slimak Zverejnené 20. Október, 2025 Autor Zverejnené 20. Október, 2025 https://sportnet.sme.sk/futbalnet/z/ssfz/zapas/6863b0275a52cdc943be43fc/ Stary , co vie hrat a davat golx, tam dnes bol dal 4. On vonku nebol ani neviem kolko rokov. Ten trener. syn hral od 9:30 a potom hrali nuzi o 4 hodiny neskor, vyparasili ich 2:10 Ten Levicky vie davat goly. om aj dal, onak isiel hrat do hajnacky.
alamo Zverejnené Január 30 Zverejnené Január 30 Som Vidiečan.. Keď sa ja pozriem, na pána Fica, pána "veľkomožného", musím skonštatovať, že on je naskutku ten motikotupič. Sprostý, absurdný, zbytočný nástroj, slúžiaci nám len k tomu, aby si o oň fakt nejaký ten sprostý "postsedliak", aby si oňho podaromnici motyku tupil.
buky Zverejnené Február 8 Zverejnené Február 8 Ma zaujalo, no hanba je to: Keď som pracoval v Holandsku, občas sme s domácimi otvorili aj tému politiky. Nezabudnem na jedného mladého tesára, ktorý ma počúval a na záver poznamenal: Nechápem tých ľudí, ktorí si u vás volia takých politikov, čo si z nakradnutýchštátnych peňazí užívajú luxusný život. Veď to je, akoby k nim prišile domov cudzí človek, vyprázdnil celú chladničku a ešte im s úsmevom oznámil, že o týždeň príde opäť a nadiktuje im zoznam toho, čo majú nakúpiť. Oni nakúpia a tešia sa na ďalšiu návštevu. Ani sa mi nechce veriť, že existujú takí hlúpi ľudia.
alamo Zverejnené Február 8 Zverejnené Február 8 @buky Ale ja viem, že sa im to v tom Holandsku, s tou múdrosťou a čestnosťou ich politikov, nejak pokazilo. Citát V holandskej vládnej televíznej kampani s názvom „Otočte vypínač“ herečka varuje divákov pred ich spotrebou elektriny. „Keď všetci používame elektrinu súčasne, naša elektrická sieť sa preťaží,“ hovorí. „To môže spôsobiť poruchy. Preto medzi štvrtou a deviatou používajte čo najmenej elektriny.“ Je to znamenie, že v jednej z najvyspelejších ekonomík sveta sa niečo pokazilo so zásobovaním krajiny energiou. .. „Majú krízu v rozvodnej sieti, pretože dostatočne neinvestovali do svojich distribučných sietí, do svojich prenosových sietí, takže čelia úzkym miestam všade a vyriešenie tohto problému bude trvať roky a miliardy dolárov.“ https://www.bbc.com/news/articles/cn40y9yxkgvo
buky Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 pred 10 hodinami, alamo pridal: Ale ja viem, že sa im to v tom Holandsku, s tou múdrosťou a čestnosťou ich politikov, nejak pokazilo. Prirovnanie tupej motyky. Nie všade je to ideälne a treba sa prispôsobiť, alebo sa zahraničná firma rozhodne odísť zo Slovenska, lebo tam nevidí budúcnosť. https://www.energie-portal.sk/dokument/ceny-elektriny-energie-priemysel-eu-slovensko-porovnanie-111650.aspx
alamo Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 @buky A vedel by si zistiť, koľko percent s celkovo vyrobenej energie na Slovensku, spotrebujú domácnosti a koľko podniky? Vidíš.. Keby sa páni s PS, namiesto o Benešove dekréty a Vatikánsku zmluvu. Zaujímali o ceny energií. Možno by som sa, aj ja zaujímal o nich.
buky Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 Jasne, za všetko môže Šimečkova mama. Také jednoduché, alamovské.
alamo Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 Práve teraz, buky pridal: Jasne, za všetko môže Šimečkova mama. To si tú.. Napísal ty.. Ja počúvam pána Šimečku. A pán Šimečka, vyhlásil z mosta do sprosta, že on je opozícia, a on nijaké riešenia predkladať nemusí, že stačí keď bude kritizovať vládu. Áno súhlasím, máme sprostú vládu.. Šimečkovi to kritizovanie, fakt ide od huby. Tak nech v tej opozícii, zostane aj naďalej.
buky Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 pred 51 minútami, alamo pridal: Áno súhlasím, máme sprostú vládu. Tak je kritika na mieste, či tupá motyka ?
alamo Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 Bez toho aby pán Šimečka a PS, reálne zjavili čo chcú s týmto blbincom, reálne robiť. Tak budú, iba hromada tupích motýk. S kritiky sa ja nenažerem, mňa zaujímajú reálne riešenia problémov.
tyso Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 Jasne, maju slubit 14 dochodky a lacnu energiu, tak sa to robi do psej riti. To je podla alama realne. A sice netusim co chce povedat ale cisla su zname> Podniky (Priemysel + Služby): 75 % spotreby elektriny Samotný priemysel cca 50% Domácnosti: zvysok 25 % vyrobenej elektriny. Slovensko mimochodom elektrinu vyvaza.
alamo Zverejnené Február 9 Zverejnené Február 9 @buky Ak povieš, že si na rozdiel od tysa, to čo som písal pochopil. To by ma potešilo. Ak nie, asi radšej vrátim k pestovaniu demagógie. Keď navrhujem, ako robiť " politiku", zjavne sú s toho vždy samé pre priemerného občana ťažko pochopiteľné, pekombinované volovinky.
buky Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Myslím, že nie som sám čo nechápem, aký je tvoje zmýšľanie a aký máš smer. Tak skús, čo má byť priorita súčasnej vlády a ako sa má robiť politika na Slovensku. Čo ti konkrétne najviac vadí na súčasnej vláde ?
alamo Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 @buky Pán Fico má svoj "vnútorný kompas" nastavený "k sebe". Sú to tie hrable, čo k sebe hrabú. Stačí? Súhlasím, túto vládu treba nahradiť nejakou inou. Tak ma zaujíma, tá budúca vláda. Tak by ma zaujímalo, aké reálne kroky pán Šimečka, v prípade že bude premiér, plánuje vykonať? Kritiku Fica ja od pána Šimečku nepotrebujem. Fica dokážem skritizovať aj sám, a veľmi ľudovo. .. Alebo inak. Mám už akúsi alergiu, na kupovanie zajacov vo vreci. Keď som naposledy, také vrece antifico politiky kúpil. Vyskočil z neho Matovič.
buky Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Hrabať k sebe znamená korupciu a to sa vo vyspelých štátoch EU netoleruje. Tak to nebagatelizuj. Dôležité je politické smerovanie Slovenska a navyše je tento štát tak rozje.aný politicky aj ekonomicky, že každá budúca vláda to bude mať veľmo ťažké. Tak podľa teba, kde treba začať , čo je pre Slovensko najdôležitejšie ?
irb Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 pred 44 minútami, alamo pridal: Vyskočil z neho Matovič. A čo? Nepáčilo sa Ti?
alamo Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 pred 25 minútami, buky pridal: Tak podľa teba, kde treba začať , čo je pre Slovensko najdôležitejšie ? Aby tá budúca vláda bola stabilná a nebol to ďalší rozlepenec. pred 10 minútami, irb pridal: A čo? Nepáčilo sa Ti?
buky Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 alamo, nepáči sa ti, že Matovič poukazuje na špinavosti - zlodejinu, korupciu, ktoré tupý Slovák toleruje ? Aj súčasná vláda je cez korupciu stabilná, čo ďalej ?
irb Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 pred 14 minútami, alamo pridal: Aby tá budúca vláda bola stabilná a nebol to ďalší rozlepenec. To bude ťažko. Ako vieme, voliči na Slovensku sú tak 50/50 (pro-vládni vs. proti-vládni). Takže ten, kto bude zostavovať vládu, sa bude musieť spojiť aj so stranami, s ktorými si nie moc rozumie. A to udržať je vždy ťažké. Najmä u pro-západných demokratických strán je to ťažké, pretože v tých stranách je v popredí rozum. V stranách ako Smer, SNS, Republika, je v popredí skôr emócia, vášeň, nálada, A vyzerá to tak, že takéto čosi skôr dokáže vydržať spolu, než analytický (t.j. rozkladný) rozum.
tyso Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Myslim ze mas zly dovod, napriklad tato vlada drzi spolu pre bussinesove zaujmy a strach z basy. To su silne motivacie
irb Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Veci nemusia byť vždy také, ako si my myslíme, že sú.
buky Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 pred 2 minútami, irb pridal: Veci nemusia byť vždy také, ako si my myslíme, že sú. Povedal najvyšší súd SR
buky Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Že by predsa ? Som zvedavý, kam je schopná táto garnitúra zájsť, aby sa vyhla trestnému stíhaniu. https://www.sme.sk/domov/c/kauza-ocistec-dostala-na-najvyssom-sude-zelenu-gaspar-b-d-r-a-dalsi-idu-pred-sud
tyso Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 irb ale niekedy je to tak ze ked to kvaka, chodi po dvoch a serie kade chodi, tak je to kacica.
irb Zverejnené Február 10 Zverejnené Február 10 Máš síce pravdu, ale život je zvyčajne mierne komplikovanejší, než by sa nám páčilo.
Odporúčané príspevky
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz