Skočiť na obsah
  • Štatistiky blogov

    172
    Blogov
    526
    Zápisov

Himalájsky denník

  • zápisov
    28
  • komentárov
    9
  • zobrazení
    10 410

11.mája – Z Nepálu do Bangladéša


miracle

397 zobrazení

Od rána vegetíme v hoteli. Čo sa týka stravy, Biman sa o nás stará dobre – máme tu raňajky aj obed, pretože sa letí až popoludní. Ubytované sme priamo v najrušnejšej turistickej štvrti, a tak doobeda vyrážame do káthmandských ulíc. Pri včerajšej večernej prechádzke ma fascinovali rozsvietené lampióny, tak si dnes jeden za dolár kupujem. Po obede končíme znova v našej obľúbenej pekárni na terase – tentokrát naposledy.

Okolo štvrtej sme na letisku a po siedmej konečne odlietame – do bangladéšskej Dháky. Tu pristávame večer a je jasné, že ďalej sa dnes nedostaneme.

Pracú nás z letiska do hotela. Bangladéš je v trópoch, i teraz neskoro večer je tu aspoň 35 stupňov a vysoká vlhkosť vzduchu. Zo sľubovanej klimatizácie je na štvorposteľovej izbe akurát veľká vrtuľa na strope. Nie je zrovna chladno, po večeri zaspávame polonahé pod plachtami.

0 Komentárov


Odporúčaný komentár

Nie sú tu žiadne komentáre.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov