Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ked mam cas a naladu tak Pingus. klon Lemmingsov pre Linux.

Zverejnené

Starý dobrý klasický UNREAL

Tiež som ho včera začal.
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

v sucasnosti hravam len 2 hry...

1. TRAVIAN - to hravam dlhodobo uz od leta :lol: teraz uz na 3 severoch

2. NHL 2008 - to som nedavno dostal na tu hru chut a dost ma to chytilo aj

Zverejnené

HMm prave vcera mi skoncilo wowko, ale ja som ho nehral uz asi od zaciatku noveho roka (Chudak moji milovani Blanici nemali healera :lol: ) ale ten efekt keby ste vedeli, zrazu som mal tolko volneho casu a stihal som spravit tolko vela veci. Hmm asi koncim uplne s wow, este neviem isto, predsa je to srdcovka ale hlavne strasny pozierac volneho casu.

Ale inak v poslednom case mastim OGame

Zverejnené

Jouzin ogame sem hrál taky, ale protože mi tam pořád někdo dával moje lodě a suroviny do sběru;) , včetně silvestrovské půlnoci, tak

... ale vrátil sem se k jedné takové komornější - Age of Expansion

Nějak sem si neuvědomil, že do téhle sekce patří i webovky, tak tu něco uvedu, třeba se někomu

něco z toho bude líbit - Melior Annis, WebGame

něco ze třídy - StarGate webgame, Mystical Wars

(taky něco kutím, třeba z toho časem něco bude :lol: )

Zverejnené

Dnes som dohral C&C Tiberian Sun a idem si zahrat jeho datadisk: "Firestorm"

Po tejto gameske bud C&C 3 alebo nieco ine....napriklad tuto spominany UNREAL......akoze peckova gamesa....uz som ju presial snad 1000krat....ale vzdy je to nieco nove a hlavne pod najtazsou obtiaznostou a v tej padnutej lodi ISV Kran je to nehorazny horor.......najkonkretnejsie aj mam na mysli pasaz, kde ma clovek zdrhnut pred nekonecne vela Skaarj a potom v rychlosti zapnut silove pole, aby nepresli....no kraaasa.

A este uvazujem aj o hre: "Hostile Waters"

Zverejnené

Hostile waters? To som kedysi hral, aj ma to ak sa dobre pamätám celkom bavilo, len som to odložil a potom sa k tomu nevrátil... :lol:

A Unreal jedine na Unreale - aby to malo tú správnu šťavu :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

ProEvoSoccer 2008

- no ten hrám stále, ale rozbehol som si MasterLeague

Zverejnené

UFO Aftershock, v januari tusim vysiel v Leveli a ja pako som pred polrokom kupoval originalku takmer za dvojnasobok. no co, aspon mam krajsi obal.

a online Gladiatus.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Posledne dni som sa seriozne zazral do Civilization 4 :) :) :lol: ;)

Zverejnené

ja v poslednom case Sims 2 lebo wowko doslo :lol: a nejako sa mi to nece znova platit. Alebo este mam celkom chut na Emergency 4 zahrat alebo sa vratim a dokoncim svoje FS lodky a FS kampan.

Zverejnené

NFS: Pro Street na novej grafike :lol: A o chvilku sa do nej znova ponorim.

Zverejnené

Tak ja som zas prestriedal - momentálne mám rozohraté dve hry:

- Deus Ex

- Praetorians

Aj keď začala zas škola, to sa k nim asi moc nedostanem... :lol:

EDIT: A na NHL '93 som skoro zabudol :)

Zverejnené

dnes som si odohral ďalšiu krátku mapku v UFO: Aftershock a stala sa mi tam zaujímavá vec:

všetci vedci z HQ na orbitálnej stanici opustili labáky a so zbraňami v ruke obsadili veliteľský mostík. jeden z nich predstúpil a vysvetlil situáciu:

"přinášíme vám poselství Vesmírných lidí. mír musí být udržen za jakoukoliv cenu. musíte odložit zbraně, jinak budou použity i proti vám."

potom vypukla prestrelka medzi vzbúrenými vedcami a teamom kyborgov - veteránov s ťažkým vybavením, ktorí pribehli z ubikácií. teraz nemám žiadneho vedca a výskum klesol na 0%, JA TOHO SPAMERA BLÁZNIVÉHO DORAZÍM!!!

:lol:

Zverejnené

ArmA - Armed Assault

The Ultimate battlefield simulation

Zverejnené

taktiez Age of Mythology uz sa tesim kedy nutrinecka prinesie datadisk aby som mohol pokracovat :lol: bo dnes som uz presiel celu kampan

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

stava sa zo mna profesionalny sniper...zacal som s hrou Sniper. Art of Victory :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov