Emmanuel Macron
-
Similar Content
-
By game
Jeden z najstarších kandidátov a prezidentov v deň inaugurácie - 20.1.2021 má Joe Biden 78 rokov.
jeho politická kariéra je nemierne dlhá https://sk.wikipedia.org/wiki/Joe_Biden
jeho prvý krok 46. prezidenta USA po nástupe po Donaldovi Trumpovi:
-
By game
priveľa pozornosti sme im doteraz nevenovali, kopu jej berie corona... takže posledné výsledky boja o prezidentské kreslo 4.11.2020 vyzerajú takto:
Joe Biden má 77 rokov... Donald Trump 74
predbežné výsledky sú tesnejšie, než sa predpokladalo: https://www.webnoviny.sk/prezidentske-volby-v-usa-trump-vs-biden-online-minuta-po-minute/
zdroj ilustrácie: https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=usa+prezidentské+voľby
-
By game
Prezidentské voľby sa budú konať 16. marca 2019.
v ankete sú zatiaľ tí, ktorí momentálne sú kandidátmi na prezidenta, prípadné zmeny urobíme, keď nastanú.
posledný dátum, z ktorého sú tieto výsledky, je 18.1. - a takto to vyzerá, priveľmi som sa o nich doteraz nezaujímala, len tak náhodne, ako vy?
Tu sú doterajší kandidáti sú klikateľní a je tam zopár aktualít o nich.
pre mňa je zatiaľ úplne nonsens Harabin a Kotleba, absolútne neprijateľní.
či a koho.... ešte netuším, o mnohých neviem ešte nič.
po Kiskovi, podľa ktorého konšpirácie nadobro rozpoltili republiku, ľudí, dokonca rodiny, je z koho vybrať?
ako ste na tom vy? máte predstavu? pôjdete voliť? máte niekoho, koho si viete predstaviť na mieste prezidenta?
prípadne ženu?
podľa prieskumov viac než polovica Slovákov si vie predstaviť na mieste prezidentky ženu.
aj keď zahlasujete teraz, a kandidátka sa zmení - zmeníme ju, hlasovanie si môžete vymazať a hlasovať znovu... koľkokrát len bude treba :)
-
By alamo
Voľby sa skončili, chce to novú tému.
Teda ak sa bude držať tejto "dogmy", bude mi jedno aj keby tvrdil že Zem je placatá, položená na chrbtoch štyroch slonov, stojacich na pancieri obrovskej kozmologickej korytnačky. Bude mi jedno keby behal po Washingtone nahatý a prezidentskú štandardu si zastokol medzi "polovičky".
Ak sa naozaj prejaví ako zúrivý antibyrokratista, nech sa kľudne spriahne aj s čertom diablom, bude mi to šumafuk.
-
By Sniper
Dvaja najvážnejší kandidáti: Trump a stará Clintonová.
Tieto voľby Američanom fakt nezávidím, nie je z čoho vyberať.
Demokratku Hillary Clintonovú si neviem predstaviť na čele USA, nie preto, že je to žena, ale preto. lebo absolútne sa mi proste nehodí na takýto post, aj keď už bola 8 rokov prvou dámou, tak od Billa snáď niečo podchytila.
Republikána Donald Trump.... no neviem, čo k nemu povedať :D ale v určitých témach mu ide karta, ale tiež ako prezident... čo ja viem....
Zvyšní kandidáti, ako zelená Gill Stein či štátoprávnik Darrell Castle mi skoro nič nehovoria, síce voliči druhého menované by mohli dať nejaké hlasy Trumpovi. Libertarián Gary Johnson (to je ten, čo nevedel, čo je to Aleppo), má zhruba rovnaké šance ako tí dvaja pred ním.
-
Recommended Posts