Skočiť na obsah

Mojko aj ja chcem už mať bábo ... WTF?


Jovzin

Odporúčané príspevky

A ked sa nepodobaju... hm . ale.. ALe deti su take vyzeraju, asi vzdy maju nieco po otcovi. Sestrinu dceru si pamatam - narodila sa s vlasmi ako vacsina deti - ale svagor nemohol povedat ze to nieje jeho aj ked uz ma plesinu - teda nema vlasy - inak obaja maju cierne ale tu o to neslo. inak chlapec(sestrin) sa podoba aj na mna - sestrin chlapec - keby bol moj nema cierne vlasy ja mam blondakov,ale podoba sa. Teda v porodnici si ich nezamenili.

 

Priklad ja s bratom sa podobame na otca, jeden tvarov druhy vlasmi. Ale ja sa vidim aj v bratovi. istu aj gestikulaciu v tvari mam. A my sme nezili dlho vedla seba,resp. 20 rokov sa neovplyvnujeme,ale priklad na oboci ci v vo vyraze vidim, ze som to aj ja. resp. to iste. teda mame rovnakeho rodica. A to otca aj matku. samozrejme aj so setrou - o tom potom, priklad jej syn - ze ta podobnost v istych detajloch je. Alebo skoro 100% zhodnost a nepotrebujes ani DNA skusky. Priklad, zmrstenie tvari alebo isty vyraz medzi mnou a bratom. Inak mne sa ten znak pacil - znak myslim, ze sme bratia a vniecom sme aspon podobny. V inom sme rozdielny - inak brat je silnejsi. jeho so nezbil nikdy, iba ked som mal asi 5 rokov a mlatil som ho drevenym vesiakom, on sa nechal a zachranila ho az matka.

 

Hm este sa pochvalim neviem ako na tom budem ked budem mat 70 rokov - ale otec aj je v kondicii aj vypada k svetu. A chlastal a pil a fajcil ( mozno nie vela). Chlastal a pil dost ale hlavne neviem ci viac ako ja ale nevedel sa spravat ked chlastal a pil.

On aj robil.Ci robi. mozno viac ako ja.resp viac ako ja(dnes,momentalne a uz ma 75 rokov). Biedna buducnost. 75 rocny clovek urobi viac ako ja 35 rocny.

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

JJ Stevka uz ma novu frizuru ak myslis vlasy. Si nechala ofinu rovno ako ta spevacka z call me maybe :) Je pravda ze toto je fotka este zo septembra tusim. Ta kde som ja je novsia tusim z pred dvoch tyzdnov. Skusim nasjt nieco novsie so Stevkou aby ste videli aj tu jej frizuru novu :)

 

Inak uz nam tiez niekto raz povedal ze sa celkom podobame ja a Stevka :)

Update mam tu fotky z pred 2 tyzdnov :)

 

post-17-0-55583100-1353573548_thumb.jpgpost-17-0-43557800-1353573555_thumb.jpg

  • Pridať bod 2
Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

takto povedzme si aj realitu, nielen fotky su zivot- ci dovolenky -aj ja som tu dal fotky a nadomnou sa nik nerozplyval.

 

Ale fakt je ten - ze realne to mozte mat kazdy.Myslim kazdy mlady - nepisem o tych co to uz poznaju.

 

Mam zenu katolicku a chodia za nami - ku nej pred dvere nejaky - ti aktivny. Zena bola chora v posteli dva dni dozadu. A prisli a slusne som sa choval a vsetko vysvetlil, skusili na mna a nerozmyslali ste aj vy nad tym ... nie ja nad tym nerozmyslam. :zubiska:

Odkaz na príspevok
Zdieľať na iných stránkach

  • Pred 2 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
×
×
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov