Janka R Zverejnené 6. September, 2012 Autor Zverejnené 6. September, 2012 k pocitu bohatosti alebo nedostatku prispieva aj vnímanie života - je spravodlivý? ja mám občas v sebe pnutie, pridať sa k nejakej skupine s ideálmi, ktorá žiada zmenu života, alebo sveta no potom si uvedomím, že mi stačí poplakať si -_- a uvedomiť si, že zmeniť môžem hlavne seba...každopádne uvažujem zorganizovať deň meditácie s horským krištáľom :flowers: možno by sa aj niekto pridal a vznikla by tradícia :)
slimak Zverejnené 6. September, 2012 Zverejnené 6. September, 2012 Náramne by som rada pomohla aj deckám a aby som si aj na zuby v starobe čo to zgazdovala, :yes_yes:a to mi až tak skvele nevychádza. :unsure: Takže: hladom neumieram, otrhaná tiež nechodím, a hlavne dúfam, že úspešne prejdem skúšobnou dobou, lebo robota ma baví, aj keď sa ešte mám čo učiť, šéfka je fajn a všade sa nájdu veci, ktoré lezú na nervy, tak prečo by nemali aj tu byť, ale pocit, že idem ráno do práce celkom rada a že sa celkom teším na robotu i na ľudí tam, že šéfka ma podrží a že si pomôžeme v práci navzájom, je k nezaplateniu, kašlať na peniaze. Nemenila by som a dúfam, že tam ešte dllllho ostanem a že tak ako ja som spokojná s nimi, budú aj oni so mnou. Howgh! Ty to zijes 10 rokov my mladsi budeme mat tento nazor(zit) aj 30 rokov. U mna to trebars zacne nabuduci rok. A tom mam deti male.
slimak Zverejnené 19. September, 2012 Zverejnené 19. September, 2012 Slovensko má opäť menej multimilionárov. Kým ešte pred rokom počet ľudí s majetkom nad 30 miliónov dosahoval číslo 55, tento rok je ich len 45. Poľsko 775, Maďarsko 365, Česko 260 a Slovensko 45. http://hnonline.sk/c...multimilionarov Viem tato tema je o inom,ale inu som nenasiel. 30 milionov nieje nejak malo? resp.45 ludi? Ved priklad o Slotovi sa tvrdi ze oslavoval 300 milionov uz davno a taky Pociatek priznava rocne milion? Prijem.Ano este nema 60 rokov ,ale zas ani dva.A chudobny sa asi nenarodil, a co ostatni ti sa len prizeraju? Vareha, ci Bubenikova - OK oni dvaja to nepriznali. To mame ozaj tak progresivne zdanenie prijmov a majetku?
informator Zverejnené 21. September, 2012 Zverejnené 21. September, 2012 Co chces tymto svojim prezentom dokazat?.........mozes to nejako posunut blizsie?....
Vilma Flinstonova Zverejnené 7. Október, 2012 Zverejnené 7. Október, 2012 Ty to zijes 10 rokov my mladsi budeme mat tento nazor(zit) aj 30 rokov. U mna to trebars zacne nabuduci rok. A tom mam deti male. ktorý to názor máš teraz na mysli? O tých zuboch, alebo o tej práci, alebo o tom, že je dôležitejšie chodiť do práce rád ako ...atd? Nikdy som "netrpela" nadmerným kvantom financií, a vždy som zohľadňovala aj iné veci ako peniaze. Tie neboli to najdôležitejšie. po materskej som mala možnosť ísť robiť na 2 fleky, jeden bol vynikajúpco na tú dobu platený, ale celý deň v škodlivom prostredí - s nejakými lepidlami či takým dačím, až sa dopbre pamätám, a druhý v nebohej kablovke, trochu menej platený, ale nie zle. Nuž, vybrala som si ten menej platený, ale v menej zlom prostredí a s možnosťou skrátenej pracovnej doby, kvôli deckám, Tú som potom, ako nám tam zaviedli pružný pracovný čas, zrušila. Neviem, ako si taký obyčajný človek ako ja, môže zgazdovať čo len na byt, nieto ešte na nejaké latifundie, ak len niečo nezdedil a podobne. Ale vždy s tým, čo som mala, keď som masla prácu, som nakladala vždy tak, aby sme mali všetci, čo potrebujeme, aby som dačo aj ušetrila a občas aj dačo na zvieratká šlo. No, niekto podporuje bezdomovcov (aj tým občas dám gastrolístok), niekto zas chudobných dakde v keni, a ja zvieratká. A nech si myslí, kto chce, čo len chce. Takže to žijem po celý môj život. Vôbec si neviem predastaviť, že by som mala čo len 50 litrov, nieto ešte nejaký ten melónik...
slimak Zverejnené 7. Október, 2012 Zverejnené 7. Október, 2012 Ked budes mat manzela co menej prinesie a hlavne deti. A manzel bude mat velke plany - ale o tom sa asi este porozpravame. Psi su fajn,jedneho som mal ako 12 rocny zil az po vysku.
Janka R Zverejnené 7. Október, 2012 Autor Zverejnené 7. Október, 2012 Takže to žijem po celý môj život. Vôbec si neviem predastaviť, že by som mala čo len 50 litrov, nieto ešte nejaký ten melónik... jj,život by mohol dávať bonusy...určite by potešili tie finančné ale krajšie by boli citové... :flowers:
slimak Zverejnené 7. Október, 2012 Zverejnené 7. Október, 2012 vilma teraz som pochopil,ze mas aspon dva deti. Takze vies. Ale ja potrebujem peniaze aj nato aby deti mali na vzdelanie ci osobny zivot aj po.. resp. vzdy. Mna uz psy nenaplnaju.resp. neviem ci natom uz nemam vek ci este.
Vilma Flinstonova Zverejnené 24. Október, 2012 Zverejnené 24. Október, 2012 jj,život by mohol dávať bonusy...určite by potešili tie finančné ale krajšie by boli citové... :flowers: ja by som hne´d vedela, ako taký bonus využiť...rozdelila by som to deckám, nech si zgazdujú na bývanie, a dačo by som si nechala pre použitie na veci, ktoré mi ležia na srdci (teda okrem mojej rodiny). vilma teraz som pochopil,ze mas aspon dva deti. Takze vies. Ale ja potrebujem peniaze aj nato aby deti mali na vzdelanie ci osobny zivot aj po.. resp. vzdy. Mna uz psy nenaplnaju.resp. neviem ci natom uz nemam vek ci este. no, mám, sú už dospelé, našťastie väčšinu rokov, keď sa vzdelávali, sme obaja mali prácu, o tú som došla, ke´d tá mladšia bola v poslednom ročníku VŠ, ale to som ešte mala podporu, takže sa dalo s odretými ušami, a dievky počas štúdia brigádovali, takže také kdejaké veci, ktoré súrne nepotrebovali, ale ich chceli, nadobudli vlastnou prácou. Pravdaže je pre mňa dôležité, aby dievky mali vzdelanie (čo už majú) a aby sa uchyxtili v praxi (zatiaľ sa držia, musím to zaklepať na drevo), a ani ich osobný život nie je vedľajší, ale ten už si musia zariadoť samé, čo sme mohli, to sme im dali a dúfam, že sme ich naučili postarať sa o seba. Ak to bude treba, pomôžeme, koľko sa bude dať, ale to hlavné už bude na nich. Sú dospelé. Vravíš, že ťa psy nenapĺňajú. No veď nemusia. Mne mačka a vôbec vzťah k zvieratám obohacuje život, je to zasa trochu iná dimenzia. je to taký - ako to nazvať - doplnok. A tak ak môžem, pomôžem aj zvieratkám v núdzi, sú aj iní ľudia, ktorým možno raz taký zachránený psík alebo mačka alebo čo už prinesie veľa radosti. Kto nemá k tomu vzťah, nikdy nemôže vedieť, koľko lásky môže aj taká nemá tvár dať. Ale je to zas iná láska ako tá k rodine. A vôbec sa to nemusí vylučovať. To, že mám rada mačky, psy, hlodavce, vtáky...predsa neznamená, že mám menej rada svoji rodinu. 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz