Jump to content

Recommended Posts

Posted

V Handlovej po výjazde vlády postrelili premiéra Fica.

Je vo vážnom stave, nechcem robiť závery, ale snáď to nespôsobí kolotoč nepredvídateľných situácií, v dnešnej dobe je napätie v spoločnosti tak vysoké, že toto nemusí byť dobré. Navyše je možné, že Smeru to naženie percentá.

Citát

"Útok na Roberta Fica je jednoznačne odsúdeniahodný, nech už bol motivovaný čímkoľvek. Mal by byť pre nás varovaním, kam až môže viesť prehlbovanie nevraživosti a agresivity v spoločnosti. Robertovi Ficovi prajem, aby z tohto incidentu vyšiel bez následkov," napísal Pavel na sociálnej sieti X.

Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/23330505/podla-plus-jeden-den-je-stav-fica-vazny?ref=njct

Asi tak.

Posted

je to hrozne,    politicke atentaty su priznakom sialenstva doby.

• Upvote 1
Posted

Celkovo keď sa pozriete na eskalujúcu sa situáciu vo svete, tak to nevedie k ničomu dobrému. Nezabudnime že sa aj pani prezidentke neustále vyhrážali (aj jej rodine), a preto už ďalej ani nechcela kandidovať. Strelec od teplárne mal v pláne tiež zaútočiť na premiéra ale nenašiel ho, tak spáchal to čo spáchal. Tentoraz to atentátnikovi vyšlo.

Posted
pred 1 hodinou, tyso pridal:

je to hrozne,    politicke atentaty su priznakom sialenstva doby.

V podstate s tebou súhlasím, ale nalejme si čistého vína: Fico k polarizácii spoločnosti asi prispel najviac. Jeho neustále útoky na všetky strany veľa ľudí nenecháva chladných. Kto seje vietor, žne búrku, dnes som to videl napísané viackrát.

• Upvote 1
Posted

Mne to chalan povedal okolo 16tej, on kosil ja prehadzoval kompost. Ze vies co sa stalo Ficovi? Co dostal infarkt? Ked prisiel druhy krat, som mu povedal, ty tu zit nebudes. Ja som to vedel uz dva roky dopredu. Preto som s detmi chodil na vylety do Talianska, ci Anglicka. Aby tie deti videli tie krajiny.

To co napisal Sniper(nado mnou) je fakt. Teraz uvidime ci sa dezolati ci ti normalnejsi ako budu spravat. Prepad Slovenska a jeho krach je uz tu je. Aj to co sa udialo dneska, jeho toho znamkou.

Posted
53 minutes ago, Sniper said:

Fico k polarizácii spoločnosti asi prispel najviac.

Podla niektorych mojich kolegov za to moze banderovska cvarga a liberalna cast politikov, lebo co oni v poslednej dobe robili uz nebolo normalne. 

Mal som im sto chuti povedat, ze co robil fico cez koronu a potom? Kolko on utocil a polarizoval ludi, nabadal, burcoval? Ked by vtedy postrelili premiera, ako by takyto ludia hovorili? 

Niektori ludia si nevidia daleko od nosa a aj keby atentatnik povedal ze miluje fica tak by to hodili na progresivcov. Niekedy sa cudujem, kde to zijem. 

• Upvote 1
Posted

V TV všetci vyzývajú na upokojenie a toleranciu a nepolarizovanie....

Nič sa nezmení, niet dôvodu. Nepríde ani upokojenie, ani tolerancia a polarizovanie bude pokračovať veselo ďalej a viac a viac.

Posted
pred 14 minútami, irb pridal:

V TV všetci vyzývajú na upokojenie a toleranciu a nepolarizovanie...

Hlavne Blaha a jemu podobní zmrdi.

• Like 1
Posted

https://standard.sk/661070/atentat-a-stat

Nech to utlmuju ako chcu. Ale Blaha z politiky musi odist. Prezidentka je americk.... ..(tomu smial Fico, Blaha nabadal a Benova nepocula) Som zvedvy ci bude heroicky aj zajtra.. Aj ked on je nepodstatny dnes.  

To co sposobili ,sposobili to Blaha, Fico, vsetci ostatni okolo SNS a podb., ale aj prezident.  Podla mna 50% volicov co su strasne sprosti tam povazujem mojho otca ci matku , ci aj sestru, toto to volilo. Strasne sprosti - oni nemaju nato aby to vyhodnotili. Kamaratovi rodicia vsetci ucitelia v dvochodku a dvaja volia Smer. Oni boli sprosti uz ked mali dvadscat. Z jeho otcom som hral marias, tam som prehral, ale on(kamarat) sam rozprava ze tu su ako deti.

oni su sproste ,egoisticke deti.

Odsudzenie(to znamena ze sa snimi nemas o com bavit ani nemas preco). Ci je to tazke? K mojim rodicom nie. Bolo mi to jasne. K rodicom zeny? Jej matka si uvedomila ze je dementna(a nebola volit),a  jej otec v druhom kole otocil a volil Korcoka. Mozno to povedal aby sim mu prisiel pomoct, ani nie jemu,ale robil to svagor,ale prisiel som,ale on rozmysla.

Fico ,ked povedal ,ze si vie predstavit 30% z Bratilavi(uradov) odstavit, on to nemyslel vazne, ze to zreformuje a budu mat o 30ˇ% mensie mzdove naklady. On len zastrasoval. Kto sa ozve ho vyeme. A blbe publikum  tych 50% sa tomu tesia. A oni presne vedia co povedal,to co som napisal. Oni az tak retardovani niesu. Ani Huliak uplne retardovani ieje ked vie dat SNS 200  000. Velimi sikovny clovek to vie zarobit ,zarok. Ale nikdy by to nedal SNS.

Posted

Blaha  novy premier? Danko Vam rozprava co bude. Mame zaliezt. Normalnemu cloveku je to jasne 20 rokov odist.

Ottcovi ak mi povedal ze volil HzDS, ci SMer  vzdy, lebo jemu sa socializmu zilo dobre. Mne to v minulosti nevadilo,vedel som to. Inak asi rok dva roky do zadu som mu povedal, ze kvoli tomu co voli je koko.

A naposledy, ze ja uz mu nikdy nechcem nadavat a nikdy sa uz neuvidime. On si myslel,ze to bude na 3 mesiace. Povedal mi, ze som blbec. Ja ho neviem zniest. Preto sa uz nikdy neuvidime. Neviem zniest, mu povies nerob to a povie, ze kvoli kamaratom. Ved dobre ,ale so mnou uz skoncil. A to odlucenie, asi to trva rok. Ja som sa mesiace pytal preco?

Ja som vedel co sa bude diat, ze to bude pruser, nevedel aky, to neviem ani dnes, ale vedel som, ze tu moje deti zit nebudu a ze sa uz nebudem stykat z volicmi 50%. Co ja by som robil s tenistom, ktoremu chces napalit namiesto do volneho kurta do hlavy? Ci co mam robit s otcom ktoremu nechces nadavat? Lebo sa to neslusi ,ale inak neviem. U matky mi to je jedno. Jej nezalezi na jej zivote, kvoli propagande, ani mne nie.

Aj pri otcovi ci matke,  oni pri mojom formovani do nicoho nemiesali. Teda pre mna vyzerali ako normalni.  U matky mi bolo davno zname ze je spracovana ruskou spravodajskou sluzbou. Teda rusky kolaborant.

Posted

Preboha, nestraš, to už by bolo fakt dno politiky.

Posted

Poteší vás výrok?

Zlá zelina, nevyhynie.. :detektiv:

Posted

Akoze nezdochne?  Ci jeho volici? 

Ja nechcem aby moji rodicia umreli,ale  sa mi ich ani presviedcat nechce. Oni su sebci. Ja som Ukrajine poslal cez 7 500 euro. Oni by to nikdy nespravili. Preco ,lebo su to len sebci. Ja ziadneho Ukrajinca nepoznam, ale too co sa im stalo, nikdy by som nechcel aby sa stalo mne. Preto som sa im snazil pomoct. 

Inak velakrat  som nasiel  presne to prirovnanie ako k mojim rodicom aj ked odhadovali co to su su zac. 

Su sebci bude taky aj ja. Inak maju aj horsie vlastnosti.

https://dennikn.sk/3990664/preco-nemam-pochopenie-pre-volicov-vladnej-koalicie/?ref=list

Tam v diskusii sa to objavuje.

Posted

"Nezdochne"..

Môžeme čakať najaké "zákony na ochranu republiky".. atď..

Pán "umelec", to teda riadne posral.. všetko..

Posted

Teraz buď protivníci sociálnych demokratov využijú že kocúr nieje doma, t.j. motor hnutia bude indisponovaný, a zaútočia, alebo koalícia pozbiera všetky sily a spravia s pravicou krátky proces. Toto im dokonca nahralo do karát, a ako Danko naznačil, tak už si budú mať ako odôvodniť všetky kroky proti opozícii ako ovládnutie médií, zavádzanie antiliberálnych zákonov atď.

Posted
pred 6 minútami, Tomáš pridal:

Toto im dokonca nahralo do karát, a ako Danko naznačil, tak už si budú mať ako odôvodniť všetky kroky proti opozícii ako ovládnutie médií, zavádzanie antiliberálnych zákonov atď.

Musím súhlasiť..

Posted

Zo mna sa stava sebec. Ja platim minimalne dane a odvody. Ale aj pritom som vedel davat velke zlavy, ci nenenavysoval ceny. 

Teda nespraval sa ako normalny Slovak. Za rok navysim ceny o 50%. Inak spravim to aj priebehom dalsieho mesiaca(nie vsetkym, ale niektorym).Neskor vsetkym.

Posted

Iba zabudaju, ze velmi rychlo mozu skoncit v opozicii oni. Ci tu uz nebudu demokraticke volby iba vyber z ceveneho policka a cerveneho? 

Ten ozran dankovsky by mal cusat, lebo i on svojim spravanim prispieva k hroteniu a tou jeho nehodou ukazuje, co oni mozu. Dobra grcka toto vsetko. 

Posted

proteus oni neskoncia. Ty a ja sme malo. Toto co sa aj dnes udialo. Je nic co este uvidis.

Inak najvacsi pruser bude,ak budeme chciet vystupit z EU ,ci NATO. Ze ako referendom, ci nas vyhodia.

Zaany fico podla mna by bola dobra sprava. Nech sa uvedomia ludia. MOji rodicia uz na to nemaju,ale sestre,ci dalsi?

------------------

Fico si o to koledoval a nemyslim ze to bude naposledy. A asi ako so ukazuje teraz to bolo z jeho radou, ich zradikalizoval.

MOj chalan na nasu vysoku skolu? Ak by zdementiel, Moje deti aby tu ostali?

Citát

Minister Estok ,ze sme na kraji obcianskej vojny. Kto ju zacal? Seres? 

Vyzval, aby lidé okamžitě přestali s nenávistnými komentáři. „Z toho, co se rozpoutalo, jakou nenávist mnozí zaseli, tak se z toho dnes stala bouřka a teď téměř stojíme na prahu občanské války. Takové nenávistné komentáře jsou dnes na sociálních sítích. Proto vás prosím: přestaňme s tím okamžitě,“ apeloval Eštok.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-atentatnik-se-k-cinu-rozhodl-hned-po-prezidentskych-volbach-rekl-ministr-40471949

Som si isty , ze ten Ser .. Estok to nezastavy.

Posted

Predpokladám, že tie kydy o občianskej vojne šíria voliči Smeru, už len to by sa im hodilo, všetko ovládnuť a čo nepôjde, to pobiť a zničiť. Nič z toho by sa nebolo stalo, keby Fico svoje ovce v kuse neštval proti všetkým ostatným svojimi výrokmi o Sorosovi, zapredaných médiách (v čom teda úspešne pokračujú Blablaha a Danko, ktorí hneď situáciu využívajú na útoky voči liberálom a opozícii celkovo), americkej prezidentke, protislovenskej opozícii, ktorá môže snáď aj za ukrižovanie Krista, kupovaním si voličov za peniaze ostatných, klamaním verejnosti (v Užhorode sa ukrajinskej delegácii pochválil, že protiukrajinské výroky boli určené domácemu publiku), a to ešte nepočítam také drzé kroky, ako sebe a svojim kumpánom zdvojnásobil platy a zabezpečil beztrestnosť cez 363, vykradol druhý pilier a nie je dňa, čo by na niekoho neútočil. Čuduje sa ešte niekto, že niekomu praskli nervy z toho všetkého? Ak prežije, teraz sa bude hrať na strašného martýra a myslím, že budeme smerovať k policajnému štátu, v ktorom Fico už nebude riskovať, že by sa mu mohlo čokoľvek stať. Až teraz uvidíme, čo je to smerácka diktatúra. Tretina populácie si praje totalitné zriadenie štátu, tak prečo nie? :thumbdown:

Posted

Bohuzial tymto to len zacalo. 

Jasne, ze si za to moze aj on sam. Kto tu posledne roky stve ludi navzajom? Celkovo je situacia medzi ludmi zla. 

No a teraz? Este z toho naozaj vyjde ako vitaz. Popularita pojde hore. 

Dalsia vec, v demokratickom state by po tomto okamzite odstupil minister vnutra. Tu? Ani ho nieco take nenapadne. 

Posted
pred hodinou, Sniper pridal:

Ak prežije, teraz sa bude hrať na strašného martýra a myslím, že budeme smerovať k policajnému štátu, v ktorom Fico už nebude riskovať, že by sa mu mohlo čokoľvek stať. Až teraz uvidíme, čo je to smerácka diktatúra. Tretina populácie si praje totalitné zriadenie štátu, tak prečo nie? :thumbdown:

Nemôžem si pomôcť, ale ako sa má bojovať proti zlu v "demokratickom štáte"? Demonštráciami, kde vláda  protesty neberie na vedomie a ignoruje ich ? Vyjadrenie koaličných politikov, že ide o pošliapanie demokratických princípov môže potom len pobaviť. Ak to tu niekto po.ral, tak je to fico a jeho suita.

Posted
pred 8 hodinami, slimak pridal:

Akoze nezdochne?  Ci jeho volici? 

Neboj, všetci zdochneme. Aj ty, aj ja, aj Fico raz zdochneme.

Ale voličská základňa takých strán nikdy nevyhynie, bude tu stále.

• Upvote 1