cizy Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 SU 27 crash upozornenie: slabsie povahy nech nato neklikaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=pPRiw1gpNbU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 boha tam sa treba registrovat a to sa mi nechce :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=pPRiw1gpNbUDosť brutal. Takéto veci sa na pretekoch stávajú. Nechcel by som. A neviem kto tam nahrával takú gay hudbu, k tomu videu by sa hodilo niečo od Sepultury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajk Posted January 7, 2007 Share Posted January 7, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=66...82&q=crashs toto je da best... aj hudba Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoSo Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pPRiw1gpNbU This video has been removed due to terms of use violation. co tam bolo take nasilne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted July 15, 2007 Author Share Posted July 15, 2007 tu je nahrada, nepamätam sa ale ci je to to iste video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Nie, RoSo sa nepýta na to video SU-27, ale na ten zostrih z havárií na pretekoch áut.Našťastie mám zálohu a dokonca v lepšej kvalite, len tam pridám inú hudbu namiesto tej z gay párty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cizy Posted September 1, 2007 Author Share Posted September 1, 2007 toto je dost brutalne video Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sniper Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 Mne to pripadá ako fake od Pročka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 Neviem kam to mám dať ale možno som trafil TEPLIČKA NAD VÁHOM - Tridsaťjedenročnému Žilinčanovi, ktorý dnes podpálil telesné pozostatky Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom, považovanej za sväticu, hrozí jeden až päť rokov za mrežami. Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin hanobenia mŕtveho. zdroj toto keď som čítal tak som zosatal na pár minút zarazený, pred pár rokmi som bol aj ja sa na ňu pozrieť. Môže vlastne zdravý človek takéto dačo spraviť a ešte sa pri tom usmievať ako slniečko na hnoji :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 ja som si myslela že je to apríl ... nie je to apríl ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 zdravy clovek nie, ale debilov je este stale akosi vela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 game bohužiaľ to nie je apríl :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mgr. L.E.G. von Trips Posted April 1, 2009 Share Posted April 1, 2009 my sme na fakulte tiez najprv vraveli, ze to je urcite april. no nebol. ale prekvapujuca je klasifikacia toho cinu ako hanobenie zbytkov zosnuleho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted June 17, 2009 Share Posted June 17, 2009 Neviem kam to mám dať ale možno som trafil zdroj toto keď som čítal tak som zosatal na pár minút zarazený, pred pár rokmi som bol aj ja sa na ňu pozrieť. Môže vlastne zdravý človek takéto dačo spraviť a ešte sa pri tom usmievať ako slniečko na hnoji :lol: Podpaľač, ktorý 1. apríla zničil vzácnu múmiu Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom pri Žiline, vo väzení nakoniec neskončí. Okresná prokuratúra v Žiline totiž zastavila jeho trestné stíhanie, pretože pri zapálení relikvie bol nepríčetný. zdroj Super ešte raz super. Niet čo dodať. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted July 4, 2009 Share Posted July 4, 2009 dejú sa, toto je krásne :lol: : exkluzívna správa : Jediné vôbec známe afganské prasa vyšlo dnes z karantény - dva mesiace po tom, čo ho izolovali pre podozrenie z nakazenia vírusom prasacej chrípky - a môže sa opäť váľať v bahne kábulské zoologickej záhrady. Prasa je kuriozitou v moslimskom Afganistane, kde je bravčovina z náboženských dôvodov zakázaná. Do karantény ho umiestnili začiatkom mája po sťažnostiach návštevníkov zoo, ktorí boli znepokojení epidémiou prasacej chrípky v Afganistane. "Naši ľudia nerozumeli tomu, že choroba sa šíri len z človeka na človeka a mysleli si, že prasacia chrípka sa môže šíriť dokonca aj zo zoo, keď je tam prasa," Jediné prasa v Afganistane sa po karanténe vrátilo do zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Neviem kam to mam dať ale toto ma zarazilo, je to video z Rusko má talent. zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted October 30, 2009 Share Posted October 30, 2009 KANADA: Tínedžerku znásilnilo 10 chlapcov pred školou tak čo sa deje na tomto svete vážne nemá hranice, každého jedného nech vykastrujú / bez pardonu / !!! Pätnásťročné dievča znásilnili za dve a pol hodiny 10 chlapcov! Znásilňovaniu sa ľudské hyeny smiali, alebo si ho dokonca fotili. Prípad je šokujúci najmä preto, že k nemu došlo v bezprostrednej blízkosti strednej školy v kanadskom Richmonde, kam dievča chodí. Policajti ju našli znásilnené v blízkosti piknikového miesta zdroj Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 ten prvý prípad mi akosi unikol, ale o tomto sa dnes už hovorilo a písalo dosť a je to dosť desivé trochu mi to pripomína naše hrôzostrašné historky, s ktorými sme sa vzájomne strašili v detstve, len je to ... skutočnejšie. Za posledný mesiac sa objavil v hlavnom meste už druhý prípad prepadnutia mladej ženy injekciou. Oba spája aj miesto činu – zastávka MHD. Ketamín v injekcii polícia potvrdila zatiaľ len v prvom prípade. „Či bol použitý ketamín v oboch prípadoch, ukáže až toxikologický rozbor,“ povedala hovorkyňa bratislavskej polície Tatiana Kurucová. „Prípad vyšetrujeme ako lúpež.“ K napadnutiu 26-ročnej ženy prišlo v noci 17. novembra na zastávke MHD na Predstaničnom námestí. Neznámy páchateľ pichol obeti injekciu s doteraz neurčenou látkou, po ktorej žena stratila vedomie. Útočník jej následne ukradol kabelku. ... Muž s injekciou útočí na zastávkach bratislavskej MHD a ketamin : Ketamín je látka, ktorá sa využíva v humánnej a veterinárnej medicíne, vyvinutá firmou Parke-Davis (dnes súčasť Pfizer). Jeho hydrochloridová soľ sa predáva ako Ketanest,Ketalar a Ketaset. ... je považovaný za disociatívne anestetikum.wiki Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomassi Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 žeby sme tu mali slovenského DEXTERa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 stredoveký suvenír ... taký v amerike nemajú Američan odlomil šabľu soche z Karlovho mostu, chcel mať pamiatku :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopata555 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 to môže fakt iba Američana napadnúť :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom182 Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 taky maju aj v amerike, odlomil drevenu repliku mecu, take sa najdu aj v amerike :lol: Podnapilý Američan ulomil dnes ráno dřevěnou repliku šavle soše Turka ze sousoší svatého Jana z Mathy, Felixe z Valois a Ivana na Karlově mostě v Praze. Hodnota repliky byla zhruba 2000 korun, policie bude případ šetřit jako přestupek, informovala ČTK www.ceskenoviny.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
game Posted November 28, 2009 Share Posted November 28, 2009 ale stopercentne chcel v opitej hlave nie repliku, takže by som ho zbila jak hada, darebáka jedného Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts