Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ja hram momentalne na jednom ceskom serveri World of Warcraft. Som sa na to namotala tak pred stvrt rokom a este stale sa mi paci. Len som este nikdy nemala lvl 60,lebo bol stale wipe ked som mala len 30 :lol:

Inak si este raz za cas rada zahram dotu, ale v poslednom case uz ani nie.

Zverejnené

No poletujem vo FreeSpaci, okrem toho Metal Gear 2, podľa nálady, ale hlavne čakám na tretiu časť trilógie - Prince of Persia: Two Thrones

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Ja som si uz asi piaty krat nainstalovala GTA trojku a zasa ju idem prejst. Aj ked uz viem vsetky misie naspamat :lol:

Zverejnené

pred týždňom som dohral Kotora II a teraz zase pobehujem po trávnikoch v PES 5.

bái d wey: čakám na NHL 07

Zverejnené

NHL 07 uz mam 2 dni doma a este som to ani nenainstaloval a vobec ma to nelaka kedze je to EA

a teraz sa hravam:

Settlers II.

The Sims 2 (ta svina zabera 8GB)

NFS Most Wanted (ja viem ze je to EA ale je to dobre na odreagovanie)

Zverejnené

4Mazmar: hej, ale máš americkú verziu a ja chcem s českou lokalizáciou a komentárom takže si do zajtra počkám

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

hmm .... počíta sa aj to, keď si tu len tak hľadám obrázky ? :lol: .. hrám sa :)

Zverejnené

Najnovšie mydlím na compe MOO2

desný zabiják času....neni divu, že sa ráno neviem vyhrabať z postele.... :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

FreeSpace -> komplet vsetko od Shivana......Potom Max Payne, dalej GTA3 az po San Andreas, Beyond Good & Evil, Wing Commander.....ak sa mi to dotaha uz konecne.......no a potom neviem :lol: Hlavne na Wing Commandera sa VELMI TESIM.......totiz mam doma aj 3,4,5...ale vsetko Deutsch, takze teraz konecne ENG version taham :)

• Pred 4 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Uz dobre 4 dni mame so spoluziakom zo ZS rozohratu particku v Empire Earth... dali sme si mapu stredomorie, lahku obtiaznost 2 vs 6 lahkych kompov spolu, hrali sme od doby medenej

teraz sme uz v dome modernej (akoze dnesok) a front medzi nami a superom sa posuva minimalne raz tam a raz spat... je to strasne vyrovnane, uplna stujdena vojna :lol:

kedze ja (cerveny) som od supera oddeleny morom, a vylodenie pri ich sile neprichadza do uvahy, bol som nuteny prejst na spoluziakov front (modry) a tam bojovat... ten svoj som ale musel zabezpecit :)

proti vylodeniu a dobiedzaniu vezami, proti atomkam a inym lietadlam protileteckymi delami... ;)

aby som si bol isty ze sa nemusim bat, tak som nesetril :)

kuk

Obrázok

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Bully

v Európe sa to volá Canis Canem Edit

GTA-čko môže ísť oproti tomuto húliť handry

Zverejnené

LOTR, ale na Gimlim ma serie, ze ho casto nie je vidnov zaplave protivnikov a popri Legolasovi a Aragornovi....

Zverejnené

hmm.. arcanum jedna z hier, ktoru nie a nie zohnat :lol:

a aby som nebol offtopic, tak momentalne hravam hlavne dotu :)

Dokonca dnes sa mi podarilo aby boli moje herne vykony streamovane live na www.pg24.tv :)

Zverejnené

Fahrenheit......teraz neviem, ale asik Max Payne :lol: Alebo Wing Commander.....ale este som nedotahal IV. diel.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov