Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja uz tu radsej nepisem moje excesy, este by ste ma mali za ozrana

Zverejnené

niesom nejaky velky pivar ale>corona{ide dost do penazi :lol: },velvet a z nasich asi bazant

nezvycajne{jsie} piva co som pil>leffe,hoegarden forbidden fruit a potom malinove pivo

pivo pijem najcastejsie v krcme alebo este ked je opekacka/zur atd...

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

už som veru dlho nemala pivko... je síce zimka, ale v dobre zakúrenej krčmičke... mám chuť... :lol:

Zverejnené

to je hrozné! všetci tu chodia na pivko a že by mňa niekto pozval, tak to nie! :lol:

Zverejnené

Ja som mal tiež včera nejaké to pivko. A teraz ma hlavička bolí.

Zverejnené

3 naj......starobrno, budvar, cerna hora,

hlavne v krcme ale nepohrdnem aj doma

unikatne jako rozne ale v tem ze nestoja za rec ale napr. v brne PAEGAS

rekord sedemnast pred piatimi rokmi zatial som neprekonal

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

No, teraz nemozem pit, ale vyhrava Topvar na plnej ciare. Velmi mi reze aj Kozel a hadam este viac Staropramen.

Zverejnené

prostor, v Pegase maju setsakra dobre pivko, to ti kvitujem :lol:

Zverejnené

Včera som bol s kamošmi na pive, dal som si Staropramen, veľmi dobré pivo.

Objednal som si ďalší, ale barmanka bola asi naliata a doniesla mi Topvar. Hnusná chuť. Vôbec mi nechutilo, 3x som si cucol a koniec. To sa nedalo piť. Ale kedysi pred rokmi mi chutil..

Zverejnené

Tak to bolo z dna suda, Topvar je totiz UNIKAT! Dnes som jeden mal. Ale inak Staropramen, ako vravis. 7 velkych a 1 male v ramci kamaratskych oplacaciek.

Zverejnené

To pivo muselo byť nejaké zrezané, lebo Topvar som pil dávnejšie aj predtým ale chuť bola v pohode. Teraz to bol hnus.

Zverejnené

naposledy som mala pifko pred tyzdnom, ked som priletela do Prahy...ktosi ma pozval, vsak ani neviem co som pila :lol:

ale inak som si vychutnavavala budwara v Manchesteri...priamo capovany od Cechunov v ceskom bare...

Zverejnené

no to teda, pod zákonom to je a už by to pivo pila :lol: :) :)

Zverejnené

Axel, nekibicuj :lol:

nut - hodinu to má 18 a už sa hrá na dospelú :)

Zverejnené

Jo, rataju sa aj dve? Bez ohladu na pocet vypitych Fernetov a vin?

Zverejnené

nut - hodinu to má 18 a už sa hrá na dospelú

nehrá. machruje :lol:
Zverejnené

hmm,dala by som si, v spoločnosti fajn ľudí

takže dúfam, že ku koncu toho decembra to TN stretko vyjde...a my si dáme pár škopkov :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

tak som si spomenula... spolužiak mi visí pivo... hmmm.. tento rok ma už nepozve... :lol: /ale zas... aspoň nie som jediná, čo ide s restami do nového roka :) /

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov