Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zrejme Kiska nebude kandidovat. Podla mna to nebol zly prezident - bol dobry.Nesklamal ma. Volil by som ho. Som zvedavy koho budem najblizsie volit. Kto sa ponukne. A bude pre mna volitelny.

Inak nechapem naco do tej volby pre 4 ,5,6 rokmi siel. Skusenost je iste velka. Porazit Fica. Pre mna klobuk dole. Mne pomohol, nemusel som byt nasraty aspon na prezidenta.

1. otazka je, ci je to pravda; ze to vytiahli novinari este nic neznamena

2. otazka je, z akeho dovodu by uz nechcel / nemohol / nesmel kandidovat; ze tu uz nie je za co / proti comu bojovat?

ja by som to vnimal ako utek a osobnu prehru

a zopar bulvarnych spekulacii k tomu

https://www.cas.sk/clanok/656867/tajne-stretnutie-v-prezidentskom-palaci-politicke-rosady-roka/

Zverejnené

Dady ty by chcel byt prezidentom tejto krajiny - tohto statu?

Ak by si chcel ta volim.

Kiska - kludne si zhodnotil, ze nato nema(nema co dat viac akoby chcel, neda sa), rodinne veci - mat rocne dieta aj 8 rocne ci trinast rocne - radcej by som bol pri nom aj ako otec. Zena.

Fico a Kalinak -  mozno nieco este na neho maju. Spina.

Keby siel kandidovat - hravo by to dostal druhy krat. Lepsieho nemas. Ludia to vedia.

Zverejnené

Slimak

Kiska , ako ho ty tu popisuje, svojim konanim iba dokazuje to, co tu ja uz tvrdim minimalne od dvoch-troch mesiacov po jeho nastupe.....je to politicky nesvojpravna a nekomplentnta osoba, ktora si asi myslela, ze prezidentovanim si zakope  svoje finanncne machinacie....ale kazdeho vsetko casom dobehne....a urcite aj Fica a spol :)

Zverejnené

Ano teraz pojdes volit mafianskeho sudcu , ci podplateneho ci spleteneho politologa, ci je tam este DANO. Ci nabehne este LSNS, ci nejaky umierneny Smerak akoby neclen strany.

Kiska aspon nikoho neurazal. Ani svojim chovanim.

Zverejnené

Treti krat sa pytas co? Teraz ideme na Kiskovu firmu. Ty ho obvinujes z trestneho cinu a mal by si ma o tom presvedcit. Alebo seba. Jeto tazke lebo dokazy ty si nevidel ci nemas,ja tiez nie. Tak skus.

Ty si sa uz uplne zblaznil??? Ved sa k trestnemu cinu sam priznal, tak ake dokazy este chces? To je presne to co som uz pisal, ze tomu vobec nerozumies. Zase si to potvrdil. A potom tu vypisujes taketo nezmysly. Ved ty si uplne mimo. :D

2. otazka je, z akeho dovodu by uz nechcel / nemohol / nesmel kandidovat; ze tu uz nie je za co / proti comu bojovat?

Ako konkretne a proti comu bojoval? Ten boj ma byt to, ze sa s dalsimi debilmi hada cez media? Alebo mi nieco uslo? Co konkretne vybojoval pre tuto krajinu?
Zverejnené

Slimak ti to napisal:

Ano teraz pojdes volit mafianskeho sudcu , ci podplateneho ci spleteneho politologa, ci je tam este DANO. Ci nabehne este LSNS, ci nejaky umierneny Smerak akoby neclen strany.

ak si si nevsimol (resp. ti to uslo), ze tu mame meciarizmus 2nd edition

Zverejnené

To nie je odpoved na moju otazku.

Ak si si nevsimol, meciarizmus 2nd tu uz bol za Dzurindu a Miklosa. Ked uz, tak 3rd.

Zverejnené

teda ti odpoviem otazkou - keby v buducich volbach kandidovali Kiska a Harabin (akoze jeden asi nebude a druhy zrejme bude), volil by si Harabina?

dakujem, nestojime na rovnakej ulici;

• Pridať bod 1
Zverejnené

Kiska aspon nikoho neurazal. Ani svojim chovanim.

Kedze neviem kto bude kandidovat za prezidenta, tak neviem koho budem volit....no ak by sa Kiska rozhodol kandidovat, tak v pripade, ze jeho protikadidat bude hoci aj nejaky "Joži z bažin", tak urcite dam hlas tomu Jozimu z bazin....vacsi smrad by tam urcite nenarobil .....

Kisku som volil lebo druhy v poradi bol Fico....Kiska ma sklamal este viac ako tento laviciarsky potentat....Kisku volili urcite volici z rozneho politickeho spektra...ci myslis ze ho volili iba tzv."kovany demokrati"?

Zverejnené

chcem si to len ujasniť -  to znamená, ako odpoveď, že by si teda medzi Kiskom a Harabinom radšej volil Harabina?

Zverejnené

Ked som si vyberal medzi Kiskom a Ficom, tak som vyberal medzi poznanym a nepoznanym a vybral som si nepoznane, lebo som nesuhlasil s tym, co som poznal....a ked sa na to pozriem s pohladu tvojej otazky, tak poznam oboch "moznych kandidatov" a nevidim medzi nimi rozdiel v moralnej urovni, tak mi vysvetli, preco by som nemal volit urcitu zmenu na poste prezident SR?....

Zverejnené

teda ti odpoviem otazkou - keby v buducich volbach kandidovali Kiska a Harabin (akoze jeden asi nebude a druhy zrejme bude), volil by si Harabina?

To stale nie je odpoved na to co som sa pytal. Tak pre istotu znovu. Co urobil pre tuto krajinu Kiska za svoje funkcne obdobie? Co vybojoval? To ze sa hada s vladou cez media ma byt ten boj? To je ten prinos spolocnosti? Ci to ze marketingovo rozdava svoj plat? Aj to ze neviete priamo odpovedat, len obkecavate, hovori za vsetko.

Kiska je biznisman, je to na svojom poste absolutne nekompetentny clovek, clovek bez nazoru, bez akejkolvek politickej sajny. Len verklikuje bludy co mu nabulika ten idiot Butora. A co je horsie, ani tu biznis stranku vo svojej funkcii nijako neuplatnuje.

V inej teme nadavate na Zemana, nech je aky je, a nech sa niekomu jeho spravanie akokolvek nepaci, ale to je prezident, ktory zaujmy svojej krajiny haji kade chodi. Staci sa pozriet kde vsade bol a co tam riesil. To mu upriet nemoze nikto. Kiska robi presny opak. Ak je toto vasa predstava ako a co by mala funkcia prezidenta obnasat, tak to je velmi smutne.

Napr.

Ked uz bol na tej olympiade, bol v Korei, mame tu v SR velkych korejskych zamestnavatelov. Preco ked uz bol tam napr. neinicioval s nimi nejake stretnutie a trosku nezaloboval za tych nasich ludi v tovarnach? Ved do Soulu to mal na skok. Za lepsie platy, podmienky, dalsie investicie, cokolvek, ale sa tam len isiel zabavit a otrcat pred kameru aky on je hrdy na sportovcov? Je to len malickost a aj keby sa mu nic vybavit nepodarilo, ale aspon by nieco skusil, nieco by urobil, stalo by ho to nanajvys par hodin casu. Aj ti Korejci by to asi brali inak, ze za nimi prisiel samotny prezident krajiny. To by som mu uznal. Len on ist nemohol, nestihol by hokej s Rusmi, vsak? Takto isiel len na vylet za nase prachy aj so svojou familiou. Toto ti nevadi? Toto pre mna nie je predstava co by mal robit prezident.

Aj ked neviem preco by som mal na tvoju otazku odpovedat. Ano radsej by som volil Harabina. Ten aspon povie priamo to co si mysli. A je tu aj moznost nevolit.

A je to len cisto hypoteticka otazka kedze kandidati este nie su znami a urcite by tam neboli len oni dvaja.

Zverejnené

ad 1. Kiska sa nehada s vladou, ale vlada sa hada s nim

ad 2. obkecavam rovnako ako ty

ad 3. ostatne vypoveda o tvojej hodnotovej urovni; najma ta volba Harabina

• Pridať bod 1
Zverejnené

Nechcem sa miesta do vasej plodnej diskusie, ale......

ad 1. vlada sa hada s kiskom preto, lebo je totalne neschopny

ad.3 Harabinova volba moze pripadat do uvahy, ak by sa v druhom kole stretol s Kiskom...inak je to v pripade ineho kandidata, ako Kisku...aj ked neviem, aky ma rozdielny (a v com) moralny profil Kiska oproti Harabinovmu.... :(  "prast jak uhod".... :)  ci nie? ak nie, tak preco?...

....ospravedlnujem sa Ryan Giggs, ze som reagoval a popisal som svoj moizny postup v pripade mozneho stretu tejto moralne bezuhonnej dvojice na post prezidenta SR....

Zverejnené

len aby sme si ujasnili...

tým Harabinom, ktorého by ste v prípade dvojice Kiska - Harabin  chceli voliť za prezidenta a hlavu tejto krajiny,

je tento  Štefan Harabin?

Zverejnené

za seba....ja nevidim rozdiel medzi tvojim hodnotenim Harabina a nomenklaturnym kadrom Kiskom a to nepisem o tom, ze Kiska post prezidenta dehonestoval tak, ze sa tam kludne uplatni aj taky "pan Vahu a Tatier" Harabin :(  

Ak by sa do druheho kola nejakou zhodou okolnosti s Harabinom dostal niekto ineho moralneho razenia ako je Kiska, tak urcite by som dal hlas Harabinovmu protajsku.

Zverejnené

Na Slovensku sa musi volic pytat trochu inak. Napriek comu budem volit toho a toho? Na Kisku vytiahli kauzu s danami a pozemkami. Harabin ma taku minulost, aku ma a kamosov ma tiez akych ma. Obavam sa vsak, ze toto je nepodstatne, volici sa uz davno nerozhoduju podla toho, nevyberaju najcistejsieho a casto je to tak, ze ani najmenej spinaveho. Informator s Ryanom to nehodia Harabinovi preto, ze im az tak nevadi jeho kamosenie s mafianami. Ak Harabin bude kandidovat, provincni fasunikovia, postmeciarovski dedkovia a babky demokratky jednoducho budu mat svojho kandidata. Ja sa budem rozhodovat tiez podla vlastnych nazorovych preferencii a hodim to tomu, co sa bude najviac priblizovat mojmu vnimaniu sveta.

• Pridať bod 1
Zverejnené

ale pardon, informator... tá téma predsa nie je len MOJE hodnotenie, preto som nalinkovala celú tému, nie len môj nejaký príspevok, chápeme? :)

tej diskusie sa tam účastní kdekto, niečo sem z tej témy precitujem... aby sme nezabudli, podľa koho je záhradný trpajzlík žijúci ako kráľ zo žalovania všetkého a každého vhodným človekom na hlavu štátu:

je tam toho samozrejme viac, ale toto je pekné:

Je to spravny chlap.

Spravny chlap?...........podla mna je to len dalsia reprezentacna ukazka debility slovenskeho sudnictva, ako aj totola:
http://rajtakova.blog.sme.sk/c/302108/tyzden-casopis-nevycislitelnej-hodnoty.html

:happyroll:

správny chlap musí mať aspoň meter tridsať ,nesmie pripomínať záhradného trpaslíka,a nesmie byť slizský už len na pohlad. Činy chlapa sú priamočiare a správne. ... alebo že by mi niečo uniklo?

Nic ti neuniklo.....mozno okrem mocu.... :) Podla tvojej diagnozy spravneho chlapa je Harabin v poriadku.....no zda sa, ze mame paramtre (hlavne dusevne) na rozmery spravneho chlapa kvapku odlisne...inak vsetko ok.

zmenili sa parametre na slizkého Harabina?   :)

• Pridať bod 1
Zverejnené

Ano zmenili, zacal nadavat na system. To ludom ako informator staci :)

Zverejnené

..... Ja sa budem rozhodovat tiez podla vlastnych nazorovych preferencii a hodim to tomu, co sa bude najviac priblizovat mojmu vnimaniu sveta.

ha ha ha .......nebud smiesny......mne je Harabin vo funkcii prezidenta na rovnakej urovni ako Kiska, tak preco by som mal robit medzi nimi nejaky rozdiel....,ked mohol prezidentovat Kiska, tak preco nie aj Harabin? V urade, co tak ponizil terajsi prezident, je miesto aj pre kamarata mafianov takze ak by sa stretli, tak ja dam hlas Harabinovi, aby som Kisku neponizil dalsim zvolenim do uradu, co sa jeho "aktivitou" dostal na uroven kmenoveho nacelnika s prerie... :)

ale pardon, informator... tá téma predsa nie je len MOJE hodnotenie, preto som nalinkovala celú tému, nie len môj nejaký príspevok, chápeme? :)

zmenili sa parametre na slizkého Harabina?   :)

Ja som si precital iba zaciatok toho linku a tam bolo iba tvoje hodnotenie, tak preto aj ten zaver, ze tvoje hodnotenie......a vobec sa nezmenili parametre na slizkeho Harabina, ale sa zmenili parametre na urad prezidenta....ked ho mohol "vykonavat" Kiska, tak moze aj Harabin....medzi nimi ja nevidim ziadny rozdiel....takze tak.

Ano zmenili, zacal nadavat na system. To ludom ako informator staci :)

trochu mas aj pravdu....akurat, ze system mi "objasnil" p.Kiska...a ja mu za to dakujem, ale uz ho mam (Kisku) dost....zmena je zivot.

Ale ak by sa do druheho kola s Harabinom dostal taky Danko, tak dam samozrejme hlas Dankovi :)

Zverejnené

ale no samozrejme :) nabuduce si o tom skus podebatovat sam so sebou, myslim ze sa celkom slusne povadite :)

Zverejnené

a to sa da?........nemam s tym skusenost, ale ak mas ty, tak mozes dat navod...rad sa poucim :)

TASR ma priniest komentar z navstevy Kisku v Rakusku....pockam si a uvidim, ci aj tam bude tak moralne zasadovy...

Zverejnené

ad 2. obkecavam rovnako ako ty

1. Aspon nepis nezmysly. Na hadku je vzdy treba dvoch. Aj na tomto je krasne vidno ako to cele nezvlada.

2. ja narozdiel od teba na tvoje otazky odpovedam. Takze klames. Ale chapem, ked chybaju argumenty, velmi tazko sa ti odpoveda. Akurat nechapem preco to nenapises rovno ze nevies. Potom ale nerozumiem preco sa ho zastavas ked ani sam nevies preco. To je divne. Tak ale uz som si tu nejak zvykol, ze tu sa argumenty nenosia.

3. ano vypoveda. Radsej volit priameho cloveka nech je akykolvek, ako pokryteckeho uzernika a zlodeja. Ktory ani nerozumie tomu co hovori. A Harabin ako prezident este nikoho nesklamal, takze... Je smutne ze nechapete tie dosledky, a na ake dno ste az klesli ked vam je taky clovek dobry. Tak ale aky narod, taky prezident a vlada...

Informator s Ryanom to nehodia Harabinovi preto, ze im az tak nevadi jeho kamosenie s mafianami.

Kto sa s nejakym v tejto malej krajine nepozna? Aj ten vas moralny vzor. Dokonca aj ja niekolkych (a tym nemyslim nejakych malych zlodejickov) a to sa nepohybujem na poziciach kde mam na nieco zasadne vplyv. S touto podmienkou by si nemohol volit nikoho.
Zverejnené

-Specialne v tomto pripade sa albansky paserak drog a mafian pytal v telefone sudcu najvyssieho sudu -a buduceho ministra spravodlivosti, ako sa ma jeho syn :)
-Dovolim si tvrdit, ze ty vies hovno o mojich moralnych vzoroch :) S Kiskovymi postojmi casto suhlasim, narozdiel od teba vsak o nom netvrdim, ze ho "trestaju za pravdu", to je uz veru iny level ***, na ktory hadam ani nedosiahnem :)

Zverejnené

Preco sa tu bavime iba o moznosti volby vo finale volieb o prezidenta medzi Kiskom a Harabinom....co ked sa do druheho kola dostane tento par kandidatov na prezidenta.........Harabin a Paska alebo Harabin a Kotleba alebo Harabin a Rusko Palo alebo Harabin a Meciar....tak potom by si ty osobne ako volil?.....

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov