RoSo Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Ja práve hrám Star Wars: Knights of Old Republic a nainštalovanú mám ešte Dungeon Siege 2. K nej sa vrátim neskôr - možno.
Ignatius Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Na DS 2 si rezervuj dosť času ak sa rozhodneš k tomu vrátiť, s bratom to máme rozohraté po sieti, veľa hodín sme pri tom zabili a stále sme to ešte nedohrali... Ale je to super kúsok :) No popri Dungeon Siegi 2 momentálne frčím na FreeSpaci 2 :) (oživovanie spomienok ;) :lol: )
Nokia Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 no pravidelne hravam ultimu onlinepopritom mam rozohraneho DOOM 3 a teraz som zacal heroes of might and magic V
havarka Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 akurat vcera som stiahol GTA : III a drtim to, uz som v druhom meste :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Posted June 3, 2006 Posted June 3, 2006 uz si letel v helikoptere? nasadni do helikoptery na streche nemocnice a rob tam bordel, kym ta nezacnu nahanat vsetci ACAB-ovia z mesta :lol: :)
VERTi60 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Hrám ak si nájdem čas. Zo single player hier hrám TBP, FS1/2/+ a z multiplayer hier hrám NetStorm, ktorý doporučujem každému kto má náladu skúsiť niečo originálne.
Andulqa Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 som pred par dnami dohrala Broken Sword 3 (BS1 bola mojou prvou adventurou :lol: :)) a teraz som nainstalovala Indigo Prophecy (alebo Fahrenheit v niektorych krajinach), je to super akcnejsia adventurka :) velmi dobre spracovana, aj ked som zatial len na zaciatku, ale stale sa o niecom treba rozhodnut, nie je to totiz linearne (teda, ako v com:)) a dokonca na to rozhodovanie mate len urcity pocet sekund, takze fakt super ;) a na priatelovom notebooku (na mojom staruckom kompe to nejde spustit) mam rozohraty Dreamfall (Longest Journey 2) na ktory som cakala 5 rokov, kedze prvy diel radim k najlepsim adventuram ake som kedy hrala, ten pribeh ma chytil za srdce, mohli by to vydat aj knizne, nevahala by som s kupou ;)
havarka Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 COUNTER STRIKE 1.6 NON-STEAM na Matejovom Lamas Serveri aj s AJK om ;-) brutalna hra, ak mate microfon...
VERTi60 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Začal som RA2 sériu, potom prejdem na Generals Online. Samozrejme, NetStorm online tiež vždy keď je treba.
tomassi Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Konečne som dokázal nehrať ProEvoSoccer5 dal si tam Residen Evil 4 nenormálna hra najlepší survival-horror všetkých čias s perfektnou hrateľnosťou
Hedgehog Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Popoludní som sa vrátil k Zume. Je návyková... :lol:
Ignatius Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Momentálne Axelovu kampaň Aftermath pre CFS a popri tom mám rozohraté Princ of Persia Warrior Within (u oboch platí, že oproti originálom resp. starším verziám je to oveľa väčšia "ekšn" :lol: )
tomassi Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 vrátil som sa k EYE TOY eye toy : PLAY eye toy : PLAY2 SEGA SuperStars
Darkman Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 jednu z najlepsich alternativnych (mimo C&C Systemu) Real-time strategii: ORIGINAL WAR
bazalka Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 joj, viper racing, niekedy som to drtil(dokonca aj moj otec :lol: a vzdy ked som mal lepsie casy tak bol taky nervozny ze ani zaspate nemohol :) ) no ja som vcera zase stiahol Football Manager 2006 a ta svina zase nejde :)
RoSo Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 takú malú časovo omedzenú blbosť - volá sa to Talismania DeLuxe a nainštalovala to manželka. Ale je to celkom milé, len si neviem predstaviť, že by som pred tým mal stráviť pár hodín.
Recommended Posts