buky Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 Takže protestné zhromaždenie v 1989 neviedlo k ničomu, len sa prejavili emócie. Alebo je nutné prejsť do revolúcie, aby nastali okamžité zmeny politického smerovania? Nenabádam, len sa pýtam.
irb Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 K roku 1989 nie je potrebné sa vyjadrovať. To je už dávna minulosť. Voľby ohľadne politického smerovania sa organizujú každé 4 roky.
buky Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 pred 10 minútami, irb pridal: K roku 1989 nie je potrebné sa vyjadrovať. To je už dávna minulosť. Takže predsa sa dajú cez emócie dosiahnuť zmeny. Je to síce krajné riešnie a nemusí vždy platiť, ale je. A na čo sú voľby, keď v totalitnom režime sú fraška.
irb Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 Určite sa dajú cez emócie dosiahnuť zmeny. Stačí si spomenúť na nejakú vytočenú manželku v dome... Zmeny jednoznačne nastanú. Ale ide o to, že človek v emóciách neprehliada do podrobností, čo presne spôsobuje.
tyso Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 Problem je to LEN, a tak to nie je. Mne ciste racionalne vadi to ze Fico zhorsuje nase bezpecnostne postavenie. A mam aj ine racionalne vyhrady. Ale necakam ze na zhromazdeni sa to da artikulovat. Su to AJ emocie, nepochybne. Ale nie LEN. To nie je o tom ze sa mi Fico nepaci a nemam ho rad. Ale mozno sa pytas na zmysel, kedze demonstracie nemaju priamy dopad na nic. Ale ich zmysel je samozrejme v aktivizacii vlastnych a ukazke ze opozicia ma silu. V case ked sa zacinaju sklonovat predcasne volby to dava zmysel. A politicky to samozrejme komplikuje vlade zivot, ak nespravi nic, tak bude vyzerat slaba a to par volicov strati, ak naopak zasiahne prilis, tak posilni odpor. A to lahko mozu vyuzit (zneuzit) jej koalicni partneri.
irb Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 Keď hovorím o emóciách, nemám na mysli emocionálny vzťah k nejakému predstaviteľovi, k osobe. Ale mám na mysli emócie voči budúcnosti - neurčitý strach, že sa stane niečo, čo protirečí mojim plánom či mojim predstavám o budúcnosti. Na tom sú založené terajšie protesty voči Ficovi - že my máme predstavu, ako by to malo byť a máme strach, že jeho spôsob vládnutia smeruje k tomu, že nám to pokazí. Rovnako sú na tom založené aj protesty katolíkov proti liberálom - katolíci majú nejakú predstavu, ako by sa svet mal vyvíjať a majú strach, že liberáli im to svojim pôsobením pokazia.
tyso Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 nie, nemam ziadny neurcity strach. Mam velmi konkretny strach ze nas Fico dostane z EU a NATO. Pretoze nasa ucast nie je prirodny zakon a Fico robi kroky ktore su na ceste prec. A niektore veci su nezvratne, volby v 92 sa nedali neskor opravit, uz sme boli samostatni a nedalo sa s tym nic robit. A odchod z EU ( prakticky skor nastane nieco ine, dnesny stav je dlhodobo neudrzatelny tak cakam ze dojde k novemu zalozeniu uz bez Madarska a Slovenska a s posilnenim federalizacie. Niektore kompetencie budu ako zahranicna politika budu centralne a nebudu na clenoch. A Slovensko dnes straca moznost ovplyvnovat svoju buducnost) 1
irb Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 Strach je vždy neurčitý, lebo je to emócia. Nič z toho, čo píšeš, sa nemusí stať. Zatiaľ Fico zostavoval vládu štyrikrát a po všetky predchádzajúce razy sa vždy opäť konali slobodné parlamentné voľby. Takže myslím, že šance sú skôr na strane demokracie, než totality. A že Slovensko dnes stráca možnosť ovplyvňovať svoju budúcnosť, za tým je aká myšlienka? Respektíve, čo máš na mysli pod slovom "Slovensko"?
tyso Zverejnené 27. Január, 2025 Zverejnené 27. Január, 2025 irb, ked ides 100 do betonovej steny, tak sa moze stat zazrak ale normalne je mat emociu a racionalne je brzdit. A nemusi sa to stat, preto robim co robim aby sa to nestalo. Slovensko ma svoje zaujmy a svoje moznosti ako ich naplnit, mimo EU budeme subjektom pre silnesich co rozhodnu ako s nami nalozia. A prave pracujeme na tom aby sme sa zbavili spojencov ( Nie, Orban nie je spojenec. Orban je jeden zo zaujmcov)
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 16 hodinami, tyso pridal: Slovensko ma svoje zaujmy a svoje moznosti ako ich naplnit, mimo EU budeme subjektom pre silnesich co rozhodnu ako s nami nalozia. A prave pracujeme na tom aby sme sa zbavili spojencov ( Nie, Orban nie je spojenec. Orban je jeden zo zaujmcov) Len so zistil, že aby som irbovi niečo vysvetlil, potrebujem vysokoškolské vzdelanie
Sniper Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 fyce sa to vrátilo ako bumerang. V roku 2011 keď padla vláda kvôli Eurovalu, smeráci ponúkli hlasy na schválenie Eurovalu, len ak budú predčasne voľby. Teraz sa ponúkla opozícia, smeráci nemajú dosť poslancov, aby schvaľovali zákony, opozícia hlasy ponúka, ale len za predčasné voľby. Haha už vidím statusy toho farizeja ako bude kotkodákať o vydieraní. 1
irb Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred hodinou, buky pridal: Len so zistil, že aby som irbovi niečo vysvetlil, potrebujem vysokoškolské vzdelanie Tak to nie je. Ja som presvedčený, že Ti rozumiem veľmi dobre už od samého začiatku. Len je iné rozumieť a iné je súhlasiť.
irb Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred hodinou, Sniper pridal: opozícia hlasy ponúka, ale len za predčasné voľby. Doteraz bol však taký problém, že pravicové demokratické vlády boli plné múdrych ľudí s vlastnými názormi a skôr či neskôr sa kvôli tomu pohádali a rozvadili. Ficoidné vlády boli doteraz založené na princípe jediného mocného vodcu, preto vydržali zvyčajne dlhšie. Takže uvidíme, či sa po prípadných vyhraných voľbách zase tí pravičiari pohádajú, že kto je ten najrozumnejší z nich.
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 40 minútami, irb pridal: Len je iné rozumieť a iné je súhlasiť. Ja som len porozumel toľko, že ti vadia emócie na protestných zhromaždeniach a nič neriešia. Ficovi nevadí, že si ľudia masovo idú zakričať a luftuvať emócie. Ale vadí mu, že to organizujú tajní agenti zo zahraničia. Aj tu sa prejavujú demagogické emócie a majú svoj účinok. A dovolím si tvrdiť, že cez emócie sa môžu vyhrať voľby. NIE SOM ROBOT 1
tyso Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 7 minútami, irb pridal: Takže uvidíme, či sa po prípadných vyhraných voľbách zase tí pravičiari pohádajú, že kto je ten najrozumnejší z nich. Bohuzial, nevyzera to ziadnu stabilnu vladu, ani na jednej strane. Vacsinu poskladat s matovicom je overeny recept na katastrofu.
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 6 minútami, tyso pridal: Vacsinu poskladat s matovicom je overeny recept na katastrofu. Pokiaľ si dobre pamätám, tak len Sulík mal problém s Matovičom.
irb Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 14 minútami, buky pridal: Ja som len porozumel toľko, že ti vadia emócie na protestných zhromaždeniach a nič neriešia. Nie nie, tak som to nikdy nemyslel. Hovorím iba, že je lepšie - keď človek chce niečo zmysluplne riešiť - aby sa snažil byť si sám v sebe vedomý, čo ho v skutočnosti ovláda a či má o tom jasný prehľad, poprípade až nadhľad. Inak súhlasím s tým, že emóciami sa dá veľa spôsobiť.
tyso Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred 7 minútami, buky pridal: Pokiaľ si dobre pamätám, tak len Sulík mal problém s Matovičom. pokial si pamatam, tak Matovic s kazdym. Bohuzial, s Matovicom sa neda.
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 Mne sa páči na Matovičovi, že poukazuje napr. na Ficove utajéné dovolenky s milenkou za 10 000 eur. To dobre zaberá v rámci konsolidačných opatrení. Sulík to začal a nie po prvý krát: https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/581224-sulik-premier-matovic-nie-je-schopny-viest-vladu/
tyso Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 nuz, prochazka by tiez vedel k tomu nieco dodat, aj Bugar. Aj Caputova. Matovic je urcite showman ale uplne nepouzitelny do vlady.
Sniper Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 pred hodinou, irb pridal: Takže uvidíme, či sa po prípadných vyhraných voľbách zase tí pravičiari pohádajú, že kto je ten najrozumnejší z nich. Predčasné voľby beriem, ak sa zmení vláda, ktorá zruší politické SMERovanie tejto krajiny. Ale to je dvojsečná zbraň, ekonomika je na tom zle, musí sa konsolidovať, nebolo by dobré, keby sa teraz vláda menila, fyca by spravila všetko pre to, aby to vláde čo najviac sťažila, hneď po vzniku novej vlády by smeráci zvolali tlačovku kvôli drahým potravinám. Tá všivavá banda smerácka sa tvári, že myslí na bežných ľudí len keď je v opozícii. 2
Sniper Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 Prečo má fico potrebu stále klamať a strašiť ľudí? https://domov.sme.sk/c/23441975/fico-utok-na-poistovnu-nafukol-vszp-priznala-co-sa-naozaj-stalo.html
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 Najhoršie je, že už sa nerobí rozdiel medzi Smerom a Hlasom. Ak nepočítam 4 rebelujúcich z hlasu. Začul som aj vyjadrenie stáda, že čo sa do vlády obúvajú, nech ju nechajú na pokoji, ako hrozne sa opozícia správa a čo si to dovoľujú.
buky Zverejnené 28. Január, 2025 Zverejnené 28. Január, 2025 https://www.topky.sk/cl/10/2955219/Poslanec-Szalay-v-soku--Prislo-mu-predvolanie-od-policie--Moze-mu-hrozit-az-DOZIVOTIE?utm_medium=push&utm_source=pushpushgo&utm_campaign=CampaignName
Odporúčané príspevky
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz