Skočiť na obsah

Postrelili premiéra Fica

Odporúčané príspevky

Zverejnené
pred 5 minútami, irb pridal:

A s tými vášňami - Veď vieme dobre, akí sú ľudia na Slovensku. Takže žiadne prekvapenie. Normálny život.

Nuž, tomu sa už nevyhneš, žijeme v dobe informácií.

Keď Štefan Svitek v roku 1987 sekerou vypitval svoju tehotnú ženu a dve dcéry, tak miestni ho tam skoro zlynčovali.

Alebo keď Ján Jenej v roku 1960 v kostole v Námestove ubil na smrť troch ľudí, tak žandári mali čo robiť, aby ho ochránili pred davom (keď ho chceli dostať aspoň pred súd).

Ako tieto udalosti rezonovali naprieč celým Slovenskom? Ani veľmi nie, išlo o lokálne udalosti. Vtedy nebol žiadny Facebook, ani YouTube, ani Google, či Twitter, vďaka ktorým by sa tieto udalosti rozšírili naprieč celým svetom behom hodiny.

• Pridať bod 1
Zverejnené

slimak, mňato tiež serie, že ľudia volia agresívnu a štvavú politiku. Slovák svoju chybu nikdy neprizná, ale vždy bude hľadať vinníka. Je to aj príklad covidu, kde vo všetkých vyspelých štátoch sa dali koalícia - opozícia dokopy, alebo svoj postoj zmiernili, aby sa stav zlepšil. Čo sa dialo na Slovensku zo strany opozície dobre vieme. Iné členské štáty tento postoj nechápali a upozorňovali naň. Zlo plodí ešte väčšie zlo. Kto ho začal vieme a vieme, že si ho nikdy neprizná a bude vždy poukazovať na niekoho iného. 

Zverejnené

Hosana dostal kvety pod nohy.

Na celom tom je aj smiesne ako a co urobila ochanka. Bolo ich tam aj 30 sikovnych ludi, a premier lezi bez pozornosti s 4 gulkami na zemi.

Takto ako funguje ochranka funguje cely stat. Nikdy som nevidel nic neschopnejsie.

Uvidime co lekari. 

Ja dufam, ze Fico prezije ale odide z politiky.

---------

Este vcera tu bol zakaznik a mal pre mna zaujimave myslienky. Co robi ten stat? Bitka Kalinaka , Glucka s Matovicom? Nemal byt najvacsi trest? Este jeden pripad spomenul. Ci dva. Nepamatam ale podobne a v kratkom case. Ja len ze Dankov naraz do stlpu. Stat nefunguje.

Teda chcel povedat, ze obcania ,tak ako politici prestanu brat zakon ,ze nejaky je ,lebo neplati.

---------------

Co je pruser pre krajinu,ze sa to stalo. Kto tu asi pride? A nemyslim,len politikov, ale aj turistov, ci investorov. U turistov bol asi dosial problem medvede. Ale tu sa strielaju aj premieri.

Nikdy sme nekricali, ci si nemysleli, ze Pellegriny je ruska a. Lebo to nieje pravda a nikoho by to ani nenapadlo. Myslim, lebo raz som bol pred Bonaparte aj s detmi. A cez video som videl dve Korcokove mitingy, v BB a ZA. V ZA zaznelo nieco na orientaciu Pelegriniho(jednotlivca), a hned ho Korcok zahriakol.

Inak pri zavrazdeni Kuciaka a Kusnirovej.  Tam boli slusni ludia. Aj  spievala aspon v Revucej aj poslankina za Smer.

----------------------

Moj vztah s Ficom, kludne ak si ho ludia zvolili nech je.  Ale nech nas neuraza.  Kludne nech neposiela na Ukrajinu zbrane, neposiela peniaze. Ak ich nemame, aj ked mozno Kuby co mi uz nevyuzijeme, tam mohol poslat.  Prd so stromovky?  Posmievanie sa Ukrajincom? Pre mna je to sikovny manipulator k.k...On ani nerobi co chce. Co si mysli. Spolocnost je  je taka ak je a vie vyzobot najviac, je sikovny. Ale kupit 4 gulky v Handlovej by som nechcel. To moze len Fico.

Ak mi to povedal syn pri komposte, som sa isiel na to pozriet, a bolo tam video ako tlaci kopytami do zeme. Hned mi bolo jasne ze to nehra.

Inak ten moj klient ho nazyva Ficko.

Zverejnené

https://standard.sk/664068/dankovi-sa-do-prezidentskeho-palaca-nechce-ist-caka-na-odkaz-od-fica

Inak sranda a niejeto sranda. Len prvych 5 reakcii teraz tam viac nie. Moji rodicia ,co ich poznam isto by to nenapisali.

Citát

Som čoraz znechutenejší z týchto klišovitých fráz o zmierení a o tom ako bol spáchaný atentát na celú spoločnosť a demokraciu.

Samozrejme, že spoločnosť je polarizovaná, ale atentát bol spáchaný len voči jednej jej časti, resp. predstaviteľovi. Útočník bol zastánca a predstaviteľ opozično-globalistického tábora, zatiaľ čo obeťou bol predstaviteľ sociálnodemokratického a patriotického tábora. Politickú vinu tak nesú predstavitelia opozičných strán ako PS, SaS, Oľano, Demokrati a KDH a hlavne mainstreamové médiá, ktoré tu dlhodobo rozdúchavali vášne a atmosféru nenávisti. To oni nesú hlavnú politickú vinu za to čo sa stalo.

Citát

Ja by som mal problém sadnúť si s týmito pokryteckými štváčmi k jednému stolu. Zrazu chcú pokoj. Pred eurovoľbami, kedy každému príčetnému voličovi je jasné, kto má maslo na hlave. Od Kuciaka hnali Fica ako štvavú zver.

Citát

Ak si niekto myslí, že nejaké jalove frázy o porozumení a pokoji niečo zmenia, je na omyle. Viete si predstaviť Matoviča, Kolíkovú, Pročka či Krúpu aby zmenili svoj slovník? Veď by to bola zmena ich identity resp. obchodnej značky… Zmiereniu nepomôžu jalové reči, ale činy, a tie v dnešnej dobe nemajú svojich nositeľov, takže k upokojeniu môže dôjsť len postupne, lebo sa musí upokojiť spoločnosť, ktorú masírujú média, a tie sa zmierovacej misie v paláci nezúčastnila…

Citát

Prave naopak, az do EU volieb treba progresivnym sviniam a mediam pripominat, ze za atentat su zodpovední oni …

Citát

„Zo všetkého najviac teraz potrebujeme ukončiť špirálu útokov a obviňovania sa,“ povedal Šimečka. hmm take pokrytectvo…

Mysli si o mne otec, ze som progresivna svina? Isto nie, ale vypatlany je dost nato aby to volil.

Zverejnené
Citát

Tady je přesně vidět kdo chce uklidnit a kdo chce rozdělovat!

To že Fico je zraněný atentátníkem z něj neodpáře jeho minulost!

Pan Kaliňák asi nepochopil, co potřebuje teď národ a slovenská společnost a místo toho vidí v tom jasný signál jak politicky posílit. No nevím jestli se mu to podaří.

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-fica-jste-oznacovali-na-vraha-a-mafiana-kalinak-odmitl-kulaty-stul-vsech-parlamentnich-stran-40472382

Fico je na tom asi biedne, ze tak otocil.

Citát

https://www.postoj.sk/155847/kalinak-je-spat-a-este-silnejsi-mozno-aj-zrelsi

Každý, kto hľadí s nedôverou na tú jeho snahu postaviť sa do roly zmierovača krajiny, by si mal položiť otázku: a akú máme ešte inú možnosť? Kto z vlády alebo z koalície by to ešte mohol robiť? Danko, Taraba, Blaha?

• Pridať bod 1
Zverejnené

Mnohí voliči súčasnej koalície "túžia po krvi". Od víťazstva v posledných voľbách očakávajú, že už konečne nastane "noc dlhých nožov". Politici koalície by mali stúpiť na brzdu, inak sa situácia vymkne kontrole aj im.  

Zverejnené
Dňa 15. 5. 2024 at 18:09, alamo pridal:

S tvorby pána Cintulu, spisovateľa .. a "podozrivého" atentátnika..

http://literarny-klubduha.webjet.sk/mesto-urad/samosprava/juraj-cintula/

Už je to nedostupné.
Zmazili to s netu, aj s celým webom "Literárneho klubu dúha".
Som zásadne, proti cenzúre. Ale zachovanie "kultúry celej galaxie", si to žiadalo.

:focus:

Citát

Vogonská poezie je ovšem až třetí nejhorší ve Vesmíru. Druhá nejhorší je poezie Azgothů z planety Kria. Když král jejich básníků Chrochtos Nadýmavý recitoval svou Ódu na malou hrudku zeleného hnusu, již jsem objevil v podpaždí jednoho letního jitra, čtyři posluchači zemřeli na vnitřní krvácení a předseda Středogalaktické komise pro mrzačení umění přežil jen díky tomu, že si uhryzl jednu nohu. Tvrdí se, že Chrochtos byl poněkud „zklamán“ přijetím své básně, a pravě se chystal začít předčítat svou epickou skladbu o dvanácti knihách, nazvanou Mé oblíbené chrochty ve vaně, když vtom jeho vlastní tlusté střevo v zoufalém pokusu zachránit životy a civilizaci mu vyskočilo až do krku a zadusilo mozek.

Zverejnené

Aspoň Handlová bude známa. Toto slovensku ide skvelo. Propagovať sa v negatívnom svetle. Aj Veľká Mača je už svetoznáma, teraz Handlová. 

Zotaví sa a porobí s oponentami porádky...

Zverejnené

A vo Veľkej Mači koho postrelili? Či rovno zastrelili? Prezidenta? Či generálneho tajomníka OSN?

pred 34 minútami, Tomáš pridal:

Zotaví sa a porobí s oponentami porádky...

Ty sa hlavne zaujímaj, aby porádky porobili s tebou rodičia, aby si sa už konečne naučil samostatne žiť.

Zverejnené
Citát

Okrúhly stôl s lídrami strán zrejme nebude. Ukázalo sa, že naň nedozrel čas, vyhlásil Pellegrini

Zvolený prezident Peter Pellegrini naznačil, že okrúhly stôl s lídrami politických strán zrejme nebude. Asi naň ešte nedozrel čas, vyhlásil vo videu zaslanom médiám.

"Posledné dni a tlačové konferencie nám však ukázali, že niektorí politici jednoducho nie sú schopní základnej sebareflexie ani po takejto tragédii. Akoby nepochopili, že práve ich doterajšie kroky, vyjadrenia a nechutné útoky - nie na konkurenčné politické myšlienky, ale na ich nositeľov - zásadne prispeli k napätiu v našej spoločnosti," komentoval Pellegrini.

Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/23332261/na-okruhly-stol-politickych-stran-podla-pellegriniho-zrejme-este-nedozrel-cas.html

Toto ma celkom zaujalo, koho vlastne myslel? Blahu a Danka, ktorí volali po politickej vojne?

Zverejnené

Musím poznamenať..

Národ.. Ľud.. Plebs.. Momentálne rieši, hlavne kvalitu národného hokeja..

Atentát má na "hokejke"..

Zverejnené

Prezident mal heslo pokoj. A vieme kto ho volil. Teraz na pokoj este nieje cas. 

Podla prezidenta a politikov. Teda ak ich volici chcu pokoj a ich politici to nenaplnaju asi pokoj nechcu.

Ja som hned po volbach vedel ,ze budem mat pokoj od tenistu ,otca, matky. Lebo som vedel co bude nasledovat. Preco nie pokoj,lebo to bude pokracovat.  Ak ti ti traja s tym suhlasia co sa udialo doteraz, a co sa udeje v buducnosti. Nic ako sa snimi nestykat neprislo k uvahu. Jeden dal hlas pre smer, otec, jeden pre hlas tenista a jeden SNS matka.

Zverejnené

@slimak

Dokážeš si aspoň pripustiť, že osobne si "extrémista"?

Väčšina národa, ľudu, plebsu.. Extrémisti jednoducho, nie sú.. 

Zjavne majú, názorové "bubliny".. "v paži"..

Preto poviem, niečo veľmi kruté..

Celý atentát, je "prd do vody, cez slamku".. Umelá sóda..

"Na Slovensku, je to tak.."

Zverejnené

'Súdruh" Fico..

"Ľud" Rolex hodinky nenosí.. Preto vás nepovažuje, za svojho prísliušníka..

A útok, na vašu na vašu osobu nepovažuje, za útok na "seba"..

Dá sa to vysvetliť, lepšie? 

Zverejnené

hm,  alamo preco sa citis ako hovorca ludu ?  Nechcem sa opakovat ale slovo lud je tu absurdne, slovensko je tak rozdelene ze nam chyba nieco ako "pololud",   ja som sledoval co sa deje v bublinach a u extremistov to beru ako utok na seba a vyzaduju odplatu.  V  slnieckarskych bublinach su znepokojeni.

Skus teda napisat za aku bublinu hovoris  a co si myslia,   ak teda nejde o ciste o tvoj osobny nazor.

Zverejnené

Ja nie som hovorca ľudu. 

Skôr.. možno.. "osobne nezainteresovaný pozorovateľ".

Zverejnené

a tak povedz co pozorujes,  pretoze mam obavy ze pozorujes len seba.  A to je malo na podobne vyhlasenia.

Zverejnené
pred hodinou, alamo pridal:

@tyso

A čo pozoruješ ty.. SNP³?

ved pisem,  ale kedze nemam cisla z prieskumov tak nerobim zavery pre "lud",   mam pozorovania len pre bubliny co sledujem a chapem ze nejde o reprezentativnu vzorku.   Slnieckarska vzorka je v defenzive a v obavach, extremisticka vzorka pozaduje zakazat PS, cenzurovat media a zavriet kazdeho protivladneho.

A k SNP,  sotva.  Nevidim ziadne predpoklady na vojensky puc,  velmi teoreticky snad moze prebehnut prorusky vojensky puc ale nevidim nalady u vojakov.  Moj katastroficky scenar je zhruba nasledovny :
Vlada vyuzije tento atentat na obmedzenie opozicie, obmedzi slobodu tlace a potlaci pravo na protesty.  To sa prudko zrazi s politikou EU, ta zastavi  EU fondy a obmedzi nase hlasovacie prava.  Nasledne SR poziada o financie v Rusku a v Cine  a  to povedie k de facto vyluceniu z EU, neskor aj de iure.  A nasledne aj z NATO.

Slovo katastroficky znamena najhorsi mozny,  nie ten co najpravdepodobnejsi ale ten co co este viem realisticky predstavit. 

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov