Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Veci neposielajte, vyzbieralo sa toho už veľa. Mesto Prešov na svojich stránkach zverejnilo účet, kam môcť poslať peniaze. Veľa ľudí už poslalo.

• Pred 11 mesiacmi...
Zverejnené

Citát

Zomrel zakladateľ rockovej skupiny Omega László Benkő

Po dlhej a ťažkej chorobe zomrel vo veku 77 rokov zakladateľ jednej z najúspešnejších maďarských rockových skupín Omega - László Benkő. (...) 

Najznámejším hitom Omegy je skladba Gyöngyhajú lány (Perlovlasé dievča), ktorú naspievala v roku 1995 aj skupina Scorpions s názvom White Dove.

• Sorry! 1
Zverejnené

To mi je luto... prave pred par dnami som ich vsetkych pozerala ... niekto spomenul... oni vsetci uz okolo 80...

A tento rok oslavili 60 rokov na scene, zacali ako spoluziaci... a vsetci boli vystudovani inzinieri, ktori nikdy vo svojom fachu nepracovali, a tak to bolo dobre. Tak to malo byt.

nech mu je zem lahka.

• Páči sa mi to 1
Zverejnené

nech mu je zem ľahká.... ale má nesmrteľnú ruku...

mimochodom, myslela som si, že je starší... mal len 60.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

odišiel mladý človek, plný života, čestný, dobrosrdečný, veselý, so zmyslom pre humor...jeho život vyhasol,  smútime, a s láskou spomíname.. Odpočívaj v pokoji Matúš...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

MNÍCHOV. Bývalý nemecký futbalový reprezentant Gerd Müller zomrel v nedeľu vo veku 75 rokov. Počas kariéry sa stal majstrom sveta i Európy a s 365 gólmi vytvoril strelecký rekord najvyššej nemeckej súťaže.

V posledných rokoch života trpel Alzheimerovou chorobou. "Vždy bol bojovník, celý život bol statočný a je taký aj teraz. Gerd sa v spánku blíži k svojmu koncu," vravela jeho manželka Uschi Müllerová v novembri minulého roka.

Sportnet, TASR

R.I.P.

Bol to môj najobľúbenejší európsky futbalista, už od detstva. Nech odpočíva v pokoji...

• Sorry! 2
Zverejnené

áno... fandili sme mu ešte ako deti, čítala som, len som to zabudla sem dať.
práve som na to pozrela: narodil sa r. 1945, oženil sa r. 1967 a so svojou manželkou prežili v manželstve 54 rokov.

odpočívaj v pokoji.

• Páči sa mi to 1
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

@game  bol to skvelý hráč, ale aj sympaťák. Fandila som mu hneď po našich,  odkedy som ako decko čítala o ňom nejakú reportáž v tuším Kamarátovi. Tiež ich vtedajšieho kapitána F. Beckenbauera som uznávala.

• Díky! 1
Zverejnené

Ten bol inšpiráciou pre film Rocky. Údajne nikdy neprehral. Problém bol v tom, že nikdy neboxoval so súperom, ktorý by sa s nim mohol naozaj porovnávať. Vraj.

• Pred 2 mesiacmi...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Domorodec z hôr na Novej Guinei je šokovaný, keď vidí bieleho človeka prvý krát v živote. Pred rokom 1930 si horali žijúci na Novej Guinei mysleli, že sú jediní žijúci ľudia na svete.
IMG_20211120_134526.jpg

• Pridať bod 1
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

vo štvrtok 10. februára zomrel pán Diplomat Eduard Kukan.

Citát

Keď sa na Slovensku povie diplomat, mnohí si predstavia niekoho, ako bol Eduard Kukan. Prispel k vstupu krajiny do NATO aj Európskej únie.

Článok pokračuje pod video reklamou

K úspechu priviedol viacerých ďalších slovenských diplomatov – Ivana Korčoka, Maroša Šefčoviča či Miroslava Lajčáka. Viacerí, podobne ako on, študovali v Moskve.

Trojnásobný minister zahraničných vecí, dvojnásobný europoslanec, vo štvrtok vo veku 82 rokov zomrel.

Napriek vysokému veku stále pracoval. Našli ho vo štvrtok na Univerzite Komenského v Bratislave, kde bol odborným asistentom na katedre medzinárodného práva a vzťahov.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22838392/kto-bol-eduard-kukan.html

kukan.jpg

Zverejnené

Ľudia, ktorí sú aktívni a pracujú do tak vysokého veku nemajú kedy pochopiť, že zmyslom ich života bola ilúzia.

Nakoniec každý bude konfrontovaný s realitou smrti, keď už v podstate o nič nejde. Šťastie majú tí,  ktorých smrť je tak rýchla, že nemajú čas to poznať. Kukan to šťastie mal...

Zverejnené

mal. nad tým som premýšľala po správe o jeho smrti. pracoval a bolo po ňom. takto umrieť je požehnanie.

Zverejnené

Poznám ľudí, čo Kukana nemuseli, ale ja som ho vždy vnímal ako vysoko kultivovaného profesionála. Nie ako dnes, čo na uliciach vybľakuje z pozície "lídra opozície" idiot, čo už od roku 2014 nie je v politike.

• Pred 3 mesiacmi...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Manželka sa teraz vrátila z prechádzky a tvrdí, že videla v lese medveďa, ktorého sfotografovala. Vraj sa aj pohol.

Medved2.jpg.4e89b8374a33e158e123ff08ea676217.jpg

No neviem, snímku som zväčšil, je rozmazaná a ja tam maca nevidím... Ak by mala pravdu, potom je to prvý raz, keď sa tu, v Tribečskom pohorí, medveď objavil. Ale na tom mieste ma pes doviedol k strhnutému srncovi. Bol čerstvo zabitý, oči mal ešte lesklé. Jediné, čo mu chýbalo boli vnútornosti. Dúfam, že toho macka zajtra na prechádzke nestretnem.

• No neviem, neviem 1
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Nech odpočíva v pokoji.

V týchto časoch by jej rozvahu svet veľmi potreboval. Túto dámu som mala vo veľkej úcte.

• Díky! 1
Zverejnené

zoznam politicky činných ľudí, ktorých by si človek mohol vážiť, je zase o jedno meno kratší, a to už tých mien teda veľa nezostáva...

• Díky! 1

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov