buky Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 Veď píšem, že ak budem nespokojný v totalitnom - diktátorskom režime, tak nebudem mať možnosť vyjadriť svoju nespokojnosť. Navyše ako bonus dostanem po hube a zavrú ma.
tyso Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 pred hodinou, irb pridal: Je tak ťažké pochopiť, že existuje časť občanov ktorí súhlasia s ruskou politikou a s tým, kam Slovensko teraz smeruje?" Ja to chapem, rovnako chapem ze vyznamna cast ludi sympatizuje s fasizmom. Ale chapat a suhlasit su rozdielne veci. A tak konflikt bude realne pokracovat, ma hodnotovu podstatu a neviem si predstavit ako by mal vyzerat kompromis.
Tono Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 pred 2 hodinami, buky pridal: Aký to má vedecký podklad nechápem. PS je hnutie, ktoré zastupuje názory ľudí inklinujúcich k ľavici a liberálnym postojom. Takéto názory a strany sú v demokraciách západného typu bežné. K ľavicovým a liberálnym postojom sa obyčajne hlási len časť voličov, ale spektrum strán je širšie. Problém na Slovensku je ten, že PS sa stala jedinou relevantnou opozíciou k súčasnej koalícii. A tak volič s iným názorom nemá inú voľbu, ako voliť PS, ak vo voľbách nechce stratiť svoj hlas. Pôvodný princíp demokracie nebol v tom, voliť proti niekomu, ale za niečo. A na margo "vedeckosti". Majú politici právo obmedzovať slobodu jedinca, ak je jeho konanie v rozpore s vedeckým konsenzom? V ZSSR zatvárali disidentov do psychiatrických ústavov. Ich diagnózou bolo, že nemôžu byť normálni, keď sa búria proti komunistickému režimu, ktorý je vedecký. Najlepšie to vystihuje citát: Vládneme proto, že chceme dobro. A když to dobro nebudete chtít, tak vás k němu donutíme, protože je zákonité." To sa dnes deje aj v Číne a mnohí si to pochvaľujú, ako poriadok... Politik hlásajúci akési obecné dobro je podozrivý a ak v obecné dobro aj verí, je nebezpečný, preto že sa stáva demagógom. Potom už nemá ďaleko k diktátorským praktikám.
irb Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 pred 30 minútami, tyso pridal: ako by mal vyzerat kompromis. Nijako. Kompromis tu neexistuje.
irb Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 OK, kompromis existuje, ale nie taký, že by situáciu naozaj riešil k všeobecnej spokojnosti.
Tono Zverejnené 7. Február, 2025 Zverejnené 7. Február, 2025 Demokracia sama v sebe nemá zakódovaný princíp, že zvolení politici budú disponovať nejakými morálnymi hodnotami. Implicitne sa v demokracii predpokladá, že voliči budú pri svojej voľbe zohľadňovať aj morálne hodnoty kandidátov. Morálka zvolených politikov reflektuje iba morálku voličov. Mementom môže byt to, že Hitler sa dostal k moci v demokratických voľbách.
slimak Zverejnené 7. Február, 2025 Autor Zverejnené 7. Február, 2025 Demonstracia emocia, volby niesu emocia? Inak zaprdenej Revucej, boli dnes dve dobre prejavy, aj4. Alebo 3,4. Nas bolo 100-150 viac nikdy nebude. Teda na tych namestiach je asi 10% teraz opozicnych volicov. Ludia sa mozu aj bat - ako ucitelov Revucej, bola tam asi len zena,ja ich nepoznam, mozno5 ale je ich 100(ucitelov,uciteliek). Zena tam bola a ona chcela ist. To nieje tak ze ju tam vodim nahu ako ten reper,. Ty naj su neskor na konci. Profesor bol aj pred dvoma tyzdnami aj dnes. Iny profesor a iny prejav, v zaprdenej Revucej. Ak to bude mat taku kvalitu tam 150 ludi bude chodit. Dnes vsetky prejavy boli lepsie ako pred 2 tyzdnami. Teda ten Brano to spravil este lepsie.
dead Zverejnené 8. Február, 2025 Zverejnené 8. Február, 2025 Pre Fica nie je problemom 40 000 ludi v Bratislave. ale prave tych 150 v Revucej, alebo 300 v Gelnici 1
Sniper Zverejnené 17. Február, 2025 Zverejnené 17. Február, 2025 Zaujímavé čítanie, čo všetko sa nachádza vo ficoidnej mafii. A to je len špička ľadovca.
buky Zverejnené 20. Február, 2025 Zverejnené 20. Február, 2025 Už sa neviem dočkať, kam sa bude a akým spôsobom ekonomicky uberať Slovensko, keď sa tu podnikateľský sektor skôr likviduje: https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/aj-nasi-severni-susedia-maju-svojho-elona-muska-pomoct-by-mohol-aj-slovensku?itm_modul=react_plus1_topbox_topvyber&itm_brand=centrum&itm_template=hp&itm_position=1&itm_cb_position=top_main_1
buky Zverejnené 21. Február, 2025 Zverejnené 21. Február, 2025 Fico asi išiel Muskovi ponúknuť štátne dlhopisy.
Sniper Zverejnené 22. Február, 2025 Zverejnené 22. Február, 2025 Pobavilo ma https://svet.sme.sk/c/23453903/robert-fico-konferencia-cpac-2025.html Citát "Slovensko stojí pri USA a USA stoja pri Slovensku," dodal na záver predseda Smeru, ktorý nazýval niekdajšiu slovenskú prezidentku Zuzanu Čaputovú americkou agentkou a ktorého podpredseda Ľuboš Blaha vyhecoval dav stúpencov, aby ju nazývali americkou k..vou. "Nech žijú USA, nech žije Slovensko," povedal na záver. A je tam toho viac
Proteus Zverejnené 22. Február, 2025 Zverejnené 22. Február, 2025 Mna len tolko napadlo, ze ked blaha, kalinak, chechtajuca sa benova a fico kricali na tribune na prezidentku, ze je americka urva a potkan a tak, ci je terqz v poriadku, ak by som vykrikoval na fica ze je russky agent, spina, smrad a tak dalej. Ci by sa to tym idiotom dezolantskym pacilo, lebo sa mi zda, ze maju dvojaky meter.
buky Zverejnené 23. Február, 2025 Zverejnené 23. Február, 2025 Takúto dobu rozdielnosti a nevraživosti som ešte nezažil. V čera na chate rušná diskusia a tam som dospel k dvom otázkam pre stádo: 1.Ak je pre vás EU obyčajný hnus, tak treba podať návrh, ku komu sa má demograficky bezvýznamné Slovensko pridať ? 2. Ak máme mať samostatnú bojaschopnú armádu, proti komu sa má použiť, kto nás ohrozuje ? Na ten výraz nikdy nezabudnem, ako žiak pred tabuľou, ktorý nevie odpovedať.
irb Zverejnené 23. Február, 2025 Zverejnené 23. Február, 2025 pred 28 minútami, buky pridal: Takúto dobu rozdielnosti a nevraživosti... ...otázkam pre stádo: Ak jedni budú nazývať druhých stádom, doba rozdelenosti a nevraživosti sa nikdy neskončí, naopak. 1
buky Zverejnené 23. Február, 2025 Zverejnené 23. Február, 2025 Nuž, keď niekto ignoruje zabíjanie agresorom, korupciu, tak ako ho mám nazvať, ako pokročilého uvedomelého ? 1
irb Zverejnené 23. Február, 2025 Zverejnené 23. Február, 2025 To je jedno. Vytváraniu rozdelenia spoločnosti to prospieva. Najmä ak je to celé zafarbené emóciami, sarkazmom, iróniou, povýšenectvom atp. atp. Übermenschen vs. Untermenschen. Klasika.
buky Zverejnené 23. Február, 2025 Zverejnené 23. Február, 2025 Jedno je koliesko na fúriku. Ako by si riešil túto realitu inak ako vzburou: https://sk.wikipedia.org/wiki/Stanfordský_väzenský_experiment
irb Zverejnené 24. Február, 2025 Zverejnené 24. Február, 2025 Nie som nejaký veľký odborník na históriu, ale aj taká francúzska šľachta mohla nazývať ľudové davy lúzou - a potom raz ich tá lúza všetkých dotiahla na gilotínu a dodnes to Francúzi oslavujú ako Veľkú francúzsku revolúciu. Základ je vždy rovnaký - každý je presvedčený, že práve on má pravdu. Na základe takýchto "právd" sa potom ľudia združujú do skupín a bojujú proti sebe. Tak to je. Ľudia sa tlčú a robia prevraty po celú večnosť. A pre čo? Pre SVOJU pravdu.
Sniper Zverejnené 24. Február, 2025 Zverejnené 24. Február, 2025 Dňa 22. 2. 2025 at 12:00, Proteus pridal: Ci by sa to tym idiotom dezolantskym pacilo, lebo sa mi zda, ze maju dvojaky meter. pred 13 hodinami, irb pridal: Ak jedni budú nazývať druhých stádom, doba rozdelenosti a nevraživosti sa nikdy neskončí, naopak. Ale ficovce sa inak ako stádom nedá nazvať. Ak je pre niekoho najlepší premiér v histórii aj po tých desiatkach nesplnených sľubov a stovkách káuz, tak ako ich označiť. Ešte pred pár rokmi nás ťahal do akéhosi tvrdého jadra EÚ, teraz nás ťahá na perifériu. Označuje sa za sociálneho demokrata a ide rečniť na zraz neonacistov. Pre mňa je to absolútne neprijateľná osoba, lebo nikdy nevieš čo od neho môžeš očakávať a obzvlášť jeho presuny politických názorov sú extrémné. Zapamätajte si, je úplne jedno, čo ten strelený potkan povie alebo spraví, stádo mu tých min. 20% zabezpečí a za daného kontextu je to veľmi nebezpečné, keďže tých 20% bohato stačí na poistenie si byť vo vláde. A že to nie je dobré, vidieť na ekonomickej sile a životnej úrovni. Z dravého podtatranského tigra sa stal senilný podunajský škrečok. Za posledných 20 rokov fico vládol nejakých 14 a patríme medzi najzaostalejšie krajiny EÚ, kde viac ako 5% populácie emigrovalo. Treba ešte viac k tomu povedať? 1 1
irb Zverejnené 24. Február, 2025 Zverejnené 24. Február, 2025 pred 10 minútami, Sniper pridal: Treba ešte viac k tomu povedať? Nie, netreba nič viac. Len sa netreba čudovať, že spoločnosť je rozdelená.
buky Zverejnené 24. Február, 2025 Zverejnené 24. Február, 2025 pred 19 minútami, irb pridal: Len sa netreba čudovať, že spoločnosť je rozdelená. No práve po tom čo tu Sniper napísal sa čudujem 20% takto zmýšľajúcej populácie.
irb Zverejnené 24. Február, 2025 Zverejnené 24. Február, 2025 pred 6 minútami, buky pridal: sa čudujem Ide o to, aký máme životný cieľ a motív. Samotné čudovanie sa ničomu a nikomu nepomôže. Ale na druhej strane, priame verbálne či neverbálne útoky a zosmiešňovanie jedných voči druhým zaručene rozdeleniu pomôžu.
Odporúčané príspevky
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Uverejnil Sniper,
1 reakcia
Prejsť na tento príspevok
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz