sahara Zverejnené 8. Apríl, 2021 Zverejnené 8. Apríl, 2021 pred 18 minútami, dead napísal: bude kompletna (alebo sa uvidi) určite sa uvidí.
dead Zverejnené 8. Apríl, 2021 Zverejnené 8. Apríl, 2021 no, zatial si neviem predstavit, co by to mohlo byt, ale nieco sa urcite najde
iskra Zverejnené 6. Máj, 2021 Zverejnené 6. Máj, 2021 Doručili nám komodu, tak s manželom montujeme. Prisámvačku ako lego, šrubiek do aleluja, ešteže muž sa v tom vyzná... Odskočila som pre Muškát, že sa občerstvíme.
Tomáš Zverejnené 7. Máj, 2021 Zverejnené 7. Máj, 2021 Som si všimol že teraz je rozorbatý nábytok v móde. Za socíku veľké pevné skrine boli, vynášali to sťahováci. Teraz sú to tie lisované piliny čo hneď sa vylupne. Však ja som strhol závit už pri montáži nového nábytku veľakrát. Veľmi to je labilné.
iskra Zverejnené 7. Máj, 2021 Zverejnené 7. Máj, 2021 Komoda zmontovaná, priala som si ju do zimnej záhrady, máme tam ratanovú sedačku, rôzne kvety... Vďaka mužovej šikovnosti, trpezlivosti, jemnosti.. aj mojej spoločnosti.. :-) nedošlo k poškodeniu. Zhodli sme sa tiež, že za tie peniaze, by mohli komodu aj zmontovať... S výsledkom, ako to v zimnej záhrade vyzerá a že splní účel som spokojná, mužovi sa tiež páči. Inak, starší nábytok, a to teraz myslím aj na nábytok našich rodičov a starých rodičov, to je kvalita.. my aj v novom dome..., sme si v kuchyni dali staré kvalitné stoličky, ktoré sú pohodlné, pevné, ošetrili sme ich, prebrúsili trošku, nafarbili a sme spokojní. Nejde o šetrenie peňazí, ale prečo vyhadzovať kvalitné stoličky, keď sú vysoko kvalitné a pekné. To je ako v hudbe, nadčasová krása... A teraz idem uvariť kávu. Ja klasika, mužovi írsku. 2
game Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 dostala som chuť obdarovať, synátorovi som nakúpila v Kilpi hromadu termooblečenia k jeho športom... :)
Hellé Zverejnené 9. Máj, 2021 Autor Zverejnené 9. Máj, 2021 akurat som odklikla kozmetiku pre mamu na Den matiek..dufam, ze nepopletu dorucovaciu a fakturacnu adresu nejako ma nebavi uz nakupovat pre seba..nepotrebujem nicale najblizsie sa planujem rozsupnut u kadernika..uz vyzeram jak strasidlo 1
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 Dnes na obed bola šnicla s varenými zemiakmi a zeleninovým šalátom a pred chvíľou som si dal výborné krémeše. To taký degustátor ako @Tomáš by si aj vajcia oblizoval A v chladničke je ich ešte asi 15, to bude napotom :) 2 1
game Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 a tie Sniperove krémeše by som prijala úplne v pohode aj ja :) 1 1
Sniper Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 Keby som bol Tomáš, tak TERAZ by v chladničke nebol už ani jeden. 3 1
iskra Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 pred 1 hodinou, game napísal: a tie Sniperove krémeše by som prijala úplne v pohode aj ja :) na tie Sniperove krémeše som sa už dnes prišla 3x pozrieť :) 1
Hellé Zverejnené 9. Máj, 2021 Autor Zverejnené 9. Máj, 2021 Ale chodte niekam..jak tu ma clovek zdravo zit...zhyralci, ...dobosky a prosseco 2 1 1
sahara Zverejnené 9. Máj, 2021 Zverejnené 9. Máj, 2021 veď počkajte, až budem mať všetky svoje zuby cudzie....! 1 3 1
Populárny príspevok. iskra Zverejnené 23. Máj, 2021 Populárny príspevok. Zverejnené 23. Máj, 2021 Tenisky Zákusky ku kávičke 2 2 1
Hellé Zverejnené 24. Máj, 2021 Autor Zverejnené 24. Máj, 2021 @Tomáš , ak dobre vidim, tak su to obycajne jahody v cokolade..ani takuto blbost z dvoch surovin nie si schopny si spravit??
Sniper Zverejnené 24. Máj, 2021 Zverejnené 24. Máj, 2021 Spraviť nevie, ale keby bol pozvaný, tak zožere aj za desiatich, a ešte aj s dózami by sa dovalil, zmrd.
iskra Zverejnené 25. Máj, 2021 Zverejnené 25. Máj, 2021 Zákusky, jahody v čokoláde, ulahodia oku aj chuťovým pohárikom, osviežujúce, chutné, zdravé. Samozrejme mlsať s mierou. Tenisky, dnes boli mojimi spoločníčkami... spokojnosť, pohodlné, prospievajú zdraviu, úžasné!
member2793 Zverejnené 26. Máj, 2021 Zverejnené 26. Máj, 2021 pred hodinou, chlapeczjuhu napísal: Meninove pokusenie... také fotky sem radšej nedávaj, lebo Tomáš začne slintať jak Pavlovov pes, sadne na bicykel a príde ti zagratulovať 1 1
Sniper Zverejnené 26. Máj, 2021 Zverejnené 26. Máj, 2021 Zle, takto: také fotky sem radšej nedávaj, lebo Tomáš začne slintať jak Pavlovov pes, sadne na bicykel a príde aj s dózami 4
chlapeczjuhu Zverejnené 26. Máj, 2021 Zverejnené 26. Máj, 2021 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]...
Vilma Flinstonova Zverejnené 26. Máj, 2021 Zverejnené 26. Máj, 2021 objednala som si červené úpletové šaty...chcela som ešte jedny, ale nemali moju veľkosť. tak zhreším menej ako by som bola chcela... ale mám chuť Flinstona roztrhnúť. Furt si objednáva nejaké trafené pamätné mince, pritom ani nie je numizmatik, akurát čo to potom zavadzia, na kýho výra mu to bude, v živote si neotvoril pixľu s tými mincami, iba vtedy, ked si tam pridáva ďalšiu. Neviem, či nedokáže odolať tej ženskej, čo to ponúka cez telefón...mňa varila zakaždým aspoň 15 minút, a trpezlivo som jej vysvetlila, že mňa mince nezaujímajú a nechcem to, ale on nie... 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz