom by sa dal zrátať na prstoch jednej ruky, nebdem to tam dávať :) ale je to dobrota !!! Pre porovnanie - stará Top 3-ojka: 1. Gambrinus2. Budvar, Kozel3. Zubr A mám nový rekord - 6 :)
arwiel Zverejnené 5. Júl, 2008 Zverejnené 5. Júl, 2008 ja jednoznačne Kozel! :lol: od kedy som v BA, stále pijem pivo, denne... najprv som bola na fľaškového kozla, potom som si kúpila plechovku Kozla a Corgoňa... no a v práci len padajú čapované nealká... pivko... :) :)
bobsapp Zverejnené 9. Júl, 2008 Zverejnené 9. Júl, 2008 včera nebolo čapované, takže plechovkový Kelt. Žiadna škoda :lol:
Klingonka Zverejnené 10. Júl, 2008 Zverejnené 10. Júl, 2008 Nechápem ako niekomu môže chutiť pivo. Ešte čierne sa dá. A hlavne takých ktorí to pijú skoro každý deň a na kvantá.
Ryan Giggs Zverejnené 10. Júl, 2008 Zverejnené 10. Júl, 2008 Nechapem ako niekomu môže nechutiť pivo. :lol:
Bijou Zverejnené 16. Júl, 2008 Zverejnené 16. Júl, 2008 tak po dvoch týždňoch na cestách môžem svoju zbierku obohatiť o množstvo tamojších piviek... celkom mi chutilo modré Obolon (Ukrajina), Slavutyč, Lvivske... každý deň padlo minimálne jedno-dve, občas viac... musím si dať po tejto dovolenke pivnú pauzu, spozorovala som, že tri pivá mi už nič nerobia :lol:
cizy Zverejnené 25. Júl, 2008 Zverejnené 25. Júl, 2008 ja som na dovolenke tiez kazdy den pil pivo a teraz som si na neho zvykol nejak, ale uz som nemal par dni inak aj tento pan ma rad pivo
Bijou Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 tak som si v sobotu "vylepšila" osobný rekord z 5 na 7, mojím problémom ale je, že nedokážem piť len pivo, ale musím do toho ešte kadečo primixovať, najčastejšie vodku, ten nasledujúci deň potom stojí naozaj za to aká som sprostá a mátožná...aaaaa
Eiensama Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 ah, bijou, no ked sme s arwiel odchadzali, tak si bola prave na siestom, nie? :lol: pivo... mam a nemam rada :) nemam nejaky ten top tri, lebo este pijem pivo malo... pivo mam rada preto, lebo ked je tak dobre vychladene, a pri tom cigaretka a pohodlie... mnam. tod proste skvela kombinacia, fajnovo sa mi pije ked som v dobrej spolocnosti, beriem ho vtedy doslova ako ceresnicku na torte.... samo, ze niekedy si objednam pivo neznameho (vid ako hocijakeho) druhu, odpijem si a potom len tak potom cumim, ze "hentu brecku mam vypit?!"... tiez mi zas kazdy druh nechuti, ale cihnem podla bijou, tak sa zda, ze dievca vie, co pit :) a napisala som ze mi chuti a aj nechuti... mam vrodeny odpor voci alkoholu. neznasam alkohol do morku svojej kosti. a hoci ma pivo v sebe len minimum alkoholu, aj to mi staci uz len na to, aby to vo mne vzdubilo obrovsky odpor... a preto u mna hlavne zavazi spolocnost a dobra atmosfera. ked mam to, tak ani nevnimam, ze pijem pivo... ale proste dobry amok jooooj ;)
Bijou Zverejnené 2. Marec, 2009 Zverejnené 2. Marec, 2009 práveže len 4 tam padli, to som sa až inde doriadila, tak snáď ma nemáte za alkoholičku, to ja len raz za čas :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz