Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja práve hrám Star Wars: Knights of Old Republic

a nainštalovanú mám ešte Dungeon Siege 2. K nej sa vrátim neskôr - možno.

Posted

Na DS 2 si rezervuj dosť času ak sa rozhodneš k tomu vrátiť, s bratom to máme rozohraté po sieti, veľa hodín sme pri tom zabili a stále sme to ešte nedohrali... Ale je to super kúsok :)

No popri Dungeon Siegi 2 momentálne frčím na FreeSpaci 2 :) (oživovanie spomienok ;) :lol: )

Posted

no pravidelne hravam ultimu online

popritom mam rozohraneho DOOM 3 a teraz som zacal heroes of might and magic V

Posted

akurat vcera som stiahol GTA : III a drtim to, uz som v druhom meste :lol:

Posted

uz si letel v helikoptere? nasadni do helikoptery na streche nemocnice a rob tam bordel, kym ta nezacnu nahanat vsetci ACAB-ovia z mesta :lol: :)

Posted

Hrám ak si nájdem čas. Zo single player hier hrám TBP, FS1/2/+ a z multiplayer hier hrám NetStorm, ktorý doporučujem každému kto má náladu skúsiť niečo originálne.

Posted

som pred par dnami dohrala Broken Sword 3 (BS1 bola mojou prvou adventurou :lol: :)) a teraz som nainstalovala Indigo Prophecy (alebo Fahrenheit v niektorych krajinach), je to super akcnejsia adventurka :) velmi dobre spracovana, aj ked som zatial len na zaciatku, ale stale sa o niecom treba rozhodnut, nie je to totiz linearne (teda, ako v com:)) a dokonca na to rozhodovanie mate len urcity pocet sekund, takze fakt super ;)

a na priatelovom notebooku (na mojom staruckom kompe to nejde spustit) mam rozohraty Dreamfall (Longest Journey 2) na ktory som cakala 5 rokov, kedze prvy diel radim k najlepsim adventuram ake som kedy hrala, ten pribeh ma chytil za srdce, mohli by to vydat aj knizne, nevahala by som s kupou ;)

Posted

Momentalne najcastejsie:

MP W3 FZ - DOTA :lol: :)

Posted

Momentálne aj Total Annihilation

Posted

COUNTER STRIKE 1.6 NON-STEAM na Matejovom Lamas Serveri aj s AJK om ;-) brutalna hra, ak mate microfon...

Posted

Začal som RA2 sériu, potom prejdem na Generals Online.

Samozrejme, NetStorm online tiež vždy keď je treba.

• 2 weeks later...
Posted

Konečne som dokázal nehrať ProEvoSoccer5 dal si tam Residen Evil 4

nenormálna hra

najlepší survival-horror všetkých čias s perfektnou hrateľnosťou

Posted

Popoludní som sa vrátil k Zume. Je návyková... :lol:

Posted

Momentálne Axelovu kampaň Aftermath pre CFS a popri tom mám rozohraté Princ of Persia Warrior Within (u oboch platí, že oproti originálom resp. starším verziám je to oveľa väčšia "ekšn" :lol: )

Posted

heh CS1.6 rulezz :lol:

Posted

Vrátil som sa k Dungeon Siege 2.

• 3 weeks later...
Posted

ja som práve dohra H-L 2 :lol:

• 2 weeks later...
Posted

joj, viper racing, niekedy som to drtil(dokonca aj moj otec :lol: a vzdy ked som mal lepsie casy tak bol taky nervozny ze ani zaspate nemohol :) )

no ja som vcera zase stiahol Football Manager 2006 a ta svina zase nejde :)

• 4 weeks later...
Posted

takú malú časovo omedzenú blbosť - volá sa to Talismania DeLuxe a nainštalovala to manželka. Ale je to celkom milé, len si neviem predstaviť, že by som pred tým mal stráviť pár hodín.